Last news in Fakti

27 Декември, 2018 17:51 5 365 54

Русия продава хеликоптери за 500 млн. USD

  • русия-
  • азия-
  • хеликоптери

В югоизточна Азия е презентирала „Ансат” и „Ми-171А2”

Русия продава хеликоптери за 500 млн. USD - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

В рамките на демонстрационен тур в югоизточна Азия холдингът „Хеликоптери Русия” е сключил договори за продажбата на машини на стойност 500 млн. USD. „По време на тура събрахме значително количество заявки. На Китай ще доставим 20 хеликоптера „Ансат” и още 30 машини на Виетнам”, казва Андрей Богинский, управител на холдинга. На Тайланд, Камбоджа и Малайзия ще бъдат продадени 20 машини „Ми-171А2”.

„Хеликоптери Русия” проведоха демонстрационен тур в Азия, който приключи на 3 декември. На него са били представени два модела хеликоптери – „Ансат” и „Ми-171А2”.

“Ансат” е лек двумоторен многоцелеви хеликоптер. Произвежда се в казанския завод за хеликоптери. Оперативно може да се трансформира в товарна и пътническа версия с възможност за превоз на 7 пътника.

„Ми-171А2” е най-новата модификация на „Ми-8/17/171”. Хеликоптерът е снабден с двигатели VK-2500PS-03 с цифрова система за управление. Хеликоптерът може да бъде използван ефективно и при дневни и при нощни условия, във високи планински региони, както и при ниски и високи температури, при висока влажност и над водна повърхност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 NikNay

    108 15 Отговор
    Пред да почнете да дискутирате качествата на вертолетите и руската инженерна мисъл задайте си въпроса какво произвеждаме ние и колко сме продали.

    Коментиран от #7, #11, #27

  • 2 Винету

    125 16 Отговор
    Ние руско не купуваме понеже си имаме стратегически партньор и му плащаме тройно в долари понеже сме икономическия тигър на Европа
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Кукуригу

    65 9 Отговор
    Янките нещо губят влияние хип хоп ура,затова само кудкудакят ,явяш яваш си обират и крушите ,чак вече Ирак и от Афганистан им се подиграват

    Коментиран от #10, #45

  • 5 Бичето

    15 50 Отговор
    Ние произвеждаме продажни политици
    Руски гъзове за ебане ( русифилите ги обижават )
    И алабаш
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 произвеждаме

    44 4 Отговор

    До коментар #1 от "NikNay":

    гейберасти,ама не се продават и остават тук!
  • 8 Borislav Popov

    13 25 Отговор
    Като цяло, годишната сума от продажба на хеликоптери се колебае от 80 до 85 милиарда долара ! В топ 10 по продажби има 1 руски въртолет, 1 френски, 1 италиянски, 1 британски и 6 американски !
    https://dekatop.com/archives/9162
  • 9 НКВД

    44 6 Отговор
    Тъжна новина за соросите в България

    Коментиран от #12

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 гост

    13 47 Отговор

    До коментар #9 от "НКВД":

    Верно ли ?? И що ?? Ми САЩ пък продадоха само на Саудитска Арабия за 100 МИЛИАРДА (не милиона, хаххаха ) , а пък Боинг и Локхийд и Макдоналд Дъглас тия 500 милиона ги правят на МЕСЕЦ , ама всеки месец , пък не са тръгнали да се хвалят , за разлика от голтаците ушанки !!! А и чакай да не забравя , май скоро ще продадат само на България за над два пъти по 500 милиона , хахахха !!! А тия хеликоптерчета ги събрали от цяла Азия , ахахаххаха !!!!

    Коментиран от #14, #16, #36

  • 13 wasapenin'

    20 3 Отговор
    В топ 10 има 0 бг коптери.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 гост

    7 29 Отговор

    До коментар #14 от "мангасарян стоянов":

    Бъркаш , подушил собствената си русофилска смрад !! Ние европейците се къпем всеки ден , хахах !!!
  • 16 НКВД

    21 6 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Верно ли? А салдитците знаят ли? Дръшки!

    Коментиран от #19

  • 17 Голем смях

    12 39 Отговор
    Трябва голяма смелост да се качиш на руски пътнически самолет.От новата година ще пътуват със свещеник на борда .Същото се отнася и за вертолетите им.А на другите им боклуци се нагледахме 45 години.Сделано в СССР беше синоним на ниско качество и обект на подигравки.Русия е още по-голяма кочина.

    Коментиран от #18

  • 18 Пища Хуфангел

    21 7 Отговор

    До коментар #17 от "Голем смях":

    Ела да те турим в 36 годишната Вятка и като те извъртим на една програма за цветно друго ще квичиш после.

    Коментиран от #43

  • 19 гост

    7 30 Отговор

    До коментар #16 от "НКВД":

    Президентът на САЩ Доналд Тръмп и кралят на Саудитска Арабия Салман подписаха в Рияд серия от споразумения, заздравяващи военното и икономическото партньорство между двете страни, предадоха световните агенции. Сред тях е най-мащабната в историята на САЩ оръжейна сделка, включваща доставки на американски оръжия и военно оборудване за Саудитска Арабия за почти 110 млрд. долара. Сделката, която влиза в сила веднага, предвижда и допълнителни продажби на оръжие за Рияд за 350 млрд. долара през следващите 10 години, посочва БТА. Пакетът от военни споразумения за доставки на военна техника и услуги има за цел "да повиши сигурността на района на Залива пред лицето на иранската агресия", заяви на брифинг представител на Белия дом, цитиран от АP. Целта е също така да се повиши способността на кралството да подпомага контратерористичните операции в целия регион, "намалявайки бремето върху американските въоръжени сили да водят тези операции" !!!! Упссс , моя грешка , не били 100 , ами най ми били 350 МИЛИАРДА , ахахахха !!!! И дръЖки се пише със Ж , уроци за руски подлоги , между другото !!!

    Коментиран от #20, #32

  • 20 НКВД

    16 3 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    👁️👁️⛵⛵⛵⛵⛵⛵⚠️Тръмп лъжеееее🤫

    Коментиран от #25

  • 21 Америка е кочина

    28 5 Отговор

    До коментар #10 от "Ha kaput":

    това са истински хеликоптери! не като нашите кукери дето ако има дъжд ако има студ не летят! когато се скъса една язовирна стена и заля едно село в Южна България се оказа че хеликоптерите не могат да помогнат защото не можели да прелетят над Стара планина понеже щели да хванат лед по перките! Оказа се че България има три хеликоптера Mи които всички разтягат за всякакви операции, и военни и правителства! Нормално е хората да искат руски хеликоптери защото са евтини надеждни и летят във всякакво време!

    Коментиран от #23, #31

  • 22 1944

    5 22 Отговор
    "Използването на нови елементи от конструкцията, вече изпробвани на Ми-171А2 и преминали пълен цикъл изпитания, дава възможност за сериозно повишаване на летателните характеристики и намаляване на разходите по поддръжката. В същото време, за да се държи цената в разумни граници, много от скъпата електроника (ако не и цялата), използвана на Ми-171А2, е заменена с по-евтини системи от по-старо поколение." - демек таралясник ретро стайл
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 1944

    4 12 Отговор
    всичко е в бъдеще несбъдваемо време.
  • 25 гост

    3 11 Отговор

    До коментар #20 от "НКВД":

    Ще ти сеееее , ахахахахха !!!!
  • 26 NikNay

    15 3 Отговор

    До коментар #11 от "гост":

    А бе като ти чета постовете нещо не си критерий за интелект. Нямаш гащи на задника а се присмиваш на чуждите кръпки. Гледай си в твоята паница и не се кахъри за другите

    Коментиран от #28, #30

  • 27 ГосТ

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "NikNay":

    Ами преди да започнат да дискутират руската инженерна мисъл, трябва да знаят че хеликоптера като цяло е нейно творение ;)
  • 28 ссссссс

    4 15 Отговор

    До коментар #26 от "NikNay":

    Поста си му е баш на място,а коментара ти е просто отчаян,щото те затапи харабията.Какво значение има какво произвеждаме ние ,че да не можело да гледаме другите ? Ти кога за последно си чул ,България да има претенции за световна сила ,че безмисления ти пост да има значение ? Руснаците претендират за нещо ,въпреки ,че са доста назад от развитие държави ,а новината щом е качена тука ,ще гледаме чуждата паничка.Написал си коментара просто защото се правиш на някакъв уж неутрален да търсиш внимание.

    Коментиран от #35

  • 29 русия е джудже

    5 17 Отговор
    Технологичните джуджета ,продали някакви разпадащи се ламарина ,за някакви дребни суми и то в ДОЛАРИ.
  • 30 гост

    3 10 Отговор

    До коментар #26 от "NikNay":

    Ами не знам , това за кръпките явно от личен опит го знаеш , аз такива познания нямам , хахахах !!! А за моите гащи не се тревожи , не можеш да си ги позволиш просто , ама не преживявай , в Раша всички са с кърпени , хахахха !!!

    Коментиран от #38

  • 31 ГосТ

    8 6 Отговор

    До коментар #21 от "Америка е кочина":

    Уууффф аз забравих че и хеликоптерите са ни хамерикански, вместо френски или руски примерно. Хубаво си го написал този случай. Същото ще бъде и с копторите, които купуваме за армията. Ще могат да изритат и кацат само от една писта и не трябва да бъде прашна. И няма да летят много, щото е много скъпо,но за сметка на това ще има як сервиз. Супер ! По техните платени "мозъчни" напъни със сравненията с колите треа сме много Хепи да караме вилиджъри и понтияци вместо европейски машини. И аз не знам споменатите коптори с кво са по добри от москвича и жигулата,ама айде 😂

    Коментиран от #33

  • 32 манаф

    11 4 Отговор

    До коментар #19 от "гост":

    Защо на срещата в Аржентина се разминаха като два бързи влака а с Путин се здрависа принца. И защо за опит за отравяне и доказано убийство и унищожаване на журналист от лицето на земята сякаш не е съществувал на чужда територия твоя Тръмп реакцията и действията са му различни или е от страх да не загуби тези милиарди. За такива действия има една дума ДВУЛИЧИЕ.

    Коментиран от #34

  • 33 guest

    6 10 Отговор

    До коментар #31 от "ГосТ":

    "....И аз не знам споменатите коптори с кво са по добри от москвича и жигулата,ама айде" ХАХАХАХА Ти просто неможе да си толкова промит мозък.Русофилията сте готови да се радвате и на най-изостаналата техника ,само и само да е руска.И ти си на принципа "По-добре да караме Лада ,от колкото Мерцедес" ,ама в реалния живот не искаш и да виждаш нищо руско ,както всеки нормален човек по света.

    Коментиран от #47

  • 34 гост

    3 10 Отговор

    До коментар #32 от "манаф":

    Еми супер , значи оттук нататък за Путин ще е здрависването , а за САЩ стотиците милиарди плюс договорките за цените на петрола пак в ущърб за Раша !!! Апропо как се нарича поведението на Путин за "Публикувано във факти.бг: за опит за отравяне и доказано убийство и унищожаване на журналист от лицето на земята сякаш не е съществувал на чужда територия" със същия тоя принц , дето само не го разцелува по устата по стар съветски навик ??? Да не би да е "двуличие" , сакън , пепел ти на устата , хахахахах !!!

    Коментиран от #39

  • 35 NikNay

    8 3 Отговор

    До коментар #28 от "ссссссс":

    Ти вече сам ли почна да се повдигаш с другите си никове . . . . .
  • 36 Гост

    10 3 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Как продават янките както на нас ефките.Ако не купиш от мен ембарго така и баба може да продава кюлоти

    Коментиран от #40

  • 37 zxcv

    6 10 Отговор
    Моля ви, спрете с новини , които са само за вътрешна консумация в Русия! Какво ми казахте с тази статия? Ами нищо! Опитали някакви дистрибутори да ходят от врата на врата и да предлагат руски хеликоптери. И получили обещание, че някои от посетените ще си купят от предлаганата стока. Общо обещания за 500 млн. щ.д. Най-вероятно маркетинговите специалисти, които се хвалят с този "успех" са учили за директни продажби и решили същото да приложат за продажба на хеликоптери. Ами трагедия се получава. Zepter на коледното си парти със сигурност отчита значително по-добри резултати в директните продажби от тези аматьори!

    Коментиран от #48

  • 38 NikNay

    9 2 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Оффф, аман от изхвърлячи и комплексари. . . .
  • 39 манаф

    10 6 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    МНОГО СИ ЕЛЕМЕНТАРЕН БЕ КРАВАРСКИ ЛИ....ЧО. ДА ОБРЪЩАШ ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ НА ТВОИТЕ КУМИРИ НЕЗАВИСИМО ДАЛИ Е ДОБРО ИЛИ ЛОШО В ТЯХНО ПРЕДИМСТВО. МНОГО СТЕ ЖАЛКИ ТАКИВА КОНЕ С КАПАЦИ.

    Коментиран от #46

  • 40 русофилска подлога

    5 9 Отговор

    До коментар #36 от "Гост":

    Какво ембарго и какви 5 лева бе подлого.Просто американското оръжие е най-доброто.Някои държави дори и сами си произвеждат Ф-16 ,защото е най-доказалия се изтребител.Руското оръжие ,даже в някои случаи се връща от държавите ,защото е по-зле и от китайска стока.А и руснаците нали уж били много големи ,защо и те не "принуждават" другите да им купуват оръжията или и тука май издишате ?!

    Коментиран от #42

  • 41 Bingo

    3 5 Отговор
    Мисля че никой не се съмнява в качествата на машините, но на мен заглавието ми е достатъчно. 500 млн. USD, не рубли, не евро, не юани а USD. В рубли е близо 35 млрд. къде къде щеше да звучи по-внушително? Ама никой не продава в рубли защо ли? Айде почвайте с минусите.
  • 42 Ха ха

    9 4 Отговор

    До коментар #40 от "русофилска подлога":

    Смешкник лично съм гледал филм на Discovery след демокрацията.Тогава Нато или САЩ най вече за първи път докопаха МИГ29 с пълни възможности.В ГДР.Само те и ние разполагахме с такива.Пилот един полковник беше се отказал,защото не можел да мине на другата страна.Тогава немците казаха,че за първи път са ги накарали да извадят душата на самолета при симулиран бой с натовски самолети.Преди това не давалида ги товарят на фул.При всички симулирани битки нито един свален МИГ.Нито един оцелял натовец.Ужас.Разбира се сега нито МИГ е същия нито другите.Ама глупости да се говорят е модерно.Нъл тъй.

    Коментиран от #44

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Scout for funn

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Кукуригу":

    да ти имам и коментара яваш
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 ГосТ

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "guest":

    Не сравнявай Лада с Мерцедес, сравнявай Лада с Вилиджър ;)

    Коментиран от #52

  • 48 Румяна Костова

    5 5 Отговор

    До коментар #37 от "zxcv":

    Подобни на Вас ,,експерти" говориха същото и за С-400.Някои още не вярват, че Турция и Индия вече са си платили и ги чакат.Общо от 13 страни са изявили желание да притежават това оръжие.

    Коментиран от #50, #51

  • 49 Asterix

    2 5 Отговор
    Навремето,китайците крадяха технологии и ги пробутваха за свои.Сега и болшевика започна....това на снимката,не е ли Сикорски....
  • 50 Asterix

    3 5 Отговор

    До коментар #48 от "Румяна Костова":

    Румянке,остава,да ни информираш,как са протекли разговорите по сделките за С-400...
  • 51 гост

    0 0 Отговор

    До коментар #48 от "Румяна Костова":

    Всъщност интересния въпрос е КОЛКО са платили , щото тия железа и всички останали подобни тъй ще си ръждясват докато станат на скрап !!! И единствената файда от тях е печалбата за продавача , а именно там ушанките са зле , ама мнооооого !!! До там , че Дисни от филмчета и телевизия печели ПОВЕЧЕ , ама много повече от целия военно-промишлен комплекс на ушанките !!! Дето викат , тръгнали на краставичар краставици да продават , ахахахха !!!!
  • 52 guest

    1 0 Отговор

    До коментар #47 от "ГосТ":

    Да сравним Ладата с Тесла,Кадилак,ГМС,Понтиак,Форд,Шевролет ,Линкълн,Додж,Крайслер и.т.н... Сега разбираш ли колко са дребни руснаците ?
  • 53 ТРУМПИ . ПРАЯ ИНА ДВЕ ВРЪТКИ

    0 0 Отговор
    И ОТ АПАТАМЕНТ В МАНХАТЪН ЗИМАМ ПОЙЧЕ ОТ СУМАТА В ТАЗ СМЕШНА СДЕЛКА...
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания