Last news in Fakti

27 Януари, 2019 12:01 2 637 5

Уволниха нелегални мигранти от клуб на Тръмп

  • доналд тръмп-
  • мигранти-
  • уволнени-
  • клуб-
  • голф-
  • нелегални-
  • сащ

Много от тях работят в клуба от над 10 години

Уволниха нелегални мигранти от клуб на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Дузина работници в един от клубовете за голф на президента Доналд Тръмп в щата Ню Йорк, които пребивават в САЩ нелегално, са били уволнени този месец, въпреки че мениджърите са знаели за положението им от години. Това каза адвокат на работниците, цитиран от AP.

Мениджър на клуба, намиращ се в окръг Уестчестър, е извикал дузина работници имигранти един по един на 18 януари и ги е уволнил. Много от тях работят в клуба от над 10 години и управата е знаела, че са с фалшиви документи, но си е затваряла очите, твърди адвокат Анибал Ромеро.

Миналия месец служители в друг клуб на Тръмп, намиращ се в Ню Джърси, казаха, че са били наети там, въпреки че са в страната незаконно. По думите им управителите на клуба дори са им помогнали да се сдобият с фалшиви документи. Републиканецът Доналд Тръмп многократно е заявявал, че не е против мигрантите в Щатите, а е против тези, които нелегално пребивават в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро

    7 3 Отговор
    Нарушавал е закона с години.
  • 2 Груьо

    9 1 Отговор
    Обаче Соросите всячески се опитват да дискредитират Тръмп, явно яко им разбърка картите.
  • 3 Димитърд

    0 6 Отговор
    До кога ще завиждате на милиардера Сорос. Парите които притежава си ги е спечелил сам. Никой не му е подарил тези долари. Умен и способен човек. Защо злобеете и завиждате на милиардера Сорос. Или ви се иска и вие да сте като него. Сорос е един от малкото богати хора които дават огромни дарения за благородни цели. Или понеже гроздето е високо, значи е кисело. Стига със соц клишета и руска пропаганда. На този свят има място за всички читави хора. Без боклуци, които основно идват от Русия и Китай. Основно това са двете държави които работят против ЕС и НАТО и САЩ. Те се опитват да ги разбият, чрез корупция и други методи.

    Коментиран от #4, #5

  • 4 плевен

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Димитърд":

    След толкова много писане, редно е да даде малко и на тебе.
  • 5 Груьо

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Димитърд":

    Съгласен съм с теб че проблемът е най-вече в комунистическите тоталитарни режими. Най-вече на Китай, но и Русия, която направи грешен избор. Аз обаче напротив, смятам че Сорос, тайно работи за утвърждаване на комунизма в световен мащаб. Нека не забравяме че идеологията на комунизма е създадена от евреина Карл Маркс по поръчка на Ротшилдите.