14 Февруари, 2019 12:33 1 645 4

Дипломати към премиера: Отложи Брекзит

  • брекзит-
  • тереза мей-
  • великобритания-
  • ес

ЕС все още очаква конкретни и реалистични предложения от Лондон

Дипломати към премиера: Отложи Брекзит - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Над 40 бивши британски дипломати призоваха премиера Тереза Мей да отложи Брекзит, съобщава в. The Times.

Според тях е най-добре напускането на Европейския съюз да се отложи, за да се изяснят условията на бъдещите отношения между Великобритания и ЕС или да бъде проведен втори референдум.

Ако до 29 март британският парламент не одобри споразумението, постигнато между Брюксел и правителството в Лондон, Мей ще трябва да избира между отлагане на Брекзит и напускане без споразумение, което ще хвърли икономиката в хаос.

AFP цитира председателя на Европейския съвет Доналд Туск, който коментира, че ЕС все още очаква конкретни и реалистични предложения от Лондон, които да позволят избягването на Брекзит без споразумение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еl comandante

    2 2 Отговор
    За деня на любовта към виното напълних устата на гербавото педераторче с юнашкото си мляко!!!!Какво толкова и то прилича малко на човек☺☺😊😊😀😂😄😄😄😂😁😊☺☺😊😀😁😂😄😄😃😂😀☺☺😀😁😄😂😁😁😀😀😆😅😀😁😂😄😜😛😜😛😜😛😜😛😜😛😜😛😜😛😜😛
  • 2 Meganoob BG

    3 1 Отговор
    Хем искат да излизат, хем искат да го направят когато ще им е най-удобно. Чакай малко бе! Ще излязат вашите млади които досега са си дремали вкъщи, те да си намерят работа и така ще си оправите икономиката. Русия анексира Крим (със референдум в който цялото население на Крим беше съгласно), а сега Англия като си излиза като абсолютния изтърсак за тях няма санкции.

    Коментиран от #4

  • 3 Великобритания

    5 1 Отговор
    Арабелска кочина
  • 4 Джентълменът русофил

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Meganoob BG":

    "Ще излязат вашите млади които досега са си дремали вкъщи, те да си намерят работа".
    Кой ще излезе, я пак :). Те от години не са излезли та сега ли. Ще има кой да им бере ягодите и броколите не се притеснявайте, те са хитри като стадо лисици. Сега ще пуснат яко студентски програми из цял свят да си напълнят фермите. Винаги, ше има глупави студенти от Източна Европа, които да идват да им вършат черната работа за жълти стотинки. Щото 7-8 паунда на час наистина са жълти стотинки, но от България ви се струват много пара. Само, че живота в Англия е скъп и разходите съответно са големи.
Новини по държави: