Last news in Fakti

28 Февруари, 2019 06:32 2 433 7

Груевски: Ще получа максимална присъда

  • никола груевски-
  • присъда-
  • северна македония

Според бившия македонски премиер, правителството в страна се е договорило за присъдата му

Груевски: Ще получа максимална присъда - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

„При всички случаи ще ме осъдят на максимална присъда, въпреки че по нито един от случаите няма престъпление и в резултат на това няма никакво елементарно правно доказателство,“ пише във Фейсбук бившият македонски премиер Никола Груевски, цитиран от Дарик.

Той е осъден на две години затвор за незаконно придобиване на луксозен "Мерцедес" и преди повече от три месеца избяга в Унгария.

„Това не го предполагам, а го имам като информация от вътрешни източници. Дори и всички други обвиняеми по някои от случаите да бъдат освободени, мен ще ме осъдят на максимална присъда. Така е договорено. Поне засега“, пише Груевски.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    8 7 Отговор
    Почти сигурно е че Груевски ще бъде върнат в Македония ако не успее да се шмугне в някоя държава,нямаща договори за екстрадация на престъпници.ТОЙ си мисли че ще го съдят за "Мерцедеса" и ще му дадат 2г...а всъщност ще бъде съден ЗА ПОДРИВНА ДЕЙНОСТ В УСЛУГА НА РУСИЯ,което предполага "доста повече" години!

    Коментиран от #6

  • 2 Анти седераст

    4 9 Отговор
    Путин така си зарязва съюзниците да гният в затворите на Синагогата. Оставка, мизерник.
  • 3 Оставка старшина

    6 5 Отговор
    Какво празноглаво джюдже. Чистокръвен милиционер
  • 4 Анти старшина

    4 7 Отговор
    Първо Груевски, Асад и Мадуро, след това и Старшината.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 някой

    2 0 Отговор
    На това му се вика излагация! Отговорен политик се крие като плъх в дупка в Унгария и се пазари за присъдата си. Информирали го "вътрешни източници"! Отвратително! За да си политик, преди всичко трябва да бъдеш човек с достойнство! Този се изложи тотално! Ако такова нещо се случваше в нормална държава от Запада, досега поне щеше да мълчи. Явно Унгария не е любимото му място под слънцето. Къде ли другаде ще намери дупка да се скрие?
Новини по държави: