Last news in Fakti

14 Април, 2012 11:40 5 240 2

Тайни гардове на Обама в секс-скандал

  • сащ-
  • барак обама-
  • сикрет сървис-
  • колумбия

Неприятно петно бе лепнато върху репутацията на службите на САЩ - няколко агенти на „Сикрет Сървис”, пазещи президента Барак Обама, бяха уволнени за „непристойно поведение”. Въпреки че няма официално по-подробно обяснение, вече изтече информация, че става дума за проституция.

Обама е на посещение в пристанищния град Картахена, Колумбия, където се провежда форум на страните от Северна, Южна и Централна Америка. Лидерите на 30-тина държави ще обсъждат икономическите и политическите връзки, като Куба е изключена, а Еквадор отказа участие в знак на подкрепа към Хавана.

Би Би Си научи, че разгонените служители вече са отстранени, а на тяхно място са осигурени нови. Случаят службата счита за „много сериозен” и е започнала разследване.

„Вашингтон Пост” твърди, че 12 агенти са отзовани. Поне за един се знае, че се е забъркал с жрици на любовта.

„Сикрет Сървис”  отговаря за сигурността на президента.

Идването на Обама в Колумбия бе предшествано от три слаби експлозии - две в Картахена и една в столицата Богота, при това в близост до американското посолство.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Приятел

    0 0 Отговор
    Човещинка, какво да се прави и те са хора!
  • 2 PlimP

    0 0 Отговор
    голям прас и те душа носят :)