Last news in Fakti

20 Април, 2019 09:48 3 080 6

Доживотен затвор за медицинска сестра-убиец

  • болница-
  • лекарство-
  • фауста бонино-
  • ливорно

Четирима пациенти починали, след като им било дадено непредписано лекарство

Доживотен затвор за медицинска сестра-убиец - 1
Снимка: Shutterstock

Медицинска сестра бе осъдена на доживотен затвор в Италия за убийствата на четирима пациенти, предаде ДПА.

Присъдата бе издадена от съд в град Ливорно, област Тоскана.

Фауста Бонино, на 57 години, избухнала в сълзи, след като чула, че получава доживотен затвор. "Не е честно, не съм направила нищо", казала тя пред репортери.

Бонино със сигурност ще обжалва присъдата, каза нейният адвокат.

Първоначално италианската медицинска сестра била заподозряна, че е убила 13 човека в интензивното отделение на болница в Пиомбино, пристанищен град югозападно от Флоренция, между януари 2014 г. и септември 2015-а. Още преди началото на процеса тя бе оневинена за три смъртни случая, а съдът я оправда за други шест.

Четиримата пациенти, всички те на възраст над 60 години, са починали, след като им е било дадено непредписано лекарство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боли ме уя

    7 5 Отговор
    За това
  • 2 Добре че

    3 9 Отговор
    Не живея в Италия. Донякъде се радвам че живея в Бг ама пак не се радвам. Защото бг е изчерпана държава. Тука Фашизма е на повече от 100%. Трябва ми най спокойната държава в света. Италия не е една от тях. Италианската мафия крие Галеви. Никои полицаи немогат да ги пипнат. Но ъммм бай добрата и спокойна държава ще е с най ужасния климат студен кофти климат но си струва да живееш там. Защото където е най студено няма престъпност. Исландия. Но и където е най най студено в Антарктида там има ледени дървета. В замразената и заледена гора като ходиш по нея на -50° и повече ще разбереш как ще бучи от странни звуци които леда прави в гората. Дали е от дърветата или където ходиш по заледения път звука се разпространява и леда го вибрира обратно. Ти така като слушаш звуците край с теб. Ти си загубен от звуците които таз ледена гора на Антарктида издава. Ти ще умреш. Ще се хванеш за главата ще започнеш да халюцинираш и край довиждане. Твоето тяло ще падне но няма да може да се разложи. Защото там е толкова студено. После някои учени от тайните лоборатории от Антарктида ще дойдат и ще ти вземат тялото. И ще направят мутант от него. Ти ще бъдеш съживен като чудовище което е изпратено да броди ледените гори на Антарктида.

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Да ти кажа

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Добре че":

    Честно, нещо не те разбрах ?!?!
  • 4 Бат Мишо

    6 1 Отговор
    До добре че
    чуек почваш да ма притесняваш ....виж някой доктор- помагат напреднаха с хапчетата
  • 5 месара

    1 2 Отговор
    а на наще им се размина!
  • 6 До Хахото

    9 2 Отговор

    До коментар #2 от "Добре че":

    Пич, не те знам дали изобщо живееш ама пий тия хапчета, че си я закъсал нещо работата.
Новини по държави: