Last news in Fakti

11 Май, 2012 20:21 618 1

Шимон Перес ляга под ножа за херния

  • шимон перес-
  • херния

Израелският президент Шимон Перес (88 г.) беше приет в болница заради "много, много обикновена" операция на херния, както я нарече говорителката му.

Айелет Фриш заяви, че при петдневното му посещение в Канада тази седмица Перес бил диагностициран с херния и бил лекуван от личния му лекар, който го придружавал по време на пътуването.

"Той завърши визитата, както беше планирано, но лекарят настоя след завръщането му в Израел да се подложи на операция, много, много обикновена операция, за да се разреши проблемът", съобщи говорителката.

В комюнике на канцеларията на Перес се казва, че операцията ще се състои в болница Шеба в Тел Авив и се очаква израелският президент да бъде изписан в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 йхгф

    0 0 Отговор
    надявам се да не се събуди.....арабаите ще се зарадват много от това