Last news in Fakti

2 Септември, 2019 08:40 1 122 3

Бразилският президент ляга под ножа

  • жаир болсонаро-
  • бразилия-
  • президент-
  • херния-
  • операция

Болсонаро бе намушкан с нож през септември миналата година

Бразилският президент ляга под ножа - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Бразилският президент Жаир Болсонаро ще бъде опериран от херния тази седмица, предаде AP. Операцията се налага заради усложнения след миналите операции, през които премина Болсонаро, след като миналата година бе намушкан с нож на предизборна проява.

Болницата, където ще бъде извършена операцията тази неделя, обяви, че хернията е била забелязана от хирурга на Болсонаро, докато правел рутинна проверка на здравословното състояние на президента, което иначе е добро.

Болсонаро написа в Туитър, че ще почива десет дни, за да се възстанови от операцията. Говорител на президента заяви, че Болсонаро все още планира да участва в срещата на лидерите на страните на Амазония в петък в Колумбия, на която ще бъдат обсъдени мерки за съхраняването на Амазония.

Болсонаро бе намушкан с нож през септември миналата година. Мъжът, който го намушка, бе оправдан от съда и изпратен в психиатрично заведение, след като стана ясно, че е психично болен.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Амазония

    5 1 Отговор
    изгоря, какво ще обсъждат тези идиоти.
  • 2 Лелчету...

    1 0 Отговор
    Няма как, ще легне, тази уж толкова невинна операция, но той има връзки и ще му мине леко...!
  • 3 ЧИЧО

    0 0 Отговор
    МАЯ ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА ГЕРБ ЩЕ И .БЕ МАЙКАТА НА ИЗБОРИТЕ ТЕ ЛЪЖЛИВИТЕ СОЦИОЛОЗИ ОТ ГАЛЪП И ЧЕРВЕНИТЕ КЪЧО КОЛЬО САШО МАРИНОВ ЩЕ И НАМЕРЯТ НЯКОЕ БЮРО
Новини по държави: