Last news in Fakti

15 Юни, 2019 14:16 2 444 18

Мащабни военни учения в Сърбия

  • сърбия-
  • учения-
  • военни

В ученията участват три държави

Мащабни военни учения в Сърбия - 1
Снимка: Shutterstock

В Сърбия започнаха международни военни учения, съобщи B92.

Ученията се провеждат край град Панчево. В тях участват сръбски, беларуски и руски военни.

На място са събрани 700 военни от трите държави. С тях са 50 единици военна техника, плюс три безпилотни самолета и пет самолета.

Ученията носят името „Славянско братство“. Те ще продължат до 27-ми юни, като ще се водят в няколко региона на страната.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    14 23 Отговор
    Бе това мащабно ли е - само на стрелбите оня ден участваха 5-6 различни националности и не претендираме че са нещо особено. српска слаба крушовица... Да не би на Горан Брегович оркестъра да се подготвя за участие с руски и белоруски балерини.
  • 2 Meganoob BG

    25 13 Отговор
    Ние българите си имаме добро понятие когато сърбите искат "славянско братство". Славянско братство, имат предвид съюз с Румъния и Гърция и претенции към това сръбско българската граница да бъде на река Искър. По-славянско от това няма.
  • 3 Main Fürher

    32 19 Отговор
    Сега самата истина: - Русия не освобождава България,а Русия напада османската империя с цел да плячкоса Истанбул - Русия измисля,че българите сме славяни но това не е вярно,а ние сме българи и езика на който пишат 350 млн души не е Славянски,а БЪЛГАРСКИ!!! - България си плаща 32 тона злато за ,,освобождението" - Сърбия напада България не поради подкрепа от Австро-Унгария,а от страна на руска подкрепа - Русия не признава 15 милиона българи,които живеят на нейна територия - Русия спонсорира БКП,които по късно продават България на СССР и Югославия - България е под руско иго от (1944-1989) - България внася електричество от Русия и затова то е толкова скъпо - САЩ не ги интересуваме и никога не сме ги интересували - САЩ и Русия са империалистически страни,които искат да владеят всичко - САЩ са главният виновник за гей паради,джендър идеологии и т.н. - Русия създават Македония и македонската нация,докато САЩ и Великобритания са били против да се създаде тази изкуствена нация и страна - САЩ създадоха Ислямска държава и всички други терористични групировки - САЩ подкрепят глобализацията на света и нарушаването на ДНК-то на нациите Извод: Русия и САЩ са двете страни на една и съща монета,държана в ръцете на Биби Нетаняху и еврейте!Комунизма и либерализма са леви тумори,които трябва да бъдат премахнати,а фашизма и националсоциализма да се завърне с пълна сила!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА И ФАШИЗМ

    Коментиран от #5, #11, #12, #15

  • 4 НЕ ЗНАМ КОЙ Е ПОСТАВИЛ МИНУСИ

    8 13 Отговор
    КОМЕНТАРИ 1.2.3 НО НЕ ТРУДНО ДА СЕ ДОСЕТИ ЧОВЕК.СПОРЕД МЕН ТОВА СА ИНДИВИДИ КОИТО СА ЧИСТОКРЪВНИ НАСЛЕДНИЦИ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ.А ТАКИВА В БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГО.СЪГЛАСЕН СЪМ КОМЕНТАРИТЕ. И ДОКАТО ИМА ТАКИВА КОИТО ПОСТАВЯТ МИНУСИ НА ПОДОБНИ КОМЕНТАРИ ЩЕ ИМА И ПРЕДАТЕЛИ НА РОДИНАТА.
  • 5 Бай хой

    16 12 Отговор

    До коментар #3 от "Main Fürher":

    Хапчетата и редовно. Явно и ти самия не си убеден в това което пишеш мюмюне. Па ако не си Мюмюн със сигурно щеше да си ако братушките не бяха тръгнали да "оплячкосат" Истанбул. Да еа и неграмотният ти простак да еа. И май Истанбул съществува на картите от 1923 година. Явно си тъп като Винету тиквов суджуков. Да попитам и факти докога ще толерират символи и идеи на нацизма? Май че е противозаконно.

    Коментиран от #8

  • 6 русия е джудже

    6 20 Отговор
    Мащабни военни учения на отритнати от света държавици които са икономически и технологични джуджета.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 каренко

    1 5 Отговор

    До коментар #5 от "Бай хой":

    Хас мукар на електрокар

    Коментиран от #18

  • 9 Гледач

    9 4 Отговор
    Е тия СЪРБИТЕ да не се правят на военни че 1885 ни НАПАДНАХА .ПАК ЩЕ ГИ БИЕМ
  • 10 Аре

    3 6 Отговор
    Сърбия е албания косово е албания македония е българска северна гърция е българска

    Коментиран от #13

  • 11 Обикновен човек

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "Main Fürher":

    Ти си живееш в някаква своя паралелна планета земя!Как е там (при теб )времето сега?Сигурно е люта зима и празнуваш с твоите въображаеми приятели новата година.коя само ти си знаеш?
  • 12 Ivan

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Main Fürher":

    Za evreite i Sinagogata ti si jivotno.
  • 13 Ivan

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Аре":

    Tova ne sa planovete na NATO-OTAN,Churchill i Sinagogata.
  • 14 Ivan

    0 2 Отговор
    Senata i Kongresa objaviha uchenijata za nezakonni.
  • 15 Бълхарин

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Main Fürher":

    Пак сте от губещата страна :)
    Нищо, вие сте свикнали да ви опъват жартиера !
    На оня Майн Футер искам да му забия един въпрос !
    Ти да не живееш в аквариум ?
    Държавата ти пълна с цагансони голям национализъм ще пада на какъв език ще си общувате на ц и г а н с к и или Т у р с ки ?
  • 16 До Аре

    2 0 Отговор
    Ами вземи от стара загора командосите ако не са в някоя кръчма и отивай !
    Де гладна въшка :)
    България е КоНЕЦ ако не се схванал !
  • 17 Майкъл джексън

    1 2 Отговор
    Славянско робство а не братство трябва да се казва учението
  • 18 Руски националист

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "каренко":

    Стига с тия коментари в полза на Русия. Ако тази велика страна се надяваше на помощ от всякакви пумияри, досега да е свършила. Русия на бялата раса.Какво е това бяла раса?? Освен чистите руснаци, това са хора с бяла кожа, розови бузки, светли очи и светли коси, правилни европейски черти, знаещи перфектен руски с минимум 2000 думи. Всички останали вън от Руската федерация, защото не искам Русия да заприлича на САЩ, с всякаква бълвоч /сволач/, поназнайваща руски и излагащи нас руснаците по света. Вие българите не ставате, защото сте тъмнокожи балкански субекти, с поне 5 вида боя от различни националности и дори с перфектен руски, приличате на африканци с перфектен английски, представящи се за ''граждани'' на САЩ.
Новини по държави: