2 Август, 2019 21:50 1 409 6

Тръмп: Ким Чен Ун няма да наруши споразумението

  • доналд тръмп-
  • ким чен-ун-
  • сащ

Той заяви, че не са се договаряли за последните ракетни тестове

Тръмп: Ким Чен Ун няма да наруши споразумението - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Лидерът на Северна Корея прави правилните неща и няма да наруши нашето споразумение. Това заяви президентът на САЩ Доналд Тръмп, цитиран от Fox News.

Той коментира последните ракетни тестове от страна на КНДР. През последните дни страната на три пъти направи ракетни тестове.

„Северна Корея направи три ракетни теста през последните дни. Тези тестове не са в нарушение със споразумението от Сингапур. Те може да са в нарушение с разпоредбите на ООН, но ние не сме обсъждали ракети с малък обсег. Ким не иска да ме разочарова“, заяви Тръмп.

Според него потенциала за развитие на Северна Корея е неограничен. Тръмп посочи, че Ким Чен Ун има визия за развитието на страната си.

Той смята, че предстоят още позитивни разговори.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бисер

    3 3 Отговор
    Тоа па
  • 2 Болид шик

    0 2 Отговор
    Ако, беше киларито президент, вместо тръмп, какъв ли натиск щеше да направи на кимчо, не ми се мисли.
  • 3 Мосак Фонсека

    1 0 Отговор
    Кими бой ще си жули 200 годишно френску кунячи, ши си пафка кубински цигарилос, точну какту муй заръчал началнико.
  • 4 Цвък

    1 0 Отговор
    Тази тема ви е извън капацитето. Не се напиняйте! Глей те си Баце... Тойнсинви стриже, и агнешко през прозорецо на жипа фърга. По-си ви е ваше.
  • 5 Румяна Костоаа

    0 2 Отговор
    Тия са в пубертета.Имайте предвид че съвременните руснаци са потомци на канибали. Техните деди и баби оцеляха през войната и обсадата на Ленинград и другите градове, като варяха на чорба по-слабите и немощни руснаци. И въпреки, че не са хапвали досега човешко месо, ако се наложи пълно икономическо ембарго срещу Русия, ще започнат и те да се варят на чорба и да се пекат на скара. Така че ние натовските страни трябва да действаме разумно и по далеч от руснаци.

    Коментиран от #6

  • 6 Опитен

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Румяна Костоаа":

    И какво трябваше да направят обсадените в Сталинград, да умрат ритуално за кефа на еврогейските и соросоидни тролове? Кажи ма офцъ?