Last news in Fakti

12 Август, 2019 17:30 2 193 5

Пиян турист вилня в Бали

  • бали-
  • турист-
  • австралиец-
  • остров-
  • вилня-
  • пиян-
  • никълъс кар

Бях много пиян и се извинявам, разказа мъжът

Австралийски турист беше арестуван в Бали след пиянско буйство, включващо кражба на мотоциклет, разрушаване на магазин и нахлуване в дом с нападение на собственика, съобщи полицията, цитирана от БГНЕС.

Унищожителното опиянение на Никълъс Кар, уловено във видео, разпространено в социалните мрежи, започнало в събота. Тогава 26-годишният пияница побягнал бос по улицата в популярна туристическа зона на индонезийския ваканционен остров Семиняк.

Докато крещял псувни, се блъснал в капака на движеща се кола. След това връхлетял нищо неподозиращ местен мотоциклетист и се запътил към магазин в близост. Опитвайки се да влезе, счупил стъклена врата. Минути по-късно решил да открадне мотоциклет и избягал. Малко след това, все още под влиянието на алкохола, Кар нахлул в чужда къща, където нападнал спящия собственик на дома.

В крайна сметка той бил задържан от полицията и откаран в болница. Снимките, които циркулират в социалните медии, го показват окървавен и насинен. Кар е обвинен в нападение и имуществени щети. За извършеното, го грозят повече от 2 години затвор. Пред медиите Никълъс Кар се яви в оранжев затворнически гащеризон и призна, че е изпил повече от 10 малки бутилки алкохол.

"Бях много пиян и се извинявам. Изобщо не помня нищо", каза той пред репортери. "Просто искам да се извиня на всички - на жертвите, на хората в Бали, на всеки, засегнат от това", добави той. Милиони туристи годишно посещават Бали. Някои от тях са арестувани за редица престъпления, включително наркотрафик, който се наказва със смъртно наказание.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бачо Киро

    11 0 Отговор
    Е, налудувал се е. Дано спомените му го радват през тея две години в дранголника, че едва ли ще е от европейските...
  • 2 Азз

    19 0 Отговор
    То и в България един надрудан и пиян англичанин вилня, но после като дойде на себе си, и се извини - даже полицаи му носиха куфари до самолета...Къде ти съд и присъда...Къде е БГ, къде е Бали.....!!
  • 3 Гост

    3 1 Отговор
    Друсан до козирката!
  • 4 ДНК анализ

    7 1 Отговор
    Всички знаят, колко кофти и сбъркани са английските семки, а тия са кофтито на английските семки смятайте, пратени някога каторга на един континент от другата страна на света
  • 5 PlimP

    0 0 Отговор
    пиян бил, така се е отцепил с хапченца, брАшно и кво ли не още, пиян карате не цъка