Last news in Fakti

30 Август, 2019 13:30 47 849 71

В Гърция масово глобяват и свалят номера

  • гърция-
  • номера-
  • шофьори-
  • коли-
  • автомобили-
  • акция-
  • глоби

Проверките са денонощни по цялата пътна мрежа на страната

В Гърция масово глобяват и свалят номера - 1
Снимка: Shutterstock

Голяма акция на гръцката полиция срещу нарушителите на пътя. Свалят номерата на колите и налагат високи глоби. Само в област Атика в рамките на три дни са отнети 200 шофьорски книжки, свалени са номерата на 113 автомобила. За употреба на алкохол са глобени над 300 водачи.

Общо в рамките на акцията са констатирани 1700 нарушения, информират от Пътна полиция. Проверките са денонощни по цялата пътна мрежа на страната, предупреждават полицаите. Въпреки високите глоби и последствията при нарушения, най-честите случаи са преминаване на червен светофар, неправилно изпреварване и пушене в колата в присъствие на деца.

В Северна Гърция при движение по магистралата Александруполис към Солун има разположени много извънредни екипи не само по контрол на трафика, но и проверяват за превозване на нелегални мигранти. Тези проверки са засилени след катастрофата с български автомобил, превозвал мигранти, при която загинаха шестима души. Полицаите проверяват личните документи на пътуващите и съветват да не се вземат по пътя непознати лица, предаде БНР.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 57 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КАТ И ИЗГЪЗИЦИТЕ

    189 27 Отговор
    ТО И У НАС АКО ПРАВЕХА ТАКА НЯМАШЕ ДА ИМА ПОЧТИ НАРУШЕНИЯ, НО У НАС НЕ СЕ САНКЦИОНИРА НИЩО И ГАНЯ КАРА ВИНАГИ НА ГРАНИЦАТА НА ШОФЬОРСКИТЕ СИ УМЕНИЯ

    Коментиран от #3, #15, #54, #71

  • 2 смок

    179 26 Отговор
    Не ходете там братя. Бирата е ледена! Няма спасители!
    Никакви емоции: това вълни, мъртво течение, удавници - изобщо!
  • 3 Бай Хой

    176 77 Отговор

    До коментар #1 от "КАТ И ИЗГЪЗИЦИТЕ":

    Ай стига се самосъжалявахте и изкарвахте Ганя най-черен. Навсякъде по света хората карат бързо и нарушават правилата. у нас по-голям проблем е качеството на пътната мрежа, която е на 40+ години , а ремонтите са некачествени с възможно най-евтините материали.

    Коментиран от #26, #53

  • 4 Irmao

    255 31 Отговор
    По-миналата седмица бях за 5 дни в Гърция. Тук пишеха, че там едва ли не полицията те дебне на всяка крачка само да сбъркаш нещо. А за цялото време видях словом и цифром трима полицаи на една улица. След няколко дни отново ще съм там. Поздрави на БГ хотИлиеритИ!

    Коментиран от #34

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Plovdiv

    127 13 Отговор

    До коментар #5 от "bmw":

    Много бих дал и ние да станем поне малко "умряли", като тях...
  • 8 onq s konq

    52 73 Отговор
    Когато в друга държава се провеждат подобни мероприятия,Русофилите го приветстват с язвителните заключения че "Там мислят за Законността и живота на гражданите си,"кога и у нас" така.Когато обаче СЪЩИТЕ МЕРКИ се осъществят и в България,СЪЩИТЕ РУСОФИЛИ заподскачват като Заклани кокошки с бурни протести че се посяга на ДЖОБА НА ВОДАЧА с цел пълнене на Държавната касичка.И ще поясня:Обичам Русофилите,НО НЕ И РУСОФИЛСКИТЕ ИМ НОМЕРА:)

    Коментиран от #18, #56

  • 9 Матей

    34 34 Отговор
    Като се спомена за пътни данъци и такси,в тази връзка,управлението на страната трябва да бъде сменено и по тази причина с крайно ляво.За граждани с минимални доходи,да не плащат никакви данъци,вкл.ДДС,ДОО,ОМРАЗНИЯ данък задължителна застраховка и пр. и пр.Данъци да плащат само богатите и когато се явявате на избори ,добре си помислете за кого гласувате и какво ще направи той за вас.Не гласувайте за своите грабители и гробокопачи!

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Valio

    86 6 Отговор
    Преди три дни се върнах нито на отиване нито на връщане полицаи не видях.....
  • 12 Глобен

    105 13 Отговор
    Глобяват и свалят номера само на български туристи, които не са отишли на почивка в България! Като разберат, че си отказал да плащаш 11 лв. за минерална вода в Сл. бряг или да ядеш стара риба в Поморие и веднага те глобяват и ти свалят номерата! Ха-ха-ха...
  • 13 Никога BG море

    94 15 Отговор
    Никога, никога, икога.
    Нистина съжалявам, че всички българи не могат да си позволят минимум Гърция. Нашите "хотелиери" не заслужават да имат бизнес.
    Все пак има и читави мини бизнесмени в BG.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Не е верно

    30 2 Отговор

    До коментар #1 от "КАТ И ИЗГЪЗИЦИТЕ":

    Понеже милиционерите ни са подкупни и се наложи глобите да не се събират на пътя. Глоби има и не са никак малки.
  • 16 Ти построи комунизма

    12 13 Отговор

    До коментар #9 от "Матей":

    Така ако ставаше и комунистите щяха да го направят. Зелка зелена си ти
  • 17 А с какво....

    11 11 Отговор

    До коментар #5 от "bmw":

    Да те занимаваме, с не умрялата България ли? Ела тук да видиш как хубаво си изкарваме морето.
  • 18 Читател

    14 10 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Тролът с коня, по коментарът ще го познаете

    Коментиран от #19

  • 19 антрашпиц

    16 3 Отговор

    До коментар #18 от "Читател":

    Той е идиотът с коня.
  • 20 Гост

    44 5 Отговор
    Поредната платена статия. Да не съм ходил там, да ви повярвам.
  • 21 Само в Туркия е истината

    20 15 Отговор
    Я там ходя само
  • 22 ЕЛАДА

    72 20 Отговор
    Всички приказвате докато не ви се случи! За съжаление на мен и моето семейство ни се случи, за неправилно паркиране ми свалиха номерата.Чувството е уникално,Петък вечер в събота и неделя не работят.Чакаш до понеделник да си платиш глобата(40 евро) и освен глобата наказанието е 20 дена без номера яко нали.Не ги интересува нищо, там където се плащат глобите всичко е на Гръцки иди са оправяй ако не знаеш езика абе ВИНАГИ СА БИЛЕ И ЩЕ СИ ОСТАНАТ ПОДЛИ,ГАДНИ И МЪРЗЕЛИВИ ВИЗАНТИЙЦИ ЗЕВС ДА ГИ .............

    Коментиран от #28, #39, #46

  • 23 Гост

    52 18 Отговор
    Платена статия! Еми ,няма да ви стъпим на бетонираното лайноморие с цени като за Монако!
  • 24 Anton

    48 9 Отговор
    Приятно прекаравне в Гърция! Така се прави туризъм и нещо за държавата им да остане. При гърците няма неплатена глоба, знам от мои приятели. И в България да си пак ще те намерят и ще си платиш. Като сметнеш всичките плащания ти излиза по-евтино на Карибите. Сиртаки, сиртаки и накрая угазаки!
  • 25 Смрад

    21 49 Отговор
    Гръцките плажове са смрад дано Ердо ги гепи и тях. Мръсни гадни гърци.
  • 26 водач на мпс

    11 18 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Хой":

    тиквеник.!когато е лош пътя-нормално е да караш доста по-внимателно и със съобразена скорост.Нашите тъпунгери,които се наричат шофьори карат като на състезание и все едно че е за послефно.и за щастие на нас някой път за тах е последно шофоране-към пъкъла.а ти недей обвинява пътищата,защото все още имаме такива,радвай се и на това-някъде нямат дири пътища.

    Коментиран от #59, #70

  • 27 шофьорът

    15 15 Отговор
    Хазната е празна и трябва да се напълни от "гости" на Гърция...За такива глоби в Европа като каране с джапанки 50 евро в друга държава не знам а Вие?

    Коментиран от #48, #51, #67

  • 28 Браво

    52 20 Отговор

    До коментар #22 от "ЕЛАДА":

    Много точно казано. Гърци и германци са най долните нации на планетата. Ако ще и 20лв да струва едно кафе в България пак няма да ида да им дам пари на тия. Глобявали са ме преди години на Ламиа 700е че съм минал на червено. А всъщност минавам с тира на чисто зелено. Една МАЛЯКА ме засича и аз спирам на средата на кръстовището, после докато се изнесе ремаркето става червено и ме глобяват а оня си тръгва. Стояха на 20 метра полицаите и видяха всичко но него дори не го спряха. Карам тир 15г в цяла Европа никъде другаде не съм глобяван. Почти няма колега който да не е глобяван за измислени нарушения в тая шибаната държава. Който иска да си ходи там. Като те глобят веднъж и ще видим колко ще излезе евтино морето
  • 29 стоян георгиев

    18 12 Отговор
    другарите до един в гърция.антибългарите сте готови по кило ла.на да изядете за да е гадно на българия нали другари?и там не е хич скъпо и глобите са никакви ,а статията е платена !!!!та другари след морето купуваите гръцки дини и картофи щото нашите ги инжектират с урниа и хербециди,а морето ни е с цени по 11 лева за бира!смях!като ви свалят номерата другари без сърдене ,нали!!!!
  • 30 Като не сте виновни

    32 7 Отговор
    Вадите тефтера, записвате им имената, номера на колата, обаждате се в посолството, дават ви най-близкия преводач и ги почвате! За 50 евро, преводача им стъжнява живота! Изобщо не ги оставяйте, оставяте ли ги скачат и на други българи! Наши дето работят там, направо звънят в телевизиите, и след 5 минути си тръгват по живо по здраво! Гръцките полицаи като чуят за телевизия, бягат и патрулката забравят!
  • 31 НАП

    24 2 Отговор
    Ако и тук беше така на малкия дрисльо и баща му и през ум нямаше да им мине да си предават ганьовските номера,при положение,че е прегазил човек.!!! Ноооо.....тук са вървежни...! Хора на "власт",хора с пари.......!
  • 32 емигрант

    14 22 Отговор
    Само в двете най цигански държави България и Гърция я има тая простотия със свалянето на номерата. За това вече и не живея в булгаристан , а в гърция крака ми няма да стъпи.

    Коментиран от #35, #41, #50

  • 33 Коментар

    34 3 Отговор
    Да споделя, в Гърция нашенци тип "псевдо мутри", с двадесет годишни таралясници от премиум марки, са по-ниски от тревата. Скороста се спазва, но само до нашата граница. Още в тесният учасък след нея(за Кулата става дума Кулата), горят от желание да си покажат бабаитлъка, изпреварвне, превишена скорост...жалки, но опасни за всички ни типове..
  • 34 БГ ХОТЕЛИЕРИТЕ НИЩО АМА НИЩО

    14 21 Отговор

    До коментар #4 от "Irmao":

    НЕ СА ЗАГУБИЛИ ОТ ТОВА ЧЕ ТИ ХОДИШ ЕДИ КЪДЕ СИ..ДАЖЕ СА СПЕЧЕЛИЛИ ЗА ТОВА ЧЕ НЕ СИ ИМ В ХОТЕЛИТЕ ДА СЕ ПАЗАРИШ ЗА ЕВТИНИ НОЩУВКИ АКО МОЖЕ И БЕЗ ПАРИ..ДАЖЕ ТЕ МОЛЯТ ДА ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ЛИЖЕШ ГРЪЦКИТЕ ЗАДНИЦИ И СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ..ДА НЕ ЗАБРАВИШ КРЕНИРШИТЕ И ДОМАТИТЕ УВИТИ ВЪВ ВЕСТНИК РАЗБИРА СЕ ОТ ЛИДЪЛА..

    Коментиран от #40, #47

  • 35 Чичо Манчо

    17 4 Отговор

    До коментар #32 от "емигрант":

    На никой не му пука къде живееш,а най-добре е,че не си в България,щото ни писна от мрънкалници с претенции,които за нищо не стават,но искат поне 20евро на час. Мий си кенефите,където и да си и се радвай на "благосъстоянието" си

    Коментиран от #60

  • 36 Петър

    13 5 Отговор
    На мен също много ми хареса в Гърция това лято, но останах с впечатление ,че тази държава живее от туризъм и глоби.
  • 37 За разлика

    18 6 Отговор
    В Турция за десет години влизане сТИР са ме спирали само два пъти и то само за проверка В Гърция дебнат за пари много пари и най много глоби правят на БГ колите
  • 38 kokol

    36 1 Отговор
    Ако и ние глобявахме гастербайтерите и румънците за безобразното им каране щяхме да съберем повече пари от колкото ни е износа ама нали управниците са дупедавци.....
  • 39 Plovdiv

    22 6 Отговор

    До коментар #22 от "ЕЛАДА":

    И защо си паркирал неправилно?! Защо аз досега не съм имал никакви проблеми в Гърция, а съм ходил седем пъти там?
  • 40 Irmao

    10 10 Отговор

    До коментар #34 от "БГ ХОТЕЛИЕРИТЕ НИЩО АМА НИЩО":

    Хич не ми пука, разбра ли? Все пак знай, че оставям по около 200 евро там, не ям кренвирши от 10 години и нещо много си нервен, смотаняко? Още по-голям кеф! Скоро по корем ще се влачите да ви иде някой на Гьолището!

    Коментиран от #57

  • 41 Да не си се прибрал

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "емигрант":

    там където някога султана те е подарил на някой еничарин?
  • 42 бай Даньо

    18 13 Отговор
    Не ми се коментира Гърция , ясна е на всеки с горе-доле измити очи , трябва да я видиш веднъж за да не ходиш там повече по ред причини. Интересна е само доколото се вижда с посто до колко откачи част българския народ да казва на чуждото добро а нашето лошо априори , без разсъждения и никакъв уклон щото нещо е наше , напротив нашето е лошо, азиатските нрави на гърците ( и турците) са добро!? ... България е найстина уникална държава. Успя да отгледа една прослойка от собственто си население , умните глави и казват вътрешна емиграция, но в наши случай това определние звучи много меко, защото тия си мразят собствената държава ( па какво остава да и дадат някакъв кредит за нещо) . Тия когато му дойде времето подсторени от чуждата пропаганда ( нещо което чудесно се вижда на тоя сайт) са готиви да грабнат оръжие против България! Българската наропсихология е резерват за чудовища.

    Коментиран от #49

  • 43 Шаран БГ

    28 3 Отговор
    Защо да не могат глоби да се вземат на пътя. Вървете в Сърбия и направете дребно нарушение. В полицейската кола камерИ и на мястото на " жабката" - малка огнеупорна каса. Прибира Ви полицая парите най-учтиво. Не смее да вземе бакшиш или подкуп някакъв. Връща ресто до " стотинка". Извинява се, че се е наложило да Ви глоби, но да не сте вършили нарушение. Заключва касата и бай,бай. Извършете друго нарушение -очаква Ви същото. Прибират Ви парите на пътя. Ако нямате или той няма дребни : Моля, карайте след мен до първата бензинаджийница. И те така !Нашите управници НЕ ЖЕЛАЯТ да има ред в Държавата ни ! Искат да има камара администратори/все наши хора - трябва да ги устройваме някак си/ всичките страхотно загрижени за безопасността на движение по пътищата...............
  • 44 Plovdiv

    34 5 Отговор
    Ha някой мина ли му през ума, че цялата говорилня започна от това, че обявиха за новина нещо, което е съвсем нормална практика в цивилизования свят?! Нарушаваш правилата - понасяш отговорност, точка! Само че тук явно е различно...
  • 45 Селяндур

    20 3 Отговор
    Мизерия на Черноморието на издути на макс цени - не благодаря... Поредна година ще ходя на Гърция... Престанете да плашите хората с поръчкови статии - има закони, спазват се... Нарушавате ги - плащате... Миналата година ме спряха близо до Кавала и бяха най-учтивите хора, с които разговарях там... Проверката бе само на личните карти и пожелание за приятен път...
  • 46 Византия

    24 3 Отговор

    До коментар #22 от "ЕЛАДА":

    Защо паркираш на забранено? Иди в Германия или в САЩ, паркирай неправилно и ни пиши за тяхната толерантност. Само че в САЩ не се репчи на ченгето, че транспорта на труп през океана е егати и скъпотията.
  • 47 Тъпото

    18 2 Отговор

    До коментар #34 от "БГ ХОТЕЛИЕРИТЕ НИЩО АМА НИЩО":

    Ха ха ха ха БГ и хотелиер. Къде да го видиш, спал съм в стай по 120 лв на вечер пълна мизерия, но с камереки по 600 и готвачи по 800 лв заплата и гонение от шефа като роби няма как да просперирате. За това по добре кремвирши на поляна в вестник от колкото в ваш хотел.
  • 48 Сандо

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "шофьорът":

    Има, има...
  • 49 1912

    23 5 Отговор

    До коментар #42 от "бай Даньо":

    Ами аз ще я МРАЗЯ до смърт тая "държава"!!! И грам на никой не дължа извинение за това! Кучета да я ядат тая"държава"!!! Смърт за тая "държава"!!! Дето уби и прогони 20% от населението си в чужбина! Дето дере хората си с данъци, такси, глоби за нищо, мизерни доходи, убива ги, защото няма кой да ги лекува! Навсякъде по света работещите българи са давани за пример като работливи, надеждни и продуктивни служители! Само тукашните "работодатели", дето до един заслужават да се изправят до някоя стена срещу дулата на автоматите, обвиняват българите, че са мързеливи, непродуктивни, неефективни. Само че ще запеят друга песен, когато скоро не остане кой да работи за тях! Когато държавата спре да мрази до смърт мен и всички останали честни хора, тогава ще спра да я мразя и аз! Дотогава - кучета да я ядат, заедно с адвокатите и, като теб!
  • 50 Тъпото

    9 0 Отговор

    До коментар #32 от "емигрант":

    И в Норвегия, и ти да видиш колко струва. Няма да си помислиш за нарушение.

    Коментиран от #52

  • 51 Сандо

    14 0 Отговор

    До коментар #27 от "шофьорът":

    Ето и отговорът! Конкретна държава-Испания. Бос, със джапанки или токчета зад волана 80е. Ядене или пиене по време на каране 100е. Извадена ръка или лакътя през прозореца 80е. Хвърляне на фас през прозореца 4 точки и 200е. Не носене на свидетелство за правоуправление 10е., обаче като го занесеш за справка и е с изтекъл срок200е. Мръсен, изцапан регистрационен номер 200е. И тн. и тн.
  • 52 Сандо

    1 1 Отговор

    До коментар #50 от "Тъпото":

    Колко? Напиши ги, да разбереме и ние!

    Коментиран от #63

  • 53 vasik atanasova

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Хой":

    за пътищата съм съгласен ама че се кара бързо не
    ха ха ха а ха
    в холандия постоянно ти идват глобите дори с 10 да си надвишил
    кучето да си оставиш на двора и пак те глобяват ако е зима
    а въпросното куче беше порода хъски
    аргумента беше че щяло да се разболее
    мили съседи се обадили и имаше глоба
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ЗМЕЙ ГОРЯНИН

    5 1 Отговор
    ГЪРЦИЯ СИ Е ГРЪРЦИЯ ТЕ СЯ СТАРИ ХИЕНИ И СИ Е ГОТ ТАВ НА МОРЕ НЕ ПРЕ НАШИТЕ ЕВТИНИ ТАРИКАТИ ..А ПОЛИЦИЯТА СВАЛЯ НОМЕРА АКО КЕ ПРАВИШ НА ГЕРОЙ ИНАК НЯМА ПРОБЛЕМИ ВСЯКО ЛЯТО СЪМ ТАМ ..ПЕКРОСНО Е
  • 56 Karai

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Si konq i ne plashtai nishto
  • 57 Гърция

    6 1 Отговор

    До коментар #40 от "Irmao":

    Хахаха,точно гьолище е. Супер си е в,Гърция!
  • 58 Селтак БГ Хотелиер

    16 3 Отговор
    Не ходете в Гърция, там ще ви изядат децата за закуска, ще ви изнасилят жените, полицаите ще ви спрат за несъществуващи нарушения, ще ви вземат всичките пари, ще ви конфискуват колите заедно с кренвиршите, ще лежите в гръцки затвори в една килия с камерунци-хомосексуалусти и накрая ще бъдете обесени на градския площад. Идвайте в моя хотел, стайчета колкото искате, фризерите на ресторанта ми пращят от петгодишна полуразвалена риба, а понеже се отнасям много добре с камериерките, чашите в хотелските стаи са гарантирано дезинфекцирани с урина. Вярно че шезлонга не е евтин, но пък включва безплатна фекалотерапия. Очаквам ви!!!
  • 59 Друг някой

    2 0 Отговор

    До коментар #26 от "водач на мпс":

    Това че някъде нямат пътища трябва ли да ни успокоява? В Европа сме все пак.
    Навсякъде има идиоти и част от решението е качествена проектирана с цел безопасност инфраструктура. Другото е не само високата санкция, но неизбежността и.
    Хайде със здравеибезопадно шофиране.

    Коментиран от #61

  • 60 Стефан

    7 1 Отговор

    До коментар #35 от "Чичо Манчо":

    Чичо Манчо НИКОЙ работник в България не иска 20 евро на час, а на пръсти са тези дето взимат по 320 лева надница, така че се е....и в гъ...за, но 80 на 100 сте / бизнесмените / дето осигурявате хората си на МИНИМАЛНА заплата и така КРАДЕТЕ от държавата и обричате пенсионерите на тотална мизерия, иди и виж КОЛКО по големи са данъците в Германия, но там бизнеса СИ ГИ ПЛАЩА , защото имат съвест и ЗНАЯТ че така се гради и създава държава с БЪДЕЩЕ , но твоят мироглед е до края на носа ти, и си мислиш че си хванал шефа за оная работа, но не е така.

    Коментиран от #62

  • 61 Друг някой

    0 1 Отговор

    До коментар #59 от "Друг някой":

    "Хайде със здраве и безопасно шофиране.
  • 62 Друг някой

    4 1 Отговор

    До коментар #60 от "Стефан":

    Ха ха бизнесмен съм бил :)
    Работя на висока позиция, но с ангажираност в извън работно време 24/7 и в допълнение студент задочно.
    Голяма част от работодателите не са цвете, но това не е само у нас.
    Аз си знам какво и как съм постигнал и все още имам респект към контролен орган на пътя...онези надрусан и без книжки неграмотници, за тях се притеснявай.
    Почти на едно ниво сте.
  • 63 Друг някой

    4 0 Отговор

    До коментар #52 от "Сандо":

    В Холандия моя близка получи глоба за преминаване, с велосипед, през пешеходната част на тротоара 90 евро. Видях разпечатката.
    Карай после както си искаш ;)

    Коментиран от #65, #66

  • 64 ХА ХА

    11 3 Отговор
    Поредното гръмко заглавие. Описаното обаче може да е изненада само в нашата мила татковина. Тук разбира се никой не следи за изброените нарушения и всеки си шофира както му е лесно, а правилника е в коша. Описали сте действия на полицията, който са съвсем нормални. Може ли да си представите докъде сме пропаднали да ни тревожат такива заглавия - полицията упражнява контрол за спазване на реда и правилника за движение !?!?!?
  • 65 Сандо

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Друг някой":

    Спокойно, кой ти каза че в Испания не те глобяват за същото нещо. Преминаване на пешеходна пътека само слязъл от велосипеда! Санкционира се с 200е.
  • 66 Сандо

    4 0 Отговор

    До коментар #63 от "Друг някой":

    Законът забранява движението на колоездачи по тротоарите, глобите са различни в зависимост от общината с колко население е! Наказанието е от 60е. до 10000е. ако недай си боже блъснеш пешеходец. И задължително със каска на велосипеда, без каска 200е.
  • 67 Язе

    4 0 Отговор

    До коментар #27 от "шофьорът":

    Толкова си и шофьор щом не знаеш,че карането с джапанки е забранено.
  • 68 Путарина

    3 0 Отговор
    в северна гърция по малките пътища полиция няма , но по главните има и спипат ли т за нещо си дотам сърбия също
  • 69 А дано

    0 0 Отговор
    гърците ще превъзпитат нашите питеци.
  • 70 Азззз

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "водач на мпс":

    Мн си прав 1мръсен мангал с Рено Туинго преди 4дни караше по Тракия със поне 150км/ч и аз изтеглих късата клечка наниза се зад мен и познайте.....Радвам се,че Господ ме спаси.Като не става пътя се кара бавноне като тоя изрод добре,че бях сам.
  • 71 hmhmhm

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "КАТ И ИЗГЪЗИЦИТЕ":

    Както винаги има по един не разбрал. Тук който глобява си кара както си знае. И прави каквото си иска защото той глобява а той няма да се глоби сам себе си.
Новини по държави: