Last news in Fakti

24 Септември, 2019 14:33 4 036 0

Близнаци от цяла Гърция се събраха на среща

  • гърция-
  • близнаци-
  • среща-
  • братя-
  • сестри

Такава среща се провежда за първи път

Близнаци от цяла Гърция се събраха на среща - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Близнаци от цяла Гърция се събраха в град в северозападната част на страната. Според организаторите такава среща се провежда за първи път.

Идеята за събиране на близнаците в Гърция дошла на две сестри от град Трикала- Анастасия и Катерина Фалиа. Двете споделят, че това е тяхната сбъдната детска мечта, предаде БНТ.

Повече от 172 двойки близнаци и шест групи тризнаци от цялата страна се събраха в парка на града. Те бяха помолени предварително да носят еднакви дрехи. Близнаците бяха от всички възрастови групи - от деца до 78-годишна възраст.

Някои от по-големите твърдят, че могат да четат мислите на другия близнак, дори от дистанция - например когато говорят по телефона. Близнаците казват, че се съгласяват с другия за почти всичко и обичат да правят много неща заедно. Макар че в някои случаи спортът може да е повод за караници. Като например двама братя, които от 30 години не са гледали заедно футболна среща, защото подкрепят различни клубове.

Близнаци от цяла Гърция се събраха на среща
Снимка: БГНЕС/ EPA


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: