Last news in Fakti

9 Декември, 2019 12:50 1 124 4

Противник на Тръмп: Без бизнес в чужбина

  • джо байдън-
  • украйна-
  • доналд тръмп-
  • демократическа партия-
  • хънтър байдън

Джо Байдън защити работата на сина си Хънтър, който беше член на управителния съвет на украинска газова компания

Противник на Тръмп: Без бизнес в чужбина - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Претендентът за кандидат-президентската номинация на Демократическата партия на САЩ за изборите догодина Джо Байдън заяви, че за разлика от децата на Доналд Тръмп, неговото семейство няма да прави бизнес в чужбина, ако Байдън бъде избран за президент, предаде Франс прес.

"Те няма да работят за никаква чужда компания поради това, което се случи на сегашната администрация", заяви Байдън снощи в интервю за Ейч Би О. "Ако искате да говорите за проблеми, говорете за семейството на Тръмп", добави той.

Бившият вицепрезидент на Барак Обама обаче защити работата на сина си Хънтър Байдън, който беше член на управителния съвет на украинска газова компания - тема, по която републиканците не пропускат да го критикуват.

Байдън призна, че не знае какво точно е правил синът му Хънтър в украинската газова компания "Бурисма".

"Знам, че беше член на управителния съвет", добави той, но подчерта, че "имам доверие на сина си".

"Знаете, че няма и най-нищожното доказателство да е направил нещо лошо", отбеляза той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хаджи хаджи Българин

    11 0 Отговор
    " Байдън призна, че не знае какво точно е правил синът му Хънтър в украинската газова компания "Бурисма".- ей това е "честен" човечец! А че заради тях Байдън и син, дойдоха в България американски сенатори и спряха Южен Поток, за да могат те да държат кранчето на газта за Западна Европа през Украйна ще напишете ли нещо?
  • 2 Давид

    8 0 Отговор
    Англосаксонския свят е пред фалит . Само чакат Тръмп да влезе във втория си мандат и ще го обявят . Част от американските военни навреме се усетиха и помолиха Тръмп да е лидер , в противен случай сектата на Хилъри щеше да доведе света до ядрена война . Духовния свят победи материалния . От тук насетне англосаксонците ще пропадат , ще дойде и новия потоп , който ще затрие големи площи с хора живеещи под знака на сатаната .
  • 3 стоян георгиев

    2 5 Отговор
    опрките на тръмп са същите които създава путин.тва показва кои на кого служи.основната опорка на путин за украина е че американците са създали маидана заради някаква изгода,като се цитира постоянно назначаването на сина на баидан в газовата компания на украина.всъщност именно едно такова назначение би трябвало да уневини американците в случая,щото то създава веднага мониторинг по темата,което би попречило на задкулисни сделки и манипулации.ако сащ искаха да правят щуротии нямаше да набутват сина на вицепрезидента на вълка в устата.щеше да сложат безличен чиновник ,които дори нямаше да е американец!

    Коментиран от #4

  • 4 Истината е ,че

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Путин е прав, а демократите са алчни същества, които не могат да мислят с ход напред . Разчитат предимно на наивността на американския народ ,чийто мозък могат да промиват с многократно повтарящи се " изкривяващи истината новини . А ако знаеха българската поговорка за "Г Г З " със сигурност щяха да са по- разумни...