31 Декември, 2019 12:30 2 643 2

Руски печат за адвоката на Тръмп

  • сащ-
  • сенатори-
  • руди джулиани

Сенатори избягват срещи с Руди Джулиани

Руски печат за адвоката на Тръмп - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Американски сенатори и служители на Белия дом избягват срещи с адвоката на президента Доналд Тръмп Руди Джулиани, съобщи Daily Beast.

Това се дължи на неговата склонност да се позовава на информация от руски източници като достоверни факти. През миналия месец той пътува до Украйна.

Там се смята, че се е срещнал с лица, разпространяващи руска пропаганда. Става въпрос за конспиративни теории, като украинско влияние върху американските избори.

Експертът е информирал президента за информацията, след като се е завърнал. След това е трябвало да запознае сенаторите с предадените му факти.

Оказва се, че много сенатори избягват срещи с Джулиани. Те са притеснени от срещите, които той е имал в Украйна.

Според американските медии Джулиани се е срещнал с представители на руските служби и олигарси, работещи за сближаване на отношенията със САЩ.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Соросоидни Улигофрени

    13 3 Отговор
    Ний пък най-мразим да мислим и затова се позоваваме на данни само от уикипедия - основен източник на мимолетни „знания” за неграмотни тъпири.

    Коментиран от #2

  • 2 Анти турчин

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Соросоидни Улигофрени":

    Като са прости хората които друго да правят .
    Ама че англосаксонска работа.