Last news in Fakti

30 Януари, 2020 07:14 1 065 1

Пожар в сградата на българския консул в Лос Анджелис

  • пожар-
  • консул-
  • сащ-
  • лос анджелис-
  • сграда-
  • веселин вълчев

Дипломатът не е пострадал

Пожар в сградата на българския консул в Лос Анджелис - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Пожар горя в сградата, в която живее българският консул в Лос Анджелис. Осем души са пострадали, сред които и 3-месечно бебе. Те са се надишали с дим, съобщава Си Ен Ен.

„Сградата, в която живеем, гори, два апартамента под нас. Евакуирахме се, всичко е наред. Генералното консулство, което е наблизо, работи нормално и приема посетители”, написа консулът Веселин Вълчев в социалните мрежи.

Огънят е тръгнал от шестия етаж. Уплашени хора излезли на покрива, откъдето са били евакуирани по въздух. Гасенето е станало с хеликоптери. Пожарната проверява етаж по етаж.

„Рано сутринта избухна пожар, той беше овладян. Офисът на генералното консулство не е засегнат, протича нормален приемен ден. В сградата, в която избухна пожарът, живеят служители на българското генерално консулство, за тях няма никакви щети. Знам, че за тези, които са пострадали, ще могат да се настанят в близкото училище”, заяви Веселин Вълчев пред Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.