Last news in Fakti

5 Август, 2020 20:19 3 289 9

Германия получи призив от Беларус

  • беларус-
  • светлана тихоновская-
  • германия

Тихоновская търси честни избори

Германия получи призив от Беларус - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кандидатът за президент на Беларус Светлана Тихоновская е изпратила молба до германското правителство, съобщи РИА Новости.

Към момента Тихоновская набира голяма популярност в страната. Тя е призовала германския канцлер Ангела Меркел да съдейства за честни избори.

Призивът е бил германският представител да уведоми беларуското правителство, че опозицията настоява за честни избори. Самата Меркел заяви, че е получила призива и го е взела под внимание.

На този етап германското правителство няма да коментира изявлението преди провеждането на изборите. Тихоновская набира все по-голяма популярност, като на митингите в нейна подкрепа има хиляди присъстващи.

Тя вече обяви, че при победа ще гарантира честни избори.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сандо

    53 8 Отговор
    Бъдещето на Беларус е ясно:наскоро разкриха американско посолство и те веднага се заеха с това,което умеят и са го вършели по света.Жал ми е за беларуския народ.
  • 2 Калинка от Герб

    47 4 Отговор
    Направете си изборите без да се осланяте на външни политици. Защото ще получите това което получи България от фондация зайдел със съдействието на меркел. Псевдо демокрация и подкрепа на послушко независимо от неговото минало стига да им играе по свирката.
  • 3 Съвет

    31 4 Отговор
    Да организират всичко САМИ! Намеси ли се ЕС - жална им майка!
  • 4 chi

    28 2 Отговор
    Чакат ги, и на тях ще им го отпорът като на нас...
  • 5 Не моли Меркел!!!

    10 19 Отговор
    Помоли Путин! Той ще ти изпрати едни вежливи зелени човечета които ще гарантират най-честите избори....както в Крим.
  • 6 В.В.П.

    13 0 Отговор
    ОХООО,,,МЕРКЕЛИЦА,ТЪРКА ЛАПИЧКИ....ИМА МНОГО ЗА КРАДЕНЕ В БЕЛАРУСИЯ......ТАЯ Е ОТ РУСКОТО СДС....ДА СЕ ЗАТВОРЯТ ВЕДНАГА,ЗА НАМЕСВАНЕ НА ДРУГА ДЪРЖАВА В ИЗБОРИ....САМИ СИ НАПРАВЕТЕ демокрацията..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Пламен

    0 0 Отговор
    Американците ще им разкажат играта на Белите за пет години само! Басирам се. Този пъклен план с/без майдан, опозиция, демокрация, частна собственост още храни "овцете". Поредните шарани. Лека им пръст!
  • 9 Актуална Антена

    0 0 Отговор
    Лукашенко ако загуби изборите да го вземем у нас да поведе ГЕРБ. Щот наща Батка се Ос-ра Тотално.
Новини по държави: