Last news in Fakti

6 Август, 2020 16:19 1 953 3

Тихоновская отмени голям митинг в Минск

  • беларус-
  • опозиция-
  • светлана тихоновская

В парка е насрочено друго събитие

Тихоновская отмени голям митинг в Минск - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Кандидатът за президент на Беларус Светлана Тихоновская обяви, че отменя планирания митинг в Минск, съобщи РИА Новости.

Събитието трябваше да се проведе днес в Парка на приятелството.  Представители на правителството обаче са я уведомили, че в парка има друго събитие.

Митинг не може да се проведе в никое друго място в града. Към момента кандидатката набира все по-голяма популярност.

От нейния щаб обявиха, че няма да провокират никого. Оттам припомниха, че подобни неща са се случвали и в други градове.

Опозиционната кампания вече проведе няколко големи митинга, които привлякоха хиляди почитатели.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дааааа

    8 4 Отговор
    Време е Путин да се намеси. Да издърпа на Лукашенко ушите. И поне стана ясно защо вагнеровци са били там - да спасяват кожата на Лукашенко, а онзи ги арестува. Путин е бил наясно с подривната дейност на краварите.
  • 2 Сандо

    4 0 Отговор
    Беларус го тричат от всички страни.Батька изглежда уморен,неориентиран и нерешителен.Но той е всепризнат политически артист,така че ще видим дали ще удържи.Но този път не да запази властта за себе си,а да спаси страната си.
  • 3 Морев

    1 3 Отговор
    Въобще не ясно защо ВЧК Вагнер са били там - официалната кремълска версия е съшита с бели конци. Помислете си що за частна военна компания е тази военна компания, на чиято емблема е написано "Нашият бизнес е смъртта. Бизнесът ни върви добре". Защо не Суворов или Рокосовски, а Вагнер?
    Путин е самозабравил се, като наш Бочко, лъжец, крадец и тих грбокопач на Русия.
    Александър Лукашенко е мъж с яки топки, стопанин, който се грижи за народа си и защитава интересите на страната си. Затова е неудобен, както и Виктор Орбан е неудобен за либерастите.
Новини по държави: