Last news in Fakti

10 Октомври, 2012 13:38 12 518 10

НЛО блокира летището на Тел Авив

  • нло-
  • летище-
  • тел авив

Международното летище на Тел Авив „Бен Гурион“ тази сутрин бе напълно парализирано заради неидентифициран летящ обект, съобщи The Jewish Press.com. Той бил засечен на екрана на радарите и по сигнал за тревога към него излетели изтребители. Всички полети били задържани, а на самолетите, които трябвало да се приземят, била дадена команда да влязат в зоната за изчакване.

След няколко минути нормалната работа на летището била възобновена. ИТАР-ТАСС уточнява, че обектът бил фиксиран недалеч от въздушните граници на Израел. Екипажът на изтребителите установил, че не става дума за вражески самолет или безпилотен апарат и не представлява заплаха за безопасността на страната. Засега обаче липсва яснота от какъв характер е бил обектът.

За последен път съобщения за НЛО в небето над Израел се появиха през юни, когато полицията бе засипана от обажданията на стотици хора, че са видели странни летящи обекти в различни райони на страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кик

    1 0 Отговор
    а сега нападнете Иран
  • 2 Воин

    1 1 Отговор
    Надявам се следващите летящи обекти над Израел да бъдат Ирански ракети, които да им разпарчетосат еврейските задници!
  • 3 НЯКОЙ

    1 0 Отговор
    ТЕ ВСИЧКИ В ТЕЛ АВИВ СА "НЛО" ! КАК Е СТАНАЛО ТОВА БЛОКИРАНЕ ?
  • 4 амаха

    0 1 Отговор
    ei mrasni izvanzemni 6te predizvikat 3 svetovna voina :D
  • 5 123

    1 0 Отговор
    всички евреи са извънземни.дядо хитлер е бил напълно прав за тях.
  • 6 Стар Българин

    1 0 Отговор
    Истината се разкрива, малко, по-малко.
  • 7 муспи

    1 0 Отговор
    Сащ е помолил изсраел да не си показва мишцата на НЛО, за да не се разраства конфликта в междупланетното пространство, а изсраел е препоръчал на саЩ да дигне бойна тревога и тръгне със самолетоносачите към Иран. Бойко Борисов е съгласен и с двете страни, като е помолил и двете да се водят бойните действия от българска територия, че ако врага нещо се разлюти, да няма жертви. Дянков е предложил да финансира цялата операция, Цецо ще я държи под секрет, царя и Миглена Кунева ще се оттеглят в Люксембург, - царя защота след такъв конфликт няма да има гори, а Кунева за да се запази за възможните след това избори. Станишеф също ще е настрани, защото и той както знаем храни надежди.
  • 8 Ради Христова

    1 0 Отговор
    Не случайно библейските сюжети се разиграват в страната на израелтяните. Вериятно и тогава и сега става дума за междугалактическа "спирка"...
  • 9 НЛО-то

    1 0 Отговор
    Ама вие не знаете ли , че еврейския резерв е на марс бре, и чат-пат някое бронирано НЛО долита да прибере поредния товар. Брейиии, а аз се чудя от де иде кризата...:)))
  • 10 Андрей Русев

    0 0 Отговор
    Да си почешим езиците, а? :)