Last news in Fakti

23 Октомври, 2012 21:48 2 557 2

Какво правят с парите си британските тото милионери

  • тото-
  • тото милионер

Джакпотът в България надхвърли 5 млн. лв. Интересно е какво правят с парите си спечелилите от британската лотария.

Всеки пети, станал милионер от британската лотария, е продължил да работи. Това става ясно от проучване, цитирано от АФП.

Само 59% от тях са спрели работата си, щом са станали тотомилионери, а близо една трета се отдават на благотворителна дейност. Щастливите 3 000 печеливши от 1994 г. насам са и щедри както се оказва, тъй като са помогнали на други 3 780 - роднини или приятели, също да станат милионери. Те са купили 7 958 къщи, 17 190 коли и 300 каравани.

Открили са или са подкрепили 900 компании, в които работят общо 3 195 души. О анкетата се вижда, че тотомилионерите във Великобритания предпочитат да си купят автомобил Audi и да ходят на екскурзия в Америка. Една трета от тях са си поставили и джакузи в къщите си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СССР

    0 0 Отговор
    ха ха ха а къде са българските тото милионери за 20 години не видях нито един
  • 2 dragozow

    0 0 Отговор
    Е как няма да работиш като имаш пари? Нали трябва да изкарваш. Повечето пари могат да ти осигурят малко повече свободно време.
Новини по държави: