Last news in Fakti

17 Ноември, 2012 12:08 927 1

Развитие по случая с българите в Израел

  • българи-
  • израел
Развитие по случая с българите в Израел - 1
Къща в град Нетивод, ударена от ракета при обстрела от Газа. Снимка: ЕПА/БГНЕСви

Посолството в Израел оказа днес сутринта съдействие на група от 14 български граждани, работещи в град Нетивот, да се преместят в Тел Авив, където те временно ще останат. Други двама български граждани от същата група вече са в България, а един е отказал да напусне града, съобщиха от Министерството на външните работи.

Дипломатическата ни мисия е в постоянен контакт и с други 19 български граждани, намиращи се в Першева, които са изявили желание да напуснат града и да се преместят на друго по-безопасно място в Израел. Те пребивават в Израел по силата на Спогодбата за посредничество и временна заетост между България и Израел.

МВнР препоръчва на всички български граждани, които ще пътуват и пребивават в Държавата  Израел, да се регистрират в секцията „Пътувам за...” на интернет сайта на МВнР – www.mfa.bg


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муспи

    0 0 Отговор
    За сега Мосад не може да се ориентира защо всички служащи и в българското и изсраелското посолства в двете страни, както и правителствата им са все от евреи, а са биле обучени да поразяват гои?!