24 Декември, 2020 10:17 1 980 7

Опитаха се да пренесат кокаин под снимка на Марадона

  • турция-
  • истанбул-
  • кокаин-
  • марадона-
  • снимка

Дрогата е задържана на летището в Истанбул

Опитаха се да пренесат кокаин под снимка на Марадона - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

72-годишен германски гражданин от хърватски произход се опита да пренесе 2.6 кг кокаин по снимка на наскоро починалия легендарен аржентински футболист Диего Марадона. Мъжът е задържан на летището в Истанбул, след като е пристигнал от Колумбия.

Пътникът е имал в багажа си няколко снимки на Марадона – всичките поставени в рамки, около които служебните кучета надушили нещо подозрително.

Полицаите махнали гърбовете на снимките и отдолу намерили кокаин. Наркотикът е оценен на около 2 милиона турски лири, или около 215 000 EUR.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сила

    4 0 Отговор
    преди време гледах по дискавъри подобен случай с портрет на папата....
  • 2 Кокаин

    1 4 Отговор
    Медии и тролове са впрегнати да неглежират
    основният проблем:
    НЕЗАКОННИТЕ ИЗБОРИ в БЪЛГАРИЯ!

    От държавите в ЕС,
    единствено в България,
    в нарушение на чл.6.ал.2. на Конституцията на РБ,
    изборите са НЕЗАКОННИ:

    -С праг на преференциите!
    -Без активна регистрация!
    -Без гласуване по пощата!


    Единствено в България,
    от държавите в ЕС,
    в Парламента се избират НЕЗАКОННО, не народни представители,
    а защитници на партокрацията и на олигархията!

    Единствено в България,
    от държавите в ЕС,
    в избирателните списъци фигурират над милион
    НЕЗАКОННИ избиратели мъртви души!
    ФАКТ!
  • 3 Реалист

    5 0 Отговор
    Напротив, простор отдавал почит на кумира си като го е хранел с бело
  • 4 Stéphanie 🎲

    2 2 Отговор
    От млади хора до стари гледала съм репортаж и 80 годишни старци без лимит.От директор ,учител до безработен ,клошар .....Този е със снимка ,има вече течен кокаин във шишета шапоан,бутилки алкохол,по дрехи ,мулита страхотия милиони тонове всяка година по границите.А колко преминава без проблем ???Защо заедно всички не обявят война и със хеликоптери да изгарят плантациите по света ?? На практика може ама не искат 😉😕Колко видео материал и филми по Нетфликс и мн.др.канали ,репортажи за заловени мулета .....какво правят НИЩО .Тези плантации с кокаин и трева и Господ ги пази всяка година лятото пожари ,суша там няма проблем иронично но факт.Много протести има за какво ли не един не съм чула не на дерогата ,колко родители са с деца лекуващи се в клиники починали ,някой интересува ли се от тези проблеми ???

    Коментиран от #5

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Stéphanie 🎲

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ЕРЕКТУС МАКСИМУС":

    Ти си луд бе това е един от най големите проблеми по които трябва да се работи 😳.
    Позовавайки се на Световния доклад за наркотиците от 2018 г., президентът Тръмп подчерта, че производството на кокаин и опиум е достигнало рекордни нива, а смъртните случаи, свързани с наркотиците в световен мащаб, са се увеличили с 60% за 15 години.Приблизително 450 000 души умират всяка година от свръхдоза или здравословни проблеми, свързани с наркотиците, а през последните години около 31 милиона души по света са потърсили лечение за наркозависимости.В България -14 октомври 2020г.-При 8623 проверки в над 5000 училищни района са иззети над 674 кг марихуана, над 6 кг хероин и над 19 кг амфетамин в различни разфасовки. Образувани са 3 293 досъдебни производства. Това съобщи главният прокурор Иван Гешев, който даде отчет за работата на прокуратурата пред депутатите от Правната комисия.

    Коментиран от #7

  • 7 сила

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Stéphanie 🎲":

    това е много лошо....имам в предвид че са иззели само трева,херо и амфети,означава че децата са бедни и се друсат с боклуци вместо с качествен кокаин....
Новини по държави: