Last news in Fakti

27 Април, 2021 20:15 2 575 3

Откриха 46 кг кокаин в товарен кораб в Гърция

  • кокаин-
  • гърция-
  • товарен кораб-
  • арестуван

Екипажът е арестуван

Откриха 46 кг кокаин в товарен кораб в Гърция - 1
Снимка : Shutterstock

Гръцките власти съобщиха, че гмуркачи на бреговата охрана са заловили над 46 кг кокаин, скрит зад решетка за отвод на вода в копруса на товарен кораб, който пристигнал в Гърция от Бразилия, съобщи „Асошиейтед прес“, предаде БТА.

До акцията се е стигнало след предадена на гръцките власти информация от американската агенция за борба с наркотиците ДЕА.

23 членове на екипажа на товарния кораб „Скирос“, плаващ под флага на Маршаловите острови, са арестувани. „Скирос“ е отплавал от бразилското пристанище Сантарем за Коринт, натоварен със соя, съобщи бреговата охрана.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 морски

    4 0 Отговор
    Има малка разлика, защото такова
    пристанище има в Испания, а не в Бразилия
  • 2 Брендо

    10 0 Отговор
    Е хванал пратката, той си е агент на ДЕА, а и оперира по тези географски ширини! В същото време са минали 4,6 тона. Кой ще се занимава да товари 46 кг на кораб
  • 3 Виолета

    6 1 Отговор
    46кг кокаин не е нищо, това е само месечната доза на Станислав Трифонов и Рошко Йорданов
Новини по държави: