23 Януари, 2013 00:28 38 042 21

"Мис Вселена Русия" угасна в онкологична клиника

  • мис вселена русия-
  • почина-
  • онктологична клиника

Сибирската красавица и победителка в конкурса "Мис Вселена - Русия 2006" Анна Литвинова почина в онкологична клиника в Германия, съобщи Нюзру. През последната година блондинката се бореше със страшното заболяване с помощта на чужди медицински специалисти, макар че продължаваше да живее основно в Москва.

Връх в моделската кариера на Литвинова е участието й в конкурса „Мис Вселена 2006“ в Лос Анджелис, където се класира на финала сред 20-те най-красиви жени в света. В една от вечерите там тя дефилира с национален костюм - златотъкан сарафан с тегло 6 килограма, който сменя цвета си според светлината.

Сибирячката от Новокузнецк е носителка на множество регионални и национални титли за красота, включително и на „Мис Грация“, когато влиза в Топ 5 на конкурса „Мис Русия“.

След като се мести в столицата, Анна започва да работи като мениджър на модели, на които намира ангажименти зад граница. Завършва и две висши образования – лингвистика и дизайн. Конкурсът „Мис Вселена“ й отваря вратите за международна кариера, но тя предпочита да се изявява като модел в родината си.

През последните години Литвинова постига успех и като интериорен дизайнер, защото е наясно, че конкурсите за красота не са достатъчни да осмислят живота й.

Онкологичната диагноза застига младата жена внезапно и само за няколко месеца тя изгаря едва 29-годишна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Емо Георгиев

    1 5 Отговор
    lo6o
  • 2 ХХХ

    1 2 Отговор
    Наистина жалко за този млад човек... Да почива в мир.
  • 3 чернобил

    1 15 Отговор
    лоша работа- в руските сайтове казват, че и баща и е починал от рак на кожата. В Новосибирск са най-големите им фабрики за преработка на уран. Руснаците успяха да замърсят страната си с радиация навсякъде. Кво ли ще стане ако Турция построи АЕЦ до Резово ?

    Коментиран от #11, #16

  • 4 много ми е жал

    1 2 Отговор
    Ей каква красавижа е била .Да пичова в мир момичето .дано да е на по -хубаво място
  • 5 оптимис

    1 29 Отговор
    Nova ATOMNA centrala li;;;;;;;;;NE na referendoma
  • 6 Не

    1 16 Отговор
    Съграсен съв с чернобил, тия фесове ако я простроят ще стане ужасно!!!
  • 7 х35д

    62 1 Отговор
    Приятели, моля ви, не позволявайте да ви излъжат с Чернобил, във Франция има десетки АЕЦ-и. Единствената държава от Г-8, която няма АЕЦ е Италия, твърде опасно е там, заради земетресенията, но всички други са бъкани (буквално) с АЕЦ-и.
  • 8 БУМЕР КАМОР

    1 0 Отговор
    ujas.leka i prast.
  • 9 стик

    1 25 Отговор
    почивай в мир мила. а зашто ни е атомна,преди като имахне заводи и 5та и 6та турбина и работиха с по 1000мега вата всяка една от тях и заводите работеха продавахме на комшиите енергия и то доста скъпо, къде са доларите? помислете за внуци и правнуци кой ще плаща?
  • 10 яьаоажюэ „юйа

    1 3 Отговор
    лошо това младо и красиво момиче почивай в мир
  • 11 некой

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "чернобил":

    СИГОРНО ги е страх от нов хитлер затова всичко цъка от радиация американ.. па станаха негърска држава да почива в мир момичето
  • 12 заза

    1 44 Отговор
    НЕ НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ.
  • 13 песимист

    0 1 Отговор
    не на референдума! не на БСП! супер много народ почна да измира от рак, само да не се усетиме чак като го построиме. а и без това комунягите искат да строят аец за да крадат.

    Коментиран от #14

  • 14 Родна реч

    24 1 Отговор

    До коментар #13 от "песимист":

    Песимисте, много мекащ правопис имаш! Какво е това "усетимЕ", "построимЕ". Ти да не живееш с козички?;)
  • 15 Симеон Тасев

    2 1 Отговор
    ПЪЛНА ЛЪЖА
  • 16 Сибир

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "чернобил":

    Що за гад трябва да си ,за да лыжеш така и да използваш смыртта на това младо момиче !
    Уран се преработва в Челябинск ,Томск и при нас в Красноярск В Красноярската област има град Зеленогорск там се преработва ядреното гориво.
    А самото обогатяване на уран в Русия е в Челябинска област,защото там са най-големите рудници.В Западен Сибир има само едно място, Томск на 300 км от Новосибирск.
  • 17 Geo

    0 0 Отговор
    Промити мозъци такива,хората умират благодарение на доброто управление на властимащите,а благодарение на марионетки като т......б,сме в такова положение,а някои.дори и безкраино некадъни,държат властта в ръцете си

    Коментиран от #19

  • 18 Веска Минева

    1 0 Отговор
    jalkooooo ,i za mladostta i za krasotata i,......
  • 19 Сибир

    1 0 Отговор

    До коментар #17 от "Geo":

    Тый като предполагам ,че говориш на мен да ти обясня :
    1. Не е от Новосибирск,а от НОВОКУЗНЕЦК разликата е няколко стотин километра .Ако за таб София и Варна примерно са един и сыщи град.... В Кемеровска област има выглища и желязо.
    2.От рак се заболява пораси различни причини.В случаят лекарите предполагат,че е заради любовта и кым слынчевите бани и солариумите.Умира от маланома - рак на кожата.От това,че баща и е бл болен от рак означава само,че са предразположени .
    3. Жена ми беше член на Руската Академия на Науките и в преиода 2000-2006г. се занимаваше с разработка и внедряване на енергийни проекти в г. Красноярск и регионыт.Да не говорим,че и след това живях там,там сега е и детето ми.
    4.На тоя хал сме заради тарикачтета като тоя "чернобил" и тия които му се врызват.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Outfit

    0 0 Отговор
    Жалко за младия човек, облечен в златни дрехи, които си променят цвета според светлината.
    Жалко че е попаднала в плен на суетата и е развила рак благодарение на солариума.
    Извадете си поука спрелчовци, среброгонци.
Новини по държави: