1 Февруари, 2013 09:18 752 0

Ученик ранен при стрелба в САЩ - Видео

  • сащ-
  • стрелба-
  • училище

Дори и приетите в началото на втория мандат на президента Барак Обама за ограничаване на насилието в училищата не са способни да спрат стрелбата между учениците.

В поредния акт на насилие, при който 14-годишното момче беше ранен в главата от друг възпитаник на прогимназия в Атланта. Пострадалият е настанен в болница без опасност за живота.

Съобщението за стрелба предизвика истинска паника в училището. Децата бяха събрани в един от салоните на сградата, а медиите заснеха полицейски отряд за бързо реагиране да обгражда периметъра.

В същото време само на 300 км от Атланта вече трети ден малко дете е държано като заложник в подземен бункер. Извършителят на престъплението, за когото се смята, че е 65-годишен ветеран от Виетнам, застреля шофьора на автобус с 22 деца, пътуващи от детската градина към домовете си и отвлече 5-годишно момче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА