Last news in Fakti

15 Септември, 2021 12:40 1 087 11

Да преодолеем разликите между Северна и Южна Европа

  • кристин лагард-
  • държави-
  • европа

Призив на Кристин Лагард

Да преодолеем разликите между Северна и Южна Европа - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Важно е да се преодолеят разликите между страните в Северна и Южна Европа. Това обяви директорът на Европейската централна банка Кристин Лагард, цитирана от Блумбърг.

Правителствата в Европа се призовават да въведат необходимите промени. Така ще могат да върнат предишните нива на икономиката.

Вероятно регионът ще възвърне икономическите си нива по-бързо от очакваното. Очаква се нивата на производството да бъдат напълно възвърнати до края на тази година.

Важно е да се намалят разликите между европейските региони. Инвестициите трябва да бъдат правилни, за да влезе икономиката в правилната форма.

Важно е да се приемат екологичните реформи. Европейските правителства демонстрират добри партньорство през последната година.

Лагард смята, че това трябва да продължи за реален успех.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАБЛЮДАТЕЛ

    7 0 Отговор
    сега от Швейцария ще ставаме Швеция
  • 2 Юдеоционизъм

    5 1 Отговор
    Европейската Кристалина Георгиева, Европейска централна банка, Блумбърг... Та тези, когато говорят едно мислят съвсем друго. Тяхната цел е "разделяй и владей" и унищожаване на бялата раса. Какво преодоляване на разлики между Южна и Северна Европа? Какви 5 шекела?
  • 3 бл.134 в Зап. парк

    6 1 Отговор
    Евала . Давайте сега парите да ги преодоляваме
  • 4 Някой

    4 1 Отговор
    Всъщност, няма как да стане това. Народи със съвсем различна народопсихология, традиции и навици.
    Освен това, северняците гледат пренебрежително и с пренебрежение южняците. Особенно, тези от югоизтока.
    Европа си е била разделена на национални държави. Така ще си остане.
  • 5 Олеле

    5 1 Отговор
    Орел, който се стрелка да сграбчи жертвата си, не би изглеждал по- хищно от това същество на снимката! Образът на типичния лихварин - банкер!
  • 6 Българина

    5 1 Отговор
    пъл и глупости! има една държава която е постигнала изравнаване между регионите си, Швейцария нито е в ЕС ниго в Нато! но пък има тотално местно самоуправление! докато скапания ЕС с брюксел берлин и париж прави точно обратното! СП 2 и всички газови връзки са на север, всички китайски стоки минават през Белгия Холандия Германия ит. н. ЕЦБ е в Германия, Брюксел е на север, цялата власт и ресурси са на Север. за Юга са вички мигранти от африка и бл изток. за това долу скапания ЕС, докато всичко се върти около столиците ние сме обречени, Вижте Атина София Букурещ ит. н градове държави извън тях е леш!

    Коментиран от #11

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Jacques Yves Moineau

    0 0 Отговор
    Отново в бизнеса.
  • 9 Jacques Yves Moineau

    4 0 Отговор
    Директора на ЕЦБанка се е загрижила за екологичните реформи? Интересно....
  • 10 Грульо

    3 0 Отговор
    А разликите между западна и източна Европа няма ли да преодоляват? Или са много големи и не могат да ги преодолеят? :D
  • 11 Костова

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Българина":

    И си няма швейцарски език. Там немци, италианци и французи живият в мир и съгласие. И никой не ръчка коя от трите нации е по, по-най.
Новини по държави: