Last news in Fakti

24 Март, 2013 14:14 5 577 2

Пътници на "Уиз еър" бедстват в Лондон

  • wizz air-
  • уиз еър-
  • лондон-
  • полет

 

Полет на авиокомпанията "Уиз еър" от Лондон до София е отложен от снощи и десетки пътници са изкарали нощта на летище Лутън. От авиокомпанията съобщиха за "Хоризонт", че по последна информация, се очаква самолетът да излети от Лондон около 14.30 ч. българско време и да пристигне в София около 17.30 ч.

От "Уиз еър" не пожелаха да кажат каква е причината за 15-часовото закъснение. Пътници се оплакаха, че не са получили никаква информация от представител на компанията. Европейските изисквания задължават авиокомпаниите при закъснения по своя вина да осигуряват на пътниците си храна и напитки, като и на финансови обезщетения в размер между 250 и 600 евро в зависимост от разстоянието.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдър

    1 1 Отговор
    Има си народна поговорка - "На харизано магаре петалите не се гледат". Срещу мижавите 50-60 евра за авиобилет на УизЕър няма как и не е правилно да претендираш за обезщетения от порядъка на 250 - 600 евра.....
  • 2 Гост

    1 0 Отговор
    Такива са им тарифите. Като не им е изгодно да не работят, Но след като поемат ангажимента за тези пари да превозват пътници, да го правят както трябва!!!
Новини по държави: