Last news in Fakti

29 Януари, 2022 16:19 1 279 1

Важно решение преди изборите в Сърбия

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • избори

Двете водещи партии с отделни листи

Важно решение преди изборите в Сърбия - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Двете най-големи партии в Сърбия се съгласиха да се явят на предстоящите избори в страната с отделни листи, съобщи ТАСС.

Това беше потвърдено от управляващата Прогресивна партия на държавния глава Александър Вучич. Постигната е договорка със Социалистическата партия на Ивица Дачич.

Представителите на групите излязоха с общо съобщение. Обявиха, че се надяват решението да мотивира избирателите да гласуват максимално и за двете партии.

Вучич обяви, че след изборите партньорството между партиите ще продължи. Дачич обяви, че ще подкрепи кандидатурата на Вучич за държавен глава.

Обяви, че се гордее със сътрудничеството между двете групи през последните години. За това и планира то да продължи.

Очаква успех на изборите.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1234

    4 0 Отговор
    Дачич обяви, че ще подкрепи кандидатурата на Вучич за държавен глава. ПУТИН ПАК ПОБЕДИ.
Новини по държави: