Last news in Fakti

27 Април, 2022 13:20 773 1

Мащабна акция в Сараево срещу наркотрафиканти

  • сараево-
  • наркотрафиканти-
  • акция-
  • европол

Акцията е в сътрудничество с Европол и се извършва под надзора на босненската прокуратура

Мащабна акция в Сараево срещу наркотрафиканти - 1
Снимка: Shutterstock

Полицейски служители на босненската гранична полиция осъществяват акция с кодово име "Диабло 2"в района на столицата на Босна Сараево, като се извършват претърсвания на шест места, съобщи босненският сайт Кликс.

Акцията е в сътрудничество с Европол и се извършва под надзора на босненската прокуратура и по разпореждане на Съда на Босна и Херцеговина, уточняват от босненската гранична полиция.

Предприетите действия са срещу хора, заподозрени в организирана престъпна дейност, контрабанда на наркотици и пране на пари.

Смята се, че заподозрените са организирали контрабанда на големи количества скънк /вид силен канабис/ от Босна и други страни от региона за страни от Европейския съюз.

Полицейските служители на босненската гранична полиция са документирали, че членове на организираната престъпна група са осъществили контрабанда на около 1000 килограма скънк, като така незаконно са получили имуществена полза в голям размер, се посочва в съобщението на босненската гранична полиция.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kcaniba

    0 0 Отговор
    въх, зеуенцки сега ще абстинира в бункера