Last news in Fakti

26 Юни, 2022 18:56 1 905 6

В Южна Африка разследват смъртта на най-малко 22-ма в популярна таверна

  • южна африка-
  • полиция-
  • смърт-
  • таверна

Прекалено рано е да се каже каква е точната причина за смъртта на младежите, които са били на възраст между 18 и 20 години, казват от полицията

В Южна Африка разследват смъртта на най-малко 22-ма в популярна таверна  - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Южноафриканските власти разследват смъртта на най-малко 22 посетители на популярна таверна в предградие на град Източен Лондон, съобщиха представители на провинциалната здравна служба, цитирани от Ройтерс.

Телата са били транспортирани до държавни морги, където се очаква роднините на жертвите да помогнат за идентифицирането им. Сред тях има както мъже, така и жени, каза говорител на здравната служба, допълват от БТА.

Криминалисти продължават да правят оглед на мястото на трагедията.

По-рано бригаден генерал Тембинкоси Кинана заяви, че полицията е получила сигнал от граждани за инцидента в района „Синъри парк“, отдалечен на около три километра от центъра на град Източен Лондон.

„Води се разследване за обстоятелствата, при които те са починали“, каза Кинана пред Ройтерс и допълни, че е прекалено рано да се каже каква е точната причина за смъртта на младежите, които са били на възраст между 18 и 20 години.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Предположение

    10 2 Отговор
    Може да бъде следващия вирус пуснат от САЩ.
  • 2 Никола Гешев

    10 1 Отговор
    Пили са рИкия от "цар Киро дистилери" еоод!

    Коментиран от #3

  • 3 Да .сигурен

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Никола Гешев":

    Съм че е отрова..с най новите. С една капка можеш да изтровиш 10000 човека 🙂
  • 4 Соваж бейби

    3 0 Отговор
    Нещо не са се разбрали за трафика и контейнерите на дрогата ,зблъскване на интереси или територия нов бос .Няма друго какво да е ,ще се потули този случай
  • 5 Тоалетна хартия

    2 0 Отговор
    Всичко е КРИСТАЛНО ясно....
  • 6 Монтански селянин като всички

    2 0 Отговор
    Фентанил