Last news in Fakti

12 Юли, 2022 08:30 1 373 2

Панама сложи таван на цените на горивата

  • панама-
  • горива-
  • цени-
  • лаурентино кортизо коен-
  • лимит-
  • таван

Президентът на Панама Лаурентино Кортизо Коен обяви, че правителството му налага таван на цените на горивата за всички частни превозни средства

Панама сложи таван на цените на горивата - 1
Снимка: Shutterstock

Президентът на Панама Лаурентино Кортизо Коен обяви, че правителството му налага таван на цените на горивата за всички частни превозни средства в опит да подпомогне възстановяването на енергийния сектор от пандемията, както и да смекчи въздействието на конфликта между Украйна и Русия върху икономиката на страната.

Кортисо Коен също така призова двамата си вицепрезиденти и дванадесетте държавни министри, които заедно съставляват Съвета на кабинета, да предложат мярка за намаляване на цените на още 10 продукта, които засягат панамците, като напомни на хората, че в миналото неговата администрация е проявявала чувствителност към проблемите, които засягат всички граждани.

"Разбирам недоволството на различните сектори поради ситуацията, в която се намираме, причинена от последиците от пандемията и последствията от конфликта в Украйна - външни за Панама фактори", обясни Кортисо Коен.

Източник: News.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 България Бурунди Бангладеш

    4 0 Отговор
    А нашите се борят кой да грабне кокала, докато народа плаща скъпи горива.... Какво ли мислят за зимата, как българина ще изкара зимата? Правят ли се някакви социални програми за бедните,за самотно живеещите? ...
  • 2 В.В.П.

    2 2 Отговор
    Като им урегулират по сициалистипески цените ,ще им повдигнат данъците ..Празно няма .Къде е пазарната икономика?.