Last news in Fakti

27 Юли, 2022 13:11 689 0

Педро Санчес заминава на обиколка в страните от Западните Балкани

  • педро санчес-
  • западни-
  • балкани-
  • обиколка-
  • босна и херцеговина

Испанският премиер, Педро Санчес, ще бъде на посещение в Босна и Херцеговина на 30 юли

Педро Санчес заминава на обиколка в страните от Западните Балкани - 1
Източник: БГНЕС

Испанският премиер, Педро Санчес, ще бъде на посещение в Босна и Херцеговина на 30 юли в рамките на обиколка в Западните Балкани, съобщи босненският интернет портал Кликс.

Санчес ще посети Сараево и Мостар. Още не са известни подробности за визитата, тоест с кого конкретно ще разговаря, предаде БТА.

Обиколката му на Западните Балкани започва на 29 юли и ще продължи до 1 август. Испанският премиер ще посети също Белград, Подгорица, Скопие и Тирана.

Санчес е сред онези политици в страните от ЕС, които подкрепят разширяването на съюза. Той смята и че Босна и Херцеговина трябва да получи статут на страна кандидат за членство в ЕС, отбелязва Кликс.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА