Last news in Fakti

18 Септември, 2022 08:00 1 565 3

Трима загинаха при авио катастрофа

  • сащ-
  • самолети-
  • сблъсък-
  • катастрофа

Причината е сблъсък на два летателни апарата в САЩ

Трима загинаха при авио катастрофа - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Трима души загинаха след сблъсък на два малки самолета във въздуха в Колорадо. Инцидентът се е случил в събота, съобщиха американските власти.

Много граждани свидетелстваха, че са видели два самолета да се сблъскват над окръг Боулдър малко преди 9 ч. сутринта местно време. Това съобщиха от шерифската служба на окръг Боулдър, щата Колорадо, съобщава Нова телевизия.

В сблъсъка са участвали едномоторен самолет "Cessna 172" и самолет "Sonex Xenos", вид мотопланер, съобщиха от Националния съвет за безопасност на транспорта. От офиса на шерифа заявиха, че на борда на единия самолет е имало двама души, които са открити мъртви на мястото на инцидента. Не е известно колко души е имало във втория самолет.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Аритметика

    3 0 Отговор
    Тук ореваваме всичко, че на 6 метра шосе двама не успели да се разминат, а тия как да ги наречем, след като огромното небе не им стига?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.