Last news in Fakti
  Тема: Украйна

5 Октомври, 2022 15:25 1 282 25

По руския ефир напоследък не звучат песните на Алла Пугачова

  • русия-
  • украйна-
  • война-
  • алла пугачова-
  • песни-
  • ефир-
  • забрана

Медиите в страната пишат, че има негласна забрана за излъчване на хитовете на местната поп икона Алла Пугачова заради отношението ѝ към войната в Украйна

По руския ефир напоследък не звучат песните на Алла Пугачова - 1
Снимка: Shutterstock

От край време не се чува любимата на всички песен "Миллион алых роз" по руските радиостанции. Медиите в страната пишат, че има негласна забрана за излъчване на хитовете на местната поп икона Алла Пугачова заради отношението ѝ към войната в Украйна. Композициите на братята Валерий и Константин Меладзе също са свалени от ефир, предават руските агенции.

Освен за Пугачова, братята Меладзе са писали песни за Полина Гагарина, Ани Лорак, групата VIA Gra и други изпълнители. Можем само да гадаем какво ще звучи сега в руския ефир, тъй като Константин Меладзе е автор на половината от хитовете на руските звезди. "Руснаците вече няма да ги чуват по радиото", заяви пред Solenka.inf редакторът на една от големите московски радиостанции.

Още новини от Украйна

По руския ефир напоследък не звучат песните на Алла Пугачова
Снимка: Shutterstock

Братята Меладзе са родени в Батуми, но учат в украинския град Николаев и после се преместват в Москва. След началото на войната Константин напуска Русия заедно със съпругата си Вера Брежнева. Брат му Валери Меладзе концертира и в чужбина. Той е един от първите творци, които осъждат военните действия на Руската федерация в Украйна.

Алла Пугачова също се противопостави на т.нар. "специална операция", а съпругът ѝ Максим Галкин, който вече е признат в Русия за чуждестранен агент, също критикува политическата ситуация в страната. В негова защита примата на руската естрада Алла Пугачова призова и тя да бъде обявена за чуждестранен агент.

В края на септември Пугачова замина за Израел в децата си, а народната артистка на СССР написа, че се радва на откритата омраза към себе си, защото тя идва от хора, които винаги е ненавиждала.

Източник: Solenka.inf / OFFNews

По руския ефир напоследък не звучат песните на Алла Пугачова
Снимка: Shutterstock


Поставете оценка:
Оценка 3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиздe_вceгдa_18 🇷🇺🇹🇷👍

    1 21 Отговор
    Така трябва да бъде с вас. Не разбираш по друг начин. Турците знаят как да се отнасят с вас, говеда. Черните говеда, турците отново ще ви заловят и ще ви накарат да танцувате "кючек". И вашите момчета ще бъдат изнасилени, както са правили 500 години. Не ми пука за Васил Левски.
  • 2 Стига и толкова..

    22 5 Отговор
    Тая надмина и Тато по стаж,дойде и нейният 10 ноември,чудо големо станало..
  • 3 ВИСОЦКИ

    24 8 Отговор
    АЛА ПОГАЧОВА Е ИЗЧЕГЪРТАНА ОКОНЧАТЕЛНО. ХРАНИ КУЧЕ ДА ТЕ ХАПИ. АЛА МИНА НА СТРАНАТА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ А ТЯХ БЪРЗО ГИ ЗАБРАВЯТ.
  • 4 Адам Хилтън

    20 5 Отговор
    Ако Лили Иванова признае Яне Сандански и Гоце Делчев за "македонци", познайте дали някой ще иска да слуша нейните песни по българското радио?
  • 5 Теле

    10 6 Отговор
    Ми то им писна от нея, и лили иванова
  • 6 Котка ученият

    16 3 Отговор
    Какво поделаешь, оперите Чайковского запретени в европейския ефир.
  • 7 PУCCКИЙ НЕМОГЛИК ♿

    15 4 Отговор
    И Слава Богу.
    От месец време за пръв път гледам Руската телевизия с пуснат звук без Грозен гарван грачи грозно зловещо 😆
  • 8 Абсурдистан

    7 22 Отговор
    Тотален и-диотизъм и цензура! Това е путинизмът!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Котка ученият

    16 4 Отговор

    До коментар #8 от "Абсурдистан":

    Това е европейската традиция на анулиране.
  • 11 Летописец

    12 4 Отговор
    Няма защо натовските медии да се грижат : В Украйна руските изпълнители за забранени от десет ( 10 ) години .
  • 12 Баба Ала

    9 3 Отговор
    Още ли е жива?

    Коментиран от #14

  • 13 Тра ла ла

    13 4 Отговор
    Да ти имам поп иконата. Бабичор,който след петилетка ще удари 80 лазарника.Била е " звизда" защото и там и у нас( лиленце- пиленце) са примадони без покритие.Осигуряват им концерт след концерт, заради името и бившата слава.Сега да пее в колективния запад- пред шепа руски бабишори- изпълнени с носталгия за 70-те на миналия век.Една закономерност във всички бивши соц.държави- най опасната и върти опашка част са т.н интелектуалци- творци.Днес със теб( докато яде от шепата) утре- непримирим враг,ако му дръпнеш хранилката.Започна да лае срещу Русия и Путин,защото им подсказаха отвън ( на нея и нейния баболюб Галкин) че ще им арестуват над 150 млн зелено и в евро,изнесени в западни банкиЗа да не Ви се случи- ще лаете до преграхване.Иначе- клошари!
  • 14 Котка ученият

    6 4 Отговор

    До коментар #12 от "Баба Ала":

    Тя трудно приема отмяната. Тя не иска да бъде демократична.
  • 15 Иван

    15 3 Отговор
    Както в САЩ....през 2003-та година забраниха песните на Дисни Чикс, защото критикуваха военнопрестъпника Джордж Буш.
  • 16 ЛИЛИ

    14 4 Отговор
    НИКОИ НЕ ОБИЧА ПРЕДАТЕЛИ
  • 17 ники

    10 4 Отговор
    Гледа да си опази валутата. Набързо смени плочата...
  • 18 Амиии

    7 5 Отговор
    Не е заради войната в Украйна, а заради това, че обижда руския народ
  • 19 алочка

    10 4 Отговор
    обича само парите на крепостните и робите в Русия които я направиха звезда. Много е долно
  • 20 Инфо

    5 3 Отговор
    Не звучат нейни песни по руския ефир защото е подписала договор да пее в Гулаг но първо ще си изпее всичко пред ФСБ възможно е и други прогресивно мислеще(прозападно ориентирани) творци да я последват.
  • 21 Пучо Капучо

    4 3 Отговор
    Фаина Боруховна Певзнер...минала е покрай Алла, и покрай Пугачова, чифу.тянката...
  • 22 За срепостните и аристократите

    7 2 Отговор
    Руснаците били крепостни и роби,но въпросът е кой е бил феодал/феодалката? Като гледам замъкът във викториански стил на Пугачова в Подмосковието с разгъната площ наколко декара проблемат е от ясен по-ясен. Пугачова с 5-тия и мъж бяха обсебили 1-ви канал на руската телевизия и само от там натрупаха милиони от руския народ. А коло са милионите от хората по съветско време... само Господ знае. Пугачова беше популярна в СССР и соц.лагера,а от концети на Запад доходи няма. Тааа... щом ще говорим за крепостни,тооо... трябва да поговирим и за аристократите и ... съдбата им по време на Френската революция? Това обясняма защо тая аристократка-парвенютка фъсна в Израел.
  • 23 Анонимен

    2 1 Отговор
    Сега ще звучат песните на Филип Киркоров.Той е финансиран от руските олигарси и е награждаван от Путин.Самият факт, че си мълчи, значи че одобрява случващото се.Сега съм сигурен, че няма да говори вече суперлативи за Алла, жената която го издигна и на която е кръстена дъщеря му.
  • 24 Филип кокоров

    2 0 Отговор
    Да пускат на Лили Иванова
  • 25 копейкаджии

    2 2 Отговор
    квичат квиииииик 😄😄😄😄😄
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания