Last news in Fakti

23 Декември, 2022 11:10 900 8

КНДР отново проведе изпитание с балистична ракета

  • северна корея-
  • южна корея-
  • изпитание-
  • балистична-
  • ракета

Южнокорейската армия съобщи, че Северна Корея е изстреляла неидентифицирана балистична ракета към източните ѝ води

КНДР отново проведе изпитание с балистична ракета - 1
Източник: БГНЕС

Южнокорейската армия съобщи, че Северна Корея е изстреляла неидентифицирана балистична ракета към източните ѝ води, предаде информационна агенция Йонхап.

Обединеният комитет на началник-щабовете на Южна Корея, който оповести информацията, не даде повече подробности, като например какъв тип оръжие е изстреляла Северна Корея или на какво разстояние е прелетяло то.

Днешното изпитание бе проведено три дни след като край Корейския полуостров прелетяха американски бомбардировачи, способни да носят ядрено оръжие, и усъвършенствани стелт изтребители в рамките на съвместно участие с южнокорейската армия, отбелязва Асошиейтед прес.

В неделя Пхенян изстреля две балистични ракети със среден обсег в същата посока, а по-късно заяви, че въпрос за изпитание, свързано с разработването на разузнавателен сателит, предаде БТА.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Севернокорейският народ

    16 16 Отговор
    пак ще яде трева заради този охлюв. Всяка ракета - намаляване на дажбите и глад ! Погледнете от сателита на Гугъл какво е Пхенян - гранде мизерия ! Където е минал комунизма - трева не никне !

    Коментиран от #3, #5, #7

  • 2 гечн

    15 9 Отговор
    като го видя тоя винаги ми става смешно, голям комик е
  • 3 ПропАГан

    14 14 Отговор

    До коментар #1 от "Севернокорейският народ":

    Пропагандата ви е обзела, виж метрото в Северна корея, по-модерно е от Парижкото и Лондонското, ама сте свиканли като буквояди да четете пропоаганда, че там кучета ги яли и вярвате ли, вярвате ... щом го пише в "медията" :) Нали имате право да пътувате, защо не се разходите до др. дестинации, които пак са санатизирани ... примерно Иран и да видите, че и една стотана от написаното за тази прекрасна държава не е истина, а нещата са точно обратно ... топли, добри и отзивчиви хора, без да го правят заради някакъв интерес.

    Коментиран от #6

  • 4 Дам

    18 1 Отговор
    Същата работа като със Сърбия отклоняване на вниманието от Украйна.
  • 5 бокоБРАВО КИРОАЛООО

    5 13 Отговор

    До коментар #1 от "Севернокорейският народ":

    СМОТЛЛ ПОГЛЕДНИ СТРОИТЕЛСТВОТО В ПХЕНЯН И ТОГАВА ПИШИ ...БЪЛГАРИЯ И СЛЕД 199 ГОДИНИ НЯМА ДА СТИГНЕ ПХЕНЯН ЗАЩОТО Е МАРИОНЕТКА НА КРАВАРИТЕ ... ТОВА СЪМ ГО ВИДЯЛ НА МЯСТО В ПХЕНЯН А НЕ КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА
  • 6 бокоБРАВО КИРОАЛОООАЛООО

    4 13 Отговор

    До коментар #3 от "ПропАГан":

    МИ ОФФЦЕТЕ МОГАТ САМО ДА БЛЕЯТ КРАВАРСКА ПРОПАГАНДА ...МЕТРОТО Е ЕДНО ОТ НАЙ ДЪЛБОКИТЕ И НАЙ КРАСИВИТЕ В СВЕТА А НЕ КАТО СОФИЙСКОТО НАД ЗЕМЯТА ...ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО ОГРОМНО И КРАСИВО
  • 7 Въпрос

    4 12 Отговор

    До коментар #1 от "Севернокорейският народ":

    Я ми кажи къде е ВЕЧЕ най-големия стадион в света? Площ, места?
    То за блеещи и припяващи глупости - много хора има, но за знания и четене, те са единици.
  • 8 Ким Чен Ун

    3 11 Отговор
    Другата година ще изстрелвам по пет ракети на ден. Айде със здраве.
Новини по държави: