Last news in Fakti
  Тема: Украйна

19 Януари, 2023 12:38 37 143 315

Германски експерт: "Сега Русия може да провокира безредици в България"

  • кирил петков-
  • русия-
  • украйна-
  • българия-
  • война-
  • безредици-
  • русофили-
  • владимир путин-
  • оръжия-
  • боеприпаси-
  • йохана даймел-
  • мартин котее

Малка България пое голям риск, но застана на исторически правилната страна. Това е забележително.

Германски експерт: "Сега Русия може да провокира безредици в България" - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

По повод обширната статия за България в германския "Ди Велт" Александър Андреев потърси за коментар двама политически наблюдатели, които отлично познават България - германската политоложка Йохана Даймел и Мартин Котее от фондация "Фридрих Науман". Двамата отговарят тук на три въпроса на ДВ:

ДВ: Как според Вас ще се отрази тази публикация върху политическата ситуация и общественото мнение в България?

Още новини от Украйна

Йохана Даймел: Бих добавила, че статията се появява в един наистина важен момент за България и за Европа. Храбростта и политическата решителност на Кирил Петков правят силно впечатление в европейски мащаб. Информацията за активна военна помощ чрез доставката на дизел и боеприпаси за Украйна решително подобрява репутацията на България, която в ЕС досега изглежда доста мърлява заради политическите кризи и корупционните афери около Бойко Борисов. Направо да не повярваш на очите си каква политическа решителност е необходима специално в България, за да застанеш открито против Русия! България членува в ЕС и в НАТО, но в същото време е черноморска страна, силно зависима от енергийни доставки. Да не говорим, че чрез своите мрежи в политиката, икономиката и обществото Москва упражнява силно влияние. Точно тази страна под ръководството на Петков търси оригинални пътища и съумява да обърне в своя полза настроението в Европа. Това във всички случаи трябва да окаже въздействие върху българското общество. Доскоро изглеждаше, че страната отново ще се върне обратно към партиите на статуквото и кукловода Бойко Борисов, но статията в "Ди Велт" дава надежда, че ще продължи с проевропейския курс на Кирил Петков.

Мартин Котее: Тези слухове обикалят из София вече месеци наред, но сега вече е официално: реформаторското правителство на премиера Кирил Петков, което през лятото беше свалено чрез вот на недоверие, в една изключително тежка ситуация е поело отговорност и е действало в полза на нападнатата Украйна и на цяла Европа. Малка България реши да застане на исторически правилната страна - и пое голям риск. Според мен това е забележително. Германия и новият ѝ министър на отбраната в бъдеще спокойно могат да си вземат пример от България, смятам аз. Между другото: това не е само морална победа. Курсът на реформаторското правителство се оказа печеливш за България и в икономическо отношение. Фирмите и цялата икономика спечелиха от това, както виждаме днес. България преплува през кризата по-успешно от Германия. И доказа, че въпреки всички твърдения не се намира в енергийна зависимост от Русия.

ДВ: В България отново ще има избори - вероятно още през март. Виждате ли някаква връзка между публикацията и този факт?

Йохана Даймел: Разбира се, това е близко до ума. Президентът Румен Радев връчи на БСП третия мандат за сформиране на правителство. Както президентът, така и БСП биват смятани за приятелски настроени към Русия, а тази тяхна звезда според мен вече залязва. Някогашният генерал-майор и настоящ президент Радев се възпротиви срещу помощта за една страна, която е подложена на брутална военна агресия. Обратната позиция зае харвардският абсолвент Петков, който помогна с боеприпаси и дизелово гориво на отбраняващата се Украйна. Напълно съм съгласна с казаното от Петков: "Ние показахме, че светът е възможен без зависимост и страх от Русия". Много се надявам, че тази публикация ще помогне на българските избирателки и избиратели, много от които са изпаднали в политическа апатия в резултат от трайната политическа криза и многобройните предсрочни избори, че ще ги разбуди и ще им даде положителен импулс да пуснат бюлетината си за проевропейските партии и най-после да пресушат политическото блато около Борисов-Гешев-Доган и пр. Надявам се, че по-късно и на местните избори това ще помогне на страната да се измъкне от примката на дълбоко проникналите в системата партии на статуквото.

Мартин Котее: При следващото си явяване пред урните избирателките и избирателите ще се изправят пред една ясна алтернатива: Искате ли да гласувате за свободата и за произтичащите от нея възможности за индивидуално развитие и благоденствие или пък предпочитате и занапред да играете по свирката на един брутален агресор, който потиска и праща на смърт собствения си народ, само за да задоволи имперските си щения? Защото това е изборът. И нека всеки решава за себе си. Според мен всичко зависи от това коя от двете страни ще съумее по-добре да мобилизира своите привърженици.

ДВ: А как ще реагира Москва и как ще реагира Европа на тези нови информации за една много активна роля на България в подкрепа на Украйна?

Йохана Даймел: Току-що в София се проведе дискусия около влиянието на Москва, от която стана ясно, че Русия използва всички средства, за да разпространява пропаганда в България. Продължава да е налице и опасността от саботаж и подривни акции на Руската федерация срещу България, включително и срещу нейната военна и оръжейна промишленост. Руските власти включиха в списък за издирване разследващия журналист Христо Грозев. Кибератаките и дезинформацията са всекидневие. Може да стане дори по-лошо: Москва и нейните верни последователи в България могат да провокират политически безредици и целенасочена дестабилизация. Ето защо ЕС и НАТО с всички сили трябва политически и военно да подсигурят гърба на България. Най-малкото: приемането на страната в Шенгенското пространство отново трябва да излезе на дневен ред.

Мартин Коте: Москва навярно допълнително ще усили опитите си да подкопае българската демокрация: чрез подкрепа на дясно националистически сили, които всъщност са инструмент на Кремъл, и чрез систематичното разпространяване на дезинформация. Същите игрички се играят и в Германия. Така че днес Европа вече разбира кои са истинските ѝ приятели в България, надявам се. Това са реформаторите, които работят за промяна и за бъдещето. А не онези, които през лятото ги свалиха от власт.

Йохана Даймел е член на Управителния съвет на Дружеството за Югоизточна Европа и независим политически анализатор по теми, свързани с югоизточноевропейските страни.

Мартин Котее е регионален директор за Югоизточна Европа в германската либерална фондация "Фридрих Науман". От 2004 до 2010 година Котее беше говорител на германския президент Хорст Кьолер.

Автор: Александър Андреев


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 257 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 дедо Герчо

    410 69 Отговор
    ТОТАЛНА ПРОВОКАЦИЯ...!!!

    Коментиран от #195

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гаглей

    168 391 Отговор
    Путин спри се. Откачен дядка погледнете само снимката, в гледайте се, това са шепа откачени старци. Майко мила

    Коментиран от #191, #312

  • 4 Абе

    247 25 Отговор
    Нема шанс. докато има интернет , бира и бензин не можеш да го помръднеш ганьо
  • 5 Германците са гадни

    474 143 Отговор
    Много лъжат и определено искат да ни скарат с Русия. Но не могат да разберат, че като им дойде акъла на тия Украинци, ще имат много сериозни проблеми ...

    Коментиран от #108, #307

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ТИРбушон

    89 172 Отговор
    Хубавото но е че изнасяхме и изнасяме гориво и снаряди. Лошото е че е за пари и комисионни.....

    Коментиран от #79, #293

  • 8 ТаУмВзе

    174 42 Отговор
    Овче зле! Взимеме ви на ЩИК.
  • 9 ЗАЩО

    337 48 Отговор
    натовска Турция изгони ДВ от страната си?

    Коментиран от #115

  • 10 Време е!!!

    230 72 Отговор
    Тя предизвиква безредици само когато ни освобождава от робства!
  • 11 Коментиращ

    303 56 Отговор
    Какво друго да каже дойче зеле.

    Коментиран от #68, #90

  • 12 оп оп аиде

    83 276 Отговор
    Аидее русофили. Сега е момента да ни правите руска република. Ние ще се предадем като украинците. Обещавам ви ахах. Давайте освобождавайте ни. Чакаме ви със цветя хахах

    Коментиран от #15, #193, #196

  • 13 Вирус

    274 59 Отговор
    Хахаха това е планирано от САЩ какво търсите експерти не стана ли ясно че сме следващите защото сме най близки с руснаците

    Коментиран от #119

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Капитализъм

    164 41 Отговор

    До коментар #12 от "оп оп аиде":

    ... в действие!!! Русофобите чета Гьобелс!!!! Че и му вярват!!!

    Коментиран от #27

  • 16 Бреййй

    193 23 Отговор
    Ти да видиш какво разкритие,какви експерти,какъв анализ.Само наште чиляци ще продължат да бъдат разделени в два лагера,без да се замислят,че това просто е една провокативна дейност.Иначе сме велики де.
  • 17 Електра

    219 52 Отговор
    Тази статия е платена с биткойни от Неско. Кирето бил смел, ха ха ха затова до вчера копуваше газ от руски олигарси приближени на Путен, и беще на власт с Путинофилите. Да голяма смелост се иска да лъже с Краднелия, че един патрон не са продали на Украйна...

    Коментиран от #22

  • 18 Електрооо

    33 9 Отговор
    Мого си лоша
  • 19 Софиянец

    67 35 Отговор
    Това е изборът - ГЕРБ ДПС и фека лии още 20-30 години или шат на ДС главата и европейски път за България!

    Коментиран от #41

  • 20 Баба Вуна

    202 23 Отговор
    И сега помагаме на Украйна с безплатни горива. Това че България доставя горива на Украйна го знае Русия още от май месец миналата година. И в ЕС го знаят от миналата година. И аз го знам от миналата година когато горивата скачаха с всеки изминал ден.

    Коментиран от #134, #184, #258

  • 21 ами

    34 15 Отговор
    ще провокира звонци
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Знайко

    70 126 Отговор
    В България под РУСОФИЛ се разбира човек, който служи на Москва и вреди на българския народ.

    "Кибератаките и дезинформацията са всекидневие. Може да стане дори по-лошо: Москва и нейните верни последователи в България могат да провокират политически безредици и целенасочена дестабилизация."

    "Мартин Коте: Москва навярно допълнително ще усили опитите си да подкопае българската демокрация: чрез подкрепа на дясно националистически сили, които всъщност са инструмент на Кремъл, и чрез систематичното разпространяване на дезинформация."

    Коментиран от #271

  • 24 🇧🇬🇪🇺💯

    35 65 Отговор
    Тангентата, Руски Фашизъм 1917 г., Немски Национал Социализъм 1933 г. и Италиански Фашизъм не е изгубила давност вече 100 години и в момента се опитва да превземе общественото мнение в светът, което само по себе си е производна на Германско/Френски щения за господство в ЕС❗️
  • 25 Дядо Гъдю

    239 32 Отговор
    Ясно!
    Видяха,че Кирето оттича в канала и решиха да му турят малко желатин,белким се садържи по сифона( да се задържи на политическата повърхност.)След това малко шлайфане, пръскане с емайллак за да лъщи пред избирателите.Абе,веле,абе дойче,не сме толкова кухи като бамбукова сърцевина.малко по-сериозно!
  • 26 Дедовия

    208 30 Отговор
    Само като прочетох Дойче Зеле и престанах да чета по-надолу. Зелето са станали толкова нещастни помияри-пропагандисти, че не е истина. Направо будят погнуса и отвращение у всеки умерен и нефанатизиран човек.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Да бе , да. ! 😜

    201 56 Отговор
    Дойче зле се опитва да противопостави България и Русия . Няма да стане , нещастници ! Българите са русофили . Това че Радев пробута щатско-турско недоразумение (след като се преструваше на русофил на изборите) не значи , че честните българи биха подкрепили натовската хунта в Киев .

    Коментиран от #177, #190

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 НИКИ

    145 56 Отговор
    Путин ще ги победи всички и ще му се молят даже да спре ще видите.

    Коментиран от #67

  • 31 Всеки средно статистически

    174 28 Отговор
    българин с лекота и увереност би оборил платения германски експерт в пряка дискусия очи в очи. На подобен бълвоч и баба ми се подиграва.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 абсолютно

    195 37 Отговор
    германия ни докара две катастрофи, сега ни тегли към трета

    Коментиран от #46, #57

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Знайко

    34 97 Отговор

    До коментар #14 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    България плаща данък на Москва вече над 75 години.
    Петрол, газ, ядрено гориво да АЕЦ ... идват от Москва.
    Стоманата е идвала от Украйна от украино-московски олигарх.

    Коментиран от #234, #272

  • 37 Некой си

    32 101 Отговор
    Кирчо- Президент!!!!! Долу хаскьовския каун!!!! УУУУУУУУУУУУУУ!!!! Кирчо- Президент!!!Долу шафьорите на самальот!!!!!!!УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!!!!
  • 38 ХАН КРУМ

    166 50 Отговор
    НИКОГА ПОМОЩ ЗА ФАШИСТКАТА СГАН В УКРАЙНА.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 🇧🇬🇪🇺💯

    111 26 Отговор
    Даже не съм я чел статията от Немската Кочина Дойче Зеле, един Дайнов им остана❗️

    Коментиран от #205

  • 41 Сърбин

    22 49 Отговор

    До коментар #19 от "Софиянец":

    За Европейски път чрез Канадски Премиер...
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Иска му се

    94 20 Отговор
    Иска му се на швабата. Единствено джуркането на законите за военните, резервистите, наборната служба могат да доведат до сътресения, помитане на правителство и парламент.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 Наркомандо

    126 24 Отговор
    малка България се самоуби, но застана на нашата страна - това са вашите западни приятели. Не случайно западът подкрепяше Турция в освободителната ни война. А вие ближете, ближете палачите си
  • 48 Бацо Гацов

    35 87 Отговор

    До коментар #43 от "Не Украйна, а":

    Ще ти се,ама нема . Даже Вучката вчера го каза на глас-Крим е Украински! Чий ДА Е ?

    Коментиран от #49, #259

  • 49 Братята Кабабик

    116 32 Отговор

    До коментар #48 от "Бацо Гацов":

    Крим е украински, а Украйна е руска, чия да е?

    Коментиран от #75

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 2862

    134 17 Отговор
    Глупости,че руснаците от самото начало са знаели за далаверите на Киро и за това ни спряха газта.Още от самото начало се знаеше за износа.Шефа на Възраждане го нарекохте копейкин затова че каза че се изнася.Защо народа ни трябва да плаща за скъпо гориво и за инфлацията сега.Нищо и никого не сме спасили, това пак е провокация и Киро пак се е задействал за да покаже колко е велик и да гласуваме за него.

    Коментиран от #268

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 🇧🇬🇪🇺💯

    28 12 Отговор
    Заглавната Страница казва Всичко❗️
    По това може да различите истинската проза и журналистика от пропаганда и промиване на мозъци❗️
    В кой истински Роман Заглавието ви казва всичко❓
    Брулени Хълмове кфо ви казва, нищо, ама нищичко, comprende ❓
  • 54 Руснак

    96 20 Отговор
    Братушки , благодаря за поддръжка. В този време това е много важно. Но на всеки е ясно кой стои зад това -САЩ . И още ,- не мога да разбира- защо някакъв немски эксперт дават своя преценка? Това е шега?- а не , това е пропаганда и знам че в България има по-хубави свои эксперти. Ще видим всичко.

    Коментиран от #65

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Да, да!

    88 17 Отговор
    да се обединим и да свалим фашистите от власт! България е велика! Фашизмът няма място тук. Вън продажниците!
  • 57 Националсоциалист

    39 75 Отговор

    До коментар #33 от "абсолютно":

    ГЛУ-ПАК БЕЗРОДЕН , ХИТЛЕР ТИ ПОДАРИ МАКЕДОНИЯ БЯЛО МОРЕ СЕВЕРНА ДОБРУДЖА ЗАПАДНИТЕ ПОКРАЙНИНИ И НИ УВЕЛИЧИ ТЕРИТОРИЯТА ПРЕЗ 1941 за 2 месеца на 220 000 кв км която твоята комунистическа терористична господарка Русия ни ги отне през 1944 и ни разкъса на половина а Македония е превърна от наша територия в независима държава. Имай малко смирение бо-клук комунистически безроден

    Коментиран от #116

  • 58 Аз съм от ссср

    106 29 Отговор
    Ние винаги сме на грешната страна така че Русия ще победи а и повечето българи сме за Русия.На изборите ако всички гласуват Кирчо,Кокорчо,Ристо и Гнома ще трябва да се качват на лодката на Росен и да отплават за краварите и никога да не ги виждаме.

    Коментиран от #71, #264

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Голем смех

    12 18 Отговор
    Може. Може и това чудо да стане. Костадинка вече взела парите.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 но статията в

    75 17 Отговор
    "Ди Велт" дава надежда, че ще продължи с проевропейския курс на Кирил Петков.
    Какъв Киро, какви пет лева ..като .и.т.н....?
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Какво разбрах

    107 13 Отговор
    В прав текст ни казват,че от ПП едно говорят,друго правят.Реформите ги разбират,като дайте да прецакаме народа си,за да угодим на господарите си.Откъде накъде,Кирил Петков и Асен Василев ще ни бутат между шамарите.Великите сили не можели да решат,наш Кирчо им дал акъл за санкции.Ако не беше страшно,щеше да е смешно.Какво ли ни готвят още?! Явно ни варят като жаба--бавно,бавно подгряват водата.Докато се усетим и ще е късно.Мачът ще е свирен.Народът пак ще е потърпевш.
  • 67 Ще, ще, ще

    20 7 Отговор

    До коментар #30 от "НИКИ":

    Надай се булка, на кривий ку..ц...
  • 68 Лустрация

    21 31 Отговор

    До коментар #11 от "Коментиращ":

    Друго е га го кажат по рУСКАТА радио точка.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 АХАХАХАХАХХАХАХА

    15 22 Отговор

    До коментар #58 от "Аз съм от ссср":

    Вижте го тоя комунист. Вярва в демокрацията. Толкова са им разбъркали главите на тия.

    Коментиран от #109

  • 72 Тиква

    71 14 Отговор
    Пуснаха и помията на Доче Зеле! Защо така бре Факти бг? До кога само жълтини?

    Коментиран от #84

  • 73 Какви братя са ни

    90 19 Отговор

    До коментар #59 от "Трак🇧🇬🇮🇷🇮🇹🇺🇦🇦🇹🇯🇵🇩🇪":

    нацистките лумпени от Украйна? Платени проститутки на Германия и САЩ? България е велика и е над долната фашистка сган, която слугува на евреите от САЩ.

    Коментиран от #77, #80

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Играта на думи

    22 61 Отговор

    До коментар #49 от "Братята Кабабик":

    Няма да помогне на Русия,нито на "Путинистите" като теб!Руския народ е велик,макар и подложен на репресии в момента.Когато се пробуди ще стане страшно за кликата от крадци и бандити на Путин!
  • 76 Хаха

    33 72 Отговор
    За мен няма русофили в България те са си чисти руснаци с руско самосъзнание и тяхната родина е Русия, а не България. Стига му на човек само да прочете коментарите в този сайт. За Русия скачат на секундата, няма значение от факти и такива глупости. Така че в България имаме едно малцинство 10-20 процента, което си е съставено от руснаци. Добре, че сме в НАТО, Путин иначе щеше да е тръгнал да ни асвабаждава.

    Коментиран от #117

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 републикански Москвич

    40 8 Отговор

    До коментар #7 от "ТИРбушон":

    Ми подари си заплата ма! Като искаш да подаряваш, подарявай своето мааа! 🤬
  • 80 джендър мъж

    34 14 Отговор

    До коментар #73 от "Какви братя са ни":

    Не са ни братя украинците. Тук само най долните промити с пропаганда мизерни дърти откачалки. Вярват че имаме братушки

    Коментиран от #187

  • 81 🇧🇬🇪🇺💯

    12 31 Отговор
    Войната в Украйна решава вътрешно политически и икономически и външно стратегически и геостратегически въпроси и за двата лагера и за двете Страни, Русия и Украйна, Евроазиатска Могучая и Европейска Про Натовска Украйна❗️
    ❗️It takes two to tango. Comprende compradores❗️
    Най вече и абсолютно задължително, осигурява на кръговете задължителното обществено лепило за да бъдат на власт още минимум петдесет години, (точно както Радев и БКП/БСП и техните производни на червено/кафявата фашистко/комунистическа върхушка си правят сметката за България)❗️Силовики и Силовархи, вторият кръг е от Силовики и Олигархи.
  • 82 DW и Александър Андреев!! Маниполиране

    50 16 Отговор
    На Общественото мнение в България, с Цел оплюване на Президента Радев, и подливане на" Вода" К Петков и А Василев!! Приятелски огън!! А, тези АНАЛ Лизатори от Немската фондация са, като Подправка в манджата за, повече"достоверност" на Внушението! Зайдел и Аденауер ни дойдоха в повече, насадиха ни Борисов и създадоха ГЕРБ!! Хайде стига Немски" Фодации"!!!

    Коментиран от #145

  • 83 Мим

    77 16 Отговор
    Значи напротив,с това решение българите разбират,че Киро ни е лъгал,лъже и продължава да ни лъже.Такъв муше....ик няма място ,нито в България,а още по малко в политиката. Нито глас за такива му......ци.
  • 84 Тикво!

    25 69 Отговор

    До коментар #72 от "Тиква":

    Дойче веле е авторитетен, вековен източник на информация. Работи съгласно утвърдените правила на журналистиката. А, че повече ти се нрави тасс, ньет праблем. Говори, колко си зле.

    Коментиран от #92, #112, #155

  • 85 ВОЛОДЯ

    53 23 Отговор
    дРУГАРИ ГЛЕДАИТЕ САМО РУСКИ КАНАЛИ САМО ОТАМ ЩЕ ЧУЕТЕ ИСТИНАТА
  • 86 Не!

    58 20 Отговор

    До коментар #77 от "Тракиец 🇮🇷🇧🇬🇯🇵🇺🇦🇮🇹🇦🇹🇩🇪":

    Слава на България! А украинците ще викат слава Сталину в състава на Руската империя. Грешката на Ленин ще бъде поправена!

    Коментиран от #89

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Грешката

    19 54 Отговор

    До коментар #86 от "Не!":

    от 46 година ще бъде поправена, руските п. . . .омияри ще бъдат смачкани този път!

    Коментиран от #102

  • 90 казва истината

    18 44 Отговор

    До коментар #11 от "Коментиращ":

    очакват се провокации от рф. Какво ли друго от руснаците?
  • 91 Българин

    63 11 Отговор
    България за кой ли път изтегли късата клечка.
    ДОКОГА?!!!!!!!!!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Селско

    10 8 Отговор

    До коментар #63 от "Тракиец 🇧🇬🇮🇷🇯🇵🇺🇦🇩🇪🇦🇹🇮🇹":

    По яваш, ще здобиеш инфаркт с тая простотия!
  • 94 Дън Бай

    47 10 Отговор
    Гут, гут! Алес гут!
    Така са ни хвалили и през 1939 г.
    После - на Орлов мост.
  • 95 РАСПУТИН

    25 56 Отговор
    Определение за русофил . Това е човек ,който никога не е бил в Русия , но обича всичко руско понеже руски войник не е изнасилил и убил жена му и дъщеря му пред очите му.
  • 96 нещо

    51 11 Отговор
    ни готвят наще "приятели" от запада...
  • 97 Брежнев

    14 19 Отговор
    Българина е най неуместен в този така наречен свят, комунисти го ..... Синове те го е.... Внуците на комунистите ги еб... И още се уважават един върху друг. Да живее Демокрацията.
  • 98 заблуди

    78 9 Отговор
    Каква Русия, какви безредици! Българинът е търпеливо добиче - крадат го и го стрижат вече 33 години! Политическите партии са все евро-атлантически, антинародни и тотално корумпирани! Няма по-бедна държава в Европа! А сме член на ЕС вече 15 години! Политическият ни елит се кланя на чужди господари и изпълнява чужди интереси! Държавата, като регулатор на обществените отношения отсъства! Народът гласува предимно с отрицателен вот! Но, елитът подрежда листите и правилата така, че нищо в политиката не се променя!
  • 99 Бесен- _Язовец

    65 15 Отговор
    България доказа че е фашиска подлога на САЩ нищо друго!

    Коментиран от #101, #125

  • 100 Офицер БА

    38 11 Отговор
    БУЛЕКЗИТ!

    Коментиран от #105

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Да бе да

    47 5 Отговор

    До коментар #89 от "Грешката":

    По смачкани от нас има ли бе каун? Седнал да мисли за другите! Виж си скапаната държава пълна с телета като теб!

    Коментиран от #144

  • 103 Бесен- _Язовец

    65 13 Отговор
    Фашиските подлоги продадоха и подариха оръжие на фашистите които 2015 обстрелваха бесарабски българи в Окрайна и ги държаха без ток, лекарства и храна 3 месеца равносметката над 3000 умрели от глад и обстрел!
  • 104 🇧🇬🇪🇺💯

    9 18 Отговор

    До коментар #88 от "Някой":

    Моят Български, Английски и Руски са в пъти по добри от твоят булгаристански❗️Апропо, :) на Немски разговарям само с коне и крави, конете не нам, кравите са в умиление от моят Дойч❗️comprende comprador❓
  • 105 От червени офицери от запаса

    16 40 Отговор

    До коментар #100 от "Офицер БА":

    Акъл не искаме. Ей къде е Челябинск, грабвай чемодана и поемай...
  • 106 Българин🇧🇬

    71 13 Отговор
    България въоръжава такива които гориха българското знаме в Одеса 2015 пред очите на Росен Пленелиев.

    Коментиран от #139

  • 107 Демократ

    20 42 Отговор
    Защо ли обича Българина Русия? 1. Заради вярата ( църквите да празни ). 2 Баща Освободител от Османците ( а те в момента са дупе гащи ) , 3. ( Вече много години грабят Българина а той им се кефи и ги защитава ?) Долно племе сме.

    Коментиран от #135

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Може,може

    30 6 Отговор

    До коментар #84 от "Тикво!":

    Само че ,не ти ли идва наум,че информацията може да е поднесена ТЕНДЕНЦИОЗНО.Сега се чудя,дали "играят"за Кирил Петков ,или против него.Съгласен си нали,че никак не е почтено ,зад гърба на собствената си страна,да се договарят.Имало в правителството пропуски настроени хора.Ами тогава защо са ни и Правителство и Парламент и Президент.Да си знаем кой командва парада--питаме КОЙ и козируваме.
  • 113 Джордж Куни

    74 15 Отговор
    хората с остатъци от разсъдък виждат между редовете на тази гротескна пропаганда. Украинците са на привършване и е време да се активират следващите мюрета - бъпгари, румънци, поляци. Почва се бавно и отдалече, както в Украйна - за осем години ги докараха до степен на безумие да са готови да умрат за Америка. От вас зависи дали ще позволите да ви употребят по същия начин. Мислете!

    Коментиран от #121

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Защото

    18 46 Отговор

    До коментар #9 от "ЗАЩО":

    Д диктаторска държава - на Русия на Путин! Не схващаш ли разликите и приликите или не ви отърва да гледате и мислите извън тесните путинифлиски рамки в които са ви натикали по ваше желание
  • 116 Мммда

    63 13 Отговор

    До коментар #57 от "Националсоциалист":

    В урязването на нашата територия най-голям пръст имат англичаните, които дори не са искали да съществува такава държава с име България. Относно предобитите територии предците ни са ги завладели никой не ти е дал даром нищо. Още повече такова нещо като подарък при швабите няма.

    Коментиран от #130

  • 117 Даар

    41 12 Отговор

    До коментар #76 от "Хаха":

    В България не останаха българи. Кеф ти русофили, кеф ти американофили. Българи няма, българи, такива, които да милеят за Народа и Родината си!
  • 118 Хаха

    17 34 Отговор

    До коментар #110 от "Бесен- _Язовец":

    Чакам, ама да не стане да чакам колкото комунделскитe ви майки и бащи чакаха прогнилия Запад да се разпадне, пък то взе че сесесере се разпадна?

    Коментиран от #133

  • 119 Хахахах

    27 6 Отговор

    До коментар #13 от "Вирус":

    Не само от САЩ, но и от ЕС, Сорос, Бил Гейтс и още цяла сурия типажи дето Путин не харесва.
  • 120 Ива

    47 10 Отговор
    A десните в Германия пак от Русия ли са подтиквани?Икономическата катастрофа,....управляващи,галопиращи те цени от.н. нямат нищо общо със засилващото се недоволство?!Избрала България-дрънканици на про щатски политолози.
  • 121 много

    53 8 Отговор

    До коментар #113 от "Джордж Куни":

    си прав, затова е и тая пропаганда по телевизиите и по сайтовете, включително и тоя сайт, но голяма част от българите си имаме нещо в главите и не се поддаваме, колкото и да се опитват...
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 🇧🇬🇪🇺💯

    4 17 Отговор
    Вай,вай, толкоз “фън” today❗️
    Айе, да ви оставям че и аз имам работа да върша :)) днес.

    Коментиран от #128

  • 124 Никой

    22 52 Отговор
    70 % от българите са роби на статуквото. На България няма да се случи нищо добро,докато не бъде изрината дълбоката путинска агентура на всички нива,включително , в президенството и всички институции призвани да опазват страната ,на първо място " службите " МВР, съдилищата ,армията, които вероятно са пробити и сериозно компрометирани.. Явно ,ще трябва да дочакаме края на путинската терористична държава,защото в България успяват да останат на власт само онези политици ,които са страхливи и зависими от нейната агентура . Сами не можем и не смеем, " лидерите " са силно наведени и снишени. Дори оръжие на съпротивляващата се срещу терора Украйна никой не смее да даде явно .
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Taka така

    37 9 Отговор
    Щом може ще провокира, еажното е че не са роби на сащисаните като вас шваби. Срам начело на ес робска държава
  • 127 Матей преображенски

    54 11 Отговор
    Глуууупости на търкалета,каква смелост е проявил храбрият шивач к петков с негови ясподвижник асан,двамата са като Лаурел и Харди.Обаче си изпълниха задачата,за която са обучавани в харвард.Постарали са се да го крият и едва сега германски вестник откри Америка.Ми то се говореше под сурдинка,че се праща оръжие и боеприпаси и гориво за Украйна,в огромни количества.Едно само остава загадка до момента,но и то ще излезе наяве един ден,защо руснаците не реагираха,мигар не са знаели!?Знаели са ,разбира се,даже от тяхната рафинерия и от техния нефт са заделяни хиляди тонове нафта на украинските бойни машини.Дори в реално време сега се доставя всичко необходимо за ВСУ И ВЕЧЕ НЕ СЕ КРИЕ,няма и нота от руското външно министерство ,предупреждение или нещо подобно,странна война се води наистина.

    Коментиран от #152

  • 128 Хари Потен

    18 5 Отговор

    До коментар #123 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    не си притрябвал на никой
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Англичанин

    13 28 Отговор

    До коментар #116 от "Мммда":

    Ако сме искали мислиш ли че шепа алкохолици войводи и хайдути може да спре империии , до сега да ви нямаше. Бъди благодарен на Васил ЛЕВСКИ че беше Масон. Неграмотен

    Коментиран от #137

  • 131 У нас

    20 40 Отговор
    Всички РУСОФИЛИ към Донбас
    Ще живнеме без Вас

    Коментиран от #279

  • 132 хааа

    3 11 Отговор

    До коментар #122 от "Стоян Александров":

    Къде си бе нинджа? :)))
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Точен

    33 6 Отговор

    До коментар #20 от "Баба Вуна":

    Горивата се продават не от България, а от Лукойл, която е частна фирма и се води руска, нищо че собствеността им е по незнайни офшорки и действат чрез друга офшорка Литаско. Така че какво общо има България с обстоятелството на кого продава Лукойл, кой изнася горивото и накъде, за да стигнело до Украйна. То ако става въпрос и сега руснаците транзитират газ през Украйна, как става това в условия на уж някаква ожесточена война между двете държави. Абсурд някакъв.
  • 135 Руски л@йномет

    16 34 Отговор

    До коментар #107 от "Демократ":

    А тези които защитават Русия не са подлоги? Патриоти ли да ги наричаме ? Аре да не ме караш да се смея
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Ехо ....събуди се

    17 12 Отговор

    До коментар #130 от "Англичанин":

    Ква империя сте бе ...хомУууусекшуал, ай у лево.

    Коментиран от #148

  • 138 Васил Левски

    19 38 Отговор
    Всички путинофили вън от България!
    Да си вдигат дърмите и към тайгите!
  • 139 Хахаха

    16 37 Отговор

    До коментар #106 от "Българин🇧🇬":

    Глупости. Никой нищо не е горил пред очите на Плевнелиев още повече български знамена. Това са фейкове на Волен педесидеров и ония копейкин!
  • 140 Лаврентий Берия

    20 34 Отговор

    До коментар #110 от "Бесен- _Язовец":

    Леле, колко да го е "страх" от вас - петоколонниците на Блатното Жуже Путин?! Опърпани пенсажи със смешни руски знаменца? Българина няма да се върне повече към руското блато драги. Дали одобрява военната помощ? По вероятно - не. Но дали иска да излезе от ЕС - това са само ваши лични блянове. Българина - особено младите - е решително про-европейски настроен. Нито пък смята да излиза от НАТО. Защото е наясно, че само НАТО гарантира в момента безопасността ни. И въобще не говорим за Русия. Говорим за по близки до нас - на юг мераци, които могат да ни причинят проблеми. Интересно би било да се разбере, как вие - Путинофилите - смятате да си гарантираме сигурност извън НАТО?

    Коментиран от #202

  • 141 Бесен- _Язовец

    33 13 Отговор
    И оная хле.барка Германия ще бъде окончателно приключена този път
  • 142 Коментар

    27 6 Отговор
    Преди дни имаше тук статия,в която призоваваха за бой и Майдан ако БСП успее да направи правителство,за да не станело като с Янукович.Ако под "руснаци" в статията имат предвид украинци следователно са прави.Нормално е човек да се обърка.Приличат си и говорят руски.
  • 143 НЕ МОЖЕ ДА ИМА БЕЗРЕДИЦИ В КОЧИНА

    19 10 Отговор
    РУСИЯ И ПУТИН СА НАЩАТА ПЪТЕВОДНА СВЕТЛИНА !

    Коментиран от #147

  • 144 Щом е русофил

    15 28 Отговор

    До коментар #102 от "Да бе да":

    За него по скапана държава от България няма! Все Русия му в устата и главата и все нея защитава
  • 145 Точен

    30 9 Отговор

    До коментар #82 от "DW и Александър Андреев!! Маниполиране":

    И трите фондации не са нито грамнски, нито леви-десни ала бала, нито пък фондации, а изнесени офиси на задокеанските служби, едно от пипалата на глобалните сатанисти.
  • 146 Прогонете русофилите!

    14 29 Отговор
    И ще свършат дебилите!
    Миглена Ангелова Ангелова.

    Коментиран от #154

  • 147 Хахааха

    7 4 Отговор

    До коментар #143 от "НЕ МОЖЕ ДА ИМА БЕЗРЕДИЦИ В КОЧИНА":

    Хахахахаха
  • 148 Англичанин

    15 32 Отговор

    До коментар #137 от "Ехо ....събуди се":

    Пий си ракията яж си туршията и след това първият полет от Истанбул и към Москва или Грозни. Като кацнеш задължително крещи "Слава на Русия" или "Ахнат Сила" и се подписвай като Бай Ганьо.
  • 149 Бесен- _Язовец

    29 11 Отговор
    Българите не си плащат парното щото са бедни, а разни бъкгарски петколннишки подлоги теглят заеми да шарят по 1200 лв за разни фашиски с грозно обслужвани вежди да се разхождат по цял ден в Мола!
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 Зеления чорап

    10 14 Отговор
    ... дали брои дните от календара, преди да му се случи "инцидент". Путлер ням да му прости това "недоглеждане". Да не забравяме, че той го доведе :)))
  • 152 Аз също се чудех

    44 11 Отговор

    До коментар #127 от "Матей преображенски":

    В Германия им е ясно,че на руското разузнаване му е ясно,какво точно става в една малка България.Пък какви ги вършат Кирил Петков и Асен Василев им е още по-ясно,като бял ден.Просто е обидно,че от ПП ни проглушиха ушите колко са почтени и как ще правят всичко явно,а са действали зад гърба ни.То и за това се досещахме де.Знаехме си,че те са във властта ,за да ОСРЕБРЯТприсъствието си.Пука им за народа,ама друг път.

    Коментиран от #159

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Про митак

    14 6 Отговор

    До коментар #146 от "Прогонете русофилите!":

    дайте да данем. ганиу е силен само да раздава акъл от дивана
  • 155 Тиква

    26 9 Отговор

    До коментар #84 от "Тикво!":

    Било до 1989-та година нещо си. След това е просто едно Голямо WC. Всички го виждаме!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 ето това е

    28 6 Отговор
    в България е установен тотален хаос, който трябва да възприемаме за ред. На този "ред" естествено се радваме благодарение на нашите съюзници. Очакваме безредици, в защита на "реда", за това съюзниците, разбира се са се погрижили предварително, това е част от програмата.
  • 159 Реалист

    45 11 Отговор

    До коментар #152 от "Аз също се чудех":

    Никога няма да проумея как се върза тоя народ на мега лъжливото Кире и неговите ппотивоконституционалистчета? Ама никога. А ДБ тая сутрин ми вдигнаха нервите на макс, с изказването на някакъв техен умник пред България Он Еър, че това с помощта за Украйна без решение на НС било всеобща тайна. Абе хора, като ви гледат в очите и ви лъжат нагло, как за Бога им вярвате пак? Сега разбирам защо същите тия хора са със самочувствието че са умни, а вие тъпи!
  • 160 Бесове

    36 11 Отговор
    Ти да видиш. На дойчетата им пукало дали ще има безредици у нас! От кога бе? Дали им пука че заплатите са в пъти по-ниски отколкото в Германия? Дали им пука че техните вериги продават по-скъпо стоките си тук, отколкото в Германия? Дали им пука че сме членове на ЕС от десетилетие и още не сме приети за равни на другите? Дали им пука за обикновения човек, та сега са се загрижили за нас? Не. Не им пука. И на нас вече не ни пука. С такива малоумници като Урсула и неонацисткята им политика по-скоро да вървят на м...айната си!

    Коментиран от #170

  • 161 Иван

    26 5 Отговор
    Доколкото разбирам Германия ги провокира.
  • 162 Болгарче

    13 23 Отговор
    Ами те българите от бой и еваване през соца, оглупяха сериозно!
  • 163 Евлампи Кътев

    25 12 Отговор
    Немедлено излизане от европската уния дет ограбва цеокупниот български народ и изритване на натовските бандити от татковината ни
  • 164 ген. Кирил Косев

    26 14 Отговор
    българите са робско племе с робски манталитет. 500 г. под турско сега под англосаксонско, те ако ни кажат и всички ще се надупим

    Коментиран от #172

  • 165 Лаврентий Берия

    13 23 Отговор

    До коментар #156 от "Генерал Колев :":

    ..Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи! Но що търсят казаците сега в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним като всеки враг, който пречи за обединението на България.. - това казва великия българин Генерал Колев разбил руско-румънските части нападнали България през 1916г. А на Путинофилите препоръчвам да пре-прочетат друг велик българин - Йордан Йовков. И по специално - "При езерото Туркоай". Много ще им каже за руската обич към България!
  • 166 Народее ????

    31 19 Отговор
    Шепата мерзавци продали България на новите нацисти един ден ще ревът !Българите в мнозинство обичат Русия и никой не е в състояние да промени това!

    Коментиран от #174

  • 167 КВОТ ТАКОВА..... НАВСЯКЪДЕ ЧУВАМ

    7 12 Отговор
    ТВА. ДОЙЧЕТО МОЖЕ ДА СПОКОЙНО. ТУКА СА НАЙ ГОЛВМИТЕПРИМИРЕЦИ СЛАБО ВОЛЕВИ СЪЩЕСТВА.
  • 168 Обективен

    29 8 Отговор
    Тези "познавачи" на България изобщо не са в час. Звучат като имидж мейкъри на Киро лъжльото. И то хард вариант. То направо паметник да му издигнем!??? Ама и Джепето да е до него...
  • 169 Калитар

    6 27 Отговор
    Ами да гласуваме всички за Копейката и да се свършва с тая държава.Тя и без друго вече за нищо не става....
  • 170 Урсула

    12 25 Отговор

    До коментар #160 от "Бесове":

    Неможем да ви приемем защото генетиката ви е крадлива като на Руснаците. Ние ви даваме а внуците на Комунистите ви крадат все още и си вдигат палати хотели далавери за това сте най бедни.

    Коментиран от #176, #201

  • 171 Иван

    31 11 Отговор
    Долнопробната овца Киро е представена като храбрец
  • 172 Лаврентий Берия

    9 25 Отговор

    До коментар #164 от "ген. Кирил Косев":

    Ти отдавна си се одупил - към Москва.
  • 173 ами да

    14 36 Отговор
    Шапка им свалям на Кирил и Асен! първите български политици с кураж и постоянство!

    Коментиран от #175, #215

  • 174 Брежнев

    11 23 Отговор

    До коментар #166 от "Народее ????":

    А защо ли Рускините обичат потомците на Османците така де Турците? Хаха болни сте Русофилииии

    Коментиран от #203

  • 175 Братята Кабабик

    18 5 Отговор

    До коментар #173 от "ами да":

    с куража и постоянството на изпечени мошеници
  • 176 Ерик Пърделко

    26 9 Отговор

    До коментар #170 от "Урсула":

    казала Урсула, докато я разследват за злоупотреба с милиарди? ку куууу, ку кууууу?
  • 177 Вергина

    16 6 Отговор

    До коментар #28 от "Да бе , да. ! 😜":

    Има и българофили, рядко, но се срещат. Иначе още цар Борис Трети е забелязал, че са кът. За сметка на безбройните русофили, германофили, англофили...
  • 178 Матей преображенски

    30 8 Отговор
    рУСКИ ЕМИСАЛИ можело да предизвикат майдан в България,отново фантазии.Досега щом не е станало,едва ли и за в бъдеще.Местните фашисти го знаят,и въпреки това пускат такива хипотетични обвинения.Могат ли да посочат къде руснаците са направили нещо подобно,имаше само някакви недоказани подмятания за Черна гора.Твърде е просташко,недостойно и безчестно да се организират платени протести,според руските разбирания.Опасността за местната олигархия е в откриване на бойни действия,какво като сме набутани в нато.България е най-вероятния кандидат за военна намеса и наказателна операция за урок и обица на ухото на запада,че не е толкова неуязвим.
  • 179 Имам едно наум

    33 7 Отговор
    Когато вземат "отвън" да ни хвалят много Кирето,на мен ми светва червена лампичка.Нали американският президент му каза името,Румен Радев го толерира, те самите се хвалеха колко са почтени,а днес слушам Гълъб Донев да казва,че държавата била оставена на пауза .Та и тези експерти --според тях,ако не е бил Кирил Петков, от ЕС нямало да знаят какво да правят,а Украйна щяла да загуби войната.Да плаче ли човек,да се смее ли?!
  • 180 Еееееееее

    22 7 Отговор
    Ей, този път направо се оплескахте с простотиите си
  • 181 Тонката

    28 12 Отговор
    Дай боже да стане само така ще се справим с тия 30г мизерия... Да се почне от парламента незабавно....Който е против Русия значи е против България .....

    Коментиран от #188, #302

  • 182 сноу

    23 6 Отговор
    Гледам преди време клип от амерско ....една добре оборудвана с електроника стая ,стена ,екрани ,тъч,мъч ,табла ,обезшумена,екранирана,обезшумена ,охранявана ,завардена и т.н.В средата на стаята огромен пулт със стотици бутони ,лампички,индикатори като косм.кораб, а пред пулта бозаво миче в нашарена униформа..Вляво от нея на тежко бюро се кипри, главния вожд на сегашната амерска политика-курабийката...Казват че общо взето подрямва на бюрото, но събуди ли се, веднага посяга към някой от бутоните ..А те са хиляди и под всеки стои име, готово да се активира в подходящия момент...та в момента тия двамцата или по-точно зелето ,че в това сравнително топло време започна да замирисва..
  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 185 Тонката

    14 8 Отговор
    Dead for украйна мръсни подли туземци
  • 186 2633

    35 5 Отговор
    Боже хита на годината Кирил Петков.Този не е бил министър председател на България а Бог спасител и на нас и на Украйна.Съмнявам се Путин да е по прост от Петков и да не знае за неговите далавери.Сега стана ясно защо ни спряха газта.
  • 187 хахаха

    9 28 Отговор

    До коментар #80 от "джендър мъж":

    "Не са ни братя украинците. Тук само най долните промити с пропаганда мизерни дърти откачалки. Вярват че имаме братушки"
    На мен лично, украинците са ми много повече братя, отколкото бозавите сплескани русНАЦИТА!

    Коментиран от #197

  • 188 Лаврентий Берия

    11 17 Отговор

    До коментар #181 от "Тонката":

    Ама и ти ли ще "раздаваш шамари" или по навик ще чакаш друг да ги раздаде, а ти да обереш славата? Сите Путинофили сте такива страхливи таракани!
  • 189 Дядо Шишарко

    7 12 Отговор
    Ко не откъдя на къдя ша хвалите Киретата бр. Само да попитам, ся като милион рускини останаха без мъже, кой ще ги еве. Язи съм навит за осеменител но на норма бря.
  • 190 хахаха

    14 19 Отговор

    До коментар #28 от "Да бе , да. ! 😜":

    Не говори от името на Българите, руско мекере!

    Коментиран от #192

  • 191 Ти пък

    13 6 Отговор

    До коментар #3 от "Гаглей":

    старци. Къде видя бай Дън?
  • 192 руско мекере

    20 9 Отговор

    До коментар #190 от "хахаха":

    казало КРАВАРСКОТО МЕКЕРЕ.
  • 193 Сух

    25 16 Отговор

    До коментар #12 от "оп оп аиде":

    Много сте малко евроатлантиците, нямате и 30%, но за сметка на това сте много врескливи. И ако дойде такъв момент да се сражавате с истинските българи, то тогава ще трябва да викате натювските войски да ви защитават и вкарат "демокрацията" в България. Мижави сте..

    Коментиран от #236

  • 194 Български експерт

    19 9 Отговор
    Русия май поглежда към Берлин!

    Коментиран от #198

  • 195 Пешо

    7 22 Отговор

    До коментар #1 от "дедо Герчо":

    мале мале, каква статаия, тотална пропаганда >>>
    При следващото си явяване пред урните избирателките и избирателите ще се изправят пред една ясна алтернатива: Искате ли да гласувате за свободата и за произтичащите от нея възможности за индивидуално развитие и благоденствие или пък предпочитате и занапред да играете по свирката на един брутален агресор, който потиска и праща на смърт собствения си народ, само за да задоволи имперските си щения? Защото това е изборът.
  • 196 Сигурното е

    34 11 Отговор

    До коментар #12 от "оп оп аиде":

    че руска република не станахме, но със сигурност сме бананова държава от всякъде и то по рецептата на кравария.
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Българин 🇧🇬

    16 24 Отговор

    До коментар #194 от "Български експерт":

    Русия е в клинична смърт , поглежда към Берлин през крив макарон.
  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Получих

    17 8 Отговор
    Газове от тази публикациа
  • 201 Мммда

    19 5 Отговор

    До коментар #170 от "Урсула":

    За бившите комуняги сега демократи си прав, но и на запад политиката е ориентирана в здраво краде, не мисли че това явление е само в БГ. Рушветите в Германия са по-сериозни от нашите. Шолц го превиваха през месец цяла минала година да дава обяснения в Хамбургския съд за разни схеми и лобизми от времето когато е бил кмет на града, но е с имунитет и само лалала.
  • 202 Ттттъ

    23 7 Отговор

    До коментар #140 от "Лаврентий Берия":

    Алоуу, я питай гърците НАТО спасили ги в Кипър от съседите ни от юг.
  • 203 Събуди се!!!

    19 6 Отговор

    До коментар #174 от "Брежнев":

    А бабата защо покани всички от изтока, защото меките немски китки не могат да клатят немкините. Арабите ги заваляха над 50% са вече младите мюсюлманите в Германия и немците вече си изгубиха страната, та и затова по богатите и по ориентирани германци емигрират от страната си стабилно последните няколко години.
  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Ген. Гурко

    12 4 Отговор

    До коментар #40 от "🇧🇬🇪🇺💯":

    И Дичев и Дичев-"професора" неврастеник с 200 думи речников запас. И той им остана колега.
  • 206 дядото

    25 6 Отговор
    българия още два пъти е заемала правилни позиции и съюзи с германския райх,завършили с национални катастрофи.сега пр.од.а.жни.те ни политици бавно ни тласкат към третата катастрофа.навремето царете -немци,сета кирчо продажното.
  • 207 къде е

    2 5 Отговор
    Бербока и да направи едно напред,две назад с лента!На бис на финала ...

    Коментиран от #208

  • 208 ама

    2 2 Отговор

    До коментар #207 от "къде е":

    да го лапни мерака на полуоборот....с малка газ...
  • 209 Независим

    18 4 Отговор
    Като чуя експерти от фондации и съюзи направо ми се повръща. Нали не изпращаме оръжие и тежка техника в Украйна защо тогава толкова но благодарят западните и укри националисти. Ще излезе че пак има няма
  • 210 Бай Ху (By Who)

    9 3 Отговор
    Защо лъжити и плашити хората.
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 213 Украинка

    13 7 Отговор

    До коментар #211 от "Дядо Шишарко":

    Замини за Давос, там търсят джендъри, плащат супер., а за рускини не бери грижи, те такива гаврошки не искат.
  • 214 Макс

    5 30 Отговор
    Борисов си изгриза ноктите от яд . Кирил Петков , Асен Василев и ПППП като цяло спечелиха симпатиите и овациите на демократична Европа . Успех на ПППП !

    Коментиран от #217, #226, #227

  • 215 Истина

    19 1 Отговор

    До коментар #173 от "ами да":

    Паметник трябва да им сложат, само че в кв"Орландовци".
  • 216 Индианец

    19 2 Отговор
    Правилната страна е обратната на Кирчо-Кокорчовата. Същото ,като лявата и дясната резба. ТИ от коя страна си?
  • 217 Станаха

    12 3 Отговор

    До коментар #214 от "Макс":

    За подигравка,а за джендърите гордост.
  • 218 нормален

    22 6 Отговор
    Не искам никакви джендъри и разни от други полове да дават оценка дали правилно е постъпила българия единствено искам да се направи референдум и българите да решават за българия омръзна ми да сме чужди подлоги
  • 219 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 220 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 221 Партизан от куку ригу

    18 2 Отговор
    Поредните глупости,от платените подлоги на нашите ( приятели) .Чудеса които ти промиват мозъка за да оправдаят фашистите в Украйна и по света.
  • 222 ФАКТ

    32 8 Отговор
    ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ!
    БЪЛГАРИЯ Е ИЗНЕСЛА 35% ПРОЦЕНТА ОТ ИЗНЕСЕНИТЕ ОТ ЕС, АНГЛИЯ И САЩ ОРЪЖИЯ И ВОЕННА ТЕХНИКА ЗА УКРАЙНА.
    ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ДА СИ ДАДЕ СМЕТКА, ЧЕ В ЕС СА 27 СТРАНИ + АНГЛИЯ И САЩ СТАВАМЕ 29 ДЪРЖАВИ. ТЕЗИ 28 ДЪРЖАВИ СА ИЗНЕСЛИ 65%, А САМО НИЕ 35 %. ДАВАТЕ ЛИ СИ СМЕТКА В КАКВО ПУШЕЧНО МЕСО СА НИ ПРЕВЪЛНАЛИ ТЕЗИ ДЪРЖАВИ, КАТО СА НИ НАТИСКАЛИ ДА ИЗНАСЯМЕ ТОВА ОРЪЖИЕ И ТО СРЕЩУ ДЪРЖАВАТА, КОЯТО НИ Е ОСВОБОДИЛА ОТ 500 ГОДИШНО ТУРСКО РОБСТВО, ЕДИНСТВЕНАТА ДЪРЖАВА, КОЯТО НЯКОГА НИ Е ПОМАГАЛА - ДРУГА НЯМА И НИЕ СИ ДАВАМЕ ОРЪЖИЕТО ДА Я УНИЩОЖАТ, ДА Я РАЗПАРЧЕТОСВАТ/ ЛИЧНО МЕРКЕЛ ПОДТВЪРДИ В МЕДИИТЕ ТОВА КАК 8 ГОД. СА ЗАБЛУЖДАВАЛИ ПУТИН С МИНСКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ, КАТО ОЩЕ ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО МУ СА ЗНАЕЛИ, ЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНО, НО ПРЕЗ ВРЕМЕТО ДОКАТО ПУТИН Е ЗАБЛУДЕН ТЕ СА УКРЕПВОЛИ УКРААЙНА, А ТО Е ОРЪЖИЕ, ЗАЩО - ЗА РАЗДЕЛЯНЕТО И ПО КНЯЖЕСТВА/. ТОВА ЛИ Е СПРАВЕДЛИВОСТ? ЗАЩО НЕ ПЛАЧЕХМЕ С/У УКРАЙНА КОГАТО ПРЕЗ ТЕЗИ 8 ГОДИНИ УБИХА НАД 14 000 РУСКОГОВОРЯЩИ, В.Т. ЧИСЛО ЖЕНИ, СТАРЦИ ДЕЦА? ТОВА ЛИ НИ Е МОРАЛА? ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗАЩО МЪЛЧАТ. ЗАЩО НИНОВА ТВЪРДЕШЕ , ЧЕ НА УКРАЙНА НЕ Е ДАВАНО ОРЪЖИЕ И ТЕХНИКА - НИТО 1 ПАТРОН? КАК НЕ Я Е СРАМ - ДОЛ---НО---ПРОБНА ЛЪЖ?КИНЯ? ЗАЩО ТОВА Е СКРИТО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД? ЕАД-ТАТА ИЛИ ПИД-ВЕТЕ ЗА АКЦИЗНИТЕ СТОКИ И ОРЪЖИЯ ИДВАТ ОТ КРАЙНИЯ ПОТРЕБИТЕЛ, А ТОЙ Е УКРАЙНА - ВЪПРЕКИ, ЧЕ Е ПРОДАДЕНО НА ПОЛША, РУМЪНИЯ И Т.Н., ТЕ НЕ СА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ МУ! ПОТРЕБИТЕЛЯ Е УКРАЙНА!
    ПРИМЕР ШВЕЙЦАРИЯ - ТЯ ИМА ИЗНОС НА Т

    Коментиран от #235

  • 223 ФАКТ

    21 5 Отговор
    ПРОДЪЛЖЕНИЕ:

    ПРИМЕР ШВЕЙЦАРИЯ - ТЯ ИМА ИЗНОС НА ТЕХНИКА ЗА ГЕРМАНИЯ. ГЕРМАНИЯ ИСКАШЕ ДА ГИ ИЗНАСЯ ЗА УКРАЙНА. ГЕРМАНИЯ ПОИСКА РАЗРЕШЕНИЕ ОТ НЕЯ, НО ТЯ НЕ РАЗРЕШИ, Т.Е. ГЕРМАНИЯ ИМА ПРАВО ДА ГИ ПОЛЗВА САМО ЗА НЕЙНИ НУЖДИ. СЪЩОТО Е И С НЕШЕТО ОРЪЖИЕ, НО С НАШИЯ ИЗНОС СЪС СИГУРНОСТ Е ИМАЛО/ВЪРВЯЛО И ДУКУМЕНТ, ЧЕ МОГАТ ДА ГО ПРО/ДАДАТ И НА ТРЕТИ СТРАНИ. ТОВА СМЕ НИЕ -ПРОДАЖНИЦИ! ТАКИВА СМЕ, ЗАТОВА НИКОЙ НЕ НИ БРОИ ЗА НИЩО!
  • 224 Нанко

    4 1 Отговор

    До коментар #43 от "Не Украйна, а":

    А дано
  • 225 ГОЧО БУЛГУРА

    4 27 Отговор
    ЩЕ. Я. СПАСИ. С. ПОМОЩА. НА
    К.ПЕТКОВ, АМА. ТОЙ. ИМА
    ТОПКИИИИ, А. РАДЕВ. И. ВСИЧКИТЕ ПУТИНОПОКЛОННИЦИ. НА КРЕМЪЛ СА. СИ ЖЕНСКИ
    ПОЛОВИ. ОРГАНИ.

    Коментиран от #229, #232

  • 226 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 227 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 228 Азът

    0 7 Отговор
    Няма ли да са антиваксърите?
  • 229 Киро

    29 3 Отговор

    До коментар #225 от "ГОЧО БУЛГУРА":

    Кви топки бе байно,Ще избяга зад океана ако стане нещо а народа ще отчете пешкира.Ай малко история прочети и виж на запада колко му пука за българския народ...
  • 230 Иван Радоев

    26 2 Отговор
    Тинтири минтири, от ЕС получаваме само зависимост и лицемерни обещания
  • 231 България

    21 4 Отговор
    Не е независима за да взема страна, на България и нареждат какво трябва да изпълнява, така е навсякъде по света когато в политиците няма достойнство и национална съвест а най високата добродетел е да си продажник
  • 232 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 233 Бай Тошо

    30 3 Отговор
    Основните изводи , които аз като български избирател правя от статията в "Ди Велт" са следните:
    1. За пръв път западна медия директно посочва имената на американските слуги инсталирани на високи държавни постове в България. Казвам американските слуги, защото за всеки българин с претенции за интелект е ясно, че това което става в Украйна е война между Русия от една страна и от друга САЩ . Участието и на американските пудели от ЕС изобщо не е въпрос на солидарност, а проява на полезен идиотизъм и изобщо не е в наш национален интерес.
    2. Статията в "Ди Велт" е поръчкова и има за цел да отклони вниманието на българските избиратели от управленските гафове на Кирчо и Кокорчо и да им излъска оцапаните образи преди предстоящите извънредни избори.
    3. Наистина ли Кирчо и Кокорчо са проект на президента Радев , който е бил подведен от своите съветници, или той ги постави в първото си служебно правителство под натиск от американското посолство ?
  • 234 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 235 Пушечно месо е рашисткия башибозук.

    5 23 Отговор

    До коментар #222 от "ФАКТ":

    А ние сме спечелили. И уважение и пари.

    Коментиран от #240

  • 236 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 237 Дааа....

    13 6 Отговор
    Страхливците умират , всеки ден , а смелите веднъж! Цял живот сме разкрачени, между исток и запад . Време е да вземем страна ,ако не бяхме страхливо племе , щяхме ли да стоим 500г. под турско робство! Все чакаме някой да ни освободи , за да ни стане следващият поробител! Никога не сме били свободни! Винаги имаме робско мислене! И сега , когато би трябвало да сме в демокрация и имаме свобода на избор, ние не знаем какво да правим с нея! Самообвиняваме се един друг на русофили и американофили . Кога ще бъдем БЪЛГАРОФИЛИ? Къде е достойнството и смелостта на предците ни ! От жалки , по-жалки ставаме! Всичко ново ни плаши .И ако ,недай Боже някой дръзне от нас да прояви решителност, ще му се стоварят всички обвинения , че е чуждопоклонник! А дали е така или ние виждаме в другия , себе си!?
  • 238 Печен

    19 8 Отговор
    Киро е боклук,Слава на Русия!
  • 239 Кирил

    22 5 Отговор
    В България , кога е имало ред след 89 , че ще се предизвика безедица. Милиционер убива дете на пешеходна пътека и отнася условна присъда и никой не казва гък . Та кой ще излезе да трепе киро тъпото , измекяра си направи снимка с наркомана и му набута гориво , без да каже и дума , като съсел , какъвто е .
  • 240 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 241 Орка

    15 4 Отговор
    Д В само и само да излъска ос...ния имидж на ПП в готова на всичко а оръжието се провежда за да се продава А между другото помните ли когато Кулеба рева за танкове и миг 29 де беше наш Киро тогава ами народа го беше изриташ вече и ще го изрита пак заедно с цялото ПП и ДБ
  • 242 !!!???

    10 16 Отговор
    През 90-те години едни дебеловрати русначета, пременени с ацузи и ... просташко самочувствие, опитаха да окупират и рекетират българското черноморие ! Оказа се, че много бързо отнесоха в пРоссия нашата поговорка "- В чуждо село и керемиди те бият !" Можело безредици да предизвикат руснаците ... А може ли пак с подвити опашки да тичат и квичат - което в момента практикуват в Украйна, тия пияндурници ?!!

    Коментиран от #248

  • 243 Тука няма никаква изненада

    19 4 Отговор
    Дойче веле като еднаШпионска медия чиято функция е да отродява българите като с целпревръщането им в ПослушенКолониален Матрял, еЕстествено да възхвалява един политически измамник и национален предател като КироКанадеца или ПростоКиро...

    Коментиран от #291

  • 244 Трансформърс...

    4 15 Отговор
    Нека не слагаме под един знаменател , Русия и Путин! За мен това са две различни неща . Не може, заради един психопат , да обиждаме цял народ! Той нарани собственият си народ , за да си почеше егото .На такива , краят им винаги е един и същ!
  • 245 Спас

    18 4 Отговор
    Тия луди ли са? Дори и да са ДЗ, няма оправдание! Публикацията е за шараните в Германия!😉 Тук реално подписаха присъдата на Киро тИпунгера!😂😂😂 Възраждане е вече с 38%, има още време и все ще расте!!!... Особено след новините за запас и военно обучение!!!
  • 246 анонимен

    6 20 Отговор
    България е окупирана от кухите дървени Матрьошки Тази война ни събуди маските отдавна паднаха дори и децата ни могат да ги посочат с пръст марионетките на путин Няма да си дадем държавата на блатниците
  • 247 Mалка България

    17 5 Отговор
    Едва ли подкрепя украйнските фашаги...подкрепата я дадоха кухите глави на управляващите продажници...знаете кой са предателите на народа..
  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Ало

    19 6 Отговор
    Никога няма да гласувам за ухиления Киро.

    Коментиран от #262

  • 250 Спас

    14 7 Отговор
    Искаме още много статии от подобен тип!!! НАРОДА НЯМА ПАРИ ЗА ОЗВУЧАВАНЕ НА ПРАВДАТА, НО Е ДОБРЕ КОГАТО С ЧУЖДИ ПАРИ, С ПАРИТЕ НА ЗАВОЕВАТЕЛЯ СЕ ТИРАЖИРАТ НЕЛЕПОСТИ!!! ОТБЛЪСКВАТ И НИ МОБИЛИЗИРАТ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ИЗХВЪРЛИМ НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА!!! ДРУЖБАТА НИ С РУСИЯ Е НУЖНА КАКТО ВЪЗДУХЪТ ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО!!!
  • 251 Артилерист

    16 2 Отговор
    Това че просто Киро е храбър и политически решителен, го оценяват американците и подчинените им сателити. На американския наложник просто Киро ще му кажа, че е съмнително да има свят, който да се страхува от Русия, но, че повечето от съществуващия, се страхуват-затова се подчиняват-от американците е без всякакво съмнение. Иначе, че DW публикува американски пропаганда, а Факти ги препечатва, не изненадва никой нормално разумен...
  • 252 Путин

    17 3 Отговор
    И коя е исторически правилната страна швабски глупако, тая на губещите нали? Начело с Урсула трупа. Факти, защо не спрете си продавате задните части поне за нещо по разумно?
  • 253 Ван

    4 15 Отговор
    Кирил Петков е най-силния политик в света в момента.Кремъл го е страх от него.Но в България ситуацията е патова.Има 3 партии , които никой нейска да се коалира/ДПС, Възраждане и БСП/ и една която ще се коалира с всеки/на Президента/. 2 парии които се борят за власт .Едната за България и ЕС , и една на статукството , които немогат да управляват сами/нямат кворум/.ДБ не може да помогне.Така ще има вечни избори.Губят всички.Това е полужението.
  • 254 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 255 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 256 Тъп номер

    4 0 Отговор
    като 33г в София;;;;
  • 257 Бате Иво

    11 1 Отговор
    Въобще не прочетох статията
    Понеже претендирам да съм по добър познавач на България от гореспоменатите " експерти"
    Поради една единствена причина
    Аз живея тук мисля като българин и говоря с българи
    Е ако имам излишни пари може да си платя тука там да се пиша експерт и да плещя глупости
    Познавали България
    Познават друг път
    А да дойдат в пернишко и да се запознаят
    Ама така сами
    Не че подценявам другите региони
    Просто съм от там
    Еле па на Сурова или събор
    Ще се убедят че въобще не познават България
    Е те че пак ще си плещят глупости ще си плещят
    Нали затова им се плаща
    Стига да излязат читави от там
  • 258 Бате Иво

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "Баба Вуна":

    Бабо ако имаш Е категория и АДР скачай на цистерната и за Украйна
    1600 евра на курс
    Аз отказах не че нещо ама като ошамаря някой отворен укронацист
    А съм в Украйна
    Кофти ситуация се получава
  • 259 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 260 ??????

    17 2 Отговор
    С такива кухи лейки като Кирчо и Кокорчо може и бой да ядем. Кой ги би по главата тези двамата предатели да се правят на по- католици от папата. Още ли не са разбрали ,че Украйна е загубена кауза ,а американския лакей Зеленски е бита карта и не си заслужава да участваме в тази братоубийствена война. И без война сме затънали до гуша . Надявам се на тези двамата продажници народа рано или късно да потърси отговорност.
  • 261 Гост 2

    9 2 Отговор
    България не е малка и марионетката Кики не е България. По-спокойно. Закачете си го на ревера като сувенир.
  • 262 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 263 Познавали България

    16 2 Отговор
    Ама друг път! Наистина ли тези големи специалисти смятат, че българите масово ще одобрят стореното от лъжлив Киро и на изборите ще се втурнат с радост да гласуват за него? На Запад може и да е нормално политици да хитруват и мамят, и официално с гордост да си го признават, но у българина, без значение русофил или русофоб, все още е останало нещо чисто и отвращение към лицемерието и измамата. Българите виждат и друго след тези публикации и хвалби за "бедна, но храбра" България : абсолютно нехайство за това как Русия ще се отнесе към подобни факти и доколко реакцията й ще е здравословна за народа ни! Не, че руснаците не са били наясно от самото начало! Впрочем, срам и позор и за Нинова!
  • 264 Данчо

    3 3 Отговор

    До коментар #58 от "Аз съм от ссср":

    Защо винаги да сме били на грешната страна? В началото на Втората световна война бяхме на страната на съюза "Германия - СССР". И двете страни започнаха войната, като нападнаха Полша - Германия от Запад, а СССР от Изток.
  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Крымчанин

    9 1 Отговор
    каква изненада, страните, които въоръжаваха нацистка Германия, сега въоръжаваха нацистка Украйна и абсолютно предадоха МиГ-29 и Су-25 на украинците, на никой друг.
  • 267 резервист

    11 0 Отговор
    До сега ме плашеха с президентска република, а то се оказа, че сме били премиерска. Тайно и полека Просто Киро и Кокорчо ни водиха нанякъде. Лошото е че май и те не знаят точно къде. За кое ни казаха истината?
    1.Къде са откраднатите пари от държавата за магистрали, язовири и т.д?
    2.Ще затваряме ли тецовете ударно, както затворихме два атомни реактора навремето?
    3.Ще строим ли заводи за електромобили и акумулаторни мощности или така ни се струва?
    4.Ще стане ли Югоизтока огледало на Северозапада? Да се готвят Югозапада и Североизтока!
    Ти да видиш!
  • 268 Дедо Пене

    1 7 Отговор

    До коментар #51 от "2862":

    Копейкин си спечели името с целуване на ръка на Джуджето Путя и получаване на субсидии от Митрофанова. Българите са ТОТАЛНО РАЗЛИЧНИ от тези при бай Тошо, които скоро ще измрат. Младите ще измъкнат РБ от руско блато.

    Коментиран от #295

  • 269 анонимен

    8 0 Отговор
    Тази ли е светлината която обещаваха тези двамата?Не това е пълна тъмнина!Истината винаги изплува и слава БОГУ!
    Тези двамата си правят собствен бизнес в/у гърба на народа!Ето затова искат да си върнат ,,държавата""да продължат с далаверите си и да фалират държавата както правеха Б.К.П.-Б.С.П.! Те разбират само от измами но не от политика!
    И как не ги е срам да изгониш
    външен министър пред портите
    на парламента?Само И Само да остане всичко в тайна!
    Рано или късно истината излиза
    кирчо и кокорчо!!!
  • 270 Ал Йорданов Тагарев Ноев Инджев

    1 2 Отговор
    Очакваме с нетърпениеIруската армия да дойде да ни освободи от мутрите на БКП(задкулисно-олигархична) и ДС(мутро-мафиотска) с наци-комунистически уклон?! Айде, че ще ни увехнат цветята, които отглеждаме в саксии като "бойна готовност" за посрещането с букетчета на 3-ти Укр.Фронт на Орлов мост в София?! Резервирали сме си места в пъвите редици на посрещачите!
  • 271 Знайко

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Знайко":

    ШШшшш, колега.....не стига ,че ми ползваш ника, ами и се изказваш некомпетентно и правоверно! Ето ти още минуси, подлога цитираща клонинги, цитиращи пропагандатори и ПР-и! Мисля ,че НЕЗНАЙКО ти отива много повече!
  • 272 Знайко

    1 1 Отговор

    До коментар #36 от "Знайко":

    Колегаааа, прекаляваш ! Сменяй ника, че ще последват реплики с минуси към всичките ти напъни!!!
  • 273 фар

    13 2 Отговор
    Всички от пп,дб,герб са проамерикански кукли на конци.На тях им е платено и наредено да съсипят тотално България и да отворят фронт и разградят двора за американските нашественици.Кико не е смелчага,а мазен и гнусен торен червей.Всички от тях ще си платят за стореното на държавата ни.
  • 274 Дани

    10 3 Отговор
    И на децата им е известно,че безредиците по цял свят ги правят хамериканците.
    Цял живот пропаганда за малоумните.
  • 275 Калин

    3 3 Отговор
    До 274 Децата го знаят,но напушените не го знаят. Аз не знаех,че това вреди на мозъчните клетки и като реакция кара напушените да пишат навсякъде глупости.
    Чичо доктор; тревата пречи на разума.
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 долу ЕС

    5 2 Отговор
    няма такава опасност, щом синдикатите излязоха на протест за тецовете, след две решения на две правителства
  • 278 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 279 камелия никоя

    3 8 Отговор

    До коментар #131 от "У нас":

    Само се чудя като потеглят русофилите към Донбас,колко човека ще останат тук .Може би само оная англосаксонска шепа протестъри,дето гракат по площадите.И се чудя тия ,дето ще останат,кой ще ги храни,защото те не са много по работата.От протести нямат време.
  • 280 ама друг път

    5 0 Отговор
    Ционисти питат ционисти хахахаха смешка!
  • 281 Българин

    10 3 Отговор
    Само и единствено, провокация правят гадните кравари и сега подготвят почвата. После ще трабят ,че Русия е виновна.
  • 282 Тредстоун

    2 10 Отговор
    Добре е че даваме оръжие на Украйна да се защитава от приматите на кремълския сатрап , лошото е че това което сме дали и това което ще дадем е въпреки кирчовците и стадото около тях , те играят повече за интересите на просия. Сега харвардския папагал и сие се дуят като пришки ама само мънкаха като ставаше дума за военна помощ за Украйна , смешници, хубавото е че се вижда колко са двулични мекерета и суверена да ги нарита извън борда на предстоящото гласуване....
  • 283 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 284 АБСУРДИСТАН

    9 1 Отговор
    ДЪРЖАВА НА АБСУРДИТЕ СМЕ, ЗАСТАВАМЕ НА СТРАНАТА НА ТЕРОРИСТИ И УБИЙЦИ, ШОФИРАМЕ ПО СОБСТВЕН ПРАВИЛНИК ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА, КРАДЕМ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ И ИСКАМЕ ДА ИМА ЧЕСТНИ И МОРАЛНИ ПОЛИТИЦИ, ЗАКОНА ГО ТЪЛКУВАМЕ СПОРЕД ИНТЕРЕСИТЕ СИ, А БЕ ДА ХВЪРЛЯТ РУСКИТЕ УБИЙЦИ АТОМНАТА БОМБА В БЪЛГАРИЯ - АБСУРДИСТАН И ДА СЕ ОТЪРВЕ СВЕТЪТ ОТ ТОВА НАШЕТО ДИВАШКО И ВАРВАРСКО ПЛЕМЕ !!!
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 287 Укроп

    6 2 Отговор
    Жална ни майка! Войната ще свърши и тази политическа глупост ще ни я припомнят със страшна сила! Както се казваше в един култов филм: ще ни бият внимателно, но за това пък силно!
  • 288 Справедлив

    7 1 Отговор
    Немския експерт да духа супата
  • 289 От зората

    9 2 Отговор
    На демокрацията, България се управлява само от антибългарски режими, видно е от срива на българското население и едни размирици и смяна на системата е много необходима
  • 290 1111

    6 1 Отговор
    Когато тази война приключи, ще разберете, че верният път никога не е е бил наливането на пари и оръжия в конфликта.
  • 291 панирани зелки

    2 2 Отговор

    До коментар #243 от "Тука няма никаква изненада":

    Тези редовни ни хейтят, а сега ни хвалят. Да се чудиш кога са искрени.
  • 292 Малка България

    8 1 Отговор
    Пое голям риск защото е малка , и слаба с най корумпираните политици в EU .
    Натиснаха ги и те излъгаха нагло народа въвличайки страната
    във война . Планирано от чужди интереси , изпълнено от слугини .
  • 293 Лошото

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "ТИРбушон":

    е не в парите , това е бизнес , не и че всички заобикалят санкциите , всички печелят , вкл Русия .
    Лошото е че излъгаха българският народ , за кой ли път .
  • 294 Еми

    9 0 Отговор
    Точно така. Ще си вземат урок избирателите и повече няма да гласуват за този лъжец и измамник, който действа, и то тайно, против волята на народа си.
  • 295 Ти деде

    1 0 Отговор

    До коментар #268 от "Дедо Пене":

    май здраво си затънал в блатото на баба Пена?
  • 296 Приятеля

    6 0 Отговор
    Излезте от София и ще видите какво мислят хората
  • 297 Интелигентен

    4 0 Отговор
    Изказали са се, и се изказват все фанатизирани и ЗАБЛУДЕНИ демагози.
    Всеки ни натрапва собственото си мислене, разбирания и убеждения ---- а, това си е, чисто и просто, тяхното си свободно указано мнение. .........Но, те ГО НАТРАПВАТ.
    Но, Вие, читателите, СТЕ ДЛЪЖНИ ДА СИ ИМАТЕ ВАШЕ си, собствено мнение, което е ПО- ВАЖНО ОТ ТЯХНОТО.
  • 298 Интелигентен

    7 0 Отговор
    Изказали са се, и се изказват все фанатизирани и ЗАБЛУДЕНИ демагози.
    Всеки ни натрапва собственото си мислене, разбирания и убеждения ---- а, това си е, чисто и просто, тяхното си свободно изказано мнение. .........Но, те ГО НАТРАПВАТ.
    Но, Вие, читателите, СТЕ ДЛЪЖНИ ДА СИ ИМАТЕ ВАШЕ си, собствено мнение, което е ПО- ВАЖНО ОТ ТЯХНОТО.
  • 299 М даааа

    6 1 Отговор
    Никога повече подкрепа за шарлатаните и национални предатели Кирчо и Кокорчо! Виж.... Лена бих я подкрепил яко откъм парапета. Тя го заслужава това и ще е благодарна.
  • 300 Унтерменшите ДВ пак не разбрали

    7 1 Отговор
    Нито статия на Германската пропаганда, нито Българските "медии" са в състояние да повлияят мнението на мислещите Българи. Тези бози си ги запазете за собствените си немислещи немски граждани, доколкото има останали такива. Мигрантите в Германия също не се връзват на подобни кьорфишеци.
  • 301 666

    1 7 Отговор
    Всяка помощ за Украйна е ценна. Руската напаст трябва да бъде спряна само с помоща на всички свободни страни от ЕС и Америка. Мира в целия свят е застрашен докато побърканото Джудже е живо.
  • 302 Владо

    1 0 Отговор

    До коментар #181 от "Тонката":

    Точно така трябва да бъде...(((:
  • 303 Гласоподавател ДПС

    1 0 Отговор
    Историята ни напомня за нашите съюзнци, подкрепи и национални трагедии.
  • 304 Албенка

    3 0 Отговор
    Да става каквото ще. На черноморието е пълно с Украйнци и руснаци. Сега има по- малко руснаци, но тук особенно има много повече от другаде в България. И украинци, дето направиха война, за това, че искат европейска общност, масово са по морето. Логика няма. Защо ли и германците коментират, че сме направили като бедна държава много. Според мен е защото става ясно, че не е трябвало да го правим. Няма държава да не е воювала със съседа. Това си е украински проблем.
  • 305 Албенка

    2 0 Отговор
    За Германския коментар искам да допълня, че на Германци става ясно, че хората си задават тези въпроси. А и в Америка хората след финансовата криза са озлобени. На строгото мнение съм, че сме стигнали морален разпад. Хората се тъпкат на едно място и не осъзнават, че се въртят като побъркани. И пак да става каквото ще.
  • 306 След като се неутрализира

    4 0 Отговор
    Голямата клетка на нато в Украйна, следва да се изтеглят и по малките клетки от източна Европа, за да се живее в мир, нормално и без заплаха, ако ли не всяка база на нато ще се превърне в огромен кратер, неизбежно
  • 307 Минчо

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Германците са гадни":

    Акъла никога няма да им дойде но все още им се вярва всичко ще се изясни но трябва време ще има много разочарования
  • 308 А50

    1 0 Отговор
    Да го фукна у устенцата на тоя експерт
  • 309 Сарс

    2 0 Отговор
    Точно така, да вземат пример от малка България. Аз съм за. Да дават на работещите минимална заплата от 400 евро, на пенсионерите 200 евро и горивата да са по 1.8 евро за да се компенсира даряването на дизел на Украйна, където имаше клипове как дизела по бензиностанциите е по евтин от колкото в България.
  • 310 Той

    4 0 Отговор
    Какъв е тоя ,че да дава мнение за Българите ?Тези които изнасяха оръжие за урките са предатели и ще си го получат!
  • 311 Николай

    1 0 Отговор
    Много ми Е интересно защо и кой ви плаща да ЛЪЖЕТЕ

    Коментиран от #315

  • 312 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гаглей":

    Този виц от каде го преписа
  • 313 Дрън Дрън

    1 0 Отговор
    Германският експерт да потърси помощ от германски психиатър.
  • 314 Шаро

    0 0 Отговор
    Веднъж се издъни марионетката Простокиро и продължават да наливат пари в същата пробита каца.
  • 315 Германски експерт

    0 0 Отговор

    До коментар #311 от "Николай":

    Чичо сорос
Новини по държави: