Last news in Fakti

25 Януари, 2023 17:20 710 1

Болсонаро ще бъде опериран в Бразилия след завръщането си от САЩ

  • бразилия-
  • сащ-
  • флорида-
  • бившият бразилски президент-
  • жаир болсонаро-
  • операция

Очаква се операцията да бъде направена през февруари, въпреки че Болсонаро все още не е потвърдил кога ще се завърне от Флорида

Болсонаро ще бъде опериран в Бразилия след завръщането си от САЩ  - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият бразилски президент Жаир Болсонаро ще претърпи операция на червата, след като се завърне от САЩ, предаде Ройтерс, като се позова на бразилския лекар на Болсонаро д-р Антонио Масадо.

Очаква се операцията да бъде направена през февруари, въпреки че Болсонаро все още не е потвърдил кога ще се завърне от Флорида, където се намира от края на 2022 г., каза за Ройтерс д-р Масадо.

Болсонаро е претърпял общо шест операции откакто бе намушкан с нож по време на предизборната си кампания през 2018 г. Четири от хирургическите интервенции са били директно свързани с раните, които е получил по време на нападението. Той многократно е бил откарван в болница с оплаквания от чревен дискомфорт или заради запушване на червата. По-рано тази година Болсонаро беше хоспитализиран и във Флорида, припомня агенцията.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лфлфлглглф

    0 0 Отговор
    Марионетката на фащ избяга много бързо
Новини по държави: