Last news in Fakti
  Тема: Украйна

20 Февруари, 2023 19:20 3 298 179

Зеленски: Ще победим, защото Русия няма нито ресурсите, нито нашата воля да се сражава

  • украйна-
  • война -
  • русия-
  • сащ-
  • джо байдън -
  • володимир зеленски -
  • киев

„Подготвяме се за една кратка война и за нашата победа”, казва още в интервюто украинският лидер

Зеленски: Ще победим, защото Русия няма нито ресурсите, нито нашата воля да се сражава - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Благодаря на Италия". "Войната ще бъде кратка". "Не искаме да изгубим подкрепата на Италия". "Уважаваме много Италия и италианския народ". "Ще победим, защото Русия няма нито ресурсите, нито нашата воля да се сражава" - това са само някои от акцентите от пространно интервю на украинския президент Володимир Зеленски, дадено за италиански журналисти и публикувано в редица италиански медии днес, сред които са и вестниците „Кориере дела сера”, „Република” и „Стампа”, АНСА и телевизия „Ти Джи Уно”.

„Подготвяме се за една кратка война и за нашата победа”, казва още в интервюто украинският лидер. "Затова е от фундаментално значение западните демокрации да са единни и Италия да не отсъства от това единство", допълва той, цитиран от „Стампа. „Ние уважаваме много Италия и италианския народ”, подчертава още той, цитиран от АНСА. „Не искаме да изгубим подкрепата на Италия”, посочва още Зеленски, цитиран от „Република”.

„С Джорджа Мелони проведох отлични разговори неотдавна в Брюксел”, припомня той и допълва, че Италия отново е обещала пакет от помощи за Украйна, което показва, че линията на премиерката Джорджа (Мелони) не се е променила, за което той ѝ благодари.

В отговор на информациите за допитвания в Италия, че само 50 процента от италианците са убедени, че Владимир Путин е агресор, Зеленски отвръща в интервюто, че обръща поглед към останалите 50 процента италианци и допълва, че „не вярва, че има проруско мнозинство” сред италианското общество. „Смятам, че има една значителна част от обществото, която е безразлична, която се страхува от войната, която се страхува от цената на енергията, от инфлацията. Общо взето това са едни нормални хора, които не искат да имат неприятности”, казва той. "Моите усилия са насочени в това да обясня на хората, защо ние се защитаваме, да напомня за ужасите на инвазията, за извършеното насилие, което е подобно на това от страна на бандит, който внезапно нахлува във вашата къща, за да краде, да изнасили дъщеря ви и да ви убие", отбелязва в интервюто Зеленски. „Искам да кажа на италианците, че ние сме като вас, че ядем същите неща, които вие ядете, че обичаме нашите деца, че се сражаваме, за да оцелеем”, казва Зеленски, цитиран от „Стампа”.

Относно поредното изказване на Силвио Берлускони срещу него, той казва шеговито: „На Берлускони му харесва водката? Ние имаме водка с отлично качество в Украйна” и допълва, че би му подарил украинска водка.

В интервюто Зеленски говори и за руската пропаганда и казва, че според него голяма част от „нашата слабост се дължи на работата на руската пропаганда”. „Ето това е мотивът, поради който аз лично още от първия ден на инвазията създадох система за постоянна комуникация, за да съобщавам вярната версия на фактите”, казва Зеленски. „Видяхме от епохата на руската инвазия в Крим и в Донбас, че навлизането на танковете е предшествано от кампания от фалшиви новини. Смятаме, че е от централно значение да запазим италианската подкрепа, за да гарантираме тази на другите страни, което е в сила също и за единството на Европа, в която Италия има ролята на движеща сила в икономически, социален и политически план", казва също така Зеленски и допълва, че е уверен следователно, че „Джорджа (Мелони) е една силна жена, която може да държи единно правителството си”. Той добавя, че очаква Мелони да дойде в Киев и казва, че знае, че тя пътува натам.

После Зеленски благодари и на предишното италианско правителство на Марио Драги за оказаната подкрепа в процеса на получаване от Украйна на статут на страна кандидат за еврочленство. „Италия ни повярва и погледна на нас като на една равнопоставена страна”, заяви той, цитиран от „Стампа”.

В по-общ план Зеленски коментира в интервюто и изказването на френския президент Еманюел Макрон пред френски медии за изход от украинския конфликт чрез преговори. Украинският лидер казва, че смята, че Макрон си губи времето да говори за диалог и допълва, че се съмнява, че какъвто и да е опит за диалог с Путин да има, той няма да може да доведе дори до минимален резултат. „Стигнах до извода, че не сме в състояние да променим руското поведение и руската позиция”, добавя той. „И ако те (руснаците) решиха да се изолират в мечтата си да възстановят старата съветска империя, ние не можем нищо да направим. Те са тези, които трябва да решават дали или не да сътрудничат с международната общност въз основа на взаимното уважение”, казва Зеленски, цитиран от „Стампа”. Той добавя, че когато са били наложени икономическите санкции, някои хора са отправили обвинения, че така Русия ще бъде изолирана, но това не е било истина. „Напротив решението на Русия да започне войната, маргинализира Путин”, казва Зеленски, цитиран от „Стампа”.

Той също така добавя, че очаква жест от страна на Китай, който би могъл да помогне в безизходицата. „Разбира се, че ако Пекин предприеме някаква стъпка, то руската изолация ще бъде по-очевидна”, казва той. „Аз лично се обърнах към китайските лидери чрез директни канали и открито, за да не предлагат никаква подкрепа на руснаците в тази война”, добавя той. „Моята надежда е, че Пекин ще запази прагматичното си поведение, защото в противен случай има риск от Трета световна война, мисля, че осъзнаваме добре това”, добавя той и подчертава, че Китай досега винаги е изпълнявал ангажиментите, които е поел, от меморандума от Будапеща до всички последващи договорки.

Зеленски също така изразява надежда, че международната общност ще подкрепи единно неговия план за мир в 10 точки. Според Зеленски също така относно Украйна страните не могат да бъдат неутрални, трябва да изберат на чия страна да застанат в конфликта.

„Моят план цели постигане на глобален мир. Нашите отношения с Китай винаги са били отлични. Имаме интензивни икономически връзки от много години и е в интерес на всички, тези отношения да не се променят”, връща се отново Зеленски върху темата за Китай и войната в Украйна.

„Глобалното предизвикателство сега е да се разсее всякакъв риск от ядрен конфликт”, подчертава, той цитиран от „Стампа”.

„Войната (в Украйна) няма да продължава до без край и ще приключи с нашата победа, една победа за мира, за която дори бъдещите поколения руснаци ще са ни благодарни”, казва Зеленски, цитиран от АНСА и нарича тази победа "историческа". Той подчертава, че след случилото се преди година на 24 февруари, не може да има компромиси, защото тогава е било нарушено международното право.

„Ние не се страхуваме от руснаците. Никой не се страхува от руснаците. И нещата не се развиват, според техните планове”, добавя той и подчертава: „Ще победим, защото Русия няма нито ресурсите, нито нашата воля да се сражава. Руснаците вече не са толкова силни, колкото бяха преди, сега сме много по-силни от тях”, казва Зеленски, цитиран от „Стампа”. „Ние знаем, че ако загубим, ще загубим всичко, нашите домове, нашите деца, нашите родители”, предупреждава украинският лидер. "Европейците трябва да се молят Украйна да не падне, защото тогава това ще се превърне наистина в европейска война. Ето защо тази война трябва да бъде спряна тук, в Украйна”, подчертава той.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    54 21 Отговор
    Приятели! Чух се с щаба на Левицата! Ще влезем в парламента! Стягайте се!

    Коментиран от #25, #52, #62, #99, #116

  • 2 Хихи

    111 14 Отговор
    Тъй ли? Айде сега пробвай пак, тоя път по-сериозно и по същество.
  • 3 Чорбара

    136 23 Отговор
    Идиот!

    Коментиран от #58, #141

  • 4 Белото, белото смени

    158 21 Отговор
    за кратка война мисли наркомана, но то било специална военна операция
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 руснак

    26 144 Отговор
    върнете си крим и путлер ще падне!

    Коментиран от #32

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Бай Георги

    167 19 Отговор
    То кратка кратка ама мина една година.Зеленски пътник си!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 орк слеър

    17 137 Отговор
    Орките от подвида русоробис пулочовекус в шах и мат след визитата на Джо Байдън в Украйна! Хаха

    Коментиран от #60, #124

  • 13 гост

    126 13 Отговор
    този е страшно дъно
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ТОЯ. ШУТ НЕ. УСЕЩА. ЛИ

    139 15 Отговор
    ЧЕ ВРЕМЕТО. МУ. СВЪРШИ....
    ЩЕ. ГО. УТРЕПЯТ. КАТО. КУЧЕ
  • 16 Ковид 19 хахха

    127 16 Отговор
    За този наркоман треба Ваксина Руска хиперзвукова
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Хайверски

    110 12 Отговор
    Вече дори не е смешно.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Митьо Зъркела

    17 121 Отговор
    На 3ти март щяхме да гледаме победния марш на площада в Киев. Сега година след началото на СВО ще гледаме парада на площада в Москва ! А чувствувах Путин като баща , а той бил мащеха.

    Коментиран от #137

  • 21 Цензура

    123 12 Отговор
    О, разбира се - кратка война - за една седмица ще сгазите руснаците и ще влезете тържествено в Москва?

    Боже, аз мислех, че чучyлото байдън няма мозък и е супер зле... ама тоя го е надминал отдавна !!! Белото е страшно нещо....
  • 22 Последния Софиянец

    96 9 Отговор
    В Брюксел казват че войната ще е дълга,а Зеленият че ще е къса.Кой е прав?

    Коментиран от #74

  • 23 Малчо

    15 108 Отговор
    Един комик със зелена потна тениска разби цялата руснашка могучая армия. За една година война са превзели три села два обора и един кокошарник. С помоща на чичо Сам още много млади руснаци ще бъдат могилизирани.

    Коментиран от #127

  • 24 Наркотиците

    84 13 Отговор
    са му изправили гънките!Ще падне и последния украинец!Сами са си виновни!!!
  • 25 Мдаа

    56 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Трябва да влезем в Парламента,но със брадви и бухалки само тогава ще има ефект...
  • 26 Укропат

    61 11 Отговор
    Ние с него вечер след една дълга магистрала си измисляме речите. Хем да са комични ,хем патриотични. А и да дават дикиш пред европейските дебили за да си дават парите и танките и ако има и самальоти. За другото се грижат Брендо и Бандера.
  • 27 Ха ха ха

    11 53 Отговор
    Няма да е лошо, ватенките да пипнат тази вечер два, три боряшика от горе, да успокоят малко нервите.....
  • 28 Вашингтон

    17 87 Отговор
    Русия в момента от втора по силя армия има напълно кастрирана армия от над 200 000 избити и над половин милион мобилизирани които имат богат резерв от безаналогови оръжия и от армия нападател се държи акто армия губеща, САЩ след Виетнам приключва войните си за по малко от три месеца срещу сериозни съперници а сега с помощ от Иран и подкрепа на Северна Корея Китай Бразилия ЮАР и много страни извън БРИКС и ШОС пак въпреки огромните си атаки неможе дза мръдне и метър от Далечния Изток на малка Украйна а щели да превзимат Полша за един час

    Коментиран от #119

  • 29 смех

    89 13 Отговор
    Русия немала резерви? А Укръинъ? Очевидно е вече че Русия има резерви достатъчни за да устои на целия запад, койт се оказва че за нищо не е готов.....
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Хитлер

    59 7 Отговор
    И аз бях планирал кратка война.Блицкриг.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Майна

    65 11 Отговор
    Боже, извини ме ,че споменавам името ти..
    Всички ние носим вина за случващото се..
    Всички..
    Купиха ни..
    Направиха ни организми ,свикнали да търсят удобното и лесното..
    Излизаме ли на протести..?
    Какво чакаме...
    Та тези ,,изроди,, от дълбоките разчитат на нашето неучастие във войната, която е срещу нас, човеците..
    Време е за ВСТАВАНЕ.., докато още можем..

    Коментиран от #37, #87

  • 34 ЗЕЛЕН НАРКОМАН

    82 15 Отговор
    САМО ЗАГЛАВИЕТО ПРОЧЕТОХ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА. 50 ПРОЦЕНТА ОТ РЕСУРСИТЕ В СВЕТА СА ВЪВ Р У С И Я .
  • 35 АМЕРИКАНСКОТО

    49 5 Отговор
    ЗНАМЕ СЕ ВЕЕ НАД КИИВ !!!!!
  • 36 ЗЕЛЕН НАРКОМАН

    76 11 Отговор
    ЕДИН ПРИЯТЕЛ ПИТА КАКВО СТАВА С АЗОВ .НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЩО ТАКА
  • 37 Гого

    23 7 Отговор

    До коментар #33 от "Майна":

    Просто пишеш мислите ми
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ЛАЦИО РОМА

    10 75 Отговор
    100 % сме зад Украйна!

    Коментиран от #92, #108

  • 40 Само да кажа

    13 63 Отговор
    Руските солдати студуват,мразуват сейчас в Донбас,а други руснаци с рускините си почиват на горещо слънце в Гоя,Индия.Браво руснаци.Где правда?Нет правда.Първа категория руснаци и втора категория руснаци.Тва да не земе да експоладира във войнишки бунт?Че едно зло само не идва.Става Великия Гражданская в

    Коментиран от #171

  • 41 Токсик

    78 9 Отговор
    Той и Хитлер се стягаше за кратка война в Русия и уж не се страхуваше, но първо я загуби ,а накрая от страх се самоуби. Иначе, в Европа проведе доста кратка война наистина, в рамките на месец, защото нито жалките французи, нито жалките англичани, нито жалките поляци , нито много други успяха да му се противопоставят .
  • 42 Укрия е фашистка диктатура

    75 14 Отговор
    Русия пак побеждава фашизма!

    Z
  • 43 МОЙ

    57 11 Отговор
    Лапай пари от западните тъпанари,че ти идва края.
  • 44 5678

    73 10 Отговор
    Жалък наркоман, заради който стотици хиляди ги убиха, а милиони се скитат немили недраги далеч от страната си. Историята няма да му го прости и краят му ще е като на Хитлер!
  • 45 хахаха

    61 9 Отговор
    „Подготвяме се за една кратка война и за нашата победа”, казва още в интервюто украинският лидер.:))))))))))))))))))
    Тоя си беше комик и такъв си остана...:)))))) Сигурно ще търси работа в Чинечита...:)))))
  • 46 Скоро ще ударим по Русия !

    11 33 Отговор
    Писна ни от тия !
    Капрал Хаймерсченко.
  • 47 Анти-маймуна

    39 9 Отговор
    Зеленьо е геец. Слава на Сталин и червената армия!
  • 48 пешо

    53 10 Отговор
    палячо погуби държавата си , краварска подлога
  • 49 Слава на Зеления потник

    9 33 Отговор
    браво само така
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Анти-маймуна

    25 8 Отговор
    Сърби ме газа. Чепо на новия козяшки посланик е по-дебел и ръбест от тоя на Херо.
  • 52 доктор Иванов э

    18 5 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    В Карлуково задължително
  • 53 Щом Америка е зад нас....

    8 32 Отговор
    Ще спечелим в Донбас....
    Хайде на бас !
    Олександър Зинченко.

    Коментиран от #164

  • 54 ХА ХА ХА

    38 8 Отговор
    АБЕ КАЖЕТЕ МИ ТОЯ ЗЕЛЕН НАРКОМАН НЕ ПРИЗНАВА ЛИ ЗНАМЕТО НА УКРАИНА ? ВСЕ ДЪРЖИ РЕЧИ И ПРИЕМА ГОСТИ ПАК СЪС ЗНАМЕНАТА НА КРАВАРИТЕ ДА НЕ СИ Е ПРЕМЕСТИЛ БУНКЕРА ВЪВ КРАВАРИЯ ДА Е ПО ЛЕСНО НА ДЕМЕНЦИЯТА ДА ИДЕ ПРИ НЕГО ВМЕСТО ВЪВ УКРИЯ ?
  • 55 Файзулах

    43 8 Отговор
    Кокаински, ще победите на ПлейСтейшън. От 40 милиона вече сте останали 20 милиона с бабите и дядовците в калния чернозем. Изтриват ви с дебелата гумичка бавно и сигурно.
  • 56 11122333

    37 8 Отговор
    Зеленски: Ще победим, защото Русия няма нито ресурсите

    Зеленото има много бяло.
  • 57 Любо

    34 8 Отговор
    Tова явно е част от репертоара на зеления наркоман за фестивала на клоуните . Мисля, че програмата му е много добра, хората много ще се забавляват с него. Талантът си е талант.
  • 58 Хахаха

    17 6 Отговор

    До коментар #3 от "Чорбара":

    Вече е д е б и л.
  • 59 Така така

    39 7 Отговор
    Никога няма да победите Русия. Скоро ще разберете, даже вече го разбирате, но трябва да оправдате кинтите с празни приказки. Украйна я няма вече.
  • 60 Източна ромелия

    41 9 Отговор

    До коментар #12 от "орк слеър":

    Кой е Бай Дън, отсвириха го от саудитска Арабия, от ОАЕ, па и от 2/3 от света
  • 61 Хахаха

    13 7 Отговор
    Съобщават ,,вярната ВЕРСИЯ на фактите".....хахахахахах
  • 62 Абе идиот

    9 4 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    На миналите избори подкрепяше ХАДЖЯТА , МИНЕКОВ И ОНЯ ДРУГИЯ
    ШАРКАТАНИН ?????
  • 63 Евроаналитик

    36 10 Отговор
    Гласувайте за Пп и Дай България и май очаквайте повиквателни за източния фронт . А тоя наркоман унищожи Окрайна сигурно тази година ще му дадат и Оскар за най добра роля .

    Коментиран от #95

  • 64 Тоя лисунгер

    29 10 Отговор
    Скоро ще го весят собствените му нацисти за ЗДРАВЕ !!!!!!!!
  • 65 Луиджи Рива

    10 32 Отговор
    Ще ритаме ушанки
    По села и паланки
  • 66 ЗЕЛЕНКЬО ЯКО СЕ Е НАЗОБИЛ СЪС ЗОБ ОТ

    32 9 Отговор
    БРЕНДО ..............

    Коментиран от #75

  • 67 Бойко Борисов

    36 9 Отговор
    През април великата руска армия ще марширува в Киев и Киевска Рус отново ще е част от руската федерация. Да се готвят Варшава и Лондон ако вурста Шолц много знае може и той и Макарона да получат ядрен подарък. А деменцията Байдън да знае че в тихия и атлантическият океан са стационарни нашите ядрени подводници. СЛАВА РУСИЯ Z
  • 68 УКРИТЕ НИКЪДЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ

    29 7 Отговор
    ТРИЧАНЕТО НА ЗЕЛЕНСКИ Е СИГУРНО АКО САЩ НЕ ГО ОХРАНЯВА !

    Коментиран от #72

  • 69 Не е лошо

    14 22 Отговор
    Финландия, 1940, зимната война
    СССР сили:
    998 100 войници
    6541 танка
    3880 самолета
    Финландия:
    346 500 войници
    32 танка
    114 самолета

    Загуби:
    СССР:
    126 875 загинали или изчезнали
    188 671 ранени
    5572 пленени
    3543 танка
    261 – 515 самолета
    323 000 общо
    Финландия:
    25 904 загинали или изчезнали
    43 557 ранени
    1000 пленени
    957 цивилни
    30 танка(толкова имали само)
    62 самолета
    70 000 общо

    Ей това е резил! А могучая е победила, а на Финландия никой не и е дал и един патрон! Слава на освободителите,-завоеватели!
    Мислите ли, че ще успеят да си подобрят личния рекорд?

    Коментиран от #79, #89, #169

  • 70 Украйна не ще се даде...

    10 34 Отговор
    На едно Zлобно джудже.....
    А на ХАГА ще го предаде....
  • 71 Стоян Александров

    32 8 Отговор
    Ааааа да, дааааа, даааа Руссия изобщо няма Вашите ресурси, дааааааа. Само, че Вашите, демек НАТОВСКИТЕ ВИ РЕСУРСИ МАЙ ВЕЧЕ СА НА ПРИКЛЮЧВАНЕ. А НА РУССИЯ НЕ СЕ ЗНАЕ ДО КЪДЕ СА, А И ИМА ТАМ ЕДНИ БОМБИЧКИ ДЕТО ГИ ПАЗИ ЗА ФИНАЛА, ЗА ПРИКЛЮЧВАНЕТО, А ВИЕЕЕЕЕЕ ГИ НЯМАТЕЕЕЕЕ, САМО НЯКОЙ НАТОВЦИ ГИ ИМАТ АМА ГИ Е СТРАХ, ГОЮЯМ СТРАХ ГИ ТРЕСЕ....
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 НАТО

    33 8 Отговор
    ТОЯ НАИСТИНА Е БОЛЕН
  • 74 един от многото

    33 7 Отговор

    До коментар #22 от "Последния Софиянец":

    Решение за времетраенето на войната зависи само и единствено от Путин , всичко друго е хали гали!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 нема начин

    34 7 Отговор
    Да бе ,Русия изобщо ги няма ресурсите . Само дето вие стоите без ток , а бидоня ви подкара с остена като говеда да щурмувате .
  • 77 Шопо

    36 8 Отговор
    Украйна не държава а територия, Руска територия.
  • 78 Възхитен

    8 37 Отговор
    Браво на този мъж!
    Ще остане в историята сред най-великите водачи от новото време!

    Коментиран от #83

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Аз съм от ссср

    29 9 Отговор
    Или си луд или си дрогиран.Ти си един нещастни който затри народа си.
  • 82 Уве Зелер

    26 8 Отговор
    Джо Байдън НЕ Е в Киев! Поредният запис в киностудио.
  • 83 верно е

    34 8 Отговор

    До коментар #78 от "Възхитен":

    Ще остане в историята като човека съсипал цяла държава и изтребил собственото си население .
  • 84 Гай Турий

    33 7 Отговор
    Шут! Какво повече може да изквичи тоя палячо?
  • 85 БАЙДЪН Е НА ГОСТИ НА ПУТИН

    14 6 Отговор
    Трима нападнаха възрастна жена в дупнишкото с. Крайници и ѝ отнеха 7 лв., нанесли побой и на мъж, който се опитал да я защити, съобщават от полицията. ...
  • 86 ха ха

    32 6 Отговор
    Според Зеленски също така относно Украйна страните не могат да бъдат неутрални, трябва да изберат на чия страна да застанат в конфликта./ тоя пък на какъв се прави ? фашизирана мутра която поставя условия и прави опити да разпалва омраза и още войни , може и да не дочакаш края на годината
  • 87 Добър вечер

    6 3 Отговор

    До коментар #33 от "Майна":

    Чета написаното, и веднага се сещам за една песен на babylon zoo-spaceman, а там посланието е много силно.
  • 88 123

    30 6 Отговор
    това момче се нуждае от специални медицински грижи.
  • 89 Ами

    21 5 Отговор

    До коментар #69 от "Не е лошо":

    Да, сега ще върнат по голяма територия ,иначе Русия доста жертви е дала и за нашата свобода,скоро ее нац ти празник ,който е всъщност руска победа:)
  • 90 Мишел

    33 5 Отговор
    "Русия няма нашите ресурси..."
    Кокаинът създава измислен свят
    Зеленски очевидно си мисли, че всяка година ще получава по 200 000 000 000 долара/евро за оръжие и наемници.
  • 91 ти да видиш

    30 5 Отговор
    Той и ония другия нацист с мустачките си мислеше така и накрая му забиха червеното знаме в задния двор райхстага!
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Мишел

    27 5 Отговор
    "Русия няма нашите ресурси..."
    Кокаинът създава измислен свят .
    Зеленски очевидно си мисли, че всяка година ще получава по 200 000 000 000 долара/евро за оръжие и наемници.
    Ако беше завзел със сражения поне един град, можеше да разчита на нещо.
    Но той само губи територии и населени места.
    Това омръзва на спонсорите, а и им създава вътрешни проблеми .
  • 94 Коментар

    21 5 Отговор
    Ох,от лъжи толкова му порастна носа,че заприлича на Зелен Гаргамел ама иначе бил казвал "вярната версия" на фактите хаха.
  • 95 Ха ха ха

    6 12 Отговор

    До коментар #63 от "Евроаналитик":

    От защита на матушка, та на избори ли го обърнахте.....Да вземе да върнете парите, защото никой нищо не сте убедили...толкова са ви тапи постовете.... от пенсионери комунисти какво да искаш.......

    Коментиран от #100

  • 96 Не се съмняваме

    26 4 Отговор
    Все някога ще приключи войната. Как по-точно ще разберем едва когато приключи.
  • 97 Още един размечтал се за блицкриг

    24 5 Отговор
    Определени субстанции не прощават на никого.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Мдааа

    7 6 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Айде, направете една война и в България!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Тиква

    24 6 Отговор
    Наркоман и Идиот!
  • 102 Мим

    17 6 Отговор
    То е ясно,че все някога операцията ще прикючи,но и вие тогава ще сте приключили.Колкото и да се опитваш да се хвалиш и да просиш,Русия ще те смаже.Имаш шанс да се спасиш,, ОО- 2- 00%
  • 103 БОЖКЕЕЕ...

    21 6 Отговор
    ТОЯ ЯКО СЕ Е НАДРУСАЛ... ......... ДА ЖИВЕЕ НАЙ-НОРМАЛНАТА ДЪРЖАВА В СВЕТА - РУСИЯ! ДА ЖИВЕЕ ПРЕКРАСНИЯТ МОРАЛ НА РУСКИЯТ ЧОВЕК, БОГАТАТА РУСКА ДУШЕВНОСТ!
    ДОЛУ НАЦИСТКА УЖ ДЪРЖАВА УКРАИНА...
  • 104 Баце

    17 6 Отговор
    Дайте му още бело, ще ни забавлява още повече, заслужава си го клоуна.
  • 105 ЩЕ ПОБЕДИШ , АМА КАТО СВЪРШИШ БЕЛОТО

    18 6 Отговор
    ПРАИШ ЛИ СИ СМЕТКАТА БЕ БАНДАРАК !
  • 106 Хахаха

    10 4 Отговор
    Русия няма , а вие имате. Защо се туткате тогава?
  • 107 Американско говедо

    14 5 Отговор
    Комик
  • 108 Хахаха

    10 5 Отговор

    До коментар #39 от "ЛАЦИО РОМА":

    Знаем. Знаем , че сатанистите се подкрепят.
  • 109 ами

    10 3 Отговор
    хайде на 24.02 да сте победили....
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Крымчанин

    12 8 Отговор
    За Свету Русију! За Православље! За веру, за Отаџбину! Против сатаниста и нацизма, против омраженог Запада! Напред Русија! Богородице за Русију! Бог је са нама!

    Коментиран от #118

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 ЛиБеРаст

    9 10 Отговор
    Украйна трябва да е рана която да кърви, да се инфектира и да отрови целия руски организъм. А зельо играе роля срещу бело и зелено и в угода на генетичните си сънародници.
  • 115 Пияният Болен

    7 4 Отговор
    Мериканците нападнаха Украйна.Статанисти.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Гъбарко

    14 5 Отговор
    Ако някой още не е разбрал. Украйна и населението и са жертва на международен заговор в който участват всички страни в конфликта в това число и Зеленски. Населението на страната се стопи от 50 милиона до 20 и продължава да намалява.Скоро ще останат само ресурси и територия, която ще бъде разделена на части. Сценарият е много по жесток от Югославския. Никой не търпи конкуренция
  • 118 БЕГИ ма пед'АЛ

    7 7 Отговор

    До коментар #112 от "Крымчанин":

    Кво Православие с РАМаЗАН КОЗОЕБА,, чифутина - пусин педАЛа, монголоидните Пиндоси и резаци, бе ДУХАЧ?!?
    Марш, педАЛ

    Коментиран от #123

  • 119 Сметах ,сметах...

    5 7 Отговор

    До коментар #28 от "Вашингтон":

    Тия трябваше да са вече в околностите на Вашингтон...
  • 120 Перо

    12 8 Отговор
    До кога Путин ще търпи ционисткия наркоман?

    Коментиран от #128

  • 121 Мъничко зеленичко вредничко

    7 6 Отговор
    Ако не победим, поне кучетата ще нахраним...
  • 122 ИВО

    11 8 Отговор
    ЕЙ ЗЕЛЕН НАРКОМАН, ПРЕКАЛИЛ СИ С ХАПЧЕТАТА!!! СЪНУВАШ !!!ЩЕ ПОБЕДИШ КОГАТО ЧАВКИТЕ ЛЕТЯТ С КРАКАТА НАГОРЕ- МАЛОУМНИК !!!

    Коментиран от #126

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Българин

    12 5 Отговор

    До коментар #12 от "орк слеър":

    Бидон кво ли не прави да лъска имиджа след разследването за секретни документи. Кво шокиращо има?
  • 125 Лллл

    8 13 Отговор
    Украйна няма друг избор освен да победи.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Питам ей така,за един приятел...!

    7 5 Отговор

    До коментар #23 от "Малчо":

    А Крим ,кое е от тези ...- ,,три села два обора и един кокошарник..." ...?!?!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Ненормалния Зеленяш е отново на

    8 7 Отговор
    Сцената да ни разсмива и рекламира чудесата на новата краварска дрог@ която употребява! Краварите го бяха накарали този Зеления да се изкъпе да не смърди на бай Пън памперса!

    Коментиран от #133

  • 130 Силно желая !

    4 6 Отговор
    Да видя на Путин КРАЯ !
    Казвам се Мая.
  • 131 Мисля

    5 5 Отговор
    Изобщо не ми дреме какво е казал некъпания шмъркалник.
  • 132 ами

    5 5 Отговор
    украйна всеки ден побеждава и путин всеки ден умира.....
  • 133 Малииии що си про'ЗДТ

    6 10 Отговор

    До коментар #129 от "Ненормалния Зеленяш е отново на":

    1 год. ЗЕЛЕНСКИ шиба путя като шкембе у дувар.
    200 хиляди мъртви и половината военна техника на Москал са унищожени!
    Путя ПЕНДЕЛА стана за смях

    Коментиран от #136

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Миглена Ангелова Ангелова

    5 12 Отговор
    Не крия!
    Искам края на Русия!
  • 136 Путича анексира 4 области

    8 6 Отговор

    До коментар #133 от "Малииии що си про'ЗДТ":

    тепърва че умират от смех укронацитата и европетата.
  • 137 ГОСТ

    8 4 Отговор

    До коментар #20 от "Митьо Зъркела":

    Ти нямаш баща и мащеха имаш родител 1 и родител 2
  • 138 Кремълското дребосъче

    6 7 Отговор
    Ще се побере в едно сандъче

    Коментиран от #148

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 АКЦЕНТ ОТ ИНТЕРВЮТО:

    4 3 Отговор
    „НИЕ НЕ СЕ СТРАХУВАМЕ ОТ РУ.ТЕ”
    КАЗВА ПРЕЗИДЕНТ ЗЕЛЕНСКИ☝....
    НО НЕ Е ПРАВ..☝
    БЕГЕ И МАДЖАРИТЕ ПУ.РУ.ФИЛИ
    ГИ Е СТРАХ ОТ ПУ.ИН И ЧЕРВЕНАТА ЧУМА...
  • 141 КОЙ🤔

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чорбара":

    ТОЯ В ОГЛЕДАЛОТО ЛИ😂
  • 142 Щом Байдън се захвана !

    4 13 Отговор
    На Путин малко му остана !
  • 143 Бах

    7 5 Отговор
    Кой ще победите не нещастници
  • 144 Киро Мръзела

    5 9 Отговор
    Абе пичове, говори се че КОПЕЙКИН цака добре за постове у нета?
    Не че нещо ама сам винаги свободен и мога да драскам ежедневно.
    Някава оферта

    Коментиран от #150

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Украйна ще спечели....

    4 11 Отговор
    Срещу ушанките нискочели....
    От носа си нищо не видели....
    А от тайгата подивели....
    И от Путин подвели....
  • 147 А бе

    8 4 Отговор
    еленски дали има ресурсите???
  • 148 Бах

    9 4 Отговор

    До коментар #138 от "Кремълското дребосъче":

    То и оня със вмирисаната зелена тениска ще се побере в малко сандъче. Много е наивен . Никой нема да почне трета война заради тези.
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 ЧЕЗНИ БЕ ПЕД'АЛ

    8 0 Отговор

    До коментар #149 от "Перо":

    АМАН ОТ МЕКИ КУНКИ
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Кратко

    5 3 Отговор
    точно и ясно
  • 154 човек от народа

    6 4 Отговор
    не е рекъл ПУТИН.... не ви е скъсал шортите..няма спасение за тебе наркоманче

    Коментиран от #156

  • 155 Зеленски до Бг орките

    4 5 Отговор
    не разбрахте ли около 10-ина % сте ба11й Ганьовците 😂
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 КГБ

    6 3 Отговор
    Ще те намерим където и да се скриеш с откраднатите милиарди!
  • 158 Ха,ха,ха

    6 3 Отговор
    Вече го съжалявам ! Няма да има време да повтори лъжата толкова пъти колкото трябва,че да стане истина.
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Ааа и още нещо нямат руските

    3 3 Отговор
    Управляващи ,АКЪЛ НЯМАТ🤯
  • 161 Палячото

    8 2 Отговор
    Се опитва да приватизира истината и прави още един наивен опит че може да повлияе на политиката на китай
  • 162 007

    2 8 Отговор
    Рассия ще загуби войната за бъдещето. Дори да спечели в Украйна, загуби цивилизационния избор. Избра мракобесието!!!🇧🇬🇺🇸🇺🇦😯🇧🇬
  • 163 някой

    5 1 Отговор
    Този наркоман и кукла на конци пак е прехвърлил дозата след като чичо БАЙ Дън му стисно ръката. Като си вземе дозата изпада в нетрезвено състояние и говори това, което му се иска да стане. Да, ама не. Когато разбере цената на истинската помощ за която непрекъснато се моли, ще си номокри долното бельо.
  • 164 Урко

    3 1 Отговор

    До коментар #53 от "Щом Америка е зад нас....":

    Хайде на бас че ще ви ликуват с прас и мас.
  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Филанкишията

    5 1 Отговор
    Тази марионетка ежедневно внушава на народа си (както и на западните данакоплатци), че ще победят Русия - безумие! За съжаление украинския невинен народец ще понесе цялата щета. Русия не знае да дава заден. След "помощите" от Запада ще дойде момент, в който СВО ще се преименува в пълномащабна война, което ще отприщи жестоки сили и ще е края на Украина. Недай си Боже да мине границите й.... Който се заблуждава, че Русия е показала потенциала си е много наивен и облъчен. Не бих желал да видя на какво е способна. Нека бъде МИР!
  • 167 Хаха

    2 1 Отговор
    Тоя какви гъби е вечерял? Какви ресурси има повече от Русия - петрол, газ, желязо, алуминий, манган, волфрам, уран, иридий, други редки метали, земя, гори, речно или морско богатство!? Щото банковите сметки, зелените хартийки, фючърсите, облигациите, деривативите и пр. виртуални активи не са никакъв ресурс по време на война, защото неподплатени с природни богатства, стават само за тоалетна хартия, компютърна игра и да се хвалят с тях....

    Коментиран от #173

  • 168 Абе, венсеремос! е положението

    4 1 Отговор
    и - да е слава на международното положение!

    Ама все пак, мен ме гложди една мисъл:

    Успя ли Бай ви Дън да открие в Киев невидимите извънземни, с които така неистово иска да се ръкува?
  • 169 Хаха

    2 2 Отговор

    До коментар #69 от "Не е лошо":

    Тая война не свършва 1940 г., селски? Удобно забравяш, че финландците участват в окупацияна на Ленинград и линията до Мурманск с над 300 хил. армия, като съюзник на Германия. Голяма част от тях дават фира, останалата се разбягва и през 1944 г. се обръщат срещу съюзниците си от Вермахта!
  • 170 Кисинджър

    1 1 Отговор
    Зеленски е обикновен човек, с необикновена историческа роля.
  • 171 Само да допълня!

    3 0 Отговор

    До коментар #40 от "Само да кажа":

    Где правда...?!
    Едни млади украинци загиват всеки ден на фронта,в студ и кал...!А други млади украинци,се плинчикат, в топли джакузита и басейни на 5 звездни хотели по черноморието ни...!?!?!
  • 172 Даката

    2 0 Отговор
    И общо взето същото го говореха Наполеон и Хитлер. И тях не ги беше страх и те бяха много яки и готини, но накрая напълниха гърнетата.
  • 173 Рашка с чашка

    2 1 Отговор

    До коментар #167 от "Хаха":

    Всички тези природни ресурси се обработват по западни технологии, факт, дори през комунизма. Сега Русия ще разчита само и единствено на Китай, които използват също западни технологии и това е факт. Без търговия с ,,Запада" руската икономика няма шанс. Руснаците ще живеят дори по- бедно от времето на социализма

    Коментиран от #175, #177

  • 174 Наглост

    1 0 Отговор
    Зеленски: " аз лично още от първия ден на инвазията създадох система за постоянна комуникация, за да съобщавам вярната версия на фактите”-- Нищо не си "създал" бе патриоте!!! Ако не бяха западните медии да мажат след тебе, не само украйнския народ, но и западните народи, щяха досега да те разкъсат, за непрекъснатите ти нагли ни ЛЪЖИ и престъпленията ти срещу човечеството.
  • 175 Икономист

    1 0 Отговор

    До коментар #173 от "Рашка с чашка":

    Пак си прекалил с чашката. Туй с "технологиите" отдавна свърши. Запада вече не е това което беше. Вече не може да се откачи от Китай. Китай с евтините руски горива ще ги смачка икономически, а и на пазарите с конкуренция..
  • 176 Кривоглед

    0 0 Отговор
    Бай Пън ли му каза така да каже?
  • 177 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #173 от "Рашка с чашка":

    То затова вече Русия "не стреля" с ракети и снаряди, а с летящи перални, миялни и хладилници, щото имат "безаналогови" чипове... Интересно от къде ще вземат ресурсите "технологичния" запад, за да произвежда оръжия за всушанките - може би от Марс, от виртуалните активи, ще започнат да изрязват зелени хартийки или ще смучат от пръстите...
  • 178 Рико

    0 0 Отговор
    Махатма Ганди има такав мисъл : волята дава мисълта, мисълта дава думите, думите дават деиствията, деиствията дават съдбата. Украйна показа волята си в тази година на тежко изпитание. Украйна определя сама съдбата си. Волята ще пречупи копието на агресора.
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: