Last news in Fakti

18 Март, 2023 19:04 3 668 202

Ангел Георгиев, "Възраждане": Украйна спря да спазва Минските споразумения и предизвика Путин да вкара танкове в Украйна

  • ангел георгиев-
  • възраждане-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • танкове

„НАТО подкрепя това да има война в Украйна”, заяви Георгиев и обяви, че има двоен стандарт, защото България не е изпращала оръжие при другите конфликти в други географски точки

Ангел Георгиев, "Възраждане": Украйна спря да спазва Минските споразумения и предизвика Путин да вкара танкове в Украйна - 1
Снимка: NovaNews

„Войната на Русия в Украйна е предизвикана война. Украйна започна да тормози част от своето население – голяма част от населението е руско. Те тормозиха руснаците навсякъде, направиха специални закони, които да тормозят руснаците. В момента няма изучаване нито на руски, нито на български език в Украйна. Български език се учи само в неделни училища, които не са държавни”. Това заяви в предаването „Офанзива” по NOVA NEWS Ангел Георгиев – водач на листата на „Възраждане” в Смолян.

„Войната прерасна и стана война между Русия от една страна и НАТО – от друга страна. Украйна е теренът, който се използва за тази война. Ние сме замесени в този конфликт, защото предоставяме оръжие”, обясни тезата си Георгиев.

Според него конфликтът в Украйна вече е глобален. „Мога да ви предоставя записи от 2015 г., на които се вижда как украинската армия напада собственото си население и обстрелва жилищни сгради. Украйна спря да спазва Минските споразумения и предизвика това Путин да вкара танкове в Украйна”, заяви кандидатът за депутат.

Според него има причина Русия да нападне Украйна. „Когато има 10-15 млн. руснаци в Украйна и те са тероризирани, вие какво очаквате – Русия просто да седи и да наблюдава”, запита той водещия.

„НАТО подкрепя това да има война в Украйна”, заяви той и обяви, че има двоен стандарт, защото България не е изпращала оръжие при другите конфликти в други географски точки.

Според него при приключване на конфликта, и руските, и украинските танкове трябва да напуснат жилищните райони в Украйна.

Запитан, ако той е външен министър, Георгиев заяви, че първото нещо, което ще направи, е да възстанови отношенията с Русия. „България може да бъде мост между Русия, Украйна и колективния запад, който очевидно подкрепя Украйна”, смята той.

Българският военнопромишлен комплекс трябва да продължи да работи, но да не изнася оръжие нито за Русия, нито за Украйна, обясни кандидатът за депутат.

Относно напрежението София-Скопие, той каза, че виждаме изкуствената антибългарска кампания в РС Македония. „Голяма част от тази кампания идва от Сърбия. Северна Македония е живият наследник на Югославия. Нещата там са изключително сериозни, те ескалират, използват се за партийна пропаганда. Местният елит се опитва да затвърди съществуването си, дори с цената евроинтеграцията”, обясни Ангел Георгиев.

По думите му „Македония е България”.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 101 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашето Мнение

    126 78 Отговор
    Натю войва с Русия и търпи разгром.

    Коментиран от #8, #56, #91, #135, #171

  • 2 УКРАЙНА🇺🇦ха ха ха

    67 50 Отговор
    Танкове които вече са унищожени ха ха ха
  • 3 Много точно

    105 54 Отговор
    подкрепям
  • 4 Объркано Атлантиче

    129 48 Отговор
    Комисията на ООН призна, че войници от въоръжените сили на Украйна са стреляли и изтезавали руски военнопленници.

    Дадени са два примера – военни престъпления в Мала Роган, Харковска област и в Дмитровка, Киевска област (през март 2022 г.).

    ❗️ООН също така призна, че украинската артилерия е поразила собствените си цивилни с касетъчни боеприпаси.

    ❗️Освен това комисията потвърди, че въоръжените сили на Украйна използват забранени противопехотни мини, обстрелват детски градини, пазари и жилищни райони.
    --

    Международният наказателен съд ще издаде ли заповед за арест на някой, след като има доказани военни престъпления??!?!? Не, те не издават заповеди срещу своите, само срещу тези, които спасяват украинските деца!

    Коментиран от #58, #62, #86, #188

  • 5 Путин има акъл на участничка в Ергенът

    78 99 Отговор
    Путин няма гаши да повиши тон на западните си партньори и приятели. Путин има гащи само да праща повиквателни на студенти и да краде за двореца.

    Коментиран от #15, #194

  • 6 Москвича

    89 52 Отговор
    Ще има референдум, евро 💶 няма да има!

    ДемоНкрати, загубихте и тази битка!

    Коментиран от #84, #89

  • 7 Време е за Възрраждане

    87 66 Отговор
    За да се постигне устойчив мир, е необходимо да се постигне прекратяване на доставките на оръжия и наемници за Украйна, прекратяване на военните действия, връщане на Украйна към неутрален извънблоков статут, международно признаване на новите териториални реалности, възникнали в резултат на реализацията на правото на народите на самоопределение.Демилитаризацията и денацификацията на Украйна трябва да бъдат извършени, всички заплахи, произтичащи от нейната територия, да са елиминирани, нейният безядрен статут и гаранции за спазване на правата на рускоезичното население и националните малцинства да са осигурени. Трябва да бъде премахването на всички незаконни санкции и съдебни дела срещу Русия в международни съдилища

    Коментиран от #27, #74

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гай Турий

    116 60 Отговор
    Точно това е истинската причина. Освен че фашистката хунта в Киев изтреби 14 000 човека в Донбас за 8 години. Тогава хагският съд не се замисли, кой върши военни престъпления?! Къде бяхте бе съдии? Къде бяха, когато убиха Садам, Кадафи и техните народи със стотици хиляди??! Защо бе, циници?

    Коментиран от #19, #42, #87

  • 10 Хохо Бохо

    42 76 Отговор
    Хайл Путлер!

    Коментиран от #48, #79, #181

  • 11 ХА ХА

    54 21 Отговор
    А вие кога ще спрете наркотиците, че само халюцинирате!
  • 12 Време е за Възраждане

    77 63 Отговор
    Ние сме Възраждане!
    С Вас сме по - силни!

    Коментиран от #61

  • 13 Национални предатели

    68 35 Отговор
    Тия утре ще кажат че и България не спазва някое измислено споразумение и си търси белата.

    Коментиран от #43

  • 14 Пфффффффффффф

    44 62 Отговор
    Македония била България. Там тормозят българското население.... Тоя само дето не призовава в прав текст да вкараме и ние танковете по почина на любимите му северомонголи. Ма иначе е за мир де.....рузззки мир.....весь мир.

    Коментиран от #51

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Танчето

    71 52 Отговор
    Победа за Възраждане за СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ

    Коментиран от #31

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 хххх

    26 28 Отговор
    Ти там ли си бил? Видял ли си го бе мушмул??

    Коментиран от #36

  • 19 Анти-мишка

    35 50 Отговор

    До коментар #9 от "Гай Турий":

    Путин къде беше? Защо и тогава и сега като го обвиняват се крие като мишка?!

    Коментиран от #191

  • 20 ха ха

    17 2 Отговор
    На божиите ангели не са им стигнали идиотите за да пуснат в България...
  • 21 Тролчо

    35 59 Отговор
    Събудиха се и пак всички руски тролове яко започнаха да заработват мизерните си парички :-)
    На някой направило ли му е впечатление , че сутрин ги няма никакви но виж след 12:00 се почва яко "тролене". А бе пичове нямате ли почивни дни ?

    Коментиран от #35, #37

  • 22 Нено

    56 17 Отговор
    БТВ, Нова-Сорос ТВ. Телевизий на заслепяването!
  • 23 ...

    33 50 Отговор
    Ти какво ще кажат за това:
    За да има мир Путин трябва да спре войната и да изтегли войските си от Украйна
    или
    да подпомагаме Украйна с оръжия за да може да изтласка агресорът от страната си.
    И ЩЕ ИМА МИР!

    Всяка държава има суверенно и неотменимо право да се защитава,
    затова не съществува опцията да се предадат.
  • 24 Браво

    66 43 Отговор
    Естествено ,че по голямата част от българите са за Русия и за възтановяване на отношенията. То си личи и по оценките на коментарите под темите. Рософобите са не повече от 10% наведени европейски роби.

    Коментиран от #34

  • 25 ТРАВЕСТИТ МИКРОФОНОВА

    23 25 Отговор
    Добре ги моделирам....Купичката е пълна все още...
  • 26 ХА ХА

    30 44 Отговор
    Щял да показва клипчета, възрожденския клоун! На нападнати руснаци с калашници ли?
  • 27 ИМПЕРИАЛИСТ

    38 60 Отговор

    До коментар #7 от "Време е за Възрраждане":

    Войната в Украйна ще свърши, когато изгоним от БЪЛГАРИЯ всички руснаци-путинисти, а за русофилиците ни организираме заведения за превъзпитание …Слава Богу, и слава на Украйна, че на БЪЛГАРИТЕ най-сетне им се отвориха очите за "Авантюрите на русия в ...........България".
    Крайно време е малка България да сложи край на тази братоубийствена война във велика Украйна!

    Коментиран от #83

  • 28 гост

    37 47 Отговор
    Отдавна съм казал , че всички в Израждане са извънземни изроди и боклуци , ама въпроса е тия дето гласуват за тях , ако не им плащат що за малоумници може да !!
  • 29 Ветеран от Протеста

    34 49 Отговор
    Според мен,като съюзници на Престъпници,Убийци и Окупатори - всички от Възраждане( на комунизма) трябва да бъдат арестувани и съдени за Държавна Измяна.Сега!!Утре ще е късно?!
  • 30 Дидо Д

    38 27 Отговор
    Браво Коце, цялото семейство се разписахме! Да запазим България!!
  • 31 А бе

    13 4 Отговор

    До коментар #16 от "Танчето":

    Сус ма шафрантиьо, нидей кълна!
  • 32 Охо Бохо

    40 24 Отговор
    Успех на изборите на 02.04.2023г.
    Успех и на референдума!
    Да живее България! 🇧🇬
  • 33 Димитринка

    46 37 Отговор
    Българи събудете се и гласувайте за победата на Възраждане за да я има България.
  • 34 гост

    28 36 Отговор

    До коментар #24 от "Браво":

    По какво точно си личи ?? По мижавите 10 % на избори , половината и повече платени с кървавите рубли на Мутрофанова , а другите от всичката мърша дето може да се намери в България ?? И пак не стигат за повече !!

    Коментиран от #202

  • 35 Рефер

    15 17 Отговор

    До коментар #21 от "Тролчо":

    Тези са на хонорар при бялата златка....
  • 36 ХА ХА

    19 25 Отговор

    До коментар #18 от "хххх":

    Имал записи човека бе, ама чак след анексирането на Крим и нахлуването на руските сепаратисти!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Мда

    18 30 Отговор
    А искаш ли видео как въоръжен руски сепаратист, заобиколен от полицаи, стреля с калашник срещу украински протестиращи в Одеса през 2014?
  • 39 Този гологлав

    18 13 Отговор
    Джендър направо като прасе в кал.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Руснаците са 1/3 от

    24 27 Отговор
    населението на СССР, което беше 290млн. Сега РФ е 146млн., а руснаците са не повече от 80-90млн. Другите са чеченци, дагестанци, якути, чукчи, буряти, тувинци... общо 84 автономни области. Докато всички си живеят в областите руснаците живеят навсякъде, във всички републики, области, окръзи и краища са определен процент от населението, къде повече, къде по-малко. Заемат всички управленски постове заедно с местните колаборационисти в държавната администрация, полиция, армия и други силови структури. Държат се и живеят там като господари и колонизатори, каквито са всъщност. Затова в другите републики, видяли какво е без руснаци - Казахстан, Азербейджан, Прибалтийските, Украйна и др. са нежелани и гонени. Ето това те смятат за фашизъм и национализъм и тръгват към реваншизъм. Затова и тъгуват за СССР и искат СССР2.0 да си дерибействат пак на воля. Това е пропито вече в техния национален характер - високомерни, нагли и нахални, всеки им е длъжен и трябва вечно да им е благодарен.
  • 42 След анексията

    23 24 Отговор

    До коментар #9 от "Гай Турий":

    на Крим 2014г., с помощ от РФ се създадоха паравоенни сили на ДНР и ЛНР. Започна война между ВСУ и сепаратистите. Едно от големите полесражения беше летището в Донецк, което сега руснаците "освободиха" чак септември. Донецк 8г. е на фронтовата линия и се води война, украинската крепост Авдеевка е на 12км. от центъра на Донецк и още е в ръцете на ВСУ. Не е вярно, че 8г. само ВСУ са стреляли по Донецк, там си е на бойната линия, сепаратистите отвръщаха на огъня, а сега и руснаците.

    Коментиран от #192

  • 43 БСП на Бунището

    24 28 Отговор

    До коментар #13 от "Национални предатели":

    По- зле е отколкото си мислиш.Пи Черноморието,където върлуват от Възраждане ((на социализма) 400 хиляди имота са закупени от Руснаци.Това е стратегия още от времето на Комунизма - във всяка Окупирана държава заселват Руснаци.В момента 25 % от населението на Всяка държава от СССР и Комунистическия блок са Руснаци....Правят Референдум,манипулират го,избират си правителство от държавни Изменници( добре платени) и правят нова държава Народно демократична Черноморска ( например)...Това им е целта и на Възраждане..Днес един тях се изцепи - да раздадат на западняците оръжие,за да имаме за един ден един милион армия..Това му трябва на Копейкин армия....Незнам спят ли в ДАНС по бюрата си..Имаме ли Контраразузнаване...

    Коментиран от #45

  • 44 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!

    34 26 Отговор
    Нас ни интересува:

    да не ни вкарат козяците зорлем във война - неутралитет!

    благоденствие на семействата ни - евтин и сигурен газ по тръба от Русия, торове и огромния пазар на РФ;

    свобода и независимост на Родината - без чужд аскер на свещената българска земя и със собствена валута и политика!

    Коментиран от #64, #67, #77, #138

  • 45 Имам си една

    20 28 Отговор

    До коментар #43 от "БСП на Бунището":

    теория: Тъй като руският народ винаги е бил, е, и ще живее подтиснат, бедно, безправно мигрира в съседните държави, особено в пограничните райони. Постепенно се създава руско малцинство, което не е обичано от местното население и са налагани някакви ограничения спрямо тях. Майка Русия обаче се застъпва за тях и идва да ги "освобождава" от време на време. Самите руски войници са се учудвали кого и защо освобождават като "поробените" живеят по-добре от тях. Това го е писал Достоевски за българите които според войниците "обикновените селяни живеят по-добре и от нашия помещик". През ВСВса се чудили защо немците са ги нападнали, а живеят с невиждан за тях стандарт. Същото казват и за украинците сега и крадат дори употребявано женско бельо.

    Коментиран от #54

  • 46 Фактъ

    18 19 Отговор
    Този на снимката е от малцинствен произход .
  • 47 ХайлХимарс

    19 22 Отговор
    Да ви се представя аз съм Костя и руски фес желая, ще го нося с гордо наведено чело.
  • 48 Маки

    20 18 Отговор

    До коментар #10 от "Хохо Бохо":

    Аз пък мисля така.

  • 49 Има неща

    31 16 Отговор
    които не ми харесват във Възраждане, но при сегашната система на парламентарно представяне като че ли се явява единствената алтернатива да не потопят България в евроатлантическата смрад.
  • 50 Гориил

    33 15 Отговор
    В същото време обещанието за неразширяване на НАТО не беше изпълнено. Държавен секретар Джейми Бейкър обеща нито на инч изток.Цинизмът на Меркел и Оланд е потресаващ.
  • 51 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #14 от "Пфффффффффффф":

    Ми що де ни ги вкараме? Да седим като пу..и без да правим нищо? Тия там се гаврят с нас, ние гъ…а си мажем с маз!
  • 52 Хохо Бохо

    18 26 Отговор
    Тия са солидарни с Путин, който е военен престъпник и има заповед за ареста му.
    Тия от Възраждане какви са?

    Коментиран от #183

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Кандидат Милионер

    13 17 Отговор

    До коментар #45 от "Имам си една":

    Имай си Идея...Обаче в Тубата постоянно се въртят клипове правени от Руснаци - "Преселване в България" - и се почва - цени на имоти,снимки по магазини с цени на стоки,кадри от инфраструктура,отношение на местното население..Идвайте бе - кво чакате..Тук е вълшебно..И Руснаците нахълтват един по един..Закупили да къщи с басейни,апартаменти.Един Милион са ,че и повече ако сметнеш жените на дървосекачи,строителни работници и всякакви по Комунизма....Какви са демонстрациите в Европа в подкрепа на Путин уж за Мир??Те се организират в местните социални мрежи и Организирано развяват Червени знамена...Ей тези иска да използва Копейкин да влезе в Парламента ни..

    Коментиран от #193

  • 55 Къв е тоя бобър ?

    11 15 Отговор
    Какво лъготи на бавни обороти !
  • 56 Баааууууу

    17 23 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето Мнение":

    Къде видя НАТО в Украйна бре копейко?? Вие се молете НАТО да не нахлуе в Русия по подобие на Украйна ,че тогава ежесекундно ще ви се привиждат леопарди ,пантери , лъвове, пуми и др.......

    Коментиран от #154

  • 57 Такива като

    14 19 Отговор
    Тоя г...ало...ш трябва да бъдат арестувани и съдени. Всъщност точно това би му се случило в Русия ако приказва против власта но тук си позволява
  • 58 Ало, московийчето

    19 18 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    Взимай си елементарните хибридки и се възирай.

    Коментиран от #85

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Демократ

    20 22 Отговор
    Такива утрепки промиват неграмотни Бг мозъци с руски лъжи. Трябва да ги държат далече от камерите. Нека ги наградим с 1.5% на изборите! Мисля, че баба Митрофана вече брои парите за този. Що не се запише доброволец във Вагнер - те търсят безполезни идиоти, след като загубиха 40000 на фронта. Украинците ще го посрещнат сърдечно, може да го настъпят с някой от новите си танкове.
  • 61 неееееееееее

    18 23 Отговор

    До коментар #12 от "Време е за Възраждане":

    ВЪН ВЪЗРАЖДАНЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА!!! НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ,ПРИДАДЪК НА СТАТУКВОТО!!!
  • 62 Залупено кремълноидче

    14 17 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    Ти за това ли бягаш от училище...............за тия тенекиени копейки??
  • 63 Този шушляк

    20 15 Отговор
    Адвокат на Путин пи е или международен наблюдател че взема страна по въпроса?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Павел

    25 22 Отговор
    Адмирации за господин Ангел Георгиев! Това което казва е истина. Западът , включително и България е лицемерен. Западният свят отдавна е фалирал и живее на кредит и има огромна нужда от руските безкрайни ресурси , за да оцелее, но беше решил да ги придобие по подъл и нечестен начин, включително чрез насаждане отново на фашизма и нацизма. Затова на нас не ни остава друг избор освен на изборите да подкрепим партия Възраждане, за да отмием срама от предишните продажни управления на държавата ни.
  • 66 Абсурдистан

    18 20 Отговор
    Някой още съмнава ли се, че Израждане е кремълска организация?
  • 67 НЕТЪРПЕЛИВИЯ

    15 22 Отговор

    До коментар #44 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!":

    Времето на израждане свърши!Нас не ни интересува рф( московия).България ЕС и НАТО!!!!Набиране си го в мозъците!
  • 68 Георги

    17 23 Отговор
    Трябва да се вземат сопите и един бой по русофилските кратуни..а после и в Северна Македония ще мирне.. Няма по продажна и страхлива група като комунистите русофили в България. Все някой трябва да ги освобождава все някой трябва да им даде пари.

    Коментиран от #96

  • 69 Ще гласувам

    19 22 Отговор
    За тази партия която арестува всички копейки за държавна измяна.

    Коментиран от #72, #78, #80

  • 70 руZофилията V шOк!

    17 18 Отговор
    Поредното нефелно копейкаджийче наизустило всички моZковийски опорки.
  • 71 Браво

    27 12 Отговор
    Глас за Възраждане април месец.

    Коментиран от #98, #106

  • 72 А аз за партията,

    18 5 Отговор

    До коментар #69 от "Ще гласувам":

    която ще вкара мутрите, феодалите, наркодилърите, предателите, грантаджиите и сините комунета в трудови лагери.
  • 73 Име

    16 9 Отговор
    Учудващо адекватен, жалко - че не мога да гласувам и за него и за други.

    Говори напълно логично. Само дето искам да кажа - Русия ни е отписала много отдавна - няма какво да търсим там. Бойко Борисов уреди нещо - ама нищо - фурми, не става и това.

    Смеят ни се навсякъде - това е изключително трудна професия - да си търговец - тип дипломат.
  • 74 Констатирал

    12 23 Отговор

    До коментар #7 от "Време е за Възрраждане":

    Няма да се случи това копейко!! Началото на края на РФ вече поставено и края и е неизбежен!! Възраждането в Европа е било през 16-ти в. .в България през 18 ти !! И престанете с това нескопосано плагиатстване, политически саламджии!! Станахте вече за посмешище !!

    Коментиран от #75

  • 75 Началото е от преди

    16 6 Отговор

    До коментар #74 от "Констатирал":

    200 години и се чакаме Мечокът да се гътне. Но е забавно да наблюдаваш западните келеши как се опитват.
  • 76 Бесен- _Язовец

    22 15 Отговор
    Само соросоидните роби се правят на слепи и не искат да признаят, че окраинските фашистите подкрепени от ФАЩ и фашиския евро съюз си го търсиха мариза и си го намериха от Руските въоръжени сили които работят успешно занаята денацификация!

    Коментиран от #141

  • 77 Пешо възрожденеца

    14 24 Отговор

    До коментар #44 от "Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ на България!":

    май пак ще дойде време да бесят русофили превратаджии, особено ако Путлер не реши да ни освобождава пак от някого си. Митрофана им раздава рецепти за хляб и сол на тези идиоти. Те са готови да се наредят с Корнела и Генерала - диктатор на Моста на дружбата за идването на " братята"

    Коментиран от #105

  • 78 Георги

    5 2 Отговор

    До коментар #69 от "Ще гласувам":

    Лошото е че няма такава партия.
  • 79 Много т.по парче си

    21 13 Отговор

    До коментар #10 от "Хохо Бохо":

    Ако имаше поне малко мозък в кра ту ната си,щеше да знаеш че Русия (СССР)унищожи хитлерофашизма през 1945г! Сега Путин начело на Русия унищожава нацизма в украйна и неофашизма в ес и сащ!

    Коментиран от #93

  • 80 Само Възраждане !

    20 17 Отговор

    До коментар #69 от "Ще гласувам":

    Единствената Българска партия в България!Не на нато не на ес! Не на партиите на войната!!! Гласувайте!!!

    Коментиран от #101, #115, #132

  • 81 Бозаджията

    12 13 Отговор
    Тоя е пладнешки не казвач на истината,с една дума лъ..жец .Да не забравя че в момента този които защитава е под издирване от МНС в Хага и рано или късно на такива като него самия ще им бъде потърсено сметка за това което говорят.
  • 82 Възрожденец

    15 17 Отговор
    Израждане най добре се изнесете в любимата Русия ще имате рублички в изобилие и ще си пазарувате от Кореком Рашан
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Онзи

    12 17 Отговор

    До коментар #6 от "Москвича":

    И какво ще реши този референдум бре копейко-ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО!! Първо се ограмоти ,безпросветен и тогава се опитвай да манипулираш!! И ако си мислите че някой ще ви даде власт ,нещастни плагиати, жестоко се лъжете!! Купете му на КОПЕЙКАТА СЪС СУБСИДИЯТА ОЩЕ ЕДИН ИМОТ,ТОЙ НЯМА НИКАК ДА ВИ СЕ РАЗСЪРДИ!!!!!

    Коментиран от #109

  • 85 Раницата ,влако и на фронто щом си юнак

    13 16 Отговор

    До коментар #58 от "Ало, московийчето":

    Козяцинещастницитъпи

    Коментиран от #95, #97, #100

  • 86 Иван

    9 11 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    Тия тъпотии сам ли ги измисли?
  • 87 Бат Котьо

    4 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гай Турий":

    Ще се възползвам с удоволствие от благозвучната ти фамилия?
  • 88 Иван

    12 14 Отговор
    Аман от руски мекерета
  • 89 Форда

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Москвича":

    Не сме я изгубили ,но вие са тра пи никога няма да я спечелите!!
  • 90 Ууууууу

    5 9 Отговор
    Ако има изучаване на български език там, ще му отрежем ли на този нещо, заради пропагандата която разпространява?
  • 91 Мдааа

    9 11 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето Мнение":

    Иска ти се! Докато Русия воюва с НАТО, НАТО все още незнае че воюва.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Хохо Бохо

    8 11 Отговор

    До коментар #79 от "Много т.по парче си":

    Само да ти напомня, че Путин е обявен за военнопрестъпник и е издадена заповед за ареста му...
  • 94 Калмук

    12 11 Отговор
    Когато чуете русофил да се кълне, че Македония е България - това е сигурен знак на шизофрения.
  • 95 селянин

    5 9 Отговор

    До коментар #85 от "Раницата ,влако и на фронто щом си юнак":

    А бре мислехме да те вземем на село да плашиш гаргите ,така от добро сърце да не опъваш уши от глад, ама то и затова те не бива!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Даааааааа

    3 4 Отговор

    До коментар #71 от "Браво":

    НА КУКОВО ПЛАДНЕ!!!
  • 99 Ей,рапон

    5 8 Отговор
    Лопатата и на фронта!

    Коментиран от #108

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Аз и моето семейство

    8 11 Отговор

    До коментар #80 от "Само Възраждане !":

    Този път няма да гласуваме за Възраждане.
  • 102 Гост

    5 5 Отговор
    Гърне с екскременти.
  • 103 Марш от

    8 10 Отговор
    Родината ми,бе мекере продажно!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Явно

    13 6 Отговор

    До коментар #77 от "Пешо възрожденеца":

    Идването на славянските братя те притеснява...

    Носи си новите дрехи, евроатлантическо джендърче!

    Коментиран от #111

  • 106 Знаеш,ли че Възраждане няма

    7 14 Отговор

    До коментар #71 от "Браво":

    Да влезе в парламента?Само гледай.
  • 107 Рашка с чашка

    9 13 Отговор
    Новата тъпа опорка от Русия е че воювала срещу НАТО в Украйна!!! Абе, другари алкаши, 20 системи Хаймарс и 30 гаубици М 777 ли е цялото НАТО? Тепърва предстои да бъдат овладяно от Украйна още 20 системи Хаймарс и танкове Леопард.. До сега воювахте срещу пост съветска република Украйна, демек гола вода досущ като вас. Сега предстои да видите какво всъщност е НАТО.

    Коментиран от #162

  • 108 А бе

    8 5 Отговор

    До коментар #99 от "Ей,рапон":

    На фронта работа немам ,но лопата та мога да я ползвам и за ДРУГО!!

    Коментиран от #118

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Име

    6 6 Отговор
    Като се замислиш е прав, жалко - че заеха такава крайна позиция и - няма да им гласуват хората.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Коментар

    11 7 Отговор
    Платените тролове на Магарешки пак са се разписали против Възраждане.Мафията е против тях,защото те са за неутралитет.А мафията иска да печели пари от наркотици и оръжия.Кървави пари.Вместо да им дават центове да пишат против Възраждане им дайте окървавени дрехи.
    В Укроленд мафията нарочно са подтиквали да нарушават Минските споразумения,а сега насилствено ги мобилизират и ги правят наркомани.Спрете мафията!Спрете войната!!!

    Коментиран от #127

  • 113 Ние българските простаци

    10 8 Отговор
    Ще гласуваме за КОНСТАНТИН от възраждането

    Харесваме и Слави

    Преди гласувахме за атака

    Коментиран от #117, #120

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 БСП на Бунището

    7 9 Отговор

    До коментар #80 от "Само Възраждане !":

    Проблема е ,че Възраждане не сте Партия.Вие сте нискобюджетни рубладжии.Кой нормален човек в 21 век ще иска да излезе от ЕС Да не пътува само с лична карта по цяла Европа,да работи където му е Най- изгодно,да се забавлява и да учи езици,култура.,да прави бизнес..Само Руската Измет го иска,дето ви плаща...
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Тц тц

    10 2 Отговор

    До коментар #113 от "Ние българските простаци":

    простаците гласувате за комунетата от герб, пп и дб.
  • 118 Ти акс разчиташ на лопата

    3 3 Отговор

    До коментар #108 от "А бе":

    Се пиши минал в преразход.

    Коментиран от #123

  • 119 А бре

    9 8 Отговор
    Защо покрай Копейката,само такива
    Плиткоумни Индивиди са се събрали .
    Хаха
    Само уникални Тъпани .
    Хаха
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Тоя,ли беше УЖ битият в Македония?

    5 8 Отговор
    Дето и кракът му не е стъпил там!
  • 122 Кои са Ви ”съюзниците” и чий го там диря

    2 2 Отговор
    Цитат от статията:

    ”Сак посочи, че въпросът със самолетите е сходен с този с танковете, когато страната за първи път поиска тежко въоръжение от съюзниците си миналата година”...
  • 123 А бе

    2 3 Отговор

    До коментар #118 от "Ти акс разчиташ на лопата":

    Внимавай да не ме изпревариш в преразхода, имам и друго!!
  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Руска подлога!!!

    7 7 Отговор
    Боклук нещастен по - добре сам се гръмни.
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Рашка с чашка

    10 8 Отговор

    До коментар #112 от "Коментар":

    Това че Марешки е пребил от бой Костадинов защото го е измамил, не означава че противниците на Възраждане са хора на Марешки. Става дума за разпределяне на руските пари за влияние в Европа. Същия Костадинов направи протест срещу ваксините, а се доказа че е ваксиниран три пъти срещу Ковид, факт!
  • 128 Копейката ги е подбирал

    7 8 Отговор
    Да са тъпи като чукове Има едни такива чурове- тъпи и от двете страни.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Роб мазохист

    10 6 Отговор
    Изрожденче, страдаш от стокхолмски/кремълски/ синдром. Върви на психиатър. Па вземи и Копейката, може и да има полза.
  • 131 Коцето кога

    11 5 Отговор
    Ще върне окрадената субсидия?
  • 132 Партии

    9 7 Отговор

    До коментар #80 от "Само Възраждане !":

    На Войната ли ?
    Че то оня другия Тупан от Израждане ,
    Иска да се раздава оръжие ,бре .
    Май точно Израждане са тия които постоянно искат да ни вкарат във войната .
    Ама Копейкин няма да отиде на фронта
    Нали ?
    Хаха

    Коментиран от #137, #139

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този възрожденски-антиваксър

    8 5 Отговор
    Заради баба си ,ли си беше се ваксинирал?Другият го знаем-той заради дядо си.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Дреме му на Путин за безпросветната...

    11 6 Отговор
    руско говоряща биомаса, останала през 1945 - та в развитието си. Ситуацията има икономически прочит, а той е риска богатствата на Донбас, да попаднат във фабриките на Колективния запад !
  • 137 Копейката в окопа няма да отиде,

    12 4 Отговор

    До коментар #132 от "Партии":

    Ако ще Москва да гори.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Абе тия са тотални

    7 2 Отговор

    До коментар #132 от "Партии":

    Малоумници.Не помят какво са казали вчера
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Българин

    7 9 Отговор
    САМО ПАРТИЯ ВЪЗРАЖДАНЕ!

    Коментиран от #147

  • 145 Бат Котьо

    2 3 Отговор

    До коментар #135 от "Твоето":

    Мога да помагам, ако му е трудно.
  • 146 сърпи чук

    9 4 Отговор
    Атака 2.0 - верни на руския си господар.
  • 147 ВАРНА

    5 5 Отговор

    До коментар #144 от "Българин":

    ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ХОРИЗОНТ!

    Коментиран от #149

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Тия не знаят каква изненада ги

    5 4 Отговор

    До коментар #147 от "ВАРНА":

    Очаква на изборите.

    Коментиран от #153

  • 150 Ако такъв като

    6 7 Отговор
    този стане външен министър ни чака тежка международна изолация! С една дума- гладомор!

    Коментиран от #158

  • 151 Абе тези от

    9 5 Отговор
    израждането да не са с генетични увреждания!

    Коментиран от #166

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Баааууууу

    8 5 Отговор

    До коментар #149 от "Тия не знаят каква изненада ги":

    Знаем, продажна копейко!! Отиваме на следващите избори!!
  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 стоян георгиев

    5 3 Отговор
    Излизаш казваш куп лъжи и се изкарваш патриот.кво хубаво име са си сложили възраждане.интересномдалимима поне един възрожденец дето да е бил на техния акъл?
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 що бе..

    6 7 Отговор

    До коментар #150 от "Ако такъв като":

    Бандерите ще ни дадът бандерско гмо жито-докарано със руски кораби-то и сега хамбарите са пълни с евтино зърно от укрофашагите,кушай гмо..на здоровье.
  • 159 Все още има честни хора

    6 6 Отговор
    Ангел е много умен и достоен човек !!!
  • 160 МАЙК ТАЙСЪН ОТ ГАРА ТОМСЪН

    7 5 Отговор
    ВОДЕЩИЯ ОГНЯНОВ НА ОФАНЗИВА
    ИМА ЖЕЛЕЗОБЕТОННИ НЕРВИ
    АКО ТОЯ МОСКОВСКИ (.🐀.)
    БЕШЕ ОСТАНАЛ ОЩЕ ПЕТ МИНУТИ
    В СТУДИОТО И ПЛЕЩЕШЕ ОТКРОВРЕНИ ЛЪЖИ И ПР......МАЙ МАЙ ....ИЗБОРИТЕ
    ЩЕШЕ ДА ГИ ГЛЕДА ОТ ТРАВМАТОЛОГИЯ
    НА ПИРОГОВ.....😁😁😁АПРОПО ДА СЕ ЧУДИ
    ЧОВЕК ТОЯ ОТ въз.раждане ОТ КАКВО ПСИХИАТРИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ СТРАДА🤔
  • 161 затова

    8 9 Отговор
    все повече хора ще гласуват за Възраждане защото на хората им писна от евроатлантически лъжи
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Демократ

    5 7 Отговор
    Тези всичките да заминават при Путин, докато е в Кремъл и да му оближат подметките и да го помолят да ги могилизира в Украйна, защото има нужда от вярна жива сила.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Казуар

    9 3 Отговор
    Другарю възрожденец Георгиев, Минските споразумения пропаднаха защото Русия даде руски паспорти на 400000 жители на Донбас и чрез референдум подобен на този в Крим да се присъедини областа към РФ. Русия нямаше никакви намерения да се изтегли от Донбас.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Точен

    6 9 Отговор
    Гласувам за Възраждане. Обръщам внимание на админа, че 90 % от репликите срещу Ангел Георгиев са вулгарни обиди, заплахи за живота и здравето на кандидат-депутата и чалга-простотии. Културата на домораслите ни демократи е под всякаква критика.
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 УДБА Тутунар Владо Перев

    4 3 Отговор
    Тоя брадчеда от Катуница (на цар Киро) ли е?! Дето го нашамариха ЗАСЛУЖЕНО македонските граничари?!
  • 170 Благой от СОФстрой

    3 5 Отговор
    Едно време им казвахмеме на такива ceляци като тоа peepас, днес им казват джендари селяците, щото знаели западни езици
  • 171 стоян

    11 6 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето Мнение":

    До 1 ком - интересното е как за партия Израждане сте 10 % гласуващите а тук сте 90 % путинофилите

    Коментиран от #175

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Аз и другия

    5 6 Отговор
    Ангеле тъпанарио по прос си от шефа ти.Ами той другаря трупаше войска по границата преди Минското споразумение. Ама защо не си се занимаваш с облагородяване на овчици по който и да е начин ами наслагваш грешни мнения в главата на простолюдието? Ще станеш депутат и ще крадеш безнаказано ли?Малко си закъснял ...
  • 175 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #171 от "стоян":

    Въпроса наистина е интересен?
  • 176 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 177 Възраждане каза

    8 4 Отговор
    Украйна започна да тормози част от своето население и затова ги нападнахме...тия са луди бе.
  • 178 Така ще е

    8 3 Отговор
    ДПС обслужва Турция, Израждане, БСП и зеления чорап обслужват Просия а после се чудите що сте на това дередже.
  • 179 Такава е Истината за мен

    7 6 Отговор
    Първа Русия не спази Будапещенския меморандум за териториалната цялост на Украйна. Взе ядреното оръжие от Украйна и куп друго въоръжение и се подигра най-нагло. Дадоха и правото да бъде постоянен член на съвета за сигурност към ОНН, при условие че то е дадено на СССР. Последните 5 години до война (25.02.2022) работих в Донбас, никой никого не е тормозил на малцинство основание, руският език се говореше навсякъде без притеснения, аз украински също не говоря. Нормално и така е редно във всяка държава в институциите си да има официален език на държавата. Обичам руския народ, но не вярвам нито дума на Кремълските палачи. Не подкрепям завладяването на чужди територи, това стимулира към последваща агрисия от по-силно във военно отношение държави към по-слабите т.е. терора да продължи. А това може съвсем реално да се случи и на нас, под същия предлог за незачитане правата на малцинствата. Помислете реално, вие искате ли това да се случи на вас, на децата ви?

    Коментиран от #180, #184

  • 180 Така е

    6 4 Отговор

    До коментар #179 от "Такава е Истината за мен":

    Другаря Пу казва че са един народ но ги направи да се ненавиждат поне 6 поколения занапред. Крим почти му го признаха за какво му беше тая глупост и той не знае.
  • 181 Кой каза Мяу ?

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Хохо Бохо":

    Кои са фашисти ? Които загубиха 26 милиона от тях или които честват Бандера и
    SS дивизия Галиция ?

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Роберт Гейтс

    5 2 Отговор

    До коментар #52 от "Хохо Бохо":

    Министър на отбраната при Обама и Тръмп със сигурност не е от Възраждане .
    Но мисли както тях . “ Ротацията на войски в Румъния и България е ненужна провокация “
    Интервю CNN .
  • 184 Първа

    5 5 Отговор

    До коментар #179 от "Такава е Истината за мен":

    САЩ направи превратв Киев . Германия и Франция не гарантираха Мирния Договор
    на който уж бяха гаранти . “ Трябваше да печелим време и да подготвим Укр за война “Меркел
    Будапещенската Конференция не предполага бази на Нато до Москва и преврат на
    дем . избран според Запада президент .

    Коментиран от #199

  • 185 Пешо

    6 6 Отговор
    Ето заради такава национална защита с право ще бъдат 3 в парламента. Тези биха ни защитили от Американските навляци. И не тази жълта чужда медиа.
    За Възраждане
  • 186 Партия"Възраждане" е вредна за България

    9 4 Отговор
    ПУТИНОЛИЗАЧИ И РУСКОСЛАГАЧИ, ИЗЧЕЗНЕТЕ ЗАВИНАГИ ОТ БЪЛГАРИЯ И СИ ЗАМИНАВАЙТЕ В РУСИЯ...!!!!

    Варварска Русия е враг не само на Украйна , но и на България и на демокрацията в Европа и вече показа че има за цел дестабилизацията и подчиняването на източно европейските държави...!!!
    Нормалните българи не искат да имат нищо общо и никакви връзки с една ТЕРОРИСТИЧНА държава като Русия и чийто президент Владимир Путин е обявен и издирван за военни престъпления срещу човечеството от Международният наказателен съд в Хага, за да подкрепят и гласуват за проруската партия "Вгъзраждане" !!!
  • 187 Не подозирах

    8 4 Отговор
    ... че "Възраждане" са имали предвид възраждането на Фашизма, но с подкрепата си за руските си господари явно го доказват.
  • 188 Гладно комунистче

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Объркано Атлантиче":

    Отделих си едни хубави 7-8 минути за да потърся в Гугъл инфо за казаното. Нищо не намерих. “Факти” са много интересни. Ок са с дезинформацията в коментарите и не я трият, но ако кажеш нещо малко по-криво и край, цензура. Смях.
  • 189 БОЛШЕСМЕШНИК

    6 1 Отговор
    Тролчета, ще ви питам вас като някой ден Ердоган реши да защитава помаците от “българските репресии” в Родопит,интересно дали пак така ще ръкопляскате и слугинствате.
  • 190 Мемфис

    4 1 Отговор
    Така изглежда един иZрод в бяла риза!
  • 191 Гай Турий

    2 1 Отговор

    До коментар #19 от "Анти-мишка":

    Разсмя ме за добро утро за "криеницата". Путин цял ден е кръстосвал от Росов но Дон до Мариупол и обратно.

    Коментиран от #196

  • 192 Гай Турий

    3 7 Отговор

    До коментар #42 от "След анексията":

    Противоконституционният преврат на агентите на САЩ, които установиха фашиста хунта в Киев, принудиха всички честни хора в страната да възстанат срещу тях. Поискаха самоопределение и поради военната акция срещу тях, наречена АТО, успяха да отвоюват част от Донбас. Наречените от пропагандата "сепаратисти", определиха киевската власт за окупатори, а сега ги водят като неофашисти, което си истина. Файкяните бяха планували да завземат Крим и Севастопол да стане тяхна вонноморска база, да поеврейчат полуострова като нова Хазария, да си изпълнят стария план от времената на НЕПА и програмата Джойнт ( международната еврейска буржоазно-националистическа организация „Джойнт“ е създадена от американските разузнавателни служби). Но Путин ги изпревари с една седмица... и т.н. Така, че спри да замазваш империалистическите "демократични" планове на файкяните, и колко са невинни хунтаджиите в Киев.
  • 193 Е как

    6 2 Отговор

    До коментар #54 от "Кандидат Милионер":

    нали Россия е върхът на сладоледа за всеки руснак. Какво ми е на идеята, това си е жива истина. Голяма, силна, богата страна, кой бяга от хубавото? Ето, в Берлин се събрали руснаците на манифестация и скандират "Русия, Русия". Ами идете си в Русия, какво правите тук - ги питат германците. В ютюб има много клипове където руснаците се оплакват, че не ги искат за квартиранти, не им дават работа и социални, гонят ги от университети, отнасят се с тях като хора втора ръка. Казвали им: "стойте си в хубавата Русия, какво идвате в джендърския гнил запад, обиждате ни строя и начина на живот, а не можем да се отървем от вас".
  • 194 Притча Соломонова

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "Путин има акъл на участничка в Ергенът":

    "Не отговаряй на безумеца според безумието му, да не би да станеш и ти подобен на него
    Отговори на безумния според безумието му, да не би да се има за нъдър в своите си очи"
    Коя от двете възможности да избере ? И какви ще бъдат резултатите?
  • 195 Политолог

    3 1 Отговор
    Най-тъпото комунистическо, русофилско оправдание. Все едно, България да започне война със Северна Македония за неспазване правата на българите там. Или Сърбия да започне война с България, че сме влезнали в ЕС и НАТО
    Вие, Копейкини и Корниловки толкова тъпи ли сте, че мислите ние ви вярваме
    Продългавайте все така, иде Видов ден
  • 196 Джони

    0 0 Отговор

    До коментар #191 от "Гай Турий":

    кой точно путин обаче?

    Коментиран от #197

  • 197 Гай Турий

    1 0 Отговор

    До коментар #196 от "Джони":

    Иди и провери.
  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 ИСТИНАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #184 от "Първа":

    Е такава, че плана на Кремълските бандити за създаването на проекта "Новорусия" не е създаден миналата година, нито през 2014, целта беше първо Украйна да бъде лишена от ядрено оръжие и после да стане лесна мишена. Германия и Франция не са гаранти, те бяха посредници за установяване на по-нататъшни мирни договори. Кой нормален би се осмелил да нападне най-голямата ядрена държава, даже Северна Корея никой не смее да я закачи. Разстоянието от Балтийските държави до Москва и Санкт Петербург е много по-близко, ако имаш това предвид. Агресията е свързана не с рускоезичното население, то там почти не остана такова, а с природните ресурси на Донбас, Азовско море и Черноморския шелф.
  • 200 ганю

    0 1 Отговор
    Водородна бомба най разрушителното оръжие
    и не цапа земята само я тори с украинци
    чудо на техниката
  • 201 ганю

    0 1 Отговор
    Русия няма да остави нищо на врага
    всичко което е създадено от Руснаците ще бъде унищожено
    на украйна един гол у...й
  • 202 Евала

    0 0 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    натресе му го барабар с кайсийте
Новини по държави: