Last news in Fakti

12 Април, 2023 11:07 913 3

Тръмп: Демократите разчитат на "стари съветски номера", за да ме спрат

  • тръмп-
  • сащ-
  • президент-
  • бивш-
  • номера-
  • избори-
  • демократи-
  • републиканци

Бившият американски президент обвини левицата, че разчита на тактика от бившия Съюз на съветските социалистически републики (СССР)

Тръмп: Демократите разчитат на "стари съветски номера", за да ме спрат - 1
Източник: БГНЕС

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп "шокира" прокурорите от Демократическата партия, които разследват и завеждат съдебни дела срещу него, докато се кандидатира за Белия дом, като заяви пред "Тъкър Карлсън тази вечер“ в ексклузивно интервю за Fox News във вторник, че няма да се откаже от президентската надпревара, ако бъде осъден.

Тръмп обвини левицата, че разчита на тактика от бившия Съюз на съветските социалистически републики (СССР), за да го спре. Водещият Тъкър Карлсън отбеляза, че демократи като окръжния прокурор на окръг Ню Йорк Алвин Браг изглежда се опитват да попречат на Тръмп да стигне до общите избори, като го обвързват със съдебни дела и го обвиняват в престъпления:

"Старият съветски процес“, отговори Тръмп, като изглежда, че препраща към мантрата, приписвана на съветския министър на вътрешните работи Лаврентий Берия: "Покажете ми човека, аз ще ви покажа престъплението“.

Тръмп обеща, че "никога няма да се откаже", дори да бъде осъден.

Бившият президент добави, че докато много демократи го наричат "ужасен" и "виновен", има някои, които са го изненадали, като са заявили, че е невинен.

"Мисля, че беше Андрю Маккейб, [помощник-директорът] на ФБР, когото уволних. Той излезе. Каза, че "нямат случай“.

"Помисли си, Тъкър. Преминах през седем години разследвания“, заяви той, като посочи, че след като демократите в крайна сметка са успели да получат години от неговите данъчни декларации, те не могат да намерят много, което да оспорят.

Тръмп констатира, че в това, което според него представлява милиони страници документи във всички разследвания до момента, неговите недоброжелатели не са открили почти нищо, което да го инкриминира, което ги е накарало да смятат, че трябва да го обвинят, както направи Браг.

"Помислете за това: Значи имате всички тези милиони и милиони страници и те ви обвиняват за споразумение за неразкриване на информация“, заяви Тръмп относно споразумението за плащане, направено от неговия адвокат Майкъл Коен на порно актрисата Сторми Даниелс.

Тръмп също говори дълго за президента Байдън, когото се надява да победи в реванш през 2024 г.

Той постави под въпрос компетентността и способността на Байдън да управлява, като каза, че критиките към възрастта на президента не са съвсем правилен такт.

По думите му, сенатор Бърни Сандърс е по-възрастен от Байдън, но много "по-остър". Той отбеляза, че неговият приятел и съосновател на Home Depot Бърни Маркъс е на 93 години и все още е "адски умен“.

Тръмп заяви, че е имал среща с Маркъс преди няколко месеца и го характеризира като "100%" в сравнение с Байдън.

Той каза, че предполагаемите недостатъци на Байдън са били показани по време на интервю за софтбол с метеоролога на NBC Ал Рокър в понеделник.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    19 2 Отговор
    Лошото момче ги нарежда много здраво. Ама е прав.
  • 2 шегичка

    4 8 Отговор
    Споко Путин пак ще го назначи за шеф на обора.
  • 3 Точно в същото

    13 1 Отговор
    интервю за Fox News, на въпроса "Кой взриви потоците?", Тръмп заяви:
    "Не искам да злепоставям държавата си, затова няма да отговоря. Но ще ви кажа кой не беше - не бяха руснаците".
    Нещо неясно да има за някой? Интервюто вече е качено в тубата. Изгледайте го цялото. На канала на Fox News за разбиращи английски, има го и по други канали със субтитри на различни езици.