Last news in Fakti

28 Май, 2023 10:19 1 702 66

Васил Пандов: Разумът ще надделее и това, което беше постигнато като труден компромис, ще се случи

  • правителство-
  • записи

Ако има хора, които искат да съставят правителство и от двете страни, то няма какво да ги притеснява в тези записи, каза депутатът

Васил Пандов: Разумът ще надделее и това, което беше постигнато като труден компромис, ще се случи - 1

Аз мисля, че ако има хора, които искат да съставят правителство и от двете страни, то няма какво да ги притеснява в тези записи. Това, което се чува в тях е, че най-голямото притеснение на хората в Националния ни съвет е правителство на Мария Габриел с първия мандат, това което не подкрепихме. Може да последва някакво зазимяване сега, но не мисля, че тези записи могат да породят голям проблем. Това е един запис, който не е предназначен да бъде публичен. Така депутатът от ПП-ДБ доц. Васил Пандов коментира в студиото на „Добро утро, Европа“ публикувания в публичното пространство от Радостин Василев запис на партийното заседание.

Когато някой записва срещата, правилата изискват да се каже кой я записва. Интересите за атаки към евентуално правителство с втория мандат са от една страна от президента, който желае да продължи да управлява. Правителството, назначено от него в много сфери провежда политики. Това е нормално заради дългия период от време в който той е на власт. Когато то управлява 10 месеца, се навлиза в много теми. Започваш определени реформи и промени, коментира още Пандов.

Аз не мога да кажа какви са контактите между Радостин Василев и ДАНС. Ние не можем да кажем какви контакти е имал г-н Василев с президентството, но ако съдим по охраната от ДАНС, мисля, че това е фактор, който не трябва да се пропуска, категоричен беше той.

В крайна сметка всеки един може да бъде къртица. Има партии с доста по-голям опит, ние не използваме такъв контрол върху структурите си. В този смисъл никой не е предполагал, че г-н Василев или друг би подходил по този начин, каза Пандов и обясни, че Кирил Петков е имал информация за тези записи,защото някой, който си е говорил с Радостин Василев му е казал за тях.

Аз мисля, че тази фраза за службите и посолствата привлече голям интерес, тя беше казана в един съвет на политическа партия, за това няма официална позиция. Те имат предвид друго, че кандидатурите биха били пуснати за съгласуване с партньорските служби. Имаше период, в който партньорските служби ни отказваха достъп до информация, защото на върха на ДАНС беше лице, което беше бивш агент на ДС.

Това беше една вътрешна среща, не беше за пред медиите, в нея трябва да убедиш своите структури в идеите си. Аз мисля, че е възможно ГЕРБ да размрази преговорите. Самият Бойко Борисов каза, че оставя нещата на Мария Габриел и нейната преценка. Не мисля, че записите променят нещо. Моята прогноза е, че засега разумът ще надделее и това, което беше постигнато като труден компромис ще се случи. С третия мандат според мен вероятността за правителство е много малка, каза още депутатът.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 30 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българка

    37 9 Отговор
    Истината е че, не ПП-ДБ "заговорничат " за държявен преврат според изтеклите записи. Това го направиха на абсолютни тъмно и тихо (според закона на мафията за омерта) от ГЕРБ-ДПС. Те явно са договорили с мутрата Сарафов, когото направиха мултимилионер, да прекрати производствата срещу Борисов, да не се закача Пеевски и за награда да отстранят Гешев (това е единственото положително)срещу назначаването на Сарафов на негово място. Само че не предвидиха абсолютната безконтролност и съпротива на Гешев

    Коментиран от #8, #21

  • 2 Гербер

    9 23 Отговор
    Вариант I:
    Дясно правителство с гласовете на ГЕРБ, ДПС, ДБ и ИТН.
    Вариант II:
    Избори.
  • 3 Смях с предателите

    51 6 Отговор
    "Това е един запис, който не е предназначен да бъде публичен."...разбрахте ли българи - ако се криете докато извършвате престъпления проблеми няма, ще носите отговорност само ако ги публикувате у фейса:)))

    Коментиран от #14

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Пипи

    37 5 Отговор
    Така,така. Значи, да плюете по избирателя си няма значение. Ние ще мислим, че дъжд ни вали. Гнусотия!
  • 7 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    41 4 Отговор
    Варианта е да изчезнете!
    На секундата!
  • 8 Хахаха

    39 10 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    Права си - Боко си е преправил гласа да звучи като Киро и Кокорчо:)))) Поредното доказателство, че избирателите на ПП+ДБ са пълни идиоти:)))
  • 9 да де

    39 6 Отговор
    Не е проблем, че си циник и лъжец, проблема е когато те хванат, но дори и тогава не било притеснително, егати ценностите.
  • 10 Българка

    13 34 Отговор
    В момента всички активисти на задкулисието ГЕРБ-ДПС-ИТН (малкото ДПС) обикалят всички медии ,за да ни внушават колко са скандални изтеклите разговори на заседание на ПП-ДБ и колко са чисти мутрите от мафията. И да, на първо слушане изцепките на Кирил Петков и Асен Василев са скандални и недопустими. Но ,питам аз, по-допустими ли са знаковите убийства , помията в превзетите от мафията силови структури и в частност прокуратурата? Нима за всички ни не е ясно, че всички хищни хлебарки, които ръководят силовите структури и които не работят в полза нито на националната ни сигурност, която е направо издънена, нито в интерес на обикновените хора, не трябва не само да бъдат отстранени, но повече от тях и съдени? Не изтеклите разговори са опит за държавен преврат. Напротив ,те са опит за връщане на държавата на хората. И е най-нормално по време на война до нас новите ръководители да бъдат одобрявани от партньорите ни. Ние сме член на НАТО и ЕС, което е гаранция за сигурността ни и е най-нормално партньорите ни да зная дали България не е троянски кон на заплаха от Русия, която вече обяви целия ЕС за враг. Как така от ДАНС, които нямат право да охраняват физически лица, по тъмна доба са разговаряли с Радостин (защо?) и започват да го охраняват? Само това трябва да ни говори за координирани усиля да няма прозападно правителство, да няма реформи, да няма отстраняване на мутри от мафията както от силовите , така и от държавните структури

    Коментиран от #19, #20, #22, #26, #27, #45, #49

  • 11 горски

    43 7 Отговор
    Ако разума надделее,някои хора трябва да се натирят от страната като псета,или да седнат на подсъдимата скамейка...а не да съставят правителство.
    Това е все едно някой да прави проект как да ти обере и запали къщата,а ти в името на разума да го назначиш да ти стане управител на имотите....

    Коментиран от #25

  • 12 Доцент Доцентски

    27 5 Отговор
    Ами да! Ако има желание от първите две коалиции, без да се притесняват могат да направят правителство от канибали.
  • 13 Внимателската много

    7 27 Отговор
    Абе господа..руснаците избраха президент на щатите с тролове вие от коя гора излизате ми е интересно..
    Не ви ли е ясно че имат специализирани звена към тяхното разузнаване и те се занимават само с такива акции..ДАНС са издънени до невъзможност врага превзе дъжравата без един изстрел и вие им помогнахте с глупостта си
  • 14 Българка

    25 5 Отговор

    До коментар #3 от "Смях с предателите":

    Явно ПП-ДБ не са взели промер от ГЕРБ-ДПС- всичката гнусотия, превзетата държава ,да се договарят по закона на омертата на тъмно и тихо. И паралелно да ни убеждават колко са загрижени за нас хората

    Коментиран от #30

  • 15 Демократ

    24 3 Отговор
    Чувате ли какво иска завоалирано да ви каже,няма значение,битият си си бит,е.ния,е.бан,важно е далаверата да върви,под мотото ,уж спасяваме България.
  • 16 зачуден

    24 4 Отговор
    Този "депутат" от ПП с вид на Иванушка дурачок от руските приказки ,наистина ли мисли ,че АБСОЛЮТНО всички българи са де Били ?! Наистина ли мисли ,че с откровените глупости ,лъжи и "опорки" може да прилъже някого ?! Смешно !!! ПП. НО , в едно нещо е прав - разумът ще надделее и ПП (вкупом) ще отидат в помийната яма (от която изпълзяха) , а "лидерите" на крадливите кокошкари (без грам мозък ,разум ,морал и познания) ще се отправят (съвсем закономерно) към СЦЗ !
  • 17 Муахахаха

    25 3 Отговор
    "...но не мисля, че тези записи могат да породят голям проблем..."

    Васко ти по кво си доцент?
    Май по чепове за зеле.
  • 18 Ежко Бежко

    22 5 Отговор
    Избори до дупка. Шанс на Възраждане, такива като този Васко Пантата в Белене. Ако и това не сработи, червеното копче и оцелелите да започват отново. Този свят става все по-отвратителен.
  • 19 Кюмюра от Драгалевци

    16 6 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Козяшкохохохолски тролляк,чемодан ,вокзал Зоокрайна!Пак е заговорила в теб доминиращата ти женска половина.
  • 20 Оф, ама много и неумна, ей!

    19 6 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    И едното е недопустимо, и другото.
    Сега разбра ли?
    Всъщност като се замисля, май тва с посолствата е по-недопустимо, щото може да ни засилят на фронта.
  • 21 Учена жена

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "Българка":

    най-сладко се люби
    Бавничко
    и запряташ фустана
    Сваляш и цайсите
    да не се загубят
    И почваш
    да вършееш
    хармана..

    Коментиран от #29

  • 22 Ама ти нормална ли си?

    19 4 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    "...И е най-нормално по време на война до нас новите ръководители да бъдат одобрявани от партньорите ни..."

    Коментиран от #32, #33

  • 23 НЯКОЙ

    11 3 Отговор
    Мисля че Петков ще призове ГЕРБ да направят ЧЕСТНО преценка за резултатите от своето 12 годишно управление и тогава да продължат разговорите кой и какво участие да има във властта ! Плачевните резултати от управлението на ГЕРБ трябва да водят към сериозни размисли, а не да робуват на обиди ! Само ако можеха да чуят какво мисли народът за тях - ами да четат коментарите на Факти, например !
  • 24 Перо

    9 4 Отговор
    Дърта джендърия!
  • 25 Българка

    5 14 Отговор

    До коментар #11 от "горски":

    Надявам се, че случайно преминавайки в сайта на път за гората, че визираш грабежите, извращенията, инсталиране на мафиота на всички нива в държавата и силовите структури от ГЕРБ-ДПС. И да, сега ПП-ДБ по неприемлив начин ни казват, че това не само ще спре, но и ще бъде поправено

    Коментиран от #37, #40

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Хахах

    21 5 Отговор
    Това е един запис, който не е предназначен да бъде публичен.

    Точно това е проблемът, ама тия са толкова тъпи, че не осъзнават какви ги вършат.
    Кирето е на инструктаж при господарите… да видим какво ще измислят :)
  • 29 Баро

    7 2 Отговор

    До коментар #21 от "Учена жена":

    Вършееш,ама по едно време те лъхва миризма на спарено и развалена скумрия и ти се отщява изобщо.

    Коментиран от #38

  • 30 Хахаха

    11 1 Отговор

    До коментар #14 от "Българка":

    Те си знаят,че трябва да е тайно,но имаха някой в редиците който пази други интереси(или пък може да излезе принципен,ама на дали)
  • 31 Налудник

    14 3 Отговор
    Предлагам награда за изнасилвача на въпросния депутат, герой на статията. Дори с летален изход не мисля, че е проблем. Нали?

    Коментиран от #35

  • 32 Българка

    5 17 Отговор

    До коментар #22 от "Ама ти нормална ли си?":

    До скоро назначенията в силовите структури не само бе одобрявано от Кремъл, а направо поръчвано ултимативно, но тихичко по мутренски. И да, сега е най-нормално, когато националната ни сигурност не зависими само от нашите попиляни български сили, а от НАТОм то съюзниците да бъдат уведомявани. Освен това на заседанията в ЕС и в НАТО е недопустимо да бъдат допускани прокремълски съучастници на убийци
  • 33 Ежко Бежко

    12 5 Отговор

    До коментар #22 от "Ама ти нормална ли си?":

    Тази "българка" отдавна е доказала своята невменяемост. От постовете и може да ти настръхнат косите. Много е неадекватна, но за сметка на това надъхана.:)))

    Коментиран от #36

  • 34 Бат Мишо

    17 4 Отговор
    Мили ми евроатлантици - като представител на загубилото Възраждане ви
    ЧЕСТИТЯ ПРАВИТЕЛСТВОТО
    и преди ме отвращавахте и вие и представителите ви майцепродавци в парламента
    Но СЕГА вече копаят дъното без да се крият какви отрепки жадни за кокала са
    ДА СПАСИМ БЪЛГАРиЯ ОТ БоЙКО
    ДА ИЗЧЕГЪРТАМЕ ГЕРБ
    и сега МАСКИТЕ ПАДНАХА
    и двете партии контролирани от САЩ едната създадена за да отнеме АТГИБОЙКО гласовете от
    плашещото господарите Възраждане
    И СЯ КО - Бойко ще краде 9 мес Оргака на Бойко 9 мес
    на почивки
    аз и незнам какво друго сте очаквали от хора даващи оръжие на фашисти да убиват деца 8 години
    НО СЕГА като им паднаха маските и лозунгите в финалния спринт към кокала
    и дори не ги е срам МНОГО СЕ КЕФЯ
    ЗАЩОТО НА ДРУГИТЕ ИЗБОРИ Кирчо и Кокорчо ще са в задния двор като другата маша създадена да отнема гласовете от националистите Слави
    Е РАЗБиРА СЕ най вероятно ще купат още една 2 ескадрили хартиени самолета преди това
    за да се отблагодарят на господарите си за още 15 самолета да фърлят още 6 милярда заем с още 3 милярда лихва
    Като ДАЖЕ комуниста Тодор Живков направи двойно по малък заем за 50 години ПоЛоВиН ВЕК УПРАВЛЕНиЕ
    Евроатлантиците задлъжняват децата и внуците ни с толкос НА МЕСЕЦ
    идват и БАААМ първата им работа е да гласуват нови 8 картонени самолета за 3 милярда долара
    Че Полша купува 48 самолета за 8 милярда ,ПЕТо ПоКоЛЕНИЕ с пълно въоръжение И ПЛАЩА СЛЕД ДОСТАВКА , няма значка

    Коментиран от #42

  • 35 Аналена Гресор

    10 2 Отговор

    До коментар #31 от "Налудник":

    Аз мога да се пробвам,даже безплатно.
  • 36 Жребец под наем

    11 4 Отговор

    До коментар #33 от "Ежко Бежко":

    Това е козяшки трролл в който на моменти надделява доминантната му женска същност.
  • 37 Преминаващ

    11 4 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Не, скъпа! ПП-ДБ ни казват, че не само няма да спре, камо ли поправено. Една ти ква и присъдружните му, ще бъдат изпрани до блясък, а избирателите за пореден път на...ани.
  • 38 Нека

    6 2 Отговор

    До коментар #29 от "Баро":

    лъха на спарено
    Нека
    смърди на скумрия
    Учена ли е
    дамата
    Не се колебай
    ... я!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 горски

    15 3 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Една от големите ми грешки в политиката,бе че гласувах за ПП на по предишните избори когато направиха правителство.Видях и политиката в системата на горите и пушек без огън ,баламосване и кадруване в уродливи форми.Просто се оказах наивник,както и семейството ми.Но чашата преля с външната им политика,а сега изпитвам само отвращение.
    И не ми вменявайте,че Русия била виновна,и че тези от Запад са загрижени за нас.Империите си преследват интересите ,а ние като овце пасем трева и се подлагаме на доброволно доене...

    Коментиран от #46

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Ежко Бежко

    12 3 Отговор

    До коментар #34 от "Бат Мишо":

    Съмнявам се ппдбгербсдс да отече в канадската. Герб го преизбирахме 12години, сега идва ред на новата симбиоза. Ще ни ротатират дълго време, докато народа не включи, че възраждане може би са достойните да управляват, или народа с гьостериците ще презареди политическото пространство.

    Коментиран от #44, #57

  • 43 Буден

    8 0 Отговор
    ти Не мислиш....Избори.
  • 44 Оставете България

    3 11 Отговор

    До коментар #42 от "Ежко Бежко":

    Не е ли по лесно "Възраждане" да си отиде в Русия и да си управлява с Путин и да остави намира прогресивното българско общество до се развива по европейски!
    Където всички предпочитат да живеят и печелят семейните си придобивки.

    Коментиран от #47, #50, #54

  • 45 Госпожо,

    13 1 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ПЪРВО, че поне СТЕ СИ ОПРЕДЕЛИЛИ ПОЛА И СТЕ СЕ ИЗПИСАЛИ "Българка", а не сте останали неопределеното "ТО",
    поради принципите , които евроантлантиците изповядват.
    НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО ДА ЗАЩИТАВАТЕ ПП, чиято промяна цели единствено завземане на властта за лични облаги, и чиито задкулисни игри са извън всякакъв морал?!
    ХОРАТА В БЪЛГАРИЯ ИСКАТ БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО, никой не желае про руско или проамериканско!!!!Искаме политици, защитаващи бг интереса, а не да станем буферна зона на Н А Т О
  • 46 Ежко Бежко

    9 1 Отговор

    До коментар #40 от "горски":

    Поздравлявам те за преценката ти. В такива като теб е надеждата ни. Аз се върнах в БГ в 2015 и винаги и само гласувах за Възраждане. Отчаях се и от тази година пак емигрирахме далеч от евроатлантическата отврат. Ако повече хора като теб се осъзнаят, може би някога ще се върнем в Родината, която силно обичаме. Само дето съм вече на 60 и пропилях живота си в надежди голи. Децата и внуците ни са безнадеждно изгубени за България за съжаление.
  • 47 Котю

    10 1 Отговор

    До коментар #44 от "Оставете България":

    Що пък да си оставим България да я колонизират западняците.
    При комунягите, който искаше кинти трябваше да бачка, при новите господари , кинти имат тези , които са на власт и си разпределят пая уж законно от еврофондове , набрани от народа.
    Ние искаме да сме си българи у България, всеки да си знае гьола.
  • 48 Кико

    11 1 Отговор
    Престанете да се напъвате, нито един нормален човек не иска този политически Франкещайн да просъществува, той би донесъл само злини, нещастия и нищета на обикновените хора. Планират всички заедно и поотделно да крадат и нашите пари и Европейски пари, а за нас ще остане само един........!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Ежко Бежко

    5 1 Отговор

    До коментар #44 от "Оставете България":

    Не всички предпочитат да живеят на запад. Половината ми семейство живее в Централна Азия, половината в Африка. Единия от синовете ми е в Белгия и брои дните до края на годината за да се присъедини към нас в Африка. Русия не е в списъка ни единствено и само заради климата. Социалните им придобивки са безплатно образование и здравеопазване, 10000 Евро за новородено, много евтина храна и комунални услуги. Но по дяволите с Русия, няма да дъвча стара дъвка като теб.
    Впечатление прави изказа ти "прогресивно българско общество" ти да не си някой пребоядисан комсомолски секретар? Щото този конкретен израз беше много употребяван по агитките и събранията преди 89та.
  • 51 В Русия съм…

    3 0 Отговор
    И ти е крайно време да влезнеш в затвора за това, което сътвори в Хазарта….г-н агенте!
  • 52 1234

    8 1 Отговор
    Абе пилешки мозък, нали за това не харесвахте соца и искахте демокрация, че да не се бърка във вътрешната ни политика никой, а сами да решаваме кое е добро за нас-за народа(не за олигархията). Това ли е демокрация? - пак някой да ти снася какво да правиш, сякаш в България живеят само безмозъчни същества(но пишейки тези глупости показваш, че наистина има доста такива).
  • 53 Коте по пижама

    7 1 Отговор
    Сладурче, аз искам избори да видим как ще отидете пак при избирателите си да ги молите да гласуват за вас след чутото на записите….е това ще е гот. А ГЕРБ ще падне тогава, когато Радо Василев стане техен член за да пусне нещо истинско от кухнята….Всички от ПП -ДБ трябва да бъдат съдени за държавна измяна, а мисля че Гешев с радост ще го направи това!
  • 54 Рико анаграмата

    7 1 Отговор

    До коментар #44 от "Оставете България":

    Кат си толкова "прогресивен" смени ли си пола да сив крак с прогресивните тенденции.И не,не съм в Москва ,а12000км оттук на Запад.А ако питаш какво правя там,да ти отговоря предварително,не е твоя работа.Българските правителства трябва да работят основно за българските интереси,а не за интересите на Сащ ,Русия или даже ЕС.ЕС днес го има ,утре го няма,ако искаме България да я има,трябва да се погрижим ние ,а не да чакаме някой друг.
  • 55 Гъбарко

    4 1 Отговор
    Вашият разум работи срещу интересите на държавата и народа. Фактите не са във ваша полза. Нормален човек при създалата се ситуация, просто ще се оттегли но вие сте алчни за власт и облаги. Не дразнете хората! Правителство на всяка цена е опасно начинание и няма да доведе до излизане от кризата
  • 56 Дир Ник

    3 1 Отговор
    Точно това е проблемът, че държавната измяна не ви притеснява. Вариантите са два - възраждане или френският. Само че с народ от гъбари вторият няма как да се случи
  • 57 Бат Мишо

    5 1 Отговор

    До коментар #42 от "Ежко Бежко":

    Eм пич Възраждане е е най голямата партия в България - другото са коалиции , безпринципни комбини и коалиции на алчността от по няколко партии съюзени от ЕДИНСТВЕНОТО ОБЩОХ помежду им -
    ръката им да е в джоба на българина - и понеже няма нищо вече там - ДЪРПАТ И ЗАЕМИ и вече ръката и н джоба и на децата и внуците ни
    АКО НА СЛЕДВАЩИТЕ избори не спечелим благодарение на някоя поредна измама
    в варна преминаваме към неподчинение и ако трябва и въоръжена борба -
    за оръжието не се бойте - в тъс тъй добре охраняване от Натовско евродемо.....какот беше там акватория
    една подводница 40000 тона ще я разтварим за 20 минути
    колкото и драконовски закони за оръжието да пишат онес от страх от народната любов
    КОТО ТРЯБВА ЩЕ НАМЕРИМ кот не намерим бат иван ще прати, таквис самовари дет няма даже в армията на САЩ

    Коментиран от #58

  • 58 Бат Мишо

    5 0 Отговор

    До коментар #57 от "Бат Мишо":

    ПС в възраждане сме потресени от Гешев че посмя да се опълчи да кукловода Чекмедже ага и машинациите му в задкулисните игри и договорки по пътя към към кокала ,и ще го подкрепим
    Тос негов заместник как така прекратява делото за кюлците и евраците БИЛЕ ЖЪЛТ МЕТАЛ видиш ли

    Дали благодарение на пробудена съвест или стечение на обстоятелствата при машинациите Гешев е за народа в момента и срещу машинациите и ще го подпрем колкот можем

    Коментиран от #59

  • 59 Бор Сук

    5 0 Отговор

    До коментар #58 от "Бат Мишо":

    По-скоро гешо в стремежа си да спаси кожата се оказа от нашата страна на барикадата. Това е временно и не значи нищо, на такъв ката него не трябва да се има доверие

    Коментиран от #60

  • 60 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #59 от "Бор Сук":

    май май ама ако го сменят с техен ще започнат разследванията преди да дойдат самоварите сподводниците
    естественно ще има и инстриктури за работа с самовари както НАТО вските в украйна - са кът ще праим нещо ще го праим на световно ниво
    Без прокурорска заповед не могат да ни подслушват и следят и обминят
    така че ТОЧНО В МОМЕНТА за сега
    ГЕШЕВ Е ПРАВИЛНИЯ ЧОВЕК - вярвай ми на аксиома за сега и скачай за Гешев ИМА ЗАЩО
    после вече ще му мислим пак като България се управлява от българи

    Коментиран от #61

  • 61 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Бат Мишо":

    ако съюзниците пратят армии да помагат на нашата да ни натиснат яко - праим референдум и пищим и дебаркират по официялна молба и си ги заритваме по домова книга
    ВЕЧЕ НЕ СЕ ТЪРПИ на глад на мизерия на унижение на неработеки армия полиция съд пенсионно болници
    НИЩО НЕ РАБоТи И ДЪРЖАВАТА Е САМО НА ПАПиЕРи и папиерите даже ги подреждат от Козяк

    Коментиран от #62

  • 62 Бат Мишо

    1 1 Отговор

    До коментар #61 от "Бат Мишо":

    ПС 2
    От Севастопол най голямата военно морска база на федеразията до Варна са 90 км по малко отколкото да дойда до София
    Подводниза ги минава за 6 часа , съвременен боен кораб за 5 , десантен кораб на подушка за 4,
    самолет за 8 минути - директна огнева завеса и арт поддръжка за 120 секунди
    казвам АКО ни затиснат ЯКО със съюзниците на ,, приятелското нато ,, демек ако вкарат турската армия да ти го преведа

    Коментиран от #63

  • 63 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #62 от "Бат Мишо":

    нъл и евроатлантизите искат война с Русия - ся дайте да не им чупим хатъра на нежните души
    да им дадем кот искат

    Коментиран от #64

  • 64 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #63 от "Бат Мишо":

    даже предлагам кът почне битката и пърленето на ушанките да сложим децата на видните евроатлантици да предвождат армията в първите редици
    Кът ги слушам по телевизията опастност няма никаква- щото ушанките са свършили и ракетите и патроните и са се разбягали в тила в търсене на Петин да то убият в вече започналата гражданска война в русия .....
    по нататък забраих пасквила как беше

    Коментиран от #65

  • 65 Бат Мишо

    0 1 Отговор

    До коментар #64 от "Бат Мишо":

    ПС горепосочените времена са техническо време ЗА ПРИДВИЖВАНЕ до пристанище и летище Варна от Бухтата в Балаклава и ПРИСТИГАНЕ на пехота
    СЪВСЕМ ЕСТЕСВЕННО времената зазаход на пикиращи щурмови самолети за поддръжка и огнева поддръжка и баражен огън от корабна артилерия са много по кратки в рамките на 2 до 8 минути по маркирани цели до закалибрянето им

    Коментиран от #66

  • 66 Бат Мишо

    2 0 Отговор

    До коментар #65 от "Бат Мишо":

    Разбира се тук си фантазирам просто защото
    Русия няма Черноморски флот и малкото останали гемии не могат да извършват тактически камо ли стратегически операции , Калибрите са вършили , Морските пехотинци и Вимпел са избити от укри
    а в Севастопол всички треперят и са в паника и нямат никакво оръжие , и специалисти
    камо ли такива за изпращане в България , да не говорим за хвърляне на десант подкрепен от Сърбия с нахлуване в Косово за закриване на фронта откъм Гърция и евентуални десанти оттам
    Иво Инджев и Соломон Паси са праили инспекция в руската армия и казаха че тя не съществува и аз им вярвам до гроб - просто си дращя тука фантастики за участието на българия в 3 тата световна ПРЕДИ ДА Е ИЗГОРЯЛА В НЕЯ в последен опит а се спаси от отредената и от НАТО роля на бойно поле
    и пушечно месо като украинзите в плана за изтреблението на славяните в война едни срещу други