13 Юни, 2023 08:20 692 3

Energy Transition Europe 2023 ще събере в Лондон изтъкнати лидери в областта на енергетиката и финансите

  • енергетика-
  • екосистема

Форумът ще се проведе на 13 и 14 ноември, а партньор на Reuters за отразяването е ESGnews.bg

Energy Transition Europe 2023 ще събере в Лондон изтъкнати лидери в областта на енергетиката и финансите  - 1

Eвропейската енергийна екосистема е в критичен момент и трябва да се подготви за трансформираща промяна към нулево и устойчиво бъдеще. Осъзнавайки неотложността на този момент, ESGnews.bg, с гордост обявява своето партньорство с Reuters за форума Energy Transition Europe 2023. Събитието ще събере най-изтъкнатите лидери в областта на енергетиката и финансите на 13 и 14 ноември в Лондон, за да обсъдят и начертаят план за своята зелена трансформация.

“За нас е чест да си партнираме с Reuters за това важно събитие. Форумът ще служи като трамплин за сътрудничество, иновации и приложими стратегии, които ще определят следващата фаза от енергийния преход на Европа”, заяви Боян Томов, собственик на ESGnews.bg.

С над 350 лидери в индустрията, които ще присъстват на събитието, Energy Transition Europe 2023 ще предостави уникална платформа за заинтересованите страни да се включат в конструктивни диалози, да създадат партньорства и да се информират за най-новите тенденции в енергийния преход в Европа.

Глобалният призив за смекчаване на изменението на климата става все по-неотложен

В съответствие с целите, заложени в Парижкото споразумение, европейските страни се ангажираха да постигнат въглеродна неутралност до 2050 г. Тази амбиция обаче изисква съгласуваните усилия на всички сектори, включително енергетиката, финансите и управлението. Форумът предлага уникални възможности за сътрудничество, насърчавайки синергията между ключовите заинтересовани страни и идентифицирайки иновативни решения за належащите предстоящи предизвикателства.

Тъй като енергийният преход на континента набира скорост, за европейските заинтересовани страни е изключително важно да се възползват от възможностите, които имат пред себе си. Energy Transition Europe 2023 дава възможност за лидери, визионери и лица, вземащи решения, за изследване на устойчиви стратегии, обмен на идеи и създаване на партньорства, които ще ускорят пътуването към нетно нулево бъдеще.

Участниците във форума ще имат шанса да разгледат широк кръг от теми, включително внедряване на възобновяема енергия, съхранение на енергия, мрежова инфраструктура, устойчиво финансиране и политически рамки. Известни експерти и иноватори ще споделят своите знания, опит и най-добри практики, като хвърлят светлина върху най-ефективните пътища за постигане на въглеродна неутралност и създаване на процъфтяваща енергийна екосистема.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Асен Посолството

    2 0 Отговор
    Най много да събере десет таласъма
  • 2 Оле олеле

    4 0 Отговор
    "Eвропейската енергийна екосистема е в критичен момент и трябва да се подготви за трансформираща промяна към нулево и устойчиво бъдеще"

    Ша дава едни гащи плява да ядеш нашто магаре
  • 3 факуса

    0 0 Отговор
    тез 350 ще са лапачите на зелената сделка,колко правилно са го казали сделка
Новини по държави: