Last news in Fakti

25 Октомври, 2013 10:16 3 429 0

Гръцки бизнесмен искал да осинови "русия ангел"

  • мария-
  • русия ангел-
  • гръцки бизнесмен-
  • сашка русева-
  • днк

Тъй като детенцето било кривогледо, той го върнал, сякаш е предмет

Гръцки бизнесмен искал да осинови "русия ангел" - 1
Снимка: БГНЕС

Има информация, че гръцки бизнесмен е искал да осинови 4-годишната Мария. Той взел детето за известно време, но заради кривогледството му го върнал, сякаш е предмет. Това каза в пряко включване от Атина в предаването "Денят започва" на БНТ журналистът и тв водещ Макис Триандафилопулос, който разследва случая с "русия ангел" и пръв посочи самоличността на предполагаемите родители.

Никой не си е свършил работата - нито полицията, нито общината, категоричен бе той и добави, че трябва да се направи ДНК-изследване не само за да се изясни дали Мария е дъщеря на Сашка Русева, но и на всичките деца, които има българката.

Предполагаме, че има нещо прикрито от страна на лекарите в болницата, където е родена Мария, каза още Триандафилопулос и подчерта, че министърът на здравеопазването е обещал да изиска всички документи и да се проведе разследване по случая.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: