Last news in Fakti

26 Август, 2023 16:22 2 693 30

Конгресмен: да се обмисли импийчмънт на Байдън през септември

  • джо байдън-
  • импийчмънт-
  • сащ

Това е единственият начин да се разбере истината за участието на Байдън и семейството му в корупционни схеми

Конгресмен: да се обмисли импийчмънт на Байдън през септември - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Крайнодясната американска депутатка от щата Джорджия Марджъри Тейлър Грийн призова за разглеждане на импийчмънт на американския лидер Джо Байдън през септември, веднага щом депутатите се върнат от ваканция. „Трябва да одобрим разследване за импийчмънт веднага щом Конгресът се събере отново през септември“, написа тя в своя профил в социалната мрежа Х (бившия Twitter) в отговор на изявление на бившия главен прокурор на Украйна Виктор Шокин.

По-рано както самата Тейлър Грийн, така и депутатът Лорън Бобърт (републиканка от Колорадо) многократно поемаха инициатива за импийчмънт на Байдън. Председателят на Камарата на представителите Кевин Маккарти (републиканец от Калифорния) също обяви намерението си да започне процедура по импийчмънт, той смята, че това е единственият начин да се разбере истината за участието на Байдън и семейството му в корупционни схеми. Все още обаче не са предприети стъпки за осъществяване на тези намерения.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 51 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдааааааа

    55 25 Отговор
    "Конгресмен: да се обмисли импийчмънт на Байдън през септември"....Когато и да му гласувате импийчмънта ще бъде много късно. Той вече каквото можа направи.

    Коментиран от #13

  • 2 Джо

    54 25 Отговор
    Джо Байдън водеше тъмни афери с украинския елит под псевдонима Робърт Питърс
    Публикуваните по-рано имейли от лаптопа на Хънтър Байдън показват, че баща му го е използвал когато е бил вицепрезидент на Съединените щати. Това съобщава ZeroHedge.
    Пореден корупционен скандал около семейство Байдън - републиканците в Конгреса установиха, че Джо Байдън, когато е бил вицепрезидент, е използвал псевдонима Робърт Питърс и е регистрирал имейл под него, където е общувал с украинци.
    По-специално, чрез тази поща - а не по официални канали - те се съгласиха да проведат телефонен разговор между Байдън и Порошенко през май 2016 г. Очевидно е, че не са обсъждали държавни въпроси, а техните схеми. В този момент Хънтър Байдън беше в борда на директорите на Burisma и получаваше милион долара годишно. Наскоро в Конгреса бяха представени аудиозаписи на разговора на директора на Burisma Микола Злочевски с Байдън , както и доклади на ФБР за фактите за получаване на подкупи от украинци.
    Тези скандали възникват в най-неудобния момент за Белия дом – на фона на неуспешната украинска контраофанзива. Апаратчиците във Вашингтон вече се опитват да изпълзят от ситуацията в Украйна. Директорът на ЦРУ Уилям Бърнс като че ли предупреди предварително за поражението на контранастъплението, а напускащият Марк Мили по своите канали припомни, че е предложил да преговаря за примирие през зимата.
  • 3 Зеленски съм - гив ми очень паре, чаршаф

    58 23 Отговор
    Няма Байдън, няма СВО в Окрайна.
    Има Байдън, има проблем за планетата земя.

    Коментиран от #23

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Селянин

    41 24 Отговор
    Да се махат демократите че запалиха света, а и америка стана по-слаба и по-слабо влиятелна. Не че ме интересува ама нали идеята им е диктат над целия свят

    Коментиран от #19

  • 6 Иска да каже

    44 21 Отговор
    Че дълговете се увеличават и кукуригото трябва да си ходи!
  • 7 Малей

    50 19 Отговор
    „Конгресът открито нарича Байдън компрометиран от украинските олигарси и изисква независим одит на разходите за Украйна, преди да подчертае нещо ново. Засилват се и песимистичните настроения относно перспективите на Киев на бойното поле. За Байдън това е най-лошият възможен сценарий. Когато в същото време заплашва импийчмънт за схематизъм и валят обвинения в некадърност за поражението в Украйна. Започва и президентската надпревара, където позициите на кандидати, обещаващи бързо прекратяване на войната, се засилват всеки ден. Ситуацията за Байдън е напълно безизходица и не е ясно как да се излезе от нея“,
     — обобщава експертът, политолог
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Байдън

    39 19 Отговор
    „В момента на Байдън му е трудно. На украинския фронт един провал след друг. Имаше и заплаха, че ще бъде принуден да свидетелства в съда като част от разследването за корупция срещу Хънтър Байдън . По рейтинг той изостава от Тръмп, въпреки че последният е кошмар от прокурорско преследване. А реакцията на причинени от човека и природни бедствия, които стават все повече, съчетани с кризи в икономиката, показват очевидната непригодност на екипа на Байдън. И колкото повече наближават изборите, толкова повече разногласия в Белия дом“,
     – констатира експертът политологът Малек.Това съобщава английският Daily Mail.
  • 10 Али Турчинът

    41 23 Отговор
    САЩ са бандити.

    Коментиран от #22

  • 11 Пуууу

    35 17 Отговор
    Сетиха се най-после !
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Блогър от Москва

    12 31 Отговор

    До коментар #1 от "Мдааааааа":

    Аз съм против импичмента.Бай Дън требе да рассчитан ЕС и украйна до просека точна.После Америка до второ граждансео противостояние,не война ,щото краварите имат чдрено оръжие.А противостояние което мирно да разруши нацията.Както те разрушиха и раздел за много страни.И да си гледат само краварника.

    Коментиран от #15

  • 14 Преди една седмица

    27 20 Отговор
    "Трябваше гласът на Бог: Байдън забрави името на президента на Южна Корея
    Президентът на Съединените щати Джо Байдън забрави името на президента на Южна Корея, но се измъкна.
    „Сега давам думата. На кого давам думата?.. Уважаеми госте, президентът на Република Корея…”
     - каза Байдън, който се качи на подиума, на съвместна пресконференция след среща с лидерите на Южна Корея и Япония.
    Говорител се притече на помощ на президента, като съобщи по високоговорителя, че името на високия гост е Юн Сок Йол .
    „Нуждаехме се от гласа на Бог, за да ни каже за това“, опита се да превърне неудобството в шега американският президент.
    Байдън също забрави да свали слушалката за симултанен превод от ухото си след пресконференцията. Освен това той не се ръкува с ръководителите на Япония и Южна Корея, които участваха в събитието. Но те не се изненадаха и си стиснаха ръцете.
  • 15 Блогър от Москва

    14 32 Отговор

    До коментар #13 от "Блогър от Москва":

    Аз съм против импичмента.Бай Дън требе да бъде рассипан ЕС и украйна до просешка тояга.После Америка до второ гражданско противостояние,не война ,щото краварите имат ядрено оръжие.А противостояние което мирно да разруши нацията.Както те разрушиха и разделиха много страни.И да си гледат само краварника.
  • 16 Али Турчинът

    24 28 Отговор
    САЩ като цяло и народ, са бандити.
    Те не знаят, какво е да нямаш оръжие.
    Знаят оръжие и насилие..
    Това е президент при тях.
    :))

    Коментиран от #18

  • 17 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    22 12 Отговор
    Песимистът:
    - От това по-лошо не може да стане !
    Оптимистът:
    - Аа, може, може ❗
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 реру

    30 14 Отговор

    До коментар #5 от "Селянин":

    "Да се махат демократите че запалиха света..."


    Внимавай какво си пожелаваш! Защото може и да се сбъдне...

  • 20 Хайл 14/88

    34 19 Отговор
    Байдън е НАЙ ПРОПАДНАЛИЯ американски "президент"
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    26 14 Отговор

    До коментар #10 от "Али Турчинът":

    Байдън :
    «Аз предложих да се бомбардира Белград! Аз предложих да изпратим американски пилоти, да разрушат всичките мостове! Аз предложих да разрушим цялата топлинна и топлопреносна инфраструктура! Аз предложих много други специфични действия! Някои от вас питат, защо се отнасям с такава омраза към Сърбия. Защо бях толкова настойчив в НЕ ПРОЯВЯВАНЕ СЪЧУВСТВИЕ КЪМ НАРОДА НА СЪРБИЯ? "
  • 23 катран

    7 16 Отговор

    До коментар #3 от "Зеленски съм - гив ми очень паре, чаршаф":

    на умрял нож вадите..
  • 24 хр. грозев

    26 13 Отговор
    Джо ти си престъпник ! Джо ти си бандит бандит ! Джо ти си терорист и то международен и като най-старият в историята на човечеството.( един от големите привърженици на Виетнамската, Войната в Югославия и в Украйна както взривяването на двата газопровода), Джо ти надмина и бащата на нацията Д. Вашингтон както и М. Олбрайт и Д . МакКейн които извършиха толкова престъпления срещу човечеството. Джо ти със своите престъпления си Най-- големият Президент в историята на тая Престъпна страна наречена Америка .
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Байдън

    14 13 Отговор
    Ако има капка чувство за чест веднага трябва да подаде оставка
  • 27 Артилерист

    16 13 Отговор
    Байдън е кукла на конци на дълбоката американска държава. Самият факт, че демократите не вадят друг кандидат-президент, при очевидната непригодност на Байдън, показва колко много им е удобен той...
  • 28 Найк

    11 12 Отговор
    Да вкарат затвора този нескопосан и смахнат президент,където му е мястото.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Алелуя

    1 10 Отговор
    До тогава ще е в Царството небесно.