Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 22:13 7 138 211

Хиляди излязоха по улиците на редица британски градове в подкрепа на палестинците ВИДЕО

  • великобритания-
  • протест-
  • палестина-
  • израел

Това се случва на фона на безпокойството на международната общност от ситуацията в Израел и Газа

Хиляди излязоха по улиците на редица британски градове в подкрепа на палестинците ВИДЕО - 1
Снимка: Фейсбук

Хиляди демонстранти излязоха по улиците на редица британски градове, за да изразят подкрепата си за палестинците на фона на безпокойството на международната общност от ситуацията в Израел и Газа, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Няколко хиляди души се включиха в шествие в Лондон, след като по-рано полицията предупреди, че ще арестува веки, който демонстрира подкрепа за палестинската ислямистка групировка "Хамас". Над 1000 полицаи охраняваха шествието в британската столица.

Междувременно палестинците започнаха масово да напускат северната част на ивицата Газа заради предупреждението на израелската армия, че предстои сухопътна операция.

ООН, както и редица правозащитни и други организации изразиха силно безпокойство от това как действията на Израел ще се отразят на цивилните. Въздушните атаки и обстрелът по анклава продължават и броят на убитите палестинци не спира да расте.

Днешното протестно шествие в Лондон започна пред сградата на Би Би Си, като в началото бяха изстреляни сигнални ракети в националните цветове на Палестина. Демонстрантите носеха палестински знамена и плакати и скандираха "свободна Палестина".

Митинги имаше и в Манчестър, Единбург и други части на Обединеното кралство.

В навечерието на демонстрацията сградата на Би Би Си беше залята с червена боя. Полицията засега не е свързала инцидента с конкретна група протестиращи, но през последните дни медията бе подложена на критики от високопоставени представители на Консервативната партия и други лица заради редакционната си позиция да не нарича бойците от "Хамас" терористи.

Британското правителство застана твърдо зад Израел, а някои министри призоваха силите на реда да използват "цялата сила на закона" срещу лица, които демонстрират подкрепа за "Хамас" или заплашват еврейската общност във Великобритания.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 59 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мдаааааа

    190 18 Отговор
    И не само там. В цяла Европа е така още от вчера.

    Коментиран от #121, #137, #162

  • 2 ХАХАХА

    199 19 Отговор
    Абе какво става ,нали юдеите бяха жертвата,а ? Май все пак човеците в "цивилизования свят разбират кои са били тероризирани при това на тяхна земя ,така че хайде стига със сърцераздирателните вопли за добрите юдеи.

    Коментиран от #144

  • 3 САРМАТ

    190 11 Отговор
    КАК ВИ РАЗРЕШИХА ДА ГО ПУБЛИКУВАТЕ?

    Коментиран от #29, #132

  • 4 Израел

    23 119 Отговор
    Армията да излезе и да разстреля терористите.

    Коментиран от #10, #203, #205

  • 5 оня с коня

    158 9 Отговор
    нашите зурлювци дето вчера реваха срещу протеста в софия ,мълчат като пукели!!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 британски шериат

    103 9 Отговор
    нищо добро не ги очаква
  • 8 Русофил

    38 83 Отговор
    Като обявят, че им спират помощите ще спрат с митингите.

    Коментиран от #12

  • 9 Дурхан

    35 72 Отговор
    Да екстрадират всички които поддържат Хамас

    Коментиран от #17

  • 10 ТЕРОРИСТ

    53 4 Отговор

    До коментар #4 от "Израел":

    КЪДЕ СЕ КРИЕШ БЕ,МИШОК!

    Коментиран от #40

  • 11 ХАХАХА

    86 9 Отговор
    Всички либералподлоги управляващи газ ...... от злоба ,защото пропагандата им не върши работа ! Колкото повече опитват да промиват мозъците ,толкова повече хората се съпротивляват.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Жена

    34 78 Отговор
    Тия които подкрепят исляма са самотни мъже които нямат жени, дъщери , сестри и майки.

    Коментиран от #20, #24

  • 14 Механик

    69 15 Отговор
    Шекелчетата много ще се гърчат.
    Сорос спира финансирането на тролските ферми. Парите ще трябва да е пренасочват към Израел... щото е видно, че там са го закъсали и че карираните чршафи ще мелят хазарски носове.
  • 15 А има ли

    66 2 Отговор

    До коментар #12 от "Баце,":

    Основание да ги обича? София картофена нива ,това е добро основание за "обич" нали?

    Коментиран от #23

  • 16 Нюз1

    104 9 Отговор
    Седмица след като палестинците започнаха въоръжено въстание срещу израелската блокада на Ивицата Газа, в международен план избухват протести срещу войната на Израел срещу Газа.
    Фашисткият режим на Бенямин Нетаняху нареди на 1,1 милиона палестинци да напуснат град Газа и да тръгнат на юг по пътища, бомбардирани от Израелските отбранителни сили (IDF). Израел – който сега е спрял водата, горивото и електричеството на Газа и чиито лидери наричат ​​палестинците „човешки животни“ – насочва палестинците към геноцид.
    Тъй като мащабът на престъпленията, извършени от израелския режим и неговите съюзници в НАТО, стана ясен, протестите избухнаха по целия свят в дръзко неподчинение на медийните изобличения на палестинците, полицейските сплашвания и забрани на протести.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Що бееи

    121 13 Отговор
    Шибаните юден искат да избият палестинците ,тези изроди изгониха палестинския народ от собствените им земи,каквото и да ви развиват медиите това е истината
  • 19 Някой

    75 5 Отговор
    Предвиждал съм, че в западна Европа, след примерно 20-30 години, може да има войни отвътре от имигрантите. Ако не предизвикат Трета световна преди това.
    Иначе и управлявалите Англия са виновни, като основен създател на този Израел - имало е варианти и да е другаде. Там евреите първоначално били 10% твърдяха. И първоначално се създават едновременно с ислямска държава по решение на ООН. Само че такав в крайна сметка няма и са нагъчкани, а Израел окупира територия. Без да одобрявам насилието над обикновени хора, отговора за вината не е еднопосочен. Виновни са много. Защо например стрелят по Сирия и Ливан, и преди все едно подкрепиха ИДИЛ с такива удари.

    Коментиран от #102

  • 20 Курко

    15 6 Отговор

    До коментар #13 от "Жена":

    ТИ НЕ СИ ТЕЖКА ЖЕНА.
  • 21 Нюз2

    98 10 Отговор
    Най-значимата демонстрация в петък се състоя в Ню Йорк, където хиляди се събраха, за да се противопоставят на настъплението срещу Палестина, в открито неподчинение на безмилостната произраелска пропаганда на целия американски политически естаблишмънт и корпоративни медии. В центъра на световния империализъм, дом на най-голямото еврейско население от всички американски градове, маси от хора - включително  над 1000 евреи - изразиха своето отвращение към разгръщащите се престъпления в Газа.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Исляма е религия като останалите!

    54 7 Отговор

    До коментар #13 от "Жена":

    Не забравяй кръстоносните походи . Чия кръв мислиш ,че се е проливала и какво са търсили на ..... Райна .

    Коментиран от #87

  • 25 Нюз4

    57 4 Отговор
    Десетки Хиляди също излязоха по улиците в Лондон отново в петък, противопоставяйки се на подобна пропаганда и заплахи от страна на британските медии и политическа върхушка. Поредица от по-големи демонстрации преминаха и в Близкия изток, в които участваха стотици хиляди хора. В Йордания масови протести в Аман поискаха отваряне на границата на Йордания с окупирания от Израел Западен бряг. Протестиращи тълпи тръгнаха към границата с Израел, само за да бъдат върнати обратно от йорданската полиция

    Коментиран от #122

  • 26 Христо

    44 2 Отговор
    Пиратите ако знаят какъв четвъртит ги чака ако напрежението ескалира .

    Коментиран от #38, #74

  • 27 Нюз5

    59 4 Отговор
    Големи протести се проведоха в Сана и Техеран. В Кайро десетки хиляди се събраха пред джамията Ал Азхар, скандирайки „Свободна Палестина“. Хиляди се противопоставиха на държавната забрана да маршируват в подкрепа на Газа в Тунис. В Ирак, страна, която е загубила над един милион живота след десетилетия водени от САЩ санкции, война и окупация след войната в Залива през 1991 г., стотици хиляди маршируваха в Багдад.Протестиращите в Близкия изток ефективно се противопоставят не само на израелския режим, но и на собствените си правителства, които предаваха палестинците от десетилетия. Ролята на арабската буржоазия е илюстрирана от предателството на египетската военна диктатура. След като подписа договор с Израел през 1978 г., Египет затвори границите си за палестинци, които се опитват да избягат от Газа.

    Коментиран от #65

  • 28 Само питам

    72 2 Отговор
    То и във Франция същото . Що не пишете какво става .
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 АМА ЧАКАЙ ЧААКАЙ МАЛКО☝

    18 42 Отговор
    АМА ЗАЩО ЕВРЕИТЕ ОТ ЦЯЛ
    СВЯТ ПО ЕДИН ПО ДВАМА СЕ
    ПРИБРАХА ДА ЗАЩИТАВАТ ИЗРАЕЛ....
    А ТИЯ(.....)ВРЯКАТ В ИСТЕРИЯ И СЕ
    ПРИБЕРАТ В .....АНГЛИЙСКИЯТ СИ ДОМ😀

    Коментиран от #64

  • 31 2 МИЛИОНА МЮСУЛМАНИ.

    9 41 Отговор
    ДА СИ ГИ ПОКАНИМ У НАС! Я КОЛКО ЗАЩИТНИЦИ ИМА У НАС?

    Коментиран от #45, #51

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Басим Наим

    64 4 Отговор
    """"" Говорим за 75-годишна окупация, която пренебрегна и игнорира всички политически и правни средства за уреждане на конфликта, където израелският враг продължи своята политика на отричане на съществуването на палестинския народ и неговите национални права. Многократно предупреждавахме през последните няколко месеца и години, че ситуацията на място не е устойчива и че експлозията е само въпрос на време. 

    Многократно предупреждавахме за продължаващите израелски нарушения в джамията Ал-Акса и техния опит да променят нейното статукво в очевиден план за разделяне на свещената джамия пространствено и временно. Ние също така предупредихме за държавния тероризъм, прилаган от фашистките заселници в окупирания Западен бряг. Предупредихме за насилственото прогонване на нашия народ от Йерусалим. Ние също така предупредихме за систематичните престъпления срещу нашите затворници, включително жени и деца, в израелските затвори.

    И накрая, ние предупредихме за израелската обсада на Газа в продължение на повече от 17 години, което е военно престъпление, превърнало Газа в най-големия открит затвор на земята, където цяло едно поколение е загубило всякакви надежди. Но за съжаление никой не се вслуша в тези предупреждения и международната общност, особено западните страни, продължават да дават прикритие на Израел на всички нива, за да продължи да извършва своите престъпления.""""" ......
  • 34 какво я чака европата

    65 2 Отговор
    Във Франция затвориха даже Лувъра от страх .
  • 35 Уррааа другаре

    15 57 Отговор
    С протести и без протести израелското ВВС ще ги смаже..палестинците трябваше добре да помислят преди да засилят самоделките в посока градовете сега вече е много късно
  • 36 Нюз6

    70 4 Отговор
    Другото оправдание на силите на НАТО за подкрепата на престъпленията на Нетаняху – че те защитават евреите и се противопоставят на антисемитизма – се срива. В действителност те подкрепят геноцидната кампания на Нетаняху срещу палестинците в близък съюз с политически потомци на силите, извършили Холокоста.В продължение на близо две години те водят война срещу Русия в Украйна в съюз с неофашисти като батальон Азов, които приветстват паметта на нацисткия колаборационист и антисемит Степан Бандера. Опитите на НАТО да отрече този факт или да го отхвърли като руска пропаганда се провалиха. Миналия месец целият канадски парламент аплодира 98-годишния украински нацистки военнопрестъпник и бивш член на Waffen SS Ярослав Хунка.

    Коментиран от #84

  • 37 Кисинджър:

    52 3 Отговор
    Сериозна грешка бе в Европа да се допуснат толкова много хора с различна култура и религия.

    Коментиран от #86

  • 38 ХАХАХА

    23 1 Отговор

    До коментар #26 от "Христо":

    Крайно време е да им го набутат!
  • 39 САРМАТ

    8 5 Отговор
    ТИЯ ПРОТЕСТИ СА ОРГАНИЗИРАНИ ЛИЧНО ОТ,ТАЙНА Е ,НО ЩЕ Я ИЗДАМ!
  • 40 Израел

    3 18 Отговор

    До коментар #10 от "ТЕРОРИСТ":

    При дъщеря ти . Ще ти ставам зет. Амън , немое да роди , много е малка

    Коментиран от #189, #190

  • 41 Маугли

    60 2 Отговор
    То хубаво всички ги констатираме тия неща ама кой ще носи наказателна отговорност за това предателство? Шмеркел ги канеше цели кервани, цялата пасмина управляващи ги чакаше с плакати за добре дошли, а всички нормални, които явно виждаха, че не може да смесваш вода с олио, бяха расисти, патрЕоти и какво ли не. Кой ще носи отговорност за цялото блато, в което Европа затъна?
  • 42 Ха добро утро

    53 1 Отговор
    Това беше безпрекословно ясно от самото начало - че новите мигранти няма да се интегрират в европейската култура. Предизвиканата миграция не е ли замислена тъкмо с такава цел - да се разруши културната идентичност на Европа? То кого ли питам - нали вие сте кукловодите на безмозъчните в преобладаващата си част европейски лидери.

    Коментиран от #48, #53

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Капитан Кук

    46 3 Отговор
    Как така "сериозна грешка"? Ами прекрасният, чудесен и великолепен мултикултурализъм, за който ореваха орталъка посланици, министри, премиери, президенти? Ами "горките бежанци", дето бягат, а никой не ги гони? Де, гиди, фурнаджийски лопати! Да вярваме ли, че не ги пускахте и даже подкарвахте нарочно, за да унищожат християнството и белите хора?
  • 45 Пилотът Гошу

    38 7 Отговор

    До коментар #31 от "2 МИЛИОНА МЮСУЛМАНИ.":

    Що да ги каним? Те не щат при теб, а евреите да им върнат земите. Можеш да вземеш у вас евреите ако искаш.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 историята

    44 1 Отговор
    Разпада на СССР и нарушаване баланса на силите доведе до това, англосаксонците на толкова дс изнаглеяд, че да извършват всякави престъпления без да им мигне окото. Всички миграции включително тази на южната им граница е благодарение на тяхната престъпна и безнаказаноа алчност.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 уйко калеко

    59 3 Отговор
    САЩ НОСЯТ НАЙ ГОЛЯМАТА ВИНА ЗА БЪРКОТИЯТА В СЪВРЕМЕННИЯТ СВЯТ,СТРЕМЕЖА ИМ ДА НАЛАГАТ ТАКА НАЕЧЕНАТА ,,АМЕРИКАНСКА ДЕМОКРАЦИЯ,,В ИСЛЯМСКИТЕ СТРАНИ (АФГАНИСТАН ИРАК ,ЛИБИЯ) ДОВЕДЕ ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ.
  • 50 отвратен

    17 34 Отговор
    Важното е, че в Европа не допускаме руснаци.

    Коментиран от #56

  • 51 ПИШО

    11 0 Отговор

    До коментар #31 от "2 МИЛИОНА МЮСУЛМАНИ.":

    НЕЩО НЕ СХВАЩАШ.
  • 52 Токсик

    57 4 Отговор
    Според международното право и според резолюцията на ООН, когато се е създавала нацистката държава Израел е трябвало да се създаде и държавата Палестина, само че западният фашистки свят някак си удобно е пропуснал това и е оставил евреите да малтретират и унищожават десетилетия наред изстрадалия палестински народ. Права не се полагат на палестинците, права може да има само западния прокиснал свят, управляван от ционистите , насаждащ фашизъм чрез тероризъм използвайки своята терористична организация на НАТО, за да потиска и ограбва народите . Но в момента всички хора по света се пробуждат , за да смачкат евроатлантиците и да заживеят най-накрая свободно и равнопоставено.

    Коментиран от #70, #113

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Израел са Нацистка държава

    52 6 Отговор
    Извършваща геноцид и апартейд над палестинците. По това спор не може да има и стотици пъти с факти и документи е доказвано. Израел е военно престъпник и терорист и мястото му е в съда в Хага. Всички големи империалистически сили са изложени на опасност заради подкрепата си за Нетаняху и неговата война срещу палестинците. В неделя, 8 октомври, държавните глави на Франция, Италия, Германия, Великобритания и Съединените щати обещаха „непоколебима и обединена подкрепа за държавата Израел“ и „категорично осъждане на Хамас“ а държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен даже "удвои" одобряването си на израелските престъпления. По срамна и гнусна неморална позиция разумният човек трудно може да си представи......
  • 55 манипулация от всякъде

    48 4 Отговор
    Скандал в CНН! Спипаха топ журналистка да лъже за войната в Израел . Кореспондентка от световна телевизия се преструва, че се крие от ракетна атака.
    Телевизията лично развенча фалшивото видео на Клариса Уорд, циркулиращо в социалните мрежи.
  • 56 САРМАТ

    17 3 Отговор

    До коментар #50 от "отвратен":

    И ТИ ЛИ СИ ЕВРОПА БЕ ОТВРАТ?

    Коментиран от #71

  • 57 Лекувам наркозависимост

    11 3 Отговор
    Че те пакитата там са повече от местните,що не пишете ,че те си излизат да си подкрепят своите хора , расистките британци никога ама никога не биха се включили
  • 58 Турчин

    22 2 Отговор
    В Истанбул и други турски градове всяка вечер има протести. Тази вечер протестът в Истанбул беше по многоброен. Тълпата крещи "дайте ни оръжия" и "аскера в Газа".. Не крещят против Израел не горят израелски знамена.
  • 59 А бе, защо в Русия няма митинги?

    6 38 Отговор
    А бе, защо в Русия няма митинги в подкрепа на палестинците? Поне в Чечня нещо казионно да организират? Е ми няма. Липсват опорки. Снишават се ватниците, не знаят как ще се извъртят събитията. А Пуило мълчи ли, мълчи.

    Коментиран от #75

  • 60 Свобода за Палестина!

    40 5 Отговор
    Проамериканските правителства в гейсъюза са самотни в подкрепата си за израелските терористи защото целият свят е на страната на изстрадалия палестинки народ.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ХИЩНИК

    1 4 Отговор

    До коментар #43 от "Костадин Костадинов":

    Ще се усукаш бе Коста и ставаш лесна плячка.
  • 63 факт

    40 5 Отговор
    Само допреди няколко дни българите се гордееха, че са спасили своите евреи от геноцида, на който бяха подложени от хитлеристка Германия. Днес разбираме, че сме ги спасили само за да могат те да провеждат дори по-жесток геноцид спрямо един друг народ. Затова ли българите спасяваха евреите, за да правят те същото, каквото причиниха на тях преди десетилетия. Евреите се сдобиха със собствена държава върху чужда територия само заради това, че са жертви. Картата на жертвата те изваждат винаги, когато това ги устройва. Обаче отказват да видят и осъзнаят жертвите, които те самите създават със собствената си, лишена от съчувствие и разбиране политика. Не съм антисемит, но Израел трябва да изчезне, за да има мир в региона. Не виждам друго решение на проблема.
  • 64 КовидманЯк

    29 1 Отговор

    До коментар #30 от "АМА ЧАКАЙ ЧААКАЙ МАЛКО☝":

    Ко стана с укробандеровския контранаступ, стигнаха ли до Токмак барем?Аааа, чакай, те заседнаха на Работино и няма мърданка....😁

    Коментиран от #69, #73, #78

  • 65 Не забелязваш ли?

    10 20 Отговор

    До коментар #27 от "Нюз5":

    Не забелязваш ли, че на египтяните им е писнало от палестинци? За Хамас да не говорим.

    Коментиран от #76

  • 66 Артилерист

    27 3 Отговор
    И турците навремето, както и сега някои наши демократически нагаждачи, са наричали/наричат националните герои за освобождение от турско робство терористи...
  • 67 ... политическа върхушка

    36 2 Отговор
    Рязко се отдалечава от хората във Европа и това няма да свърши на добре за нея. Нацизма завладял ЕС, ЕК и производните и васали става опасен за самото съществуване на Европа. Лудостта стигна до там да се подкрепят само и единствено нацистки режими и диктатури. Мястото на България категорично не е в този нацистки развъдник на гниди нямащи нищо общо със демокрацията и общочовешките ценности.
  • 68 Истината е неприятна

    22 2 Отговор
    В тези градове бялото население е вече под половината. Даже малко са излезли.
  • 69 Някакви предположения?

    3 19 Отговор

    До коментар #64 от "КовидманЯк":

    Кво да стане..хвърлиха лешта на руснаците при Авдийвка
  • 70 Ми не.

    10 20 Отговор

    До коментар #52 от "Токсик":

    Арабските държави са се противопоставили на създаването на палестинска държава. Дефакто Израел е приютил палестинците в мултинационалната си държава.

    Коментиран от #94

  • 71 ХАХАХА

    4 1 Отговор

    До коментар #56 от "САРМАТ":

    Сигурно е сарказъм бе ! Що така нападаш човека ? То вярно ,че сарказъм трудно се улавя пишейки ,ама и аз го използвам понякога!

    Коментиран от #79

  • 72 Биби книг

    4 10 Отговор
    Ште има мир у Палестина коги чаршафите фърлат челмите и турат ермолките! И без туй са си карабинери!
  • 73 ЧИЧО

    18 3 Отговор

    До коментар #64 от "КовидманЯк":

    ЗЕЛЕНСКИ ПРОСИ БЕЛИ БАЙРАЧЕТА.
  • 74 Христо

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "Христо":

    Не се подписвай с моя ник!
  • 75 Умен по цялата глава

    11 5 Отговор

    До коментар #59 от "А бе, защо в Русия няма митинги?":

    В Англия е фрашкано с Палестинци.След Първата световна Война,Англия отнема тези територии от Турската Империя и ги прави Колония..Чак след Втората Световна след решение на ООН им се дава възможност за две държави - Израел и Палестина..Палестинците отказват и почват Война с Израел.Пет арабски държави атакуват новата държава Израел и биват победени...

    Коментиран от #107

  • 76 Турчин

    16 3 Отговор

    До коментар #65 от "Не забелязваш ли?":

    Египет не иска палестинците да напуснат своите земи. Не че не искат палестинци. Египет е 100 милиона. Три милиона палестинци които говорят на арабски както и египтяните не са проблем за тях. Египет не иска арабите да загубят своите земи. Турция пък няма право да се меси в арабските работи защото Турция не е арабска държава. Ако в Газа не бяха араби а някакви тюркофони досега Турция щеше да бъде там. Но Турция изпрати хуманитарна помощ в Египет за да могат оттам да помогнат на палестинците които идват от Газа.

    Коментиран от #98

  • 77 Неясна работа

    6 20 Отговор
    Терористите точно това искат..нарочно почнаха да трепят цивилни защото знаят че отговора на израелската армия ще е брутален..да му мислят Иран и Путин които ги пожертваха заради собствените си игри..подклаждат точно такива демонстрации с надеждата да предизвикат хаос и възход на техните "нефашистки" приятели в западна Европа..на никой не му пука че са умрели 5000-10000 чаршафа в процеса

    Коментиран от #83

  • 78 ХАХАХА

    23 3 Отговор

    До коментар #64 от "КовидманЯк":

    Не се застояха, изгониха ги от Работино ,има настъпление ,но от руснаците!

    Коментиран от #91

  • 79 САРМАТ

    10 0 Отговор

    До коментар #71 от "ХАХАХА":

    ТОЧНО!
  • 80 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 0 Отговор
    Не На Войната
    Мир
  • 81 Боби

    2 2 Отговор
    Към коментар номер 12
    Напълно ви подкрепям
    Доста разумно мислене
  • 82 Тредстоун

    4 9 Отговор
    Палестина не е хамас , не може стадо терористи да коли и беси без да понесе последствията , когато и последния терорист стани мъченик тогава и мисията ще е изпълнена , а и самите палестинци ще са най доволни ...
  • 83 САРМАТ

    9 0 Отговор

    До коментар #77 от "Неясна работа":

    НЕ СА ТИ ЯСНИ РАБОТИТЕ!

    Коментиран от #92

  • 84 Това трябваше да се излъчи по

    34 1 Отговор

    До коментар #36 от "Нюз6":

    Националната ни телевизия и да видят хората какви Нацисти са Атлантиците в действителност Не че не го знаем. Миналия месец целият канадски парламент заедно с посланиците на НАТО и представители на дипломатическият корпус аплодираха бурно 98-годишния украински нацистки военнопрестъпник и бивш член на Waffen SS Ярослав Хунка. ......ГНУС ! .....потърсете го в нета хора и го разпространявайте. ..... Всички трябва да знаят що за изроди са Атлантиците. Дори самите Нацисти не са предполагали до каква лудост ще стигне Западният свят.

    Коментиран от #101

  • 85 Ти да видиш

    25 2 Отговор
    в петък 13ти какво е било в Катар, Йордания, Ливан, Ирак, Иран, Бахрейн, Афганистан! Мноогохилядни демонстрации в подкрепа на палестинците. Тук ако ги публикуват снимките ще има уволнени... В мехрнюз може да се видят.
  • 86 И аз да кажа нещо

    2 0 Отговор

    До коментар #37 от "Кисинджър:":

    Това разнообразие на етноси не е от миналата седмица.
  • 87 Добре ама

    3 0 Отговор

    До коментар #24 от "Исляма е религия като останалите!":

    Споменаваш само две религии. " Всички " не са само две.

    Коментиран от #145

  • 88 Търновец

    21 3 Отговор
    Израел за пореден път убива цивилни, а досега май никой не е демонстрирал на улиците подкрепа за Израел
  • 89 Дурхан

    9 5 Отговор
    Хамас и Палестина са отделни понятия ..нека да се унищожи Хамас
  • 90 Не Хиляди излязоха по улиците

    18 4 Отговор
    А стотици хиляди ! Стотици хиляди оууу
  • 91 САРМАТ

    12 3 Отговор

    До коментар #78 от "ХАХАХА":

    НЕЩО СЪМ ПРОПУСНАЛ,МИСЛЕХ ,ЧЕ УКРАИНЧЕТАТА АТАКУВАТ!

    Коментиран от #103

  • 92 Неясна работата

    4 19 Отговор

    До коментар #83 от "САРМАТ":

    Работата ми е много ясна..ясно е че нещата с икономиката и армията на Русия отиват на зле и пробват старите номера от преди разпада на СССР..това не са нови положения в световната история да му мислят палестинските камикадзета които в най-добрия случай ще лежат по затворите като ги предадат собствените им цивилни след една седмица
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Голям праз

    5 0 Отговор

    До коментар #70 от "Ми не.":

    И кои са тия арабски държави , бе сладкиш?
  • 95 голям смях в залата

    11 0 Отговор
    и Англия е толкова зле

    Коментиран от #99

  • 96 Едно нещо обаче е сигурно

    19 2 Отговор
    Израелец, евреин никъде по света вече няма да се чувства сигурен. Няма и от Израел даже да посмеят да излязат. Така мисля
  • 97 Aбе в Русия

    4 1 Отговор
    Има,ли палестинци?
  • 98 ДОКТОР

    9 1 Отговор

    До коментар #76 от "Турчин":

    КОМЕНТАРА ТИ Е ПЕРФЕКТЕН!
  • 99 Ти за Англия

    1 6 Отговор

    До коментар #95 от "голям смях в залата":

    Не се тревожи.
  • 100 Ветеран от Протеста

    8 17 Отговор
    Десет години Иран финансира терористичната пашестинска групировка ,Хамас.От няколко хиляди ,сега са 40 хиляди.Средно по 500 милиона на година са финансирали за оръжие и учебни центрове за Обучение на Терористи.Оръжието е внасяно през Египет и в изградени подземни тунели..Ракетите са им руски - система Град...Но Иран им е дал и Балистични ракети..Русия и Иран са организаторите на Тероризма там.Като имаш в предвид,че преди атаката до 250 хиляди палестинци са работили в Израел мирно и тихо.

    Коментиран от #160

  • 101 Това го видяха

    15 3 Отговор

    До коментар #84 от "Това трябваше да се излъчи по":

    колкото хора го видяха! Не е удобно да се прави на главна тема. Уволниха говорителя на канадския парламент, Трюдуту се извини като каза, че Путин е виновен. Стана международен скандал някакъв и в западните медии уж повече се акцентира, ама горе-долу това е от масмедиите. Има и друго - оказва се, че в САЩ от 30 години в някакво украинско католическо гробище има надгробен паметник на нацист с всичките му атрибути, знаци и т.н. на същата прословута дивизия. Като се разбуча покрай гафа в Канада, хората обърнали внимание на странния погребален паметник на украински "герой". Решението - покрили плочата с шперплат, да не.. вандалстват!?

    Коментиран от #114

  • 102 Дон Бидон

    10 0 Отговор

    До коментар #19 от "Някой":

    Министър председател тогава в Англия е БеняминДизраели,така че не точно англичаните са помогнали за създаването на Израел.
  • 103 Ти може да си пропуснал

    6 17 Отговор

    До коментар #91 от "САРМАТ":

    Обаче и днес голяма опашка за концерт на Кобзон

    Коментиран от #109, #111

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Предлагам

    21 5 Отговор
    Да не употребяваме повече думата "Атлантик" а направо да използваме НАЦИСТ ! По коректно ще е.

    Коментиран от #115

  • 106 Чичак ..... И да не забравяме важното !

    14 4 Отговор
    Атлантическите (Нацистки) партии в България трябва да се разглеждат от хората като една обща листа и въобще в имената и кандидатите им да не се задълбочава човек. Пишеш ги всички в графа "предатели" и приключваш с тях. Клонирането на Атлантическите структури не трябва да заблуждава хората относно тяхната вредност. Няма по-вредни и още по-вредни, те са си принципно вредни и хората не трябва въобще в личността на излъчените кандидати да се заглежда даже !
  • 107 ВУЧКОВ

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Умен по цялата глава":

    Ами сега?
  • 108 !!!?

    5 7 Отговор
    Демонстрантите подкрипят палестинците или терористите от "Хамас"...!!!?
  • 109 Пропуснал си

    16 4 Отговор

    До коментар #103 от "Ти може да си пропуснал":

    Марша е към Бандера
  • 110 Фен

    6 9 Отговор
    Някой дава ли си сметка , как години на ред , подръжници на хамаз са живяли на социални помощи и са си живуркали на гърбът на Евро съюза
  • 111 САРМАТ

    15 2 Отговор

    До коментар #103 от "Ти може да си пропуснал":

    СЛЕДИ КАКВО СЛУЧВА,НЕ СЛУШАЙ КАКВО ИМ СЕ ИСКА НА КРАВАРЧЕТАТА И МОЖЕ БИ НА ТЕБ!
  • 112 ЕС е пълен с араби, поздрави на Урсулка

    15 2 Отговор
    На международната общност и дреме! Съгласно ООН, от 1948 г., когато Палестина беше разделена, за да има там две отделни държави - Изпаел и Палестина, трябваше да се случи! Да ама не - има само една, и това не е Палестина!Кай каквото си е надробил, да си го сърба!
  • 113 Търновец

    0 13 Отговор

    До коментар #52 от "Токсик":

    Приятелю тук е Факти - Израел е създаден от Йосиф Сталин.

    Коментиран от #118

  • 114 Ти остави надгробен паметник на нацист

    14 2 Отговор

    До коментар #101 от "Това го видяха":

    В Белият дом два пъти с почести дори са приемани военнопрестъпници висши нацисти . Сега не мога точно имената да ти дам, но ще ги потърся. Единият е точно съратник на Бандера осъден и лежал в затвора в Берлин 6 години....

    Коментиран от #141

  • 115 Голям праз

    6 1 Отговор

    До коментар #105 от "Предлагам":

    Ти си страшен анализатор, откри идеята , но какво ще стане....., може да си неприятно изненадан. Е поне няма да си сам.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Робинзон

    4 1 Отговор
    Стига сте говорили глупости.Палестина преди първата световна война е чакт от османската империя.Франция и Англия ги освобождават от турците и създават много държави .

    Коментиран от #124

  • 118 Голям праз

    0 3 Отговор

    До коментар #113 от "Търновец":

    По -точно е " Планът Берия", но това не е съществено.

    Коментиран от #126

  • 119 Анонимен

    8 3 Отговор
    Явно палестинците вече си имат държава-оная територия на острова!
  • 120 Тъкмо обсъждах ситуацията

    7 6 Отговор
    с един индийски мюсюлманин. Питам го дали е бил в Лондон? Вика не. Викам му, ще си като у дома си. Там освен индийци и пакистанци друго няма.
  • 121 Сус бе,

    1 9 Отговор

    До коментар #1 от "Мдаааааа":

    къс ръкав!

    Коментиран от #130

  • 122 Допълвам ....

    14 0 Отговор

    До коментар #25 от "Нюз4":

    Алжир също обяви „пълна солидарност с Палестина“ още в началото на войната. ......... Комисията на Африканския съюз пък под ръководството на Муса Махамат Факи, макар да изрази загриженост относно насилието, обвини „отрицанието на основните права на палестинците от Израел“ и призова за решение с две държави. Твърдо се обяви срещу Апартейда провеждан от Израел. В ЮАР традиционен критик на Израел беше същото въпреки икономическите връзки на ЮАР с Израел.......
  • 123 Инж

    1 8 Отговор
    Т.е. подкрепа за убийства, зверства, тероризма???
  • 124 Голям праз

    9 1 Отговор

    До коментар #117 от "Робинзон":

    Я още един историк. Я ходи да четеш на кой е протекторат Палестина до1947г.Писмна ми от ......
  • 125 Мюмюн от съседното село

    4 2 Отговор
    Ай то сичките сигани там злезли на джамбуре парти..
  • 126 Търновец

    5 0 Отговор

    До коментар #118 от "Голям праз":

    Добре от Сталин и Берия - двама приятели, а Голфа Мейр е от Украйна, а Бен Гурион от Полша, а подполковник Сами Рафаел - от София, а е Израел основава училище за командоси
  • 127 Проблем

    1 3 Отговор
    Толкова гаджали са проблем...
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 За какви "няколко хиляди" говорите!

    10 0 Отговор
    Аз виждам на видеото че всички граждани на Лондон да излезли на улицата! За слепи ли ни имате?
    Само една полицайка виждам, че са комадировали в Лондон от някое далечно селце!
  • 130 Суссс ря.зан

    11 0 Отговор

    До коментар #121 от "Сус бе,":

    Суссс ма хохохолесо раз. поретина пойди наХ
  • 131 Предлагам съвсем сериозно хора

    14 1 Отговор
    Да не употребяваме повече думата "Атлантик" а направо да използваме НАЦИСТ ! По коректно ще е и по ясно.
  • 132 Злати Минкова

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "САРМАТ":

    Вероятно това ще му е посредния работен ден като журналист.

    Коментиран от #135

  • 133 И всички тези стотици хиляди и милиони

    12 0 Отговор
    Много обичат НАТО нали ? Почити колкото и ние в България. И САЩ обичат ! Късат се да го обичат.
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Не бе

    13 0 Отговор

    До коментар #132 от "Злати Минкова":

    Сменя се риториката и за Украйна и за Израел. Курса лека, полека се подменя.
  • 136 Нюз3

    12 0 Отговор
    Други протести в петък, включващи стотици хора, се проведоха в Питсбърг, Портланд и Вашингтон, като по-големи демонстрации са планирани в САЩ този уикенд. Въпреки усилията на медиите и политиците да демонизират всички протести срещу политиката на Израел като „антисемитски“ и да изолират тези, които изпитват симпатии към палестинците, опозицията се изгражда сред работниците и младежите от всякакъв произход. Проучване от 2021 г. установи, че една четвърт от американските евреи смятат Израел за „държава на апартейда“, враждебна към палестинците, цифра, която ще продължи да расте.

    Коментиран от #138, #139

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Повтарям хора !!! Истина е и може да

    15 1 Отговор

    До коментар #136 от "Нюз3":

    Проверите в Нета. И а го и в момента ! В мащабно проучване още от май-юни 2021 г. Се установи, че една четвърт от американските евреи смятат Израел за „държава на апартейда“, враждебна към палестинците, цифра, която ще продължи да расте. Интересен ще бъде следващият доклад !!!!

    Коментиран от #140

  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Пиши да ги видим

    8 0 Отговор

    До коментар #114 от "Ти остави надгробен паметник на нацист":

    ако се сетиш кои са. Не се съмнявам, че има такива случаи. Тя заразата в САЩ е вкоренена стабилно на ключови позиции по висшите етажи още след операция Кламер.
  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Хохо Бохо

    4 9 Отговор
    Щом ви харесва тероризма и арабските атентанти, подкрепяйте ги...
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Вече писах относно

    14 0 Отговор

    До коментар #140 от "Анонимен":

    "онзи кибуц" ,....... """"брадатите муджахидини и бля-бля..... Специално за теб ще го реплейсвам а ти сам решавай на какво и на кой да вярваш че ::::::::: """"""""В документите се съдържа военен план за нападение на Мефалсим - кибуц близо до Газа. Планът обаче така и не се е осъществил, тъй като екстремистите бяха отблъснати от местните сили и се смята, че никой в ​​кибуца не е бил убит.""""""" Сега обаче аз ще изкажа мнение ! ....Кибуц Мефалсим е разположен на 3 км от сектора Газа. и още от 21 Май 2021г. в него хора няма !!!! На 11 май 2021 г напускат всички !!!! Преди това са били около 700 души в "мирните" години. Кибуцът Мефалсим, разположен в северозападната пустиня Негев, е основан през 1949 г. от имигранти от Аржентина и Уругвай. Името „Мефалсим“ означава „разчистване на пътека“ и по този начин кибуцът е кръстен на имигранти от Латинска Америка, които разчистиха пътя за други, за да направят алия..... Че за какво им е да правят планове за атака на палестинците на нещо където хора няма......

    Коментиран от #149, #180

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Иван

    20 0 Отговор

    До коментар #137 от "Анонимен":

    И според тебе трябва да скрие информацията, че в цял свят стачкуват и протестират. Мноооги демократично. Да живеем във фалш и лъжа. По бетер от комунизма. Под похлупак. Да не знаем какво се случва по света? Евала. Това го владеете. Да л@жете и мажете и изопачаване фактите.
  • 151 А твоята_

    19 0 Отговор

    До коментар #148 от "Анонимен":

    От евреите 20 год. Убийства, изнасилвания и тормоз
  • 152 Българин

    22 1 Отговор

    До коментар #140 от "Анонимен":

    А вас евреите срам ли ви е, като 75 год. тормозихте, избивахте палестински жени и деца, пропъждахте ги от собствените им домове, а сега голямо реване падна, типично по еврейски, ни лук яли, ни лук мирисали! П.П. Това с обезглавените деца и жени си е типична еврейска лъжа и пропаганда!

    Коментиран от #153

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Колко пъти да ти се повтаря

    16 1 Отговор

    До коментар #149 от "Анонимен":

    Че точно в онзи кибуц хора е нямало бре ? От 21 Май 2021г. в него хора няма !!!! На 11 май 2021 г напускат всички !!!! Вземи провери най на края бе човек. Сега да почна да ти разказвам защо няма ли ? Ами пише го в нета....дори Антонио Гутиериш беше там 2021.....

    Коментиран от #155

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Колко пъти

    14 1 Отговор

    До коментар #149 от "Анонимен":

    ще го постваш това? Прочетохме го. Афектиран си, ясно. Вероятно много вярваш, в това което ти казват от телевизора. Интересно е, ако ти поживееш няколко години в Газа, този рай на земята, да имаш щастието да оцелееш след няколко израелски бомбардировки, половина ти семейство и рода да останат размазани под руините - тогава какво ще мислиш? Изобщо не отварям дума за условията и режима, при който ще прекарваш живота си в "мирно" време...

    Коментиран от #158

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Христо

    16 0 Отговор

    До коментар #100 от "Ветеран от Протеста":

    Евроатлантически глупости на търкалета. Хамас се финансира от Катар защото са сунити. Дори Хамас е създадена и финансирана първоначално от самия Израел, за да работи против палестинското движение на Ясер Арафат. Иран няма нищо общо с Хамас.
  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Шшш

    1 12 Отговор

    До коментар #1 от "Мдаааааа":

    Нормално, демократични държави са. В русия имаше ли шествие за едните или за другите?

    Коментиран от #172

  • 163 20 години

    22 1 Отговор

    До коментар #158 от "Анонимен":

    На никого не му пукаше, когато палестинците от Газа бяха подложени на блокада от Израел и им бяха отказани основни жизнени нужди. Няколкото десетки израелски заложници, взети в плен от бойците на Хамас, бледнеят в сравнение с двата милиона палестинци, държани в плен от Израел в затвора под открито небе в продължение на вече близо двайсет години.
    На никого не му пукаше, когато се разкри, че палестинците в Газа са държани на „гладна диета“ от Израел – ограничени количества храна са допускани вътре, пресметнати така, че населението да бъде едва изхранвано.
    Никой не се интересуваше, когато Израел бомбардираше крайбрежието на всеки няколко години, убивайки стотици цивилни палестинци всеки път. Израел наричаше това просто „косене на ливадата“. Разрушаването на обширни райони от Газа, с което израелските генерали се хвалеха като връщане на анклава към Каменната ера, беше официализирано като военна стратегия, известна като „доктрината Дахия...

    Коментиран от #166

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 20 години

    17 2 Отговор

    До коментар #159 от "Анонимен":

    На никого не му пукаше, когато палестинците от Газа бяха подложени на блокада от Израел и им бяха отказани основни жизнени нужди. Няколкото десетки израелски заложници, взети в плен от бойците на Хамас, бледнеят в сравнение с двата милиона палестинци, държани в плен от Израел в затвора под открито небе в продължение на вече близо двайсет години.
    На никого не му пукаше, когато се разкри, че палестинците в Газа са държани на „гладна диета“ от Израел – ограничени количества храна са допускани вътре, пресметнати така, че населението да бъде едва изхранвано.
    Никой не се интересуваше, когато Израел бомбардираше крайбрежието на всеки няколко години, убивайки стотици цивилни палестинци всеки път. Израел наричаше това просто „косене на ливадата“. Разрушаването на обширни райони от Газа, с което израелските генерали се хвалеха като връщане на анклава към Каменната ера, беше официализирано като военна стратегия, известна като „доктрината Дахия..
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Ами

    11 2 Отговор

    До коментар #164 от "Анонимен":

    Кажи го това на всички народи по света, излезли да защитават палестинците Хахаха

    Коментиран от #170

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Симо

    11 2 Отговор

    До коментар #164 от "Анонимен":

    Ми тръгвай да ги унищожиш, бре. Какво дуднеш тика като жена.
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Хо Ши Мин

    19 4 Отговор
    Израелските нацисти, които руснаците спасиха от германските нацисти, заедно с американските нацисти финансират, въоръжават и обучават украинските нацисти да убиват руснаци.

    Междувременно израелските нацисти бяха ударени от палестинските нацисти, които получаваха и получават оръжие от украинските нацисти, което им е предоставено от израелските нацисти и се плаща с напечатаните от американските нацисти пари, същите, които едно време финансираха германския нацист Хитлер и приютиха украинските нацисти в Канада, които им позволи на създадат нацистка украйна... Някакъв луд нацистки интернационал.

    И кой отново единствен реално се бори с нацизма? Русия!
  • 172 Говедаров,

    19 3 Отговор

    До коментар #162 от "Шшш":

    Тебе Ко ти требе Русия. Хората усещат, че ФАЩ са в основата, не Русия

    Коментиран от #196

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Чичко гл0пав ли си?

    9 2 Отговор

    До коментар #170 от "Анонимен":

    Май ти ще пострадаш от тези клетви.
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Българин

    15 2 Отговор

    До коментар #155 от "Анонимен":

    Добре де, а твоята жена и дъщеря какво правят там, това е Палестинска земя?
  • 177 Черната Златка

    12 2 Отговор

    До коментар #173 от "Анонимен":

    Шубето тебе те друса, бе чичак. Клетвите в твоята пазва влизат. Стига си пихтунил, ами лягай, зомби.
  • 178 Израел са нацисти

    16 5 Отговор
    И точка. Вредна държава. Нацистки режим
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Всички опожарени коли

    12 2 Отговор

    До коментар #147 от "Вече писах относно":

    Които показаха по медиите не са от сега а още от 2021г. ........
  • 181 Ей пиянде,

    13 0 Отговор

    До коментар #158 от "Анонимен":

    твоята жена в онзи кибуц, брадатите муджахидини ........ ти съвсем зацикли бре. Нещо сериозно си се филмирал ми се струва а?
  • 182 Тъпо, по тъпо, най тъпо

    13 0 Отговор
    Потърсете видео от посещението на Антонио Гутиериш в Газа ! беше там 2021..... Беше и в Мефалсим - кибуц близо до Газа. Сравнете сегашното видео с това от май-юни 2021 !!!! Гледайте и сравнявайте опожарените и взривени коли.....
  • 183 Понеже си надъхан

    15 0 Отговор

    До коментар #179 от "Анонимен":

    и освен това е новолуние в момента, което до някъде обяснява нещата, ти давам жокер! Ако нямаш проблем с английския, утре на свежа глава си намери в нета, гледай и чуй какво ти говори Норман Финкелщайн. Тогава сам си отговори защо той, евреина, казва: Хамас нямаха друг избор!

    Коментиран от #184

  • 184 Тоя

    6 0 Отговор

    До коментар #183 от "Понеже си надъхан":

    Падна под масата. Нищо няма да прочете и види.

    Коментиран от #187

  • 185 ИДИЛ

    1 20 Отговор
    Подкрепете арабските териристи!
    АЛЛАХ АКБАР!
  • 186 Свобода

    19 0 Отговор
    За Палестина!!!
  • 187 Може

    4 0 Отговор

    До коментар #184 от "Тоя":

    да е за добре :) Под масата пак бива, всички сме падали там ;) Да не скача от високо само!
    Коварна работа е новолунието...

    Коментиран от #188

  • 188 Коварна е и

    7 0 Отговор

    До коментар #187 от "Може":

    менопаузата за незадоволената "българка". Това беше тя.

    Коментиран от #191

  • 189 Ей терорист

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Израел":

    Майка ти да Е бащата на брат ти да стана.
  • 190 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 191 Благодаря

    4 0 Отговор

    До коментар #188 от "Коварна е и":

    за пояснението! Опасна комбинация наистина!
    Хубаво е, че и с нормални хора можеш да размениш две приказки тук.
    Пожелавам лека нощ, че стана късно!

    Коментиран от #192

  • 192 Чао

    4 0 Отговор

    До коментар #191 от "Благодаря":

    Лека нощ. Приятно ми беше.
  • 193 Гордостта на Тара

    7 2 Отговор
    Това е много добре замислен пъклен план на Сащ .. знаят колко милиона мюсюлмани живеят на запад .. една война Между Израел и Палестина ще отключи доста гняв на запад а евреите са пазени също
  • 194 ТрампЛин

    5 5 Отговор
    Палестинците имат един изход-да скъсат с Хизбула и Хамас, и да предадат терористите!

    Коментиран от #211

  • 195 Баба Гошка

    0 5 Отговор
    Умишлено ги използват за щит собствените им водачи. Ако бяха загрижени за тях нямаше да стрелят от там.
  • 196 Шшш

    5 4 Отговор

    До коментар #172 от "Говедаров,":

    И къде са шествията в русията в подкрепа на мнението ти? Или пък против него? Или руснаците нямат мнение? Аааааа, верно. Там просто е ЗАБРАНЕНО събирането на големи групи хора, освен ако не е организирано от кремъл.
  • 197 То е ясно !

    3 8 Отговор
    Започва се с кланетата в Европа.Това урежда Путин.

    Коментиран от #199

  • 198 Александър

    5 1 Отговор
    Юдеите биват не обичани и гонени , поради една причина , а именно , че не приемат Христианството !
    Ще страдат , дорде не изпълнят повелята!
  • 199 И Путин ли е виновен

    7 0 Отговор

    До коментар #197 от "То е ясно !":

    за това?

    А и колапса на ЕС е виновен? Той ли налива парите на европейскте данъкоплатци в разни банкови сметки?
    Той ли ви спонсорира да сте активни в коментарите за, да не ровите по кофите?
  • 200 Аз виждам на видеото

    11 0 Отговор
    милиони лондончани изпълнили улиците на столицата на Британия!
    А вие?
  • 201 12345

    5 2 Отговор
    Юдеите най-мразят християните,а след тях и мюсюлманите.Все повече се замислям,че Хитлер е бил прав.

    Коментиран от #202, #209

  • 202 сори

    4 2 Отговор

    До коментар #201 от "12345":

    Попитан Хитлер преди да си сложи край на живота , за геноцита унищожението на евреите Хитлер отговаря,,Мислех че правя услуга на света"

    Коментиран от #210

  • 203 Чифут

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "Израел":

    Израелските терористи са навсякъде.

    Коментиран от #208

  • 204 Иван

    5 4 Отговор
    Миналата седмица петък срещу събота 06:30 сутринта. Сирени за тревога хиляди ракети изстреляни само и единствено по израелски градове с единствената цел да убиват. Нашествие на хиляди терористи от Хамас в кибуци и градове със заповеди да убият, колкото се може повече хора.... 260 млади хора разстреляни на фестивал за рейв музика.... за какъв точно терор говорите? Хамас са терористи за които животът не представлява нищо! Не се заблуждавайте, че терористите от Хамас правят разлика между евреи и християни! За тях всеки, който не изповядва исляма трябва да бъде убит!
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Киро

    3 4 Отговор
    Да екстрадират всичкиарабски миризливци от западния свят пък им дават и помощи а на Израел пожелавам да изтрият от лицето на земята всички терористи от арабския свят те са животни
  • 207 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 208 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #203 от "Чифут":

    Ех, как не бяха твоята жена и дъщеря в оня кибуц, къде влязоха терористите от ХАМАС и убиваха по пътя си всичко живо. Жени, деца, старци, ама аде? Късметлия си.
  • 209 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #201 от "12345":

    И ти ли....? Ех, как не бяха твоята жена и дъщеря в оня кибуц, къде влязоха терористите от ХАМАС и убиваха по пътя си всичко живо. Жени, деца, старци, ама аде? Късметлия си. Да си скубиш косите след това. Щото си много умен. Как не те е срам.
  • 210 Анонимен

    2 0 Отговор

    До коментар #202 от "сори":

    Ех, как не бяха твоята жена и дъщеря в оня кибуц, къде влязоха терористите от ХАМАС и убиваха по пътя си всичко живо. Жени, деца, старци, ама аде? Щеше да видиш едно хубаво СОРИ. Късметлия си.
  • 211 Българка

    2 0 Отговор

    До коментар #194 от "ТрампЛин":

    Абсолютно.
Новини по държави: