Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 15:23 1 012 5

Владимир Кисьов: Спиране на огъня по искане на "Хамас" е почти невъзможно заради дадените хиляди жертви

  • владимир кисьов-
  • спиране на огъня-
  • хамас-
  • невъзможно-
  • жертви

Част от мерките, предприети от Израел, са свързани с унищожаване на огневи точки, на командни и логистични центрове, коментира Ангел Найденов, бивш министър на отбраната

Владимир Кисьов: Спиране на огъня по искане на "Хамас" е почти невъзможно заради дадените хиляди жертви - 1
Снимка: NovaNews

Част от мерките, предприети от Израел, са свързани с унищожаване на огневи точки, на командни и логистични центрове, коментира Ангел Найденов, бивш министър на отбраната в предаването „Твоят ден” по Nova News.

„Хамас” ползва обекти от социалната инфраструктура за прикритие, както и хората като жив щит. Цел на военните удари е ликвидирането на част от военните способности на „Хамас” и отслабване на военния потенциал. Подготовката на военната операция е сред основните задачи”, добави Найденов.
Според Владимир Кисьов, бивш зам.-министър на външните работи тероризмът в Израел е мотивирана политическа агресия. „Когато имаш такава агресия, подпомагана и от част от държавите в региона, трудно се водят преговори.

Според него прекратяването на огъня по искане на „Хамас” е почти невъзможно заради дадените хиляди жертви . „Няма гаранции за това, че израелските власти няма да бъдат подведени", уточни той.
Владимир Кисьов добави, че не очаква в скоро време бежанска вълна. „Можем да очакваме засилване на бежанците от Турция, ако не се взимат мерки, посочи той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тодоров

    15 2 Отговор
    Куцо и сакото излезе да се подмазва, включително от нафталина.
  • 2 честен ционист

    6 6 Отговор
    Хамас е като Азов, подлежи на ликвидиране.

    Коментиран от #3

  • 3 да де

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "честен ционист":

    Как мошетата да ликвидират нещо което сами са създали сърце не им дава.
  • 4 Матей преображенски

    5 3 Отговор
    Какви точки,какви бочки,хиляди жертви ли имат юдеите,хайде посмали манго.
  • 5 пенко

    0 0 Отговор
    УМРЕЛЯКО --- КОЛКО МЛАДИ ЕВРЕИ ЩЕ БЪДАТ УБИВАНИ ПО СВЕТА --СЕГА ЗАПОЧВА -АТАКАТА НА ПОДТИСНАТИТЕ ОТ ВАС АРАБИ --НО ЗАЩО ????? НАВСЯКЪДЕ АРАБСКИ МЮСЮЛМАНСКИ - ХОЛОКОСТ - ЗАЩО !?!?!?