Last news in Fakti

25 Ноември, 2023 06:31 1 942 3

Свлачище в Аляска погуби 5-членно семейство и кандидат за Конгреса на САЩ ВИДЕО

  • свлачище-
  • аляска-
  • сащ-
  • загинали-
  • изчезнали

Трагедията се е разиграла в района на Врангел

В петък властите идентифицираха изчезналите или загиналите при свлачище в югоизточна Аляска тази седмица, предаде Асошиейтед прес. Това са петима членове на едносемейство и техния съсед, търговски рибар, който миналата година се кандидатира за единственото място от щата в Камарата на представителите на САЩ.

Тимъти Хелър, 44, и Бет Хелър, 36 — плюс децата им Мара, 15, Дерек, 12 г.; и Кара, 11 са били вкъщи в понеделник вечерта, когато свлачището поразява района на Врангел. Издирвателните екипи откриват телата на родителите и най-голямото дете късно в понеделник, по-малките деца остават в неизвестност, както и съседът Ото Флоршуц, на 65 г., се казва в изявление от Министерството на обществената безопасност на Аляска.

Съпругата на Флоршуц оцелява.

Флоршуц, републиканец, който преди това е служил в пристанищната комисия на Врангел, беше един от 48-те кандидати, които се включиха в надпреварата за заемане на мястото в Конгреса, освободено след смъртта на Дон Йънг миналата година. Той получи 193 гласа от близо 162 000 гласували.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аляска

    11 3 Отговор
    е Руска

    Коментиран от #2

  • 2 ЦРУ

    3 12 Отговор

    До коментар #1 от "Аляска":

    Русия е американска
  • 3 любител

    6 1 Отговор
    по добре беше това свлачище да мине през белия дом и да отнесе деменцията. хахаха.