Last news in Fakti

4 Декември, 2023 18:55 4 635 159

Захарова: Има и по-забавно от глупостта на българските русофоби

  • мария захарова-
  • европейски съюз-
  • русофоби-
  • полети

Ако забравите името си, свържете се с Постоянното представителство на Русия в Европейския съюз, заяви говорителят на МВнР на Руската федерация

Захарова: Има и по-забавно от глупостта на българските русофоби - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Вече писах за глупостта на русофобите в България, чиито официални власти ми „забраниха” да бъда в небето над страната им.

Но колкото минава времето, толкова по-интересно става.

На простия въпрос към служителите на ЕС „какво беше това?“, журналистите получиха екстравагантни отговори", пише в канала си в Телеграм говорителят на МВнР на Руската федерация Мария Захарова.

И допълва:.

Говорителят на Европейската служба за външна дейност на ЕС Питър Стано (27 ноември): „Евентуалното пътуване на Лавров до Северна Македония за участие в срещата на министрите на ОССЕ не би било нарушение на европейските санкции... Ако страните позволят на руски самолет да лети над територията на ЕС или ако властите на Северна Македония одобрят личното участие на Лавров, няма да имаме нищо против.

Говорителят на Европейската комисия Адалберт Янс (30 ноември): „Както знаете, ЕС има забрана за полети на руски самолети, но включва много кратък списък с изключения и държавите-членки на ЕС могат да прилагат тези изключения.

Те също нямат задължение към Европейската комисия да информират нея или други държави за прилагането на изключения. Това са правните норми, които съществуват днес. Що се отнася до причините за изключения от санкциите, сред тях са хуманитарни и други причини.

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг (30 ноември): „Работата на ОССЕ е да организира срещи на ОССЕ. Редица страни от НАТО са участници в ОССЕ, но не е моя работа да давам съвети за организирането на подобни срещи. Моите правомощия включват организиране на срещи на страни-членки на НАТО.

Българският външен министър Мария Габриел (29 ноември): „Полетът на Лавров (през българското въздушно пространство) е обусловен от предимствата, които му се предоставят, за да има възможност да участва в международни форуми... Ако в списъка на делегацията има човек, който е включен в списъците със санкции на ЕС, тогава неговото прелитане няма да бъде разрешено."

Ръководителят на пресслужбата на Европейската комисия (ЕК) Ерик Мамер (Франция) очаквано не намери отговор на съответния въпрос на медиите по време на брифинга и препоръча този въпрос да бъде адресиран до гръцките власти.

А Адалберт Янц (Полша), който наблюдава отразяването на транспортните въпроси в ЕК, каза, че за да предостави пълен отговор, пресслужбата ще трябва да „предприеме определени усилия“.

За онези журналисти, които се интересуваха от въпроса (и за невежия Ерик Мамер също), ние обясняваме:

Регламент за санкциите на Съвета на ЕС № 2014/145/CFSP (относно личните ограничения) позволява на страните-членки на ЕС, по изключение, да разрешат влизане в ЕС дори на санкционирани лица, ако това е необходимо за участието им в международни събития в рамките на ОССЕ. Очевидно пресслужбата на ЕК съвсем се е объркала в тънкостите на собственото си, толкова внимателно разработено санкционно законодателство.

Безплатен съвет към всички тези изпълнители на антируски санкции: ако за пореден път забравите какви конкретни санкции сте предприели и защо, както и името си, свържете се с Постоянното представителство на Русия в Европейския съюз. Там професионалистите водят хроника на алогизмите на ЕС и ще помогнат.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 108 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Сила

    88 96 Отговор
    Кило водка и после казачок със запретната пола на главата... Колко забавно, а Марче
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пич

    124 41 Отговор
    Може да се въведе мерна единица " 1 паветник " , в опит за дефиниране на човешката тъпотия !!! А управляващите произлизат от паветниците ! Кметът също - коледната украса на София прилича на ЛГБТ извращение , не на Коледа !!!

    Коментиран от #17, #159

  • 5 Ха ха ха

    69 72 Отговор
    Разбира се...... глупостите на BG русофилите са по-забавни....

    Коментиран от #120

  • 6 Абе

    103 43 Отговор
    Сев. Македония и Турция излязоха по-умни. Тях не ги гони шубето. Знаят си интереса. И пак ще са по- добре от нас.

    Коментиран от #112

  • 7 Трай , ма....

    71 25 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Ти винаги нищо не разбираш ! Само лаковете и перуките за прайда са ти компетенция !

    Коментиран от #19

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 реру

    40 51 Отговор
    "... Но колкото минава времето, толкова по-интересно става..."


    Така е, когато някои кремълски чиновци се забравят и обиждат легитимно избрани правителства...

  • 10 ха ха

    34 37 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Иска да се забавлява. Глупостта на българските русофоби ѝ се вижда не толкова забавна, колкото на русофилите. Това казва.
  • 11 Тази

    63 65 Отговор
    Е рядко противна тьотя ,по зле и от путин

    Коментиран от #20

  • 12 Софийски

    38 49 Отговор
    Има разбира се,, водка със сельодка от сутрин до здрач

    Коментиран от #99

  • 13 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    66 27 Отговор
    Българските марионетки и подлоги са хванати здраво за гушите от господарите им и ако не са по-светци от папата, ще им се прибере заграбеното през последните 34 години от народа и трябва да слушат господарите си да не претърпят големи щети!
  • 14 Ром от Максуда

    37 33 Отговор
    Еййй на времто не я уважих и само проблеми създава
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Сила

    35 12 Отговор

    До коментар #4 от "Пич":

    Викни Баце да ти накичи елхата със суджуци на АВАНТА..... 600 кила, той това може

    Коментиран от #32

  • 18 Диамантената ръка

    47 51 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Искала да ходи на екскурзия през България, ама трябвало да заобикаля и ни занимава с терзанията си тьотката...
  • 19 Лорд Мунчев

    19 11 Отговор

    До коментар #7 от "Трай , ма....":

    Ма не се изказвай тъй ниподготвеня ,излагаш ме
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Квиик

    30 25 Отговор
    Таз смени плочата
    До скоро цитираше международната конвенция за въздухоплаване която всъщност гласи че въздушното пространство над територията на дадена държава е под неин пълен контрол
  • 22 Българин

    8 5 Отговор

    До коментар #15 от "мммм":

    Що си мислиш, че на изброените от теб им пука?
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 !!!?

    36 25 Отговор
    Забавленията на Захарова...!!!?

  • 28 бай Даньо

    32 28 Отговор
    България се вижда с просто око че не е истинска държава най малкото от тия които имат поне малко бъдеще. Пълна липса на държавност!? Дори днес когато е ясно че Украйна губи и индиректно НАТО се вижда че не е това всемогъщо НАТО която ще защити всичките си членки с член 5-ти дори днес България е станала натовски ястреб ( докато до скоро беше най руско настроена в НАТО, междругото също неадекватно поведение с оглед на поговорката "ако не можеш да ги биеш съюзи се с тях" , защото преди години изглеждаше че русия ще изгуби ... ) ... напълно неадекватна е България днес дори когато с вижда че дори Полша дава заден ( а Чехия и Словакия винаги са били ниски ... ) ние сме на амбразурата!? Ами другари нека си представим че русите победят категорично и на масата стои въпроса НАТО да се ролва назад до 93 година (тя Украйна е ясна) какво става с България!? Ами какво става нямаме очи да гледаме братушките и да искаме каквото и да е милост и половин България отива курбан на руско-турската дружба, другари , това става.... другата половина я яли кучетата ...
  • 29 Балканджия

    15 14 Отговор
    не е питала най важните български инстанции, Митници и НАП, защото, като изветряла пращина е акцизна стока и подлеже на данъчно облагане. Ние тука в Балкана, като си варим ракия си плащаме за всеки градус на НАП и Държавата.
  • 30 Бг се изложи

    25 11 Отговор
    Ана и Габриел-Неделчева се взима доста насериозно, тъкмо цинкът да е по-пълен
  • 31 Дааа

    14 7 Отговор

    До коментар #20 от "Е да де":

    Долидна жена е ,само не разбрах това синоним на долна ли е,или си пил ракия и бъркаш буквите
  • 32 Пич

    19 9 Отговор

    До коментар #17 от "Сила":

    Тихо , че вие прайдаджиите викате , когато ви кичат суджуците на други места !!!
  • 33 Капо

    26 17 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Всички разбраха само пост 1 не То на русофобите трябва да се обеснява по простичко защото господ ги е надарил с големи езици и малки мозъци
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Свободен

    28 30 Отговор
    Госпожа се чувства много засегната, но трябва да е наясно, че тук е Европа!
    Макар и да е пълно с български буряти, повечето от тях са на възраст и с тежки проблеми с алкохола, което им дава къс хоризонт.
    Младите са ориентирани към свободния свят и ако иска може да ги нарича "русофоби", но те са по-скоро безразлични към съдбата на странната й родина - още повече, че въпросната "сила" е напълно безперспективна в рамките на поне две поколения.
    Пътищата ни се разделиха и нека не се пробва да върви до нас!

    Коментиран от #43, #44, #46, #58

  • 36 ХаХа

    27 25 Отговор
    Рядко има нещо по-забавно от смешките, които приказва неадекватната, злобна и безсилна Маша!
  • 37 ТТТ

    22 23 Отговор
    Машка алкашка, ако беше в нормална, демократична държава щеше отдавна да е в затвора.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Гориил

    25 12 Отговор
    Тя е първокласен държавен служител, доктор по политически науки и автор на стотици научни книги. И кои са тези, които правят своя бизнес върху страданието и кръвта на палестинския народ?

    Коментиран от #49

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Аспарух

    23 24 Отговор
    Маша алкаша още не може да преживее, че не е минала през България.
    Правилно решение на нашето правителство ,нечистоплътната миризма от Маша още щеше да се носи из въздуха ни.

    Коментиран от #97

  • 43 Маша

    22 18 Отговор

    До коментар #35 от "Свободен":

    Много обича алкохолния туризъм ,нямаше как да лети през българия ,че можеше да се изпусне
  • 44 Ми,да

    29 23 Отговор

    До коментар #35 от "Свободен":

    Захарова е по-голям мъжкар от всички соросоиди взети заедно
  • 45 Хаха!

    28 23 Отговор
    Захарова секси мадама огън жена за смях направи европетата това е жена не като европейските прости многополови крвалаци.
  • 46 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    17 11 Отговор

    До коментар #35 от "Свободен":

    То и нас българите останали в България пътищата ни се разделиха с тия заминали на Запад и в чужбина. Затова си стойте там и слугувайте на господарите си и не ни учете как да живеем ние останалите в България, а с продажните ни марионетки и подлоги които са на власт през последните 34 години ще дойде време да се справим и с тях и с олигарсите , робовладелците и чорбаджиите.

    Коментиран от #56

  • 47 Скрий се, маа...

    22 18 Отговор
    Кой се занимава с вас, никой не ви приема сериозно, клехте се, че няма да нападате Украйна. Обявихте БГ за вражеска, какви очаквания имате, сподели
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Свободен

    19 18 Отговор

    До коментар #39 от "Гориил":

    Той и Путин е юрист!
    Вероятно е академик към някой сибирски университет!
    Те в Сибир са големите съдебни филиали по правата на човека!

    Коментиран от #126

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Боруна Лом

    14 5 Отговор

    До коментар #16 от "Хаха":

    КЪДЕ ВИДЯ ТУК ЛЕТЯЩ САМОЛЕТ? САМО ,,,Ф-16,, НА РАТИЯ!
  • 52 На нас ни трябва

    20 21 Отговор
    външен министър като Маша а не кухия помашки жираф Гаргамел, който ни прави за смях пред света и служи на злата вещица Урсула.

    Коментиран от #101

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Ползвате БЪЛГАРСКАТА

    16 7 Отговор
    Азбука, НЕ е от македонските земи, а е от БЪЛГАРСКИ КНИЖОВНи ШКОЛИ- Првславска и Охридска, жалки сталинистки манипулатори

    Коментиран от #73

  • 55 Глупак

    4 3 Отговор
    книги надо читать
  • 56 Сталин

    14 7 Отговор

    До коментар #46 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Отр.епките до стената и куршум в тила. Национализация на откраднатото. Няма друг начин.
  • 57 Малий

    10 11 Отговор
    Тва го кажи на вдовиците и сираците на загиналите руснаци
  • 58 А бе

    13 10 Отговор

    До коментар #35 от "Свободен":

    Липсват и ласките на истински български мъж и за това злобее.

    Коментиран от #80

  • 59 Хъхъ

    12 15 Отговор
    Да така е, по забавна е пияната пача Захарова

    Коментиран от #70

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Безфилии

    12 9 Отговор
    Какви русофоби, това са центаджии и циркаджии. И едните и другите нямат собствено мнение и са слуги, просто вторите добавят малко артистизъм при покланяне на запад.

    Коментиран от #95

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 мани беги

    2 4 Отговор
    има има и то е да та фистим :)
  • 70 А Димитър Медведев къде изчена

    9 6 Отговор

    До коментар #59 от "Хъхъ":

    Няма ли пак да пали света с атом, или иска да имигрира при сина си в САЩ
  • 71 Роки

    23 21 Отговор
    Путин е абсолютен престъпник и психопат. Да избиеш 300 хиляди руснаци и 300 хиляди украинци. Все едно самовзриви ядрена бомба. Превърна Русия от страна символ на свободата в страна на агресията и позора! Трябва да бъде осъден доживот в Хага! А нахалната Мария Захарова да не обижда България, а да си спомни вулгарните снимки в САЩ, където се омъжи.

    Коментиран от #77, #84, #85

  • 72 ВЪН циони$тит€ ОТ БЪЛГАРИЯ!

    8 7 Отговор

    До коментар #62 от "Гражданин":

    какъв гражданин $и ти п€ дал ч€ Дол но!?!?!?!
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 умен и образован

    17 11 Отговор
    руската простащина на показ, какво друго да каже човек...
  • 75 Иоб

    10 10 Отговор
    Пак ли ве таварищ главредактар? Ае иди в Москва, патом при масква. България не е колония на путин и има собствена политика. Коя и каква е Захарова, че да я пускаме? Че говори и действа против България е доказано. Понял?
  • 76 Алкохолния

    9 9 Отговор
    Говорител на Алкашия.

    Никой не трябва да слуша това Алкохолни Недоразумение.
  • 77 Какъв сащ

    13 7 Отговор

    До коментар #71 от "Роки":

    Какво прави в пропадналия запад, какво търси във вражески държави
  • 78 Сандо

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Тя иска нещо,а ние искаме да не ни трият съвсем нормалните и почтени коментари.
  • 79 Хехе

    7 5 Отговор
    Има и по-смешно, разбира се! Лицето на алкохолизма от снимката!
  • 80 Блогър от Москва.Крим е Руски завинаги.

    3 9 Отговор

    До коментар #58 от "А бе":

    Българския мъж е шкембелич ,на ръкия и в два а смисъла

    Коментиран от #123

  • 81 Не е казал днешните,

    7 2 Отговор

    До коментар #73 от "фатки":

    Тези земи са били в пределите ТОГАВА на БЪЛГАРСКАТА държава, не го оправдавай този манипулатор, кремълската сталинистка идеология я знаем, наричат я славянска азбука, за да отричат българското

    Коментиран от #91

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Ха ха ха

    10 7 Отговор
    Пияницата си мисли, че целия свят е длъжен да й изпълнява прищевките.
  • 84 Боруна Лом

    5 7 Отговор

    До коментар #71 от "Роки":

    А НАС ... ДЕМОКРАЦИЯТА,,, ЛИКВИДИРА ТРИ МИЛИОНА И ПОЛОВИН НАСЕЛЕНИ МЕСТА!

    Коментиран от #90

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Не можаха

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Да ти хванат иронията
  • 87 Пит

    8 5 Отговор
    по забавни са само русоробите които отиват на безмислена смърт заради путколелин и една нашмъркана и захаросана КАКА
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ХА ХА

    10 5 Отговор
    По забавно от пияна рускиня нема.
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 фатки

    1 2 Отговор

    До коментар #81 от "Не е казал днешните,":

    Каза го много ясно Проверете ако може да се върнете назад Проверете,, посещението на Путин в Македония " преди години ако може да го изтеглите от Нета .И това е Факт.

    Коментиран от #104

  • 92 Селянин

    9 6 Отговор
    Тая ако лети над БГ българите ще хванат трипер.
  • 93 Шайка

    8 4 Отговор
    ТУК ИМА КАРТЕЛИ НА ГОРИВАТА ТОКА ХРАНИТЕ ВОДАТА..СПЕКУЛА И ИЗМАМА... Докога...ало пп.дб. герб СДС ...алооо
  • 94 един

    7 6 Отговор
    Kво стана с оня дето се представяше за български журналист и дето и подари българска носия,сега май нещо не и е до носия на пияната Марийка!
  • 95 Ти се навеждай

    5 3 Отговор

    До коментар #64 от "Безфилии":

    На изток .

    Пък може и да ти излезе късмета при някой Кадировец.

    Коментиран от #98

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 трансДамите са с предимство

    3 6 Отговор

    До коментар #95 от "Ти се навеждай":

    ЛГБТ е западен приоритет, любезно ви отстъпвам кадировеца!
  • 99 Стига сте плюли

    7 5 Отговор

    До коментар #12 от "Софийски":

    Само който е опитал знае рецептата. Тя е следната: залък с истински руски или немски черен хляб, парче сельодка маринована (нашата херинга, а може и скумрия норвежка или черноморска), парченце кисела краставичка и резенче пресен кромид лук. Който иска да добави маслинка и лимонче. По-вкусно от това за мезе за водка на изток няма. А гратис ти е и обичта на изтока, който е любвеобилен, за разлика от запада. Моят съвет е следният: обичайге се и от запад и изток!

    Коментиран от #108, #117

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 реру

    13 6 Отговор

    До коментар #52 от "На нас ни трябва":

    "външен министър като Маша..."


    Трябва да те черпи за ПОВИШЕНИЕТО, но Маша НИКОГА НЯМА да бъде министър
    на външните работи на РФ. Все пак може някъде, ако емигрира из Африка и т.н...
  • 102 фатки

    1 2 Отговор

    До коментар #96 от "Алооо":

    Не и Благодари а направи малко ,,четка " на макетата Изтеглете го това посещение на Путин в Македония от нета за да видите какво точно е казал и колко пари струвате .

    Коментиран от #139

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 вова каза истината..

    5 4 Отговор

    До коментар #91 от "фатки":

    Охрид е в македония,климент е тръгнал от манастиро на екскурзия за египет,там се е срещнал със коптите,видял им е азбуката и я преписъл..и тя станала кирилица.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Ко речи?

    2 2 Отговор
    Говори си, не ми пречиш. А на тези, които ще ми на бият минусите, явно им пречи.
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Тебе като гледам

    4 4 Отговор

    До коментар #99 от "Стига сте плюли":

    най-вече отзag са те обчали, голубчик... 🤣🤣🤣
  • 109 И,какво получи м габриел

    4 7 Отговор
    от неадекватното си поведение - нищо,презрение от българския народ и руската държава,адмирации от господарите(сащ).Жалко същество!
  • 110 От всички отговори

    3 6 Отговор
    нашият лебеджир@ф е дал най-безумния!
  • 111 Да така е

    7 3 Отговор
    Това да българските русофилЕ
  • 112 И Гърция

    5 5 Отговор

    До коментар #6 от "Абе":

    и Гърция,мале,византийците също си гледаха собствения интерес,само ние с гайдите гледахме да сме по-католици от папата...,и ония със "санкциите" и те даже ни се чудят толкова ли сме глупави или сме си останали шилета от едно време
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 в българия няма русофоби

    8 13 Отговор
    има българи в робска зависимост и подчинение към американските им господари и идоли
  • 115 Слушам я понякога тази жена

    10 6 Отговор
    и слушам Урсулата. И не мога да си кривя душата, че нивото е несравнимо като интелект. Кой сложи гинеколожката начело на ЕС, след като много успешно е загробила германското военно министерство, не мога да си обясня.

    Коментиран от #158

  • 116 Р.К.И.

    9 3 Отговор
    Забавното ще стане когато аятоласите направят сюнет на Путин, а Захарава я натикат в харем. Натам отиват нещата, ама то трябва да имаш ум за да го разбереш.
  • 117 ХА ХА

    8 9 Отговор

    До коментар #99 от "Стига сте плюли":

    Нещо си се объркал, бил съм там. Тактиката е следната:
    Два стакана по 200 на екс за 8 минути, на 10-тата тримата под масата четвъртия не можа да падне и залепи буза на масата, после цяла седмица не ми говореха защото съм ги бил обидил и още една седмица ми трябваше да им обясним как пиеме в България, а единия така и не ме разбра щотовместо да купи краставички с тия пари можел да купи водка, и те така у блатото.
    Ама що да си говориме, по добре да гледаме "основи на руския лов и риболов" там всичко е документирано.

    Коментиран от #137

  • 118 СТИГА Ц€НЗУРА!

    6 6 Отговор
    "$вободната м€дия" , ИЗЛАГАТ€ $€ $ ЯВНАТА $И АНТИ-РУСКА ($АТАнато) ПРОПАГАНДА!

    €вро-дж€н д€ ра$ ти, ПОШЛИ НА Х У Й!
  • 119 не съм русофоб

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Иска да блесне с остроумие, понеже с външност вече не може...
  • 120 В България няма русофили!

    10 9 Отговор

    До коментар #5 от "Ха ха ха":

    В България има руски подлоги.
    Русофил е бил капитан Петко войвода.
    Спас Турчев го е излекувал.
  • 121 И това какво го интересува

    5 2 Отговор
    Целокупният български народ?!
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 ХА ХА

    9 4 Отговор

    До коментар #80 от "Блогър от Москва.Крим е Руски завинаги.":

    ЯАААти разбираш от мъже, знаех си че се криеш у некой муцкофский г@й клуп
  • 124 Права е

    6 6 Отговор
    и това е глупотевината на българските русофили. Няма по-забавно от това да гледаш от страни хора със стокхолмскисиндром.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Гориил

    4 7 Отговор

    До коментар #49 от "Свободен":

    Вие сте странен човек. Путин управлява половината земно кълбо. Защо му трябват фелдмаршалски презрамки или академични мантии?

    Коментиран от #129

  • 127 зеленски

    5 5 Отговор
    лелката за какво се кахъри ми не си бърка бялото сладко???стринке, ще ми кажеш ли защо всички страни от сив–то избягаха спонтанно от сссрето, защо безкрайните опашки от мигранти са пред американското посолство а не пред руското, защо всички отрочета на русофилското бьесьепье учат на запад, а не в масква....ох главата ме заболя сипи малко от сладкото
  • 128 спас

    4 5 Отговор
    За Маша по-интересното е поне една бутилка водка
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 ХА ХА

    3 2 Отговор

    До коментар #125 от "ТаУмВзе":

    Не е вярно, турция не се излага толко много, макар че и на нея не и липсва излагация.
  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Ццц

    3 5 Отговор
    Изкъпи са ма. И поркай по малко .... пиянде с пиянде.
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор
    Защо са и жълти зъбите знаете ли?
    Защото Лавров пуши цигари!
    Това разбрахте ли го? Малко като вица за семката и Шерлок Холмс.
  • 137 Бил

    2 2 Отговор

    До коментар #117 от "ХА ХА":

    си някъде явно насън или много филми си гледал, ама не си ги разбрал.
  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Това не променя

    6 1 Отговор

    До коментар #102 от "фатки":

    Факта, че я насаждат като славянска азбука/някак руска, като че ли/, знаем кой колко струва: 1. Водиха война с осмаската за проливите, не за нашите сини очи, 2. Дадоха понтони на румънците да ни нападат в южна Добруджа, 3, Бяха против Съединението и винаги на страната на сърбите, 4. Окупация 44г и задигнаха златния резерв на Царстви България и всичката документация, 5. 1963г още един транш на златен резерв...всичко сме си платили и кръв сме повръщали
  • 140 Объркана си

    0 2 Отговор

    До коментар #129 от "ХА ХА":

    Саудитите държаха недоразумението Блинкен цяла нощ да чака принца.
  • 141 Извинявай, Мария!

    4 5 Отговор
    Права е. До кога някои няма да мислят с главата си, а ползват чужда, за да резилят България?
  • 142 Марче

    2 7 Отговор
    Аз ако бех на Руснаците си минавам, като пич през въздушното пространство на България. От кво да се плашим, като платените самолети са само на хартия още, а за трите останали от съветско време нямаме пилоти. Ракетите за противовъздушна отбрана ги дарихме на юкрите, така че сме със свалени гащи от всякъде. То преди време един самолет кацна в БГто и ни го разбраха къв е що е, от къде е и кой се е возил в него
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 БАРС

    2 5 Отговор
    ЗАХАРОВА Е Е ПРАВА ЖЕНАТА.ИЗЛИЗА ЧЕ НИЕ ИГРАЕМ ВИНАГИ ПО СВИРКАТА НА САЩ.А ГЪРЦИТЕ НЕ СА ЛИ В ЕС .ТАЯ ГАБРИЕЛ КАКВО СЕ ПРАВИ НА МНОГО ОТВОРЕНА.ДАЖЕ ХИТЛЕР НЯКОГА Е КАЗАЛ ЗА БЪЛГАРИТЕ КОГАТО ТРЪГНА НАШАТА АРМИЯ ДА СЕ БИЕ СРЕЩУ НЕМЦИТЕ ПРЕЗ 1944 А БЯХМЕ УЖ С ТЯХ.ТА ХИТЛЕР КАЗАЛ ТИЯ И ТАКА НЕ ГИ РАЗБРАХ С КОГО СА.СРАМ И ПОЗОР ЗА НАШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ДА СЕ СМЕНИ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ.
  • 145 Копейкин

    5 1 Отговор
    Тая лелка много забавна бе.
  • 146 Коментар

    1 5 Отговор
    Въпросните "русофоби" защитават укри,които говорят руски,приличат на руснаци и имат роднини в Русия.Тези укри едно време си бяха в Руската империя,а по-късно си бяха болшевики.Честно казано като почнат да говорят за "русофоби" и "русофили" докато посочват укри си ги мисля за психично болни.Обяснявам си това разделение с това,че ни разделят на две,за да крадат и наистина изнасят милиарди извън държавата.
    Като почна войната и започнаха да говорят по телевизията за бошевики каквито няма от над 30 г. реших,че всички масово са изкукуригали.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Казуар

    3 2 Отговор
    Другарка Захарова, ходи да даваш акъл на еленовъдите.
  • 150 българин

    2 0 Отговор
    Вярно е има, руската армия в Украйна.
    ХА ХА ХА
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Р.К.И.

    0 1 Отговор
    Путин влиза в опасни игри с Анкара, Техеран и арабските държави. Не ми пука за Путин, но има риск една огромна държава в периферията на Европа да се ислямизира (или големи фрагменти от нея). Арабският свят е много по-стар от руския и много по-хитър, ще го изработят Путин, а през земите на РФ ислямът може да навлезе в Европа по много опасен начин - с цели държави.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 гумата

    4 2 Отговор
    Когато говорителката Захарова не харесва България, значи тук нещата вървят добре! Мамата им се разкатава на рашаните,когато сме добре! Ние им се измъкваме на Запад, а те просто стоят в калта и воюват, за да поробят народ, който ги мрази от дъното на душата си.
  • 155 От изтрит коментар

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Казва, че европейския съюз сам не си разбира законите за санкции и ако им е толкова трудно, предлага да се свържат с руснаците, защото те ги следят въпросните закони и могат да им ги обяснят.
  • 156 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #1 от "Русофоб 🤡":

    Тая руска другарка откакто влезе в менопауза съвсем откачи ...Ама природа - какво да правиш ...
  • 157 Глупостта казваш?

    2 2 Отговор
    Тя, глупостта има много измерения. Едно от тях е, да си виновен а да вменяваш виност на другите. Като например да нападнеш най-безпардонно една независима и суверенна страна и после да я обвиниш за ужасите на войната, както и ония които я подкрепят и помагат. Друго измерение е да лепиш етикети на тези, които не те харесват. И то не лично тебе, а действията ти. "Фоби" и "Фили" отдавна не работи като понятие по света, а още в бибилията са записали - "ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ"!
  • 158 Ще ти помогна!

    3 2 Отговор

    До коментар #115 от "Слушам я понякога тази жена":

    Не можеш да я разбереш, защото слушаш с Русофилското си ухо! Прочисти си ушите и слушай безпристрастно, та белким чуеш каквото трябва!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания