Last news in Fakti

18 Януари, 2024 04:25 1 431 2

Трактор уби петима на заснежена магистрала в Пенсилвания ВИДЕО

  • магистрала-
  • сащ-
  • загинали

Жертвите излезли от колите си след катастрофа

Трактор уби петима на заснежена магистрала в Пенсилвания ВИДЕО - 1
Снимка: YouTube
Петима души са били блъснати и убити от трактор с ремарке на междущатска магистрала 81 в обхваната от обилен снеговалеж североизточна част на щата Пенсилвания. Хората били излезли от автомобилите си след друга катастрофа, съобщи щатската полиция, цитирана от Асошиейтед прес и dariknews.bg.

Около 17:30 ч. миниван загубил контрол и се е ударил в мантинелата на междущатската магистрала в окръг Лакауана. Четирима души излезли от минивана, както и човек, който ги е следвал в друг автомобил, съобщиха от полицията. Всички те са били блъснати от преминаващ трактор с ремарке.

На място са пристигнали съдебен лекар, служители на пожарната и щатската полиция. Окръжният съдебен лекар Тимъти Роуланд заяви пред Дабълю Ен И Пи Ти Ви, че и петимата души са от щата Ню Йорк.

Засега властите не дават повече информация за инцидента.

Националната метеорологична служба предупреди за опасни пътни условия при ниски температури, а министерството на транспорта на щата Пенсилвания посъветва шофьорите да бъдат внимателни.

Джанет Похода, която е шофьор на камион, пътувал в същата посока часове по-късно, заяви, че пътищата са били хлъзгави от снега, съобщи телевизия Дабълю Ен И Пи Ти Ви.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Макробиолог

    9 1 Отговор
    Трактор е влекач на български.
  • 2 А тук

    0 0 Отговор
    национален траур пет дни, възпоменателни речи и плакети кога?