Last news in Fakti

8 Февруари, 2024 06:57 760 2

Писателката Мариан Уилямсън обяви оттеглянето си от президентската надпревара в САЩ ВИДЕО

  • марианна уилямсън-
  • сащ-
  • избори

Залезите показват, че краят също може да бъде красив, заяви сценаристката

Писателката Мариан Уилямсън, която се кандидатира за номинацията на Демократическата партия за президент на САЩ, обяви, че спира кампанията си и се оттегля от президентската надпревара.

"Наскоро чух думи, че залезите показват, че краят също може да бъде красив. И така днес, въпреки че е време да преустановя президентската си кампания, искам да видя красотата", заяви Уилямсън във видеопослание, публикувано в нейния канал в YouTube. - Говорихме от името на тези, които не могат да говорят за себе си публично. Говорихме от името на онези, чийто живот е съсипан, макар и само косвено, от провалената обществена политика. Говорихме от името на тези, които се борят заради екологични кризи, расови кризи, кризи, свързани с престъпността, икономически кризи. Направихме всичко възможно, за да хвърлим малко светлина върху едни много мрачни времена".

Сценаристът заяви, че макар кампанията да е приключила, тя "е допринесла за една голяма история".

Уилямсън обяви намерението си да се кандидатира за най-високия държавен пост през март 2023 г. Преди това писателката се стремеше да бъде номинирана за кандидат на Демократическата партия за президент на САЩ на изборите през 2020 г. Тя спечели около 2 процента от гласовете на първичните избори в Южна Каролина.

Следващите президентски избори в САЩ ще се проведат на 5 ноември.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Атлантист-

    2 0 Отговор
    Някакви про-форма конкуренти на "великия" Байдън, колкото да се спази демократичния принцип за избирателността. Ако помните и при Социализма (към края) имаше "независими" кандидати за местна власт

    Коментиран от #2

  • 2 Пич

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Атлантист-":

    Боже! Колко е секси! И изповядва такива готини възгледи! През нощта получих полюция докато я сънувах!:)